johnny&white Reputație: -438 Postat Iunie 1, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Iunie 1, 2015 moldovene jar manci eu sunt ARDEleanca scot untu din tnStii ce, nu te pune cu moldovenii:)
justlove Reputație: 8972 Postat Iunie 1, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Iunie 1, 2015 Am niste colegi ardeleni. Molai, vai de pl lor. ))Ii zic la unu': Ce faci ma?El; Buna.......Eu: Hai, bem si noi ceva, in speranta ca voi sunteti caliti acolo de palinca?El: ......ziua! )))poate barbati dar femeile sunt futacioase
johnny&white Reputație: -438 Postat Iunie 1, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Iunie 1, 2015 poate barbati dar femeile futacioase Mare adevar ai spus:) ...
dolores rld Reputație: -518 Postat Iunie 1, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Iunie 1, 2015 poate barbati dar femeile futacioase Tot moldovencele sunt "the best in the house" din arealul carpato-danubiano-pontic. Dar... te-as testa. Vara asta cred ca vin prin Ardeal in inspectie tehnica.Beau o carafa de vin cu motanul, apoi tu si Sexyating sunteti pe lista de asteptare. 3
justlove Reputație: 8972 Postat Iunie 1, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Iunie 1, 2015 Tot moldovencele sunt "the best in the house" din arealul carpato-danubiano-pontic. Dar... te-as testa. Vara asta cred ca vin prin Ardeal in inspectie tehnica.Beau o carafa de vin cu motanul, apoi tu si Sexyating sunteti pe lista de asteptare. tre sa bei un `dimijon` de vin sa-mi faci mie fata si spate 3
dolores rld Reputație: -518 Postat Iunie 1, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Iunie 1, 2015 tre sa bei un `dimijon` de vin sa-mi faci mie fata si spate Mi-e ca pe la spate nu ma accepti.
johnny&white Reputație: -438 Postat Iunie 1, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Iunie 1, 2015 tre sa bei un `dimijon` de vin sa-mi faci mie fata si spate Aoleu, asta a durut Dolores:)... vin si eu sa te ajut ?
justlove Reputație: 8972 Postat Iunie 1, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Iunie 1, 2015 Mi-e ca pe la spate nu ma accepti. hai numa ca am o forfecuta buna cioplesc cat e nevoie sau PUNE O POZA SA TI-O VAD
dolores rld Reputație: -518 Postat Iunie 1, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Iunie 1, 2015 hai numa ca am o forfecuta buna cioplesc cat e nevoie sau PUNE O POZA SA TI-O VAD http://i60.tinypic.com/2dsfhbm.jpg
yka Reputație: 9109 Postat Iunie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 1, 2015 hmmm sau eu pe tn in buc Esti a mea in Bucuresti,stai la mine... 1
dolores rld Reputație: -518 Postat Iunie 1, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Iunie 1, 2015 Esti a mea in Bucuresti,stai la mine... am loc si eu pe pres ?
yka Reputație: 9109 Postat Iunie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 1, 2015 am loc si eu pe pres ? nu stiu cum,dar tie ti se face loc-numai intre picere-
dolores rld Reputație: -518 Postat Iunie 1, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Iunie 1, 2015 nu stiu cum,dar tie ti se face loc-numai intre picere- ma faci sa rosesc. ce-o sa zica baietii pe aici, ca nu mai sunt forta. :
johnny&white Reputație: -438 Postat Iunie 1, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Iunie 1, 2015 am loc si eu pe pres ? te multumesti doar cu atat?
johnny&white Reputație: -438 Postat Iunie 1, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Iunie 1, 2015 Copii, azi mi am dat ciocu' jos. m am facut baiat finut:)
yka Reputație: 9109 Postat Iunie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 1, 2015 ma faci sa rosesc. ce-o sa zica baietii pe aici, ca nu mai sunt forta. :Tie ?iti roseste doar p.....l,da nici ala nu ti-l vede nimeni (iar noi ce vedem,pastram discretia) 1
dolores rld Reputație: -518 Postat Iunie 1, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Iunie 1, 2015 Tie ?iti roseste doar p.....l,da nici ala nu ti-l vede nimeni (iar noi ce vedem,pastram discretia) Am inteles. Ma faci nerusinat. Am in vedere (sa o las mai moale).
johnny&white Reputație: -438 Postat Iunie 1, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Iunie 1, 2015 Am inteles. Ma faci nerusinat. Am in vedere (sa o las mai moale). Daca o lasi mai moale atunci chiar nu mai ai nicio sansa:)
yka Reputație: 9109 Postat Iunie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 1, 2015 Am inteles. Ma faci nerusinat. Am in vedere (sa o las mai moale). o vreau tareeeeeeeeeee 2
dolores rld Reputație: -518 Postat Iunie 1, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Iunie 1, 2015 o vreau tareeeeeeeeeeeCred ca esti uMpic cam horny! Nu stiam ca am sarmul asta. )) Adica stiam... dar nu la femei cu 15 ani mai mari.
yka Reputație: 9109 Postat Iunie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 1, 2015 Cred ca esti uMpic cam horny! Nu stiam ca am sarmul asta. )) Adica stiam... dar nu la femei cu 15 ani mai mari. Incerci sa lovesti,tine... In primul rand chiar nu ma incurc cu " grupa pregatitoare " in domeniu,ceva carte de munca Seara,te odihnesti,visezi frumos,nu ai cosmaruri...vb de ambele parti,
dolores rld Reputație: -518 Postat Iunie 1, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Iunie 1, 2015 Incerci sa lovesti,tine... In primul rand chiar nu ma incurc cu " grupa pregatitoare " in domeniu,ceva carte de munca Seara,te odihnesti,visezi frumos,nu ai cosmaruri...vb de ambele parti, Vorbesti acum de un domeniu care nu implica dragoste. Ce triiist.
yka Reputație: 9109 Postat Iunie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 1, 2015 Vorbesti acum de un domeniu care nu implica dragoste. Ce triiist. DRAGOSTEA,nu se face pe bani,poate fi pasiune /chimie /completare....accepta realitatea,
dolores rld Reputație: -518 Postat Iunie 1, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Iunie 1, 2015 DRAGOSTEA,nu se face pe bani,poate fi pasiune /chimie /completare....accepta realitatea, De asta... vin la tine daca ne futem gratis. )))))))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum