Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Treci pe digital... :)

:hug1

On topic: Plictisita, in sfarsit am gasit un site free cu serialul "Lie to me", ma pun sa-l revad...  :gifs_ojos

Pai lucrez si pe analog si pe digital, dar vroiam sa scot vechiul "Fed 4" de la naftalina. Am filme color da' vroiam A/N :( Iote' ca nu mai am. Tre' sa refac stocul.

Bun serial, have fun, vizionare placuta !

• Like 1
  • Oras:Oriunde
Postat

Pai lucrez si pe analog si pe digital, dar vroiam sa scot vechiul "Fed 4" de la naftalina. Am filme color da' vroiam A/N :( Iote' ca nu mai am. Tre' sa refac stocul.

Bun serial, have fun, vizionare placuta !

Merci!  :kiss3

• Oras:Pajistea lu' Bucur
Postat

On Topic: Enervat, mi s-a terminat stocul de filme Agfa de 35 mm Alb-Negru :slap2 :dodgy: :@

Se mai gaseste pelicula de 35 pe undeva ?

• Oras:Undeva in viitor
  • Oras:Undeva in viitor
Postat

Ma simt foarte avar cu timpul meu. 

@ Amandina - daca o sa vrei si o sa ai timp, iti recomand sa citesti cartile " Telling Lies: Clues to Deceit in the Marketplace, Politics, and Marriage "  "Unmasking The Face ". 

• Like 1
Postat

Ma simt foarte avar cu timpul meu. 

@ Amandina - daca o sa vrei si o sa ai timp, iti recomand sa citesti cartile " Telling Lies: Clues to Deceit in the Marketplace, Politics, and Marriage "  "Unmasking The Face ". 

Merci frumos!  :kiss3

La mine e nativ sa descopar minciunile, daca aplic mai multa logica la rezultatele care imi vin de la sine e si mai bine... :)

Am gasit in pdf...  :yl2jump

https://infidels.zohosites.com/files/Homepage/Telling%20Lies.pdf

:hug1

• Like 1
  • Oras:B
  • Oras:B
Postat

Excelenta dimineata, cam devreme da mi-a mirosit cineva de pe malul marii negre coaiele si am crezut ca e tantar. Era numai o scama de la cearceaf! Salutari de pe malul vestic al atlanticului. Asta pentru amatorii care sunt pasionati de prostie!

Vizitator
Postat

Se mai gaseste pelicula de 35 pe undeva ?

Man, da. pe f64, si daca vrei mai multe sortimente, cauta pe Ebay ! Se gaseste si pelicula de 120, daca ai camere foto pe 120 ;). Aaaa, si pe fotohobby.ro ;)

Postat

Man, da. pe f64, si daca vrei mai multe sortimente, cauta pe Ebay ! Se gaseste si pelicula de 120, daca ai camere foto pe 120 ;). Aaaa, si pe fotohobby.ro ;)

Eu intrebam ca sa stiu. Mai am 2 Kodak, 6 Agfa si una BASF.

Vizitator
Postat

BASF SUPER ! 100 ISO ? Parca nu am vazut la F64 ! :thinking FOARTE faine pentru fotografia LOMO !

Postat

Azi ma simt incredibil de trista...

mi se culca pula cand va vad tristi :(

randunico, amore, ce ai? :(

mi se culca pula cand va vad tristi :(

randunico, amore, ce ai? :(

Dolores, acum chiar nu e cazul de mișto, chiar trăiește niște drame!  Așteaptă să mai treacă timpul.

Mulțumesc!

Spune cu toata gura... :)

Cine e drama queen? Who is? Who is? Who is?... Oh yeaaa! You are! Yes, you are!  :laugh2

De cate ori te-am ... whatever... nu era nici un copil... pana azi.... 

Nu e ok sa glumesc pe tema asta, dar nu e ok sa fii si ca mama o depravata... :)

Rea, stiu, am avut de la cine sa invat... :)

Vizitator
Postat

Si puteam sa jur ca mai am si 1,2 ORWO, dar sunt de negasit.

ORWO.... daaaa, mai am 2 bucati NP 20 ISO 100 pe 120mm, A/N ! Ehhh, ce bune au fost la vremea lor....

Postat

Cine e drama queen? Who is? Who is? Who is?... Oh yeaaa! You are! Yes, you are!  :laugh2

Nu e ok sa glumesc pe tema asta, dar nu e ok sa fii si ca mama o depravata... :)

Amada, daca'mi permiti, de unde atata rautate incat sa te iei de calitatea ei de mama ?

• Like 1
Postat

Amada, daca'mi permiti, de unde atata rautate incat sa te iei de calitatea ei de mama ?

Iti permit si recunosc ca nu sunt mandra de ce am spus...

Nu as fi mandra nici sa fiu in public cu o femeie care ofera limbi inainte si dupa sarcina, etc, posteaza teste de sifi, etc....

Sincer, nu este o mama.

Sper ca pozele cu burta mare le-a facut altei fete... altfel e vai de copilul ala...  :no2

• Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

Nu te lua de tăticu', că te piș în cur.
Postat

Nu te lua de tăticu', că te piș în cur.

Ai chef de joaca...  :laugh2

Mai bine te duci sa vezi ce are iar patroana... :) pardon, stapana ta.  :laugh2

Postat

Iti permit si recunosc ca nu sunt mandra de ce am spus...

Nu as fi mandra nici sa fiu in public cu o femeie care ofera limbi inainte si dupa sarcina, etc, posteaza teste de sifi, etc....

Sincer, nu este o mama.

Sper ca pozele cu burta mare le-a facut altei fete... altfel e vai de copilul ala...  :no2

Trecand peste aceste aspecte, ce'ti da dreptul sa faci aprecieri asupra unei persoane care a purtat 9 luni un copil in ea ? Stii cum e ? Ai studii de specialitate sau experienta de a fi mama ?

• Like 1
Postat

Trecand peste aceste aspecte, ce'ti da dreptul sa faci aprecieri asupra unei persoane care a purtat 9 luni un copil in ea ? Stii cum e ? Ai studii de specialitate sau experienta de a fi mama ?

Nu. Stiu ce inseamna responsabilitatea... nu am avut destul, la standardul meu, pentru un copil, deci nu l-am facut... :)

Mama inseamna sa oferi, nu sa porti 9 luni... 

• Like 1
  • Administrator
Reputație: 114482
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

nu imi faci si mie un ness amanda cu 5 linguri de zahar si lapte

• Like 3

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Ai chef de joaca... :laugh2

Mai bine te duci sa vezi ce are iar patroana... :) pardon, stapana ta. :laugh2

ieși acas'
Postat

Nu. Stiu ce inseamna responsabilitatea... nu am avut destul, la standarul meu, pentru un copil, deci nu l-am facut... :)

Si vei astepta ce ? Modificarea standardului, a calitatii vietii, sau a mentlitatii tale ? O mama e o persoana aparte, judec'o simplu, ca pe o mama, ca pe un act uman, abia apoi poti implica virtualul.

• Like 1

Postat

nu imi faci si mie un ness amanda cu 5 linguri de zahar si lapte

Cauta cu limba intre buci, daca nu gasesti, too bad, abia mi-am facut dus... :)

Iar repeti? Doar pentru ca poti face ceva... trebuie s-o faci? Cati se gandesc la consecinte?... 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 18 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...