Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Reputație: 9109
  • Oras:Bucuresti
Postat

De asta... vin la tine daca ne futem gratis. =)))))))))

:girly

• Like 1
Postat

tre sa bei un `dimijon` de vin sa-mi faci mie fata si spate :rax2  :laugh2  :laugh2

De tuica se pune? De damijon zic :)

• Like 2
  • Minus 4
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

De tuica se pune? De damijon zic :)

tuica n-avem aici  numa palinca ... ,palinca de pruna (pruna mea)  ;)  :)

• Like 4
  • Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Iar zecile de grade sunt convins ca sunt comparabile cu triplu rafinat

• Like 2
Postat

In regula atunci, ma imbat numai cand o vad :D

• Like 1
  • Minus 4
Postat

O sa ajung in stadiul in care nu mai simt nimic, dar inca ma controlez si fac diferenta intre oameni... :)

Aseara singura solutie sa scot un mascul nebun care ma ameninta... a fost sa iau un cutit din bucatarie... 

Imaginea biciului nu l-a impresionat.

Dupa, toata ziua, asteptam semne de amenintare, mi-a "promis" ca o sa am probleme... in mintea lui bolnava ma baga si in puscarie prin nu stiu ce cunostinte din imaginatia lui (asta mi-a spus incercand sa ma futa cand eu spuneam sa plece)... azi am simtit doar frica din partea lui, nimeni nu o sa ma deranjeze cu nici un fel de probleme...

Dar NU ma simt asa

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

O sa ajung in stadiul in care nu mai simt nimic, dar inca ma controlez si fac diferenta intre oameni... :)

Aseara singura solutie sa scot un mascul nebun care ma ameninta... a fost sa iau un cutit din bucatarie... 

Imaginea biciului nu l-a impresionat.

Dupa, toata ziua, asteptam semne de amenintare, mi-a "promis" ca o sa am probleme... in mintea lui bolnava ma baga si in puscarie prin nu stiu ce cunostinte din imaginatia lui (asta mi-a spus incercand sa ma futa cand eu spuneam sa plece)... azi am simtit doar frica din partea lui, nimeni nu o sa ma deranjeze cu nici un fel de probleme...

Dar NU ma simt asa

• Like 1
Postat

Ador muzica country, Kenny Rogers este favoritul meu, unele le cant complet... :)

In Frankfurt am avut fani in bloc cand nu mi-am dat seama ca, cant prea tare...  :laugh2

Merci!

:kiss3

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Ador muzica country, Kenny Rogers este favoritul meu, unele le cant complet... :)

In Frankfurt am avut fani in bloc cand nu mi-am dat seama ca, cant prea tare...  :laugh2

Merci!

:kiss3

:hug1

• Like 1
Postat

:hug1

:hihat  :blushing2

Inca o data... :)

PS. Pentru necunoscatori, nu am vrut sa scriu cele de mai sus, nu inventez nimic din ce scriu in ce ma priveste, am scris pentru ca m-am simtit mai aproape azi... Oricum nu trebuia s-o fac, but it looks like someone gives a fuck... :)

Nu am cautat asta, dar apreciez din suflet.  :hug1

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Ziua se incheie fantastic, mi-a iesit developarea la un Kodak Portra 160 (pe 120 mm, cu Tetenal C41) PERFECT (sa nu fiu snob, un singur cadru supra-expus). Gama PORTRA sunt fenomenale !

PS. Moshu, ce recomanzi ca back-up (pe 35mm) Nikon F100 sau Olympus OM-30 ? M-ar tenta F100, dar daca il iau in calatorii si mai iau si Nikon-ul D7100, (plus lentile), plus grip-ul in rucsac, plus cateva filme... deja fac antebrat ca nu-mi mai trebuie sala.... :no2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 1
  • Oras:ici-colo
  • Oras:ici-colo
Postat

Ziua se incheie fantastic, mi-a iesit developarea la un Kodak Portra 160 (pe 120 mm, cu Tetenal C41) PERFECT (sa nu fiu snob, un singur cadru supra-expus). Gama PORTRA sunt fenomenale !

PS. Moshu, ce recomanzi ca back-up (pe 35mm) Nikon F100 sau Olympus OM-30 ? M-ar tenta F100, dar daca il iau in calatorii si mai iau si Nikon-ul D7100, (plus lentile), plus grip-ul in rucsac, plus cateva filme... deja fac antebrat ca nu-mi mai trebuie sala.... :no2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Nikon, daca ma intrebi pe mine :)

Postat

Nu stiu ce mi se intampla dar m-am intors din Cluj fara pofta de mancare. Aceasta stare a durat vreo 5-6 zile. Curios este ca mi-a revenit pofta de mancare la pachet cu pofta de brebenel si cu durerea de bila...zici ca am luat-o razna, asa ceva nu mi s-a mai intamplat de ceva timp, cu cana de ceai de anghinare in mana si cu gandul la maciuca  :laugh2  :laugh2  :laugh2

-Doamna profesoara, puteti sa-mi desenati si un "traNvai" ca eu tot ... pula vad. =)) =))

• Like 1
  • Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

Nu stiu ce mi se intampla dar m-am intors din Cluj fara pofta de mancare. Aceasta stare a durat vreo 5-6 zile. Curios este ca mi-a revenit pofta de mancare la pachet cu pofta de brebenel si cu durerea de bila...zici ca am luat-o razna, asa ceva nu mi s-a mai intamplat de ceva timp, cu cana de ceai de anghinare in mana si cu gandul la maciuca :laugh2 :laugh2 :laugh2

-Doamna profesoara, puteti sa-mi desenati si un "traNvai" ca eu tot ... pula vad. =)) =))

De la o vârstă te ia. :(

:)))))) :* :P

Postat

Bomboanele Bucuria ;)

Pe alea cu lapte de pasăre le stii? :))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...