Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Aaaaa. Pe cuvânt de onoare că că habar n-am avut. Dar chiar și-așa, ai fost cam dură la treaba cu limbile.  :)))))

Initial credeam ca stii, de fapt nu aveam nici un dubiu... apoi mi-am dat seama ca ai postat fara sa stii cu cine vorbesti...

Pot fi si dura cateodata, dar nu continuam sa am contre cu tine stiind ca prima a fost din greseala... :)

hai sa mancam amandoi o amandina.

jumatatea mai mare, EU!   :)

:)

Ma duc pana jos sa vad ce are... Nu are sigur amandine, dar imi iau niste fursecuri macar... :D

Link spre comentariu

Ha ha ha :),nu ai sclav care sa mearga sa iti ia prajituri...ce fel ee dominatoare esti tu? :)

Initial credeam ca stii, de fapt nu aveam nici un dubiu... apoi mi-am dat seama ca ai postat fara sa stii cu cine vorbesti...

Pot fi si dura cateodata, dar nu continuam sa am contre cu tine stiind ca prima a fost din greseala... :)

Ma duc pana jos sa vad ce are... Nu are sigur amandine, dar imi iau niste fursecuri macar... :D

De care vreau.

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti

cand ai chef si timp, sa discutam impreuna cum ii futem! :)

ca de facut bani stiu :)

Aaaa. Ma bucur ca sti. Da' era cumva vorba cum sa futem banii mei impreuna? :laugh2  :laugh2  :laugh2  Ma descurc si singur! :laugh2  :laugh2  :laugh2

Daca punem ceva la comun mai dicutam! :)

Link spre comentariu

:) Te pup

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Obosit maxim! :(

Banci, contabilitate, ANAF, porcarii! Da' scap eu de maine :) Firma mi-a trebuit!?

Dar de maine facem bani, facem bani! Si ii futem? Ii futem! :laugh2  :laugh2  :laugh2

Patronu' tot patron  :laugh2

Link spre comentariu

Niciodata'n viatza  :laugh2

Sincer acuma, patron e bine, ca ai program cum vrei tu. Da' pana la urma te calareste programu' pa tine! Ca trebuie sa faci bani de salarii, taxe si alte kkturi! Speram sa fiu mai liber asa da' nu prea sunt! Un kkt cu ANAFul nostru!

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
Reputație: 3240
  • Oras:ici-colo

noooo, hai ca-ti trimit eu prin CURIER RAPID, jumatatea mica din amandina! :)

Link spre comentariu

Aaaa. Ma bucur ca sti. Da' era cumva vorba cum sa futem banii mei impreuna? :laugh2  :laugh2  :laugh2  Ma descurc si singur! :laugh2  :laugh2  :laugh2

Daca punem ceva la comun mai dicutam! :)

nu sa futem banii tai!!! nu am treaba cu banii tai!!!

sa ii futem pe ei, pe ANAF, pe ceilalti...in acest caz e mai eficient sa ii futi impreuna cu altii :)

Link spre comentariu

Vrrreau sa ma asociez cu Marean si Cosmin R.

Mai trebuie sa fie cu noi 3, si 3 fete buuune...la suflet si la trup. Nu de alta, da' trebuie cineva sa si cheltuiasca banii nostri.

Cine se ofera?  :)    

PS: Maran si Cosmin R, nu va retrageti din prima! Cine stie ce ... ce :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...