eros 29 Reputație: 161 Postat Iunie 2, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 2, 2015 nerabdator!
cosmin r Reputație: -982 Postat Iunie 2, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 2, 2015 Satisfacut 1 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 2, 2015 Treaza si nervoasa.Am invadat forumul cu ce simt pentru ca nimeni nu vrea sa stie asta, aici eu nu intreb. Nu inteleg, eu trec printr-o serie de cunostinte proaste de toti barbatii pe care ii cunosc vor doar sa-mi vada pizda fara sa ma asculte prea mult?Mi-a spus cineva zilele trecute ca un barbat evita o femeie suparata, what a fuck is wrong with men?De ce se mai plang ca sunt mintiti cand ei cer asta?And what the fuck is wrong with me that after so long I still want to see a feeling and not a dick and money?I can fix a lot of things, except me.M-am pus iar pe baut, nu ajuta, dar imi amorteste creierul suficient incat sa nu mai faca ce face acum...Solutia e pe cat de simpla, pe atat de complicata, nu se leaga chance and timing...Nu dau vina pe nimeni, logic nu mi-a facut nimeni rau intentionat, doar inconstient de consecinte...Denial, anger, negotiation, frustration... in the end acceptance.If I am that broke, I should stop trying to fix it.Sa ai simturi... poate fi util cand urmaresti o sedinta pentru cineva si poti oferi informatii... cand vezi cum sunt oamenii cu tine, nu doar ca nu te mariti, nu mai suporti un om in casa pentru ca fara sa spuna nimic simti presiunea care o pune pe tine cu nevoile sale...Am scris ceva timp un urma ca am adormit cu cineva pentru putin timp din cauza linistei pe care o radiaza... e insurat.Chance and timing... 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2015 Postat Iunie 2, 2015 Treaza si nervoasa.Am invadat forumul cu ce simt pentru ca nimeni nu vrea sa stie asta, aici eu nu intreb. Nu inteleg, eu trec printr-o serie de cunostinte proaste de toti barbatii pe care ii cunosc vor doar sa-mi vada pizda fara sa ma asculte prea mult?Mi-a spus cineva zilele trecute ca un barbat evita o femeie suparata, what a fuck is wrong with men?De ce se mai plang ca sunt mintiti cand ei cer asta?And what the fuck is wrong with me that after so long I still want to see a feeling and not a dick and money?I can fix a lot of things, except me.M-am pus iar pe baut, nu ajuta, dar imi amorteste creierul suficient incat sa nu mai faca ce face acum...Solutia e pe cat de simpla, pe atat de complicata, nu se leaga chance and timing...Nu dau vina pe nimeni, logic nu mi-a facut nimeni rau intentionat, doar inconstient de consecinte...Denial, anger, negotiation, frustration... in the end acceptance.If I am that broke, I should stop trying to fix it.Sa ai simturi... poate fi util cand urmaresti o sedinta pentru cineva si poti oferi informatii... cand vezi cum sunt oamenii cu tine, nu doar ca nu te mariti, nu mai suporti un om in casa pentru ca fara sa spuna nimic simti presiunea care o pune pe tine cu nevoile sale...Am scris ceva timp un urma ca am adormit cu cineva pentru putin timp din cauza linistei pe care o radiaza... e insurat.Chance and timing... arata-mi o poza..iti zic dupa aia daca toti barbatii vor sa iti vada pizda sau e altceva la mijloc 2 5
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 2, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 2, 2015 Treaza si nervoasa.Am invadat forumul cu ce simt pentru ca nimeni nu vrea sa stie asta, aici eu nu intreb. Nu inteleg, eu trec printr-o serie de cunostinte proaste de toti barbatii pe care ii cunosc vor doar sa-mi vada pizda fara sa ma asculte prea mult?Mi-a spus cineva zilele trecute ca un barbat evita o femeie suparata, what a fuck is wrong with men?De ce se mai plang ca sunt mintiti cand ei cer asta?And what the fuck is wrong with me that after so long I still want to see a feeling and not a dick and money?I can fix a lot of things, except me.M-am pus iar pe baut, nu ajuta, dar imi amorteste creierul suficient incat sa nu mai faca ce face acum...Solutia e pe cat de simpla, pe atat de complicata, nu se leaga chance and timing...Nu dau vina pe nimeni, logic nu mi-a facut nimeni rau intentionat, doar inconstient de consecinte...Denial, anger, negotiation, frustration... in the end acceptance.If I am that broke, I should stop trying to fix it.Sa ai simturi... poate fi util cand urmaresti o sedinta pentru cineva si poti oferi informatii... cand vezi cum sunt oamenii cu tine, nu doar ca nu te mariti, nu mai suporti un om in casa pentru ca fara sa spuna nimic simti presiunea care o pune pe tine cu nevoile sale...Am scris ceva timp un urma ca am adormit cu cineva pentru putin timp din cauza linistei pe care o radiaza... e insurat.Chance and timing...Nu e prea multă lucidiate , adică dramă pentru o zi frumoasî de inceput de vară?