Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Oriunde

Si tu cu ce esti mai buna Amada facand ceea ce faci ? Presupun ca ai asteptat ani s'o vezi slabita, cazuta ca s'o calci pe cap. Se pare ca nu e destul de jos ca s'o invingi. Oricum si in orice situatie ar fi Randunica, ce faci tu se cheama meschinarie, josnicie. 

Inca o data, nu ma mandresc cu ce am scris, eu chiar am constiinta...

Mi-e mila si inteleg oamenii care merita asta.

Iti mai dau un exemplu: Pestoaica se odihnea in timp ce o fata din protectia ei era agresata de unii... 

Saraca fata nu a vrut sa deranjeze pestoaica pentru ca ea era suparata... si a stat sa suporte totul singura...

Astea sunt fapte, scrise aici pe forum...

Spala creierii oamenilor, vesnic are probleme, vesnic trebuie sa fie inteleasa, mangaiata, etc, dar si platita, ca de, nu face asta gratis. :)

Nu am asteptat sa fie slabita, orice om este uneori slab, dar nu orice merita macar un scuipat in momentul respectiv...

• Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland

@am@ndina, boxul se vrea a fi un sport pentru gentlemani. In box, daca adversarul ti-e la pamant iar tu incepi sa-i dai in gura ca la coasa esti descalificat.

OT Merg la somn ca beau de-aseara. :)

• Like 3
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Nu...este doar un "departament" al spitalului de psihiatrie Socola (unde voi face si eu practica curand =)) )...curand vom accede si catre etaj, departamentul "periculosi". ;)

Eu zic să ne oprim aici. Să lăsăm mistreața ... pardon... mistreasa să vorbească singură. Pedeapsă mai mare pentru ea nu se iegzistă.

Ba da, exista. Sa se vindece. ;)

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:omniprezent

Iti mai dau un exemplu: Pestoaica se odihnea in timp ce o fata din protectia ei era agresata de unii... 

Saraca fata nu a vrut sa deranjeze pestoaica pentru ca ea era suparata... si a stat sa suporte totul singura...

Spala creierii oamenilor, vesnic are probleme, vesnic trebuie sa fie inteleasa, mangaiata, etc, dar si platita, ca de, nu face asta gratis. :)

Nu am asteptat sa fie slabita, orice om este uneori slab, dar nu orice merita macar un scuipat in momentul respectiv...

Maine poimaine te vedem iar cazuta . astept sa apari sa te scuipam cu totii. Macar pe Randunica nu am vazut-o prea des victimizandu-se pe aici, despre tine nu pot spune acelasi lucru.

Sfatul meu ar fi sa incetezi, pe langa ca esti penibila, demonstrezi ce spun toti, ca esti cu capul rau de tot.

Nu ti-ar strica o vizita la psihiatru

• Like 2
Link spre comentariu

Nu...este doar un "departament" al spitalului de psihiatrie Socola (unde voi face si eu practica curand =)) )...curand vom accede si catre etaj, departamentul "periculosi". ;)

multa dreptate ai

Link spre comentariu
  • Oras:Pajistea lu' Bucur

Nu'mi mai da exemple pentru ca eu n'am spus ca Randunica ar fi perfecta, nici macar n'o cunosc. Eu faceam referinta strict la tine si la cum gestionezi aceasta relatie. Ti'ai expus punctul de vedere, de ce continui s'o ataci ? Vrei sa arati ca ai mai multe coaie decat un barbat ? Simpatizanti nu atragi sigur, coaiele ti le arati in viata reala daca ai, deci care'i scopul tau ? 

• Like 1
Link spre comentariu

@am@ndina, boxul se vrea a fi un sport pentru gentlemani. In box, daca adversarul ti-e la pamant iar tu incepi sa-i dai in gura ca la coasa esti descalificat.

OT Merg la somn ca beau de-aseara. :)

Box? Nu, ii trageam niste palme sa-si revina ca mai are un copil de crescut, dar tot pe mine ma face proasta... 

Stii cand intradevar o sa-si ia pumni in gura? Cand o sa creasca si o sa-i spuna ce fel de mama a fost... :)

:)

O urasti, mult, pastrezi aparente, trebuie...

Majoritatea care ajung in preajma ei nu o suporta dupa un timp, dar trebuie sa lucreze in continuare...

Drept exemplu una care a plecat se pare ca are sifilis...  :laugh2

Ma urasti si pe mine, asta e alta poveste... :)

Maine poimaine te vedem iar cazuta . astept sa apari sa te scuipam cu totii. Macar pe Randunica nu am vazut-o prea des victimizandu-se pe aici, despre tine nu pot spune acelasi lucru.

Sfatul meu ar fi sa incetezi, pe langa ca esti penibila, demonstrezi ce spun toti, ca esti cu capul rau de tot.

Nu ti-ar strica o vizita la psihiatru

Ai fost cam orb... :)

Link spre comentariu

Nu'mi mai da exemple pentru ca eu n'am spus ca Randunica ar fi perfecta, nici macar n'o cunosc. Eu faceam referinta strict la tine si la cum gestionezi aceasta relatie. Ti'ai expus punctul de vedere, de ce continui s'o ataci ? Vrei sa arati ca ai mai multe coaie decat un barbat ? Simpatizanti nu atragi sigur, coaiele ti le arati in viata reala daca ai, deci care'i scopul tau ? 

Poi nu are viata reala.

las-o sa traiasca , macar aici pe forum. :laugh2

Link spre comentariu

Nu am cautat simpatizanti pana acum, cine ma place bine, cine nu tot bine sau chiar indiferent...

Incep sa ajung unde am vrut, la parere de rau si mai mult suflet... (nu in privinta mea)

Multi vad, putini inteleg. :)

Poi nu are viata reala.

las-o sa traiasca , macar aici pe forum. :laugh2

:)

Cred ca la asta trebuia sa ma supar... nu-mi iese. :)

Link spre comentariu

e vai de capul ei, demna de mila

dar spunea Sorina undeva, nu e bine sa razi de oamenii bolnavi

sa-i dam pace.

Daca as avea vreun motiv s'o ascult pe Sorina, as faceo. In alta ordine de idei, educatia se face cu vorba buna si exemple pozitive nu cu ignoranta si rautate.

Link spre comentariu

Daca as avea vreun motiv s'o ascult pe Sorina, as faceo. In alta ordine de idei, educatia se face cu vorba buna si exemple pozitive nu cu ignoranta si rautate.

nu poti explica asta unui om nebun (bolnav).femeia asta afiseaza grave deviatii schizofrenice.

gata, am iesit, am facut 100 de postari, ma duc sa beau o bere (sau mai multe)

• Like 1
Link spre comentariu

Cu vorba buna in stare de soc nu functioneaza, decat cu alt soc...

Trebuia sa-i aduc atentia... 

On topic: Mi se termina tigarile si nu am chef sa ma duc pana jos... 

Plm, ma duc. :)

Link spre comentariu

Era sa uit ceva, cine se crede prietenul Randunicii... ar fi bine sa nu ma mai sacaie, nu-i face bine... 

Vorba aia, cele mai rele lucruri se fac cu cele mai bune intentii... :)

Nu vorbesc de forum pentru ca evident sunt nebuna. :D

• Like 1
Link spre comentariu
Reputație: 1930

. Macar pe Randunica nu am vazut-o prea des victimizandu-se pe aici, 

Nu stiu cum de nu ai vazut asta, dar ea este singura care se plange de tot ... de curvari si curve, de viata...de situatia in care e ... de fetele de langa ea =)) ... nimeni nu mai are loc sa-si planga de mila cand plange ea... Ea e cea care e cea mai suparata, ea e cea care are viata cea mai grea =)) 

Pe bune!!!!citeste-o atent :D

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Nu stiu cum de nu ai vazut asta, dar ea este singura care se plange de tot ... de curvari si curve, de viata...de situatia in care e ... de fetele de langa ea =)) ... nimeni nu mai are loc sa-si planga de mila cand plange ea... Ea e cea care e cea mai suparata, ea e cea care are viata cea mai grea =))

Pe bune!!!!citeste-o atent :D

Ai revenit, zapacito (vorba vine, nu esti)... echilibrata pe cat se poate, puternica indiferent de ce-ti "ofera" viata... :)

Sper ca nu am fost prea siropoasa...  :hihat

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...