Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Felicitări Amada! Mă bucur sincer pentru tine și îți țin pumnii!  Nu te gândi la prostii!  :laugh2

Multumesc, mai am de cautat, o sa plec doar cand sunt sigura 100%, dureaza... :)

Prostii, tu?  :laugh2  :no2

pre_1433911760__not-a-single-fuck.jpg

Stop giving fucks by saying you don't give them. 

https://33.media.tumblr.com/8e0b05c31d6fa9c87983b3c7b62170a9/tumblr_my2atmL6ze1t873nbo1_400.gif

• Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu

Dar cred că te-ai mai liniştit si vezi altfel situaţia, în bine vreau să zic.

:wink2

Sunt mult mai ok acum.  :hug1

E naspa rau situatia cu angajatul ca cetatean roman in UE, foarte greu poti obtine permis de munca, dupa legile engleze pentru mine e aproape imposibil. :( 

Mai incerc in Germania, sa vedem daca sunt mai permisivi, daca nu, trec pe Rusia, acolo nu am probleme cu munca, doar sa gasesc un post bun, mai vorbesc si cu varu' din Leningrad...

Poate imi vine o alta idee, vedem. :)

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:ici-colo

E naspa rau situatia cu angajatul ca cetatean roman in UE, foarte greu poti obtine permis de munca, dupa legile engleze pentru mine e aproape imposibil. :(

Mai incerc in Germania, sa vedem daca sunt mai permisivi, daca nu, trec pe Rusia, acolo nu am probleme cu munca, doar sa gasesc un post bun, mai vorbesc si cu varu' din Leningrad...

eu iti doresc bafta multa!

si-ti tinem pumnii sa reusesti!! (vezi ca suntem mai multi pe aici care-ti tinem pumnii sa reusesti!! :))

Link spre comentariu
  • Oras:Undisclosed

Link spre comentariu

si-ti tinem pumnii sa reusesti!! (vezi ca suntem mai multi pe aici care-ti tinem pumnii sa reusesti!! :))

Te inseli.

Romanii nu au nevoie de permis de munca in nici o tara din UE.

Chiar din 2007, anul aderarii, au fost state membre care au deschis complet piata muncii pentru muncitorii romani.Au fost unele, printre care mult mediatizata UK, care au mentinut masurile de protectie, care oricum nu puteau fi extinse mai departe de 7 ani.Si chiar in tarile in care erau restrictii pentru romani, acestia se puteau angaja, atata timp cat aveau un angajator dispus sa aplice pentru permisul de munca(asistenti, ingineri etc).Asta insemna ca angajatorul sa depuna dosarul la Home Office, vorbesc de UK, iar acesta trebuia sa arate ca a postat job in ziare locale, motoare de cautare, reteaua nationala de job-uri sau cum se chema.Apoi trebuia sa mai demonstreze Home Office ca nu au gasit un britanic, a doua optiune erau cetatenti EEA, iar in final, ultima optiune, romanii si bulgarii.

Oricum, de la 1 ianuarie 2014 masurile de tranzitie au expirat, asa ca romanul poate fi angajat in acelasi fel cu un localnic, belgian, danez sau spaniol.In orice tara membra UE.Atata timp cat are calificarea necesara si aptitudinile solicitate de angajator, normal.

Link spre comentariu
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane

pre_1433956408__giphy4.gif

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu

:)

Multumesc din suflet!  :kiss3

Se pare ca in Germania misca ceva, doar sa-i conving in primul rand cu germana mea stricata si sa fac apoi cursuri de la stat...

Sunt nationalisti pana in maduva oaselor. :)

:hug1

Link spre comentariu

Se pare ca in Germania misca ceva, doar sa-i conving in primul rand cu germana mea stricata si sa fac apoi cursuri de la stat...

Link spre comentariu
  • Oras:sud

Dar nemţii get-beget Ozil, Boateng,Khedira- numai din echipa natională sunt arieni puri, blonzi cu ochi albastri si bunicii lor s-au spalat cu zăpadă la Stalingrad, kursk, Cotul Donului si suburbiile Moscovei in "43.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:în a patra zi dã week-end
  • Oras:în a patra zi dã week-end

Ca soarele de pe cer..plin de stralucire.

Nimic nou azi?

Fa si tu un topic in care sa postezi centralizat toate informatiile pe care le versi pe aici.

Ia exemplu de la picpoc. Vei avea audienta maxima.

Bafta!

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu

Ingrijorata, mi s-au umflat si dor iar gleznele, nu am fost atenta ca am stat incordata cu orele cautand pe net in aceeasi pozitie...

La extrema cealala, sunt candidata sa lucrez la Appel in Germania in customer service in limba rusa.

Sincer mi-e frica sa sper, o sa astept pana vad contractul.

Vedem... :)

Ma oamara picioarele urcate pe scaun...  :blushing2

Link spre comentariu

Ingrijorata, mi s-au umflat si dor iar gleznele, nu am fost atenta ca am stat incordata cu orele cautand pe net in aceeasi pozitie...

La extrema cealala, sunt candidata sa lucrez la Appel in Germania in customer service in limba rusa.

Sincer mi-e frica sa sper, o sa astept pana vad contractul.

Vedem... :)

Ma oamara picioarele urcate pe scaun...  :blushing2

Frica trebuie sa dispara din vocabularul tau. Vei reusi.

• Like 1
Link spre comentariu

Rectific, sunt in extraz cu un picior intr-o galeata cu apa rece...  :laugh2

Suuuuper, as mai adauga ceva... ciudat ca mai vreau, cred ca m-a excitat galeata asta...  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Ti-o fi si tie...e si vara , s-or fi incalzit toate cele...mai trebuie si o racoreala...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 5 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...