n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 18, 2015 Aaaaa. Pe cuvânt de onoare că că habar n-am avut. Dar chiar și-așa, ai fost cam dură la treaba cu limbile. )))) Initial credeam ca stii, de fapt nu aveam nici un dubiu... apoi mi-am dat seama ca ai postat fara sa stii cu cine vorbesti...Pot fi si dura cateodata, dar nu continuam sa am contre cu tine stiind ca prima a fost din greseala... hai sa mancam amandoi o amandina. jumatatea mai mare, EU! Ma duc pana jos sa vad ce are... Nu are sigur amandine, dar imi iau niste fursecuri macar... Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 18, 2015 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Mai 18, 2015 Ma duc pana jos sa vad ce are... Nu are sigur amandine, dar imi iau niste fursecuri macar... Ha ha ha ,nu ai sclav care sa mearga sa iti ia prajituri...ce fel de dominatoare esti tu? Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 18, 2015 Ha ha ha ,nu ai sclav care sa mearga sa iti ia prajituri...ce fel ee dominatoare esti tu? Initial credeam ca stii, de fapt nu aveam nici un dubiu... apoi mi-am dat seama ca ai postat fara sa stii cu cine vorbesti...Pot fi si dura cateodata, dar nu continuam sa am contre cu tine stiind ca prima a fost din greseala... Ma duc pana jos sa vad ce are... Nu are sigur amandine, dar imi iau niste fursecuri macar... De care vreau. Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 18, 2015 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Mai 18, 2015 Târt! Link spre comentariu
cosmin r Reputație: -982 Postat Mai 18, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 18, 2015 cand ai chef si timp, sa discutam impreuna cum ii futem! ca de facut bani stiu Aaaa. Ma bucur ca sti. Da' era cumva vorba cum sa futem banii mei impreuna? Ma descurc si singur! Daca punem ceva la comun mai dicutam! Link spre comentariu
giani1480 Reputație: 592 Postat Mai 18, 2015 Oras:Naboo Oras:Naboo Partajează Postat Mai 18, 2015 Super Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Mai 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 18, 2015 Initial credeam ca stii, de fapt nu aveam nici un dubiu... apoi mi-am dat seama ca ai postat fara sa stii cu cine vorbesti...Pot fi si dura cateodata, dar nu continuam sa am contre cu tine stiind ca prima a fost din greseala... Te pup Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 18, 2015 Te pup Târt! Am luat fursecuri cu seminte si ciocolata... Super bune! De unde plm sa stie un sclav ce vreau daca nici eu nu stiu pana nu vad... Vezi ce mai face Dolores, poate iti iese de o cearta... Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 18, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Mai 18, 2015 Incepeţi de lunea. să vă meargă din plin Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 18, 2015 Partajează Postat Mai 18, 2015 Obosit maxim! Banci, contabilitate, ANAF, porcarii! Da' scap eu de maine Firma mi-a trebuit!?Dar de maine facem bani, facem bani! Si ii futem? Ii futem! Patronu' tot patron Link spre comentariu
cosmin r Reputație: -982 Postat Mai 18, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 18, 2015 Patronu' tot patron Oarba pa tine! Fa tu aste si dupa aia mai zi da patron! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 18, 2015 Partajează Postat Mai 18, 2015 Oarba pa tine! Fa tu aste si dupa aia mai zi da patron!Niciodata'n viatza Link spre comentariu
cosmin r Reputație: -982 Postat Mai 18, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 18, 2015 Niciodata'n viatza Sincer acuma, patron e bine, ca ai program cum vrei tu. Da' pana la urma te calareste programu' pa tine! Ca trebuie sa faci bani de salarii, taxe si alte kkturi! Speram sa fiu mai liber asa da' nu prea sunt! Un kkt cu ANAFul nostru! 1 2 Link spre comentariu
mosu44 Reputație: 3240 Postat Mai 18, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Partajează Postat Mai 18, 2015 Ma duc pana jos sa vad ce are... Nu are sigur amandine, dar imi iau niste fursecuri macar... noooo, hai ca-ti trimit eu prin CURIER RAPID, jumatatea mica din amandina! Link spre comentariu
mosu44 Reputație: 3240 Postat Mai 18, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Partajează Postat Mai 18, 2015 Aaaa. Ma bucur ca sti. Da' era cumva vorba cum sa futem banii mei impreuna? Ma descurc si singur! Daca punem ceva la comun mai dicutam! nu sa futem banii tai!!! nu am treaba cu banii tai!!! sa ii futem pe ei, pe ANAF, pe ceilalti...in acest caz e mai eficient sa ii futi impreuna cu altii Link spre comentariu
mosu44 Reputație: 3240 Postat Mai 18, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Partajează Postat Mai 18, 2015 Patronu' tot patron cine stie, cunoaste! Link spre comentariu
cosmin r Reputație: -982 Postat Mai 18, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 18, 2015 cine stie, cunoaste! Bai io-s prost de corect! Vreau sa dorm bine pa perna noaptea! Nu futi nimic cu mine din pacate in cazu' asta! Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 18, 2015 noooo, hai ca-ti trimit eu prin CURIER RAPID, jumatatea mica din amandina! Rar am pofta de dulciuri... Dar de 2 zile cat te citesc cu amandina... Au fost super fursecurile, mi-am facut damblaua... 1 1 Link spre comentariu
mosu44 Reputație: 3240 Postat Mai 18, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Partajează Postat Mai 18, 2015 Vrrreau sa ma asociez cu Marean si Cosmin R. Mai trebuie sa fie cu noi 3, si 3 fete buuune...la suflet si la trup. Nu de alta, da' trebuie cineva sa si cheltuiasca banii nostri. Cine se ofera? PS: Maran si Cosmin R, nu va retrageti din prima! Cine stie ce ... ce Link spre comentariu
mosu44 Reputație: 3240 Postat Mai 18, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Partajează Postat Mai 18, 2015 Bai io-s prost de corect! Vreau sa dorm bine pa perna noaptea! Nu futi nimic cu mine din pacate in cazu' asta! glumeam, glumeam... offf... Link spre comentariu
eros 29 Reputație: 161 Postat Mai 18, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 18, 2015 excelent! Link spre comentariu
cosmin r Reputație: -982 Postat Mai 18, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 18, 2015 Nu ma retrag nene asa usor! Vedm oferta intai! Link spre comentariu
obiectiv Reputație: 5314 Postat Mai 18, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Partajează Postat Mai 18, 2015 Am luat fursecuri cu seminte si ciocolata... Super bune! fursecuri cu seminte? pe vechi se numeau susane.specialitate turco-greaca. Link spre comentariu
obiectiv Reputație: 5314 Postat Mai 18, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Partajează Postat Mai 18, 2015 it mai recomand :baclavasarayglykunefelokum halva si nu in ultimul rind: pismaniye. sa-ti ploua in gura. 2 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 18, 2015 fursecuri cu seminte? pe vechi se numeau susane.specialitate turco-greaca. Nu cred ca erau turcesti... desi nu stiu sigur. Aluat plin cu seminte, acoperit cu ciocolata... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum