Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 16, 2015 Postat Mai 16, 2015 Treci pe digital... On topic: Plictisita, in sfarsit am gasit un site free cu serialul "Lie to me", ma pun sa-l revad... Pai lucrez si pe analog si pe digital, dar vroiam sa scot vechiul "Fed 4" de la naftalina. Am filme color da' vroiam A/N Iote' ca nu mai am. Tre' sa refac stocul. Bun serial, have fun, vizionare placuta ! 1
am@ndina Reputație: 485 Postat Mai 16, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Mai 16, 2015 Pai lucrez si pe analog si pe digital, dar vroiam sa scot vechiul "Fed 4" de la naftalina. Am filme color da' vroiam A/N Iote' ca nu mai am. Tre' sa refac stocul. Bun serial, have fun, vizionare placuta ! Merci!
r0bert_st0ica Reputație: 715 Postat Mai 16, 2015 Oras:Pajistea lu' Bucur Oras:Pajistea lu' Bucur Postat Mai 16, 2015 On Topic: Enervat, mi s-a terminat stocul de filme Agfa de 35 mm Alb-Negru : Se mai gaseste pelicula de 35 pe undeva ?
ghost_and_haunted Reputație: 1705 Postat Mai 16, 2015 Oras:Undeva in viitor Oras:Undeva in viitor Postat Mai 16, 2015 Ma simt foarte avar cu timpul meu. @ Amandina - daca o sa vrei si o sa ai timp, iti recomand sa citesti cartile " Telling Lies: Clues to Deceit in the Marketplace, Politics, and Marriage " "Unmasking The Face ". 1
am@ndina Reputație: 485 Postat Mai 16, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Mai 16, 2015 Ma simt foarte avar cu timpul meu. @ Amandina - daca o sa vrei si o sa ai timp, iti recomand sa citesti cartile " Telling Lies: Clues to Deceit in the Marketplace, Politics, and Marriage " "Unmasking The Face ". Merci frumos! La mine e nativ sa descopar minciunile, daca aplic mai multa logica la rezultatele care imi vin de la sine e si mai bine... Am gasit in pdf... https://infidels.zohosites.com/files/Homepage/Telling%20Lies.pdf 1
advanced Reputație: -2693 Postat Mai 16, 2015 Oras:B Oras:B Postat Mai 16, 2015 Excelenta dimineata, cam devreme da mi-a mirosit cineva de pe malul marii negre coaiele si am crezut ca e tantar. Era numai o scama de la cearceaf! Salutari de pe malul vestic al atlanticului. Asta pentru amatorii care sunt pasionati de prostie!
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 16, 2015 Postat Mai 16, 2015 Se mai gaseste pelicula de 35 pe undeva ?Man, da. pe f64, si daca vrei mai multe sortimente, cauta pe Ebay ! Se gaseste si pelicula de 120, daca ai camere foto pe 120 . Aaaa, si pe fotohobby.ro
r0bert_st0ica Reputație: 715 Postat Mai 16, 2015 Oras:Pajistea lu' Bucur Oras:Pajistea lu' Bucur Postat Mai 16, 2015 Man, da. pe f64, si daca vrei mai multe sortimente, cauta pe Ebay ! Se gaseste si pelicula de 120, daca ai camere foto pe 120 . Aaaa, si pe fotohobby.ro Eu intrebam ca sa stiu. Mai am 2 Kodak, 6 Agfa si una BASF.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 16, 2015 Postat Mai 16, 2015 BASF SUPER ! 100 ISO ? Parca nu am vazut la F64 ! FOARTE faine pentru fotografia LOMO !
r0bert_st0ica Reputație: 715 Postat Mai 16, 2015 Oras:Pajistea lu' Bucur Oras:Pajistea lu' Bucur Postat Mai 16, 2015 Si puteam sa jur ca mai am si 1,2 ORWO, dar sunt de negasit.
am@ndina Reputație: 485 Postat Mai 16, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Mai 16, 2015 Azi ma simt incredibil de trista... mi se culca pula cand va vad tristi randunico, amore, ce ai? mi se culca pula cand va vad tristi randunico, amore, ce ai? Dolores, acum chiar nu e cazul de mișto, chiar trăiește niște drame! Așteaptă să mai treacă timpul.Mulțumesc! Spune cu toata gura... Cine e drama queen? Who is? Who is? Who is?... Oh yeaaa! You are! Yes, you are! De cate ori te-am ... whatever... nu era nici un copil... pana azi.... Nu e ok sa glumesc pe tema asta, dar nu e ok sa fii si ca mama o depravata... Rea, stiu, am avut de la cine sa invat...
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 16, 2015 Postat Mai 16, 2015 Si puteam sa jur ca mai am si 1,2 ORWO, dar sunt de negasit.ORWO.... daaaa, mai am 2 bucati NP 20 ISO 100 pe 120mm, A/N ! Ehhh, ce bune au fost la vremea lor....
r0bert_st0ica Reputație: 715 Postat Mai 16, 2015 Oras:Pajistea lu' Bucur Oras:Pajistea lu' Bucur Postat Mai 16, 2015 Spune cu toata gura... Cine e drama queen? Who is? Who is? Who is?... Oh yeaaa! You are! Yes, you are! De cate ori te-am ... whatever... nu era nici un copil... pana azi.... Nu e ok sa glumesc pe tema asta, dar nu e ok sa fii si ca mama o depravata... Rea, stiu, am avut de la cine sa invat... Amada, daca'mi permiti, de unde atata rautate incat sa te iei de calitatea ei de mama ? 1
giani1480 Reputație: 592 Postat Mai 16, 2015 Oras:Naboo Oras:Naboo Postat Mai 16, 2015 suuuuuuuuuuuuuper
am@ndina Reputație: 485 Postat Mai 16, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Mai 16, 2015 Amada, daca'mi permiti, de unde atata rautate incat sa te iei de calitatea ei de mama ? Iti permit si recunosc ca nu sunt mandra de ce am spus...Nu as fi mandra nici sa fiu in public cu o femeie care ofera limbi inainte si dupa sarcina, etc, posteaza teste de sifi, etc....Sincer, nu este o mama.Sper ca pozele cu burta mare le-a facut altei fete... altfel e vai de copilul ala...
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 16, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 16, 2015 Spune cu toata gura... Cine e drama queen? Who is? Who is? Who is?... Oh yeaaa! You are! Yes, you are! De cate ori te-am ... whatever... nu era nici un copil... pana azi.... Nu e ok sa glumesc pe tema asta, dar nu e ok sa fii si ca mama o depravata... Rea, stiu, am avut de la cine sa invat... Nu te lua de tăticu', că te piș în cur.
am@ndina Reputație: 485 Postat Mai 16, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Mai 16, 2015 Nu te lua de tăticu', că te piș în cur. Ai chef de joaca... Mai bine te duci sa vezi ce are iar patroana... pardon, stapana ta.
r0bert_st0ica Reputație: 715 Postat Mai 16, 2015 Oras:Pajistea lu' Bucur Oras:Pajistea lu' Bucur Postat Mai 16, 2015 Iti permit si recunosc ca nu sunt mandra de ce am spus...Nu as fi mandra nici sa fiu in public cu o femeie care ofera limbi inainte si dupa sarcina, etc, posteaza teste de sifi, etc....Sincer, nu este o mama.Sper ca pozele cu burta mare le-a facut altei fete... altfel e vai de copilul ala... Trecand peste aceste aspecte, ce'ti da dreptul sa faci aprecieri asupra unei persoane care a purtat 9 luni un copil in ea ? Stii cum e ? Ai studii de specialitate sau experienta de a fi mama ? 1
am@ndina Reputație: 485 Postat Mai 16, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Mai 16, 2015 Trecand peste aceste aspecte, ce'ti da dreptul sa faci aprecieri asupra unei persoane care a purtat 9 luni un copil in ea ? Stii cum e ? Ai studii de specialitate sau experienta de a fi mama ? Nu. Stiu ce inseamna responsabilitatea... nu am avut destul, la standardul meu, pentru un copil, deci nu l-am facut... Mama inseamna sa oferi, nu sa porti 9 luni... 1
Administrator pisicuts Reputație: 114482 Postat Mai 16, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 16, 2015 nu imi faci si mie un ness amanda cu 5 linguri de zahar si lapte 3
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 16, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 16, 2015 Ai chef de joaca... Mai bine te duci sa vezi ce are iar patroana... pardon, stapana ta. ieși acas'
r0bert_st0ica Reputație: 715 Postat Mai 16, 2015 Oras:Pajistea lu' Bucur Oras:Pajistea lu' Bucur Postat Mai 16, 2015 Nu. Stiu ce inseamna responsabilitatea... nu am avut destul, la standarul meu, pentru un copil, deci nu l-am facut... Si vei astepta ce ? Modificarea standardului, a calitatii vietii, sau a mentlitatii tale ? O mama e o persoana aparte, judec'o simplu, ca pe o mama, ca pe un act uman, abia apoi poti implica virtualul. 1
am@ndina Reputație: 485 Postat Mai 16, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Mai 16, 2015 nu imi faci si mie un ness amanda cu 5 linguri de zahar si lapte Cauta cu limba intre buci, daca nu gasesti, too bad, abia mi-am facut dus... Trecand peste aceste aspecte, ce'ti da dreptul sa faci aprecieri asupra unei persoane care a purtat 9 luni un copil in ea ? Stii cum e ? Ai studii de specialitate sau experienta de a fi mama ? Iar repeti? Doar pentru ca poti face ceva... trebuie s-o faci? Cati se gandesc la consecinte?... 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum