n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 11, 2015 Frica trebuie sa dispara din vocabularul tau. Vei reusi. Suna deprimant, nu motivant, trebuie sa fiu ancorata de realitate, speranta/fantezia exagerata te da peste cap psihic, trebuie sa te limitezi ca om, sa nu uiti ca esti doar un om, sa speri, dar sa nu uiti ca nu tot ce vrei poti avea... Asta nu inseamna sa nu lupti, doar sa nu te bagi in lupte de sinucidere... Ti-o fi si tie...e si vara , s-or fi incalzit toate cele...mai trebuie si o racoreala... Esti schimbat de la un timp, ai momente cand nu intelegi ce spun...Incepi sa ma ingrijorezi.Nu cred ca vrei sa discuti despre asta, dar cea mai buna cale ar fi sa spui ce ai.
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 11, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 11, 2015 Ai zis f bine ca ...pana la contract, cat suntem vii ne acoperim de hartii( in probleme serioase si oficiale), dincolo de onoare si cuvantul dat. Dar odata ce discutiile s-au declansat speranta poate fi bine alimentata. Pe de alta parte e bine ca ti-ai pastrat totusi optimismul si doza ta de subtilitate
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 11, 2015 Ceva te face sa crezi ca eu am nevoie de aprobarea ta... Pentru un om cu atata ura in suflet... probabil ca sfaturile pozitive pentru copiii de clasa I-IV te fac sa te simti bine.Inceteaza.Mi-am schimbat parerea fara ingrijorare acum.
mosu44 Reputație: 3240 Postat Iunie 11, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Iunie 11, 2015 Ceva te face sa crezi ca eu am nevoie de aprobarea ta... Pentru un om cu atata ura in suflet... probabil ca sfaturile pozitive pentru copiii de clasa I-IV te fac sa te simti bine.Inceteaza.Mi-am schimbat parerea fara ingrijorare acum. gresesti...sau ca sa fiu putin mai subtil: esti proasta?!? catorva dintre noi chiar le pasa de/despre tine si lui pisicuts. bafta!! si pa si pusi!!!
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 11, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 11, 2015 Nu am astfel de pretentii. Cum putem continua in privat? mailul tau mai e valabil?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 11, 2015 gresesti...sau ca sa fiu putin mai subtil: esti proasta?!? catorva dintre noi chiar le pasa de/despre tine si lui pisicuts. bafta!! si pa si pusi!!! Mosule, iar esti beat sau fumezi?Prostie este sa te arunci la prima ocazie venita.Nu-mi amintesc sa te fi numit prost pana acum....In fine, Pa si tie.
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 11, 2015 Amanda tu arati ca ai nevoie sa mai fi si fututa (din cand in cand) ntz, ntz, ntz...ce limbaj, ce limbaj... ai sigur nevoie de o amandina!!! Daaaa...să-mi bag pula, ai dreptate moșule. Pisicuts folosește un limbaj trivial. Păi in cariciu meu, așa se vorbește? Băga-mi-aș toată pula-n el de limbaj, eu asa ceva nu suport să citesc. Adică pula-n pizdă, știi ce zic? 1 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 11, 2015 Daaaa...să-mi bag pula, ai dreptate moșule. Pisicuts folosește un limbaj trivial. Păi in cariciu meu, așa se vorbește? Băga-mi-aș toată pula-n el de limbaj, eu asa ceva nu suport să citesc. Adică pula-n pizdă, știi ce zic? Tot bagabont... 2 1
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 11, 2015 Tot bagabont... Săru mâna și te pup jos
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 11, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 11, 2015 Tot bagabont... Bont , adica neascutit
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 11, 2015 Săru mâna și te pup jos Hmmm, ispita, nu, dar vreau... 1 1
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 11, 2015 Hmmm, ispita, nu, dar vreau...
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 12, 2015 Bont , adica neascutit Nu mă. Se referea la bagă bot. E ok așa?
vypushka Reputație: 4156 Postat Iunie 12, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Iunie 12, 2015 relaxat c-am intrat in weekend de la ora 8
mosu44 Reputație: 3240 Postat Iunie 12, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Iunie 12, 2015 Daaaa...să-mi bag pula, ai dreptate moșule. Pisicuts folosește un limbaj trivial. Păi in cariciu meu, așa se vorbește? Băga-mi-aș toată pula-n el de limbaj, eu asa ceva nu suport să citesc. Adică pula-n pizdă, știi ce zic? nu, nu m-am prins ce vrei sa zici...da' vorbesti...elevat nu ca pisicuts.
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 12, 2015 nu, nu m-am prins ce vrei sa zici...da' vorbesti...elevat nu ca pisicuts. Sunt un domn, ce caru' meu 1 1
mosu44 Reputație: 3240 Postat Iunie 12, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Iunie 12, 2015 Sunt un domn, ce caru' meu am banuit eu
crystinutza Reputație: 7707 Postat Iunie 12, 2015 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Postat Iunie 12, 2015 Astazi am emotii. sustin examen. Nu se mai termina odata!! 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 12, 2015 Am doua buturugi in loc de glezne si cremwursti in loc de degete la picioare, makes you think daca mai sunt in stare de efort, stat in picioare toata ziua, etc...Salariul de 1000-1200 euro, din care platesc chirie, apoi restul extrem de scump...M-am saturat sa gresesc, as vrea sa stiu sigur care e solutia sigura, problemele de sanatate ma cam pun pe ganduri daca nu risc prea mult bolnava intr-o tara straina...Am verificat firma de recrutare care mi-a propus jobul... conducerea schimba oamenii ca pe manusi, nu cred ca le pasa de oamenii pe care ii plaseaza.Cred ca am o zi proasta, schiopatez pana jos sa-mi iau ceva, zilele urmatoare o sa vad daca mai am energie si dorinta sa o iau de la capat, nu in ultimul rand ar trebui sa-mi fac un control complet. La rinichi am probleme de mica, stomacul l-am distrus cu stress, ficatul cu bautura, am spondiloza de la stat la calculator, mai ales in curent, cu apucaturi de blocari sau semipareze...I am not sure that I can still do this. Practic. Nu vreau sa mai aud ca nu sunt optimista. Am alergat caii verzi de pe pereti in Romania prea mult timp ca sa nu ma opresc in final and smell the roses. Pas cu pas elimin variante, asa cum am eliminat si oamenii, sunt curioasa ce o sa mai ramana... 1 1
mosu44 Reputație: 3240 Postat Iunie 12, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Iunie 12, 2015 Am doua buturugi in loc de glezne si cremwursti in loc de degete la picioare, makes you think daca mai sunt in stare de efort, stat in picioare toata ziua, etc...Salariul de 1000-1200 euro, din care platesc chirie, apoi restul extrem de scump...M-am saturat sa gresesc, as vrea sa stiu sigur care e solutia sigura, problemele de sanatate ma cam pun pe ganduri daca nu risc prea mult bolnava intr-o tara straina...Am verificat firma de recrutare care mi-a propus jobul... conducerea schimba oamenii ca pe manusi, nu cred ca le pasa de oamenii pe care ii plaseaza.Cred ca am o zi proasta, schiopatez pana jos sa-mi iau ceva, zilele urmatoare o sa vad daca mai am energie si dorinta sa o iau de la capat, nu in ultimul rand ar trebui sa-mi fac un control complet. La rinichi am probleme de mica, stomacul l-am distrus cu stress, ficatul cu bautura, am spondiloza de la stat la calculator, mai ales in curent, cu apucaturi de blocari sau semipareze...I am not sure that I can still do this. Practic. Nu vreau sa mai aud ca nu sunt optimista. Am alergat caii verzi de pe pereti in Romania prea mult timp ca sa nu ma opresc in final and smell the roses. Pas cu pas elimin variante, asa cum am eliminat si oamenii, sunt curioasa ce o sa mai ramana... bafta!invata sa vezi real DOAR partea plina a paharului!acestea par cuvinte goale, fara sens...dar nu sunt!bafta!
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 12, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 12, 2015 Fă un duş călduţ şi optimist şi trage un somnic de după-amiază( ăla de frumuseţe). Mai ai tu ceva de eliminat, dar e cam greu- la mine a durat 20 de ani
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 12, 2015 bafta!invata sa vezi real DOAR partea plina a paharului!acestea par cuvinte goale, fara sens...dar nu sunt!bafta! Fă un duş călduţ şi optimist şi trage un somnic de după-amiază( ăla de frumuseţe). Mai ai tu ceva de eliminat, dar e cam greu- la mine a durat