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 2, 2015 arata-mi o poza..iti zic dupa aia daca toti barbatii vor sa iti vada pizda sau e altceva la mijloc Nu toti barbatii vor sa-mi vada pizda, indiferent de cum arat, afla ca sunt barbati care ar fute si o gaura in perete, nu in asta era problema...Reciteste ce am scris. Daca dau de un scanner o sa-ti pun o poza cand aveam 20, 25, etc... ejaculai fara sa ma atingi, nu exagerez.Acum m-am ingrasat, nu ma intereseaza sa arat bine, azi am fost fara un pic de rimel macar...Nu sufar de obsesia ca toti barbatii vor sa ma futa, ma deranjeaza faptul ca cei pe care ii cunosc vor doar sex.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2015 Postat Iunie 2, 2015 Nu toti barbatii vor sa-mi vada pizda, indiferent de cum arat, afla ca sunt barbati care ar fute si o gaura in perete, nu in asta era problema...Reciteste ce am scris. Daca dau de un scanner o sa-ti pun o poza cand aveam 20, 25, etc... ejaculai fara sa ma atingi, nu exagerez.Acum m-am ingrasat, nu ma intereseaza sa arat bine, azi am fost fara un pic de rimel macar...Nu sufar de obsesia ca toti barbatii vor sa ma futa, ma deranjeaza faptul ca cei pe care ii cunosc vor doar sex. Cine stie nu te caci in gustul omului...PS: ce bautura incerci ? 2 4
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 2, 2015 Cine stie nu te caci in gustul omului...PS: ce bautura incerci ? Persoana in cauza mi-a adus un coniac... Nu i-am spus nimic de bautura, s-a gandit probabil ca asa imi face pofta... Nu prea am baut, ne-am si futut putin, avea privirea aia vinovata si eu am avut chef, dar nu asa... Ejaculat in maxim 2 minute in prez, l-am simtit, de cum stiam deja, si i-am spus sa plece linistit ca sa nu mai caute scuze...The end. PS. Inainte de toate... e insurat si asta, pana mea.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2015 Postat Iunie 2, 2015 Persoana in cauza mi-a adus un coniac... Nu i-am spus nimic de bautura, s-a gandit probabil ca asa imi face pofta... Nu prea am baut, ne-am si futut putin, avea privirea aia vinovata si eu am avut chef, dar nu asa... Ejaculat in maxim 2 minute in prez, l-am simtit, de cum stiam deja, si i-am spus sa plece linistit ca sa nu mai caute scuze...The end. PS. Inainte de toate... e insurat si asta, pana mea. plm...e greu si cu ejacularea asta...cand nu vrei s-o dai atunci iti scapa.. 2 4
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 2, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 2, 2015 Pune coniacul la rece si pune-ţi o muzică , aia care-ţi place cel mai mult
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 2, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 2, 2015 Country ! N-aş sfătui-o genul ăsta , deşi a zis că-i place, pentru că e cam melancolic şi un pic depresiv, zic eu. Sunt destule variante: Mozzart, ABBA sau 3 Sud-Est
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 2, 2015 plm...e greu si cu ejacularea asta...cand nu vrei s-o dai atunci iti scapa.. Ma mai si intreba daca am terminat, ar fi trebuit sa-i mai explic cum sta treaba... Plecat si pa. Nu mai vine, nici nu o sa-l chem. Pune coniacul la rece si pune-ţi o muzică , aia care-ţi place cel mai mult Pune ceva frumos, pls. Country ! Mai ales.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 2, 2015
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 2, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 2, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=wMOXvxfMsP Volum la maxim https://www.youtube.com/watch?v=wMOXvxfMsPo
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 2, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 2, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=pJLyZqETuBU
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 2, 2015 Mersi la fel A fost un fel de Buna dimineata, Soare! Cam cu e asta, desi nu este dimineata, dar e relaxanta, placuta, motivanta... 1 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 2, 2015 N-am cuvinte... Accent de texas combinat cu rock... wow! 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum