trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 18, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Mai 18, 2015 Si acum am seu pa ceru' gurii OT: ca un vibrator Dă la Cocoșatu' ți se trage 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 18, 2015 Partajează Postat Mai 18, 2015 Dă la Cocoșatu' ți se trage Am facut un cocktail de esentiale , magne B , hepatoprotect si vitamina C pa la 7 2 Link spre comentariu
codita_dracu' Reputație: 125 Postat Mai 18, 2015 Oras:In gura presei.. Oras:In gura presei.. Partajează Postat Mai 18, 2015 Sunt inca ud de la ploaia de aseara care m-a prins in parc.. Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 18, 2015 Departe... Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Mai 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 18, 2015 Departe...Pai...esti Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 18, 2015 Da mai Iubi, sunt Sa va povestesc cum mi-am pus parfumul in troler fara sa-i scot pompita si cum a curs aproape tot?!?! Toate hainele mele si eu...si Mixi totul pe o raza de 5 metri in jurul meu, miroase a ..... Lana 1 Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Mai 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 18, 2015 Da mai Iubi, sunt Sa va povestesc cum mi-am pus parfumul in troler fara sa-i scot pompita si cum a curs aproape tot?!?! Toate hainele mele si eu...si Mixi totul pe o raza de 5 metri in jurul meu, miroase a ..... Lana Deci a fost cadou de la ea 1 4 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114304 Postat Mai 18, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Mai 18, 2015 Und3 e lana Link spre comentariu
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 18, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Partajează Postat Mai 18, 2015 Und3 e lanaa inceput sezonu'http://i58.tinypic.com/mafn0z.jpg 1 2 Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 18, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Mai 18, 2015 Und3 e lana Pe oaie ! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 18, 2015 Partajează Postat Mai 18, 2015 Ceapa mamii ei de treaba... aveam pretentii de la Revelatorul Rodinal R09, ori eu am pus dilutia prea mica, ori fixatorul a fost prea vechi, film developat ca un c...at Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 18, 2015 Plictisita...Azi aveam chef de o limba, dar nu poate sa vina...Nu prea am chef sa astept pana maine, as pune pe altcineva, dar mi-e ca doar ma enervez... Si as manca o amandina... Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 18, 2015 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Mai 18, 2015 Plictisita...Azi aveam chef de o limba, dar nu poate sa vina...Nu prea am chef sa astept pana maine, as pune pe altcineva, dar mi-e ca doar ma enervez... Si as manca o amandina... Daca te resping/amana si sclavii,nu inteleg de ce nu renunti la armura aia,daca vezi ca ti-e mare,grea,si nu o poti cara dupa tine? Link spre comentariu
futacios_man Reputație: 6008 Postat Mai 18, 2015 Oras:b Oras:b Partajează Postat Mai 18, 2015 Azi aveam chef de o limba, dar nu poate sa vina... cred ca a fugit pe alta planeta cand a auzit.de inteles de altfel, si mie mi s-a ascuns in abdomen cand mi-am imaginat scena.pula mea, ca esti alcoolica e ok, e alegerea ta, dar imaginatia asta bogata pe seama consumului carei substante o pui? p.s.hai, bag-o pe aia cu violu`, sa facem iar un pui de hepatita. 1 1 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 18, 2015 Daca te resping/amana si sclavii,nu inteleg de ce nu renunti la armura aia,daca vezi ca ti-e mare,grea,si nu o poti cara dupa tine? Nu ma respinge, nu poate sa vina, nu rateaza nici o ocazie cand il chem, l-am educat sa nu mai insiste el, uneori se mai scapa si ma suna el, dar atunci nu fac nimic cu el, chiar daca vine cu ce imi trebuie de la magazin... Ultima data si nu numai a plecat cu pula sculata...Adora limbile, motivul pentru care il si chem cand am chef...Crede ce spun din prima, nu vad de ce ai avea nevoie de informatiile astea cand totul era scris de mine pe scurt. Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Mai 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 18, 2015 Nu ma respinge, nu poate sa vina, nu rateaza nici o ocazie cand il chem, l-am educat sa nu mai insiste el, uneori se mai scapa si ma suna el, dar atunci nu fac nimic cu el, chiar daca vine cu ce imi trebuie de la magazin... Ultima data si nu numai a plecat cu pula sculata...Adora limbile, motivul pentru care il si chem cand am chef...Crede ce spun din prima, nu vad de ce ai avea nevoie de informatiile astea cand totul era scris de mine pe scurt. Tu sigur esti femeie sau http://i61.tinypic.com/35i0yea.jpg ? 1 1 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 18, 2015 Tu sigur esti femeie sau http://i61.tinypic.com/35i0yea.jpg ? Interesant. Daca nu sunt inseamna ca in loc de limbi ai luat in gura... Iar te apuca? Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Mai 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 18, 2015 Interesant. Daca nu sunt inseamna ca in loc de limbi ai luat in gura... Iar te apuca? Cu cine vorbești? Link spre comentariu
mosu44 Reputație: 3240 Postat Mai 18, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Partajează Postat Mai 18, 2015 Ceapa mamii ei de treaba... aveam pretentii de la Revelatorul Rodinal R09, ori eu am pus dilutia prea mica, ori fixatorul a fost prea vechi, film developat ca un c...at offf, mai exista oameni ca tine?ce vremuri...revelator...fixator...camera "rosie"...ce vremuri... esti de premiat! Link spre comentariu
mosu44 Reputație: 3240 Postat Mai 18, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Partajează Postat Mai 18, 2015 Si as manca o amandina... SI TU BRUTUS?!? Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 18, 2015 Cu cine vorbești? Ok, contul asta este al meu, Amada, am renuntat la celalat... credeam ca stii...Nu ti-a picat replica mea bine, nici a ta mie... SI TU BRUTUS?!? Tu mi-ai facut pofta, pana atunci era doar un nume... Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Mai 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 18, 2015 Ok, contul asta este al meu, Amada, am renuntat la celalat... credeam ca stii...Nu ti-a picat replica mea bine, nici a ta mie... Aaaaa. Pe cuvânt de onoare că că habar n-am avut. Dar chiar și-așa, ai fost cam dură la treaba cu limbile. )))) 1 1 Link spre comentariu
cosmin r Reputație: -982 Postat Mai 18, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 18, 2015 Obosit maxim! Banci, contabilitate, ANAF, porcarii! Da' scap eu de maine Firma mi-a trebuit!?Dar de maine facem bani, facem bani! Si ii futem? Ii futem! Link spre comentariu
mosu44 Reputație: 3240 Postat Mai 18, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Partajează Postat Mai 18, 2015 Tu mi-ai facut pofta, pana atunci era doar un nume... hai sa mancam amandoi o amandina. jumatatea mai mare, EU! Link spre comentariu
mosu44 Reputație: 3240 Postat Mai 18, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Partajează Postat Mai 18, 2015 Obosit maxim! Banci, contabilitate, ANAF, porcarii! Da' scap eu de maine Firma mi-a trebuit!?Dar de maine facem bani, facem bani! Si ii futem? Ii futem! cand ai chef si timp, sa discutam impreuna cum ii futem! ca de facut bani stiu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum