Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Nu te supara, te rog, doar ca muzica romaneasca nu este pentru mine, sunt doar cateva melodii care imi plac, la fel si in alea rusesti... in rest imi place mai mult cineva care tipa in engleza...  :laugh2  (vorba vine)

:kiss3

• Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Indiscreţiile sunt atâtea câte lăsăm noi să sa se inţeleagă pentru un minim de comunicare. Eu sunt OK

Postat

Indiscreţiile sunt atâtea câte lăsăm noi să sa se inţeleagă pentru un minim de comunicare. Eu sunt OK

Da, totul la locul potrivit, precum si inima... Te-am subestimat, sorry.

Esti perfect, nu fac complimente. Acum o fi chance or timing? :) Glumesc. :)

:kiss3

• Oras:în a patra zi dã week-end
  • Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

provocatoare  :girly

Varianta pro(fesionala) :D

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

trezit de fetita mea pe la 8.30   cheaun de somn....trimis fata la bunici, dupa care dus la tuns...si acum savurez cateva tuborg la 0.33 rece ca gheatza :))

• Like 1
  • Oras:ici-colo
  • Oras:ici-colo
Postat

Bine dispus ! :bow

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20212038-victor-ponta-dna.htm

Poate vine si demisia de onoare azi (cer prea mult de la Doamne-Doamne ? :innocent )

Later Edit: Klaus sustine o declaratie de presa dupa ora 13.00 ! Let me guess, cere demisia lui Micky Mouse oare ? :pope

ne meritam soarta.

suntem dobitoci!

Doamne...si se zice sa nu judeci oamenii...dar cum sa nu-i judeci daca-s dobitoci si ne trag pe toti in jos??? din '90 incoace ne trag in jos pe toti si trag tara in jos...cum sa nu-i judeci?!?

vin altii din afara sa ne invete sa tinem la noi, sa tinem la tara asta...vine Printul Charles sa ne invete bunul simt si bine face ca vine, ca noi nici bun simt nu avem...

offf, offf, offf...

ma duc mai bine la topicul lui Ticutza, cu mancarea...sa incerc uit cat de prosti putem fi TOTI.

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

ne meritam soarta.

suntem dobitoci!

Doamne...si se zice sa nu judeci oamenii...dar cum sa nu-i judeci daca-s dobitoci si ne trag pe toti in jos??? din '90 incoace ne trag in jos pe toti si trag tara in jos...cum sa nu-i judeci?!?

vin altii din afara sa ne invete sa tinem la noi, sa tinem la tara asta...vine Printul Charles sa ne invete bunul simt si bine face ca vine, ca noi nici bun simt nu avem...

offf, offf, offf...

ma duc mai bine la topicul lui Ticutza, cu mancarea...sa incerc uit cat de prosti putem fi TOTI.

Mosule, eu ma intreb daca mai meritam ceva, dar imi vine a crede ca .... :no2

Postat

ne meritam soarta.

suntem dobitoci!

offf, offf, offf...

Si la mine vin turcii sa ma invete ca ar trebui sa raman aici, in cazul in care vreau sa plec. 😉

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...