Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Da mai Iubi, sunt :(

Sa va povestesc cum mi-am pus parfumul in troler fara sa-i scot pompita si cum a curs aproape tot?!?! Toate hainele mele si eu...si Mixi =))  totul pe o raza de 5 metri in jurul meu, miroase a ..... Lana :D

• Like 1
Link spre comentariu

Da mai Iubi, sunt :(

Sa va povestesc cum mi-am pus parfumul in troler fara sa-i scot pompita si cum a curs aproape tot?!?! Toate hainele mele si eu...si Mixi =))  totul pe o raza de 5 metri in jurul meu, miroase a ..... Lana :D

Deci a fost cadou de la ea :D

• Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Ceapa mamii ei de treaba... aveam pretentii de la Revelatorul Rodinal R09, ori eu am pus dilutia prea mica, ori fixatorul a fost prea vechi, film developat ca un c...at :angry :@ :rant :angry:

Link spre comentariu
  • Oras:aer
  • Oras:aer

Plictisita...

Azi aveam chef de o limba, dar nu poate sa vina...

Nu prea am chef sa astept pana maine, as pune pe altcineva, dar mi-e ca doar ma enervez... :)

Si as manca o amandina...  :laugh2

Daca te resping/amana si sclavii,nu inteleg de ce nu renunti la armura aia,daca vezi ca ti-e mare,grea,si nu o poti cara dupa tine? :)

Link spre comentariu
  • Oras:b
  • Oras:b

Azi aveam chef de o limba, dar nu poate sa vina...

cred ca a fugit pe alta planeta cand a auzit.

de inteles de altfel, si mie mi s-a ascuns in abdomen cand mi-am imaginat scena.

pula mea, ca esti alcoolica e ok, e alegerea ta, dar imaginatia asta bogata pe seama consumului carei substante o pui?

p.s.

hai, bag-o pe aia cu violu`, sa facem iar un pui de hepatita.

• Like 1
  • Haha 1
Link spre comentariu

Daca te resping/amana si sclavii,nu inteleg de ce nu renunti la armura aia,daca vezi ca ti-e mare,grea,si nu o poti cara dupa tine? :)

Nu ma respinge, nu poate sa vina, nu rateaza nici o ocazie cand il chem, l-am educat sa nu mai insiste el, uneori se mai scapa si ma suna el, dar atunci nu fac nimic cu el, chiar daca vine cu ce imi trebuie de la magazin... :)

Ultima data si nu numai a plecat cu pula sculata...

Adora limbile, motivul pentru care il si chem cand am chef...

Crede ce spun din prima, nu vad de ce ai avea nevoie de informatiile astea cand totul era scris de mine pe scurt. :)

Link spre comentariu

Nu ma respinge, nu poate sa vina, nu rateaza nici o ocazie cand il chem, l-am educat sa nu mai insiste el, uneori se mai scapa si ma suna el, dar atunci nu fac nimic cu el, chiar daca vine cu ce imi trebuie de la magazin... :)

Ultima data si nu numai a plecat cu pula sculata...

Adora limbile, motivul pentru care il si chem cand am chef...

Crede ce spun din prima, nu vad de ce ai avea nevoie de informatiile astea cand totul era scris de mine pe scurt. :)

Tu sigur esti femeie sau

http://i61.tinypic.com/35i0yea.jpg

?

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Reputație: 3240
  • Oras:ici-colo

Ceapa mamii ei de treaba... aveam pretentii de la Revelatorul Rodinal R09, ori eu am pus dilutia prea mica, ori fixatorul a fost prea vechi, film developat ca un c...at :angry :@ :rant :angry:

offf, mai exista oameni ca tine?

ce vremuri...revelator...fixator...camera "rosie"...ce vremuri... esti de premiat!  :)

Link spre comentariu

Ok, contul asta este al meu, Amada, am renuntat la celalat... credeam ca stii...

Nu ti-a picat replica mea bine, nici a ta mie... :)

Aaaaa. Pe cuvânt de onoare că că habar n-am avut. Dar chiar și-așa, ai fost cam dură la treaba cu limbile. :)))))

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Reputație: 3240

Obosit maxim! :(

Banci, contabilitate, ANAF, porcarii! Da' scap eu de maine :) Firma mi-a trebuit!?

Dar de maine facem bani, facem bani! Si ii futem? Ii futem! :laugh2  :laugh2  :laugh2

cand ai chef si timp, sa discutam impreuna cum ii futem! :)

ca de facut bani stiu :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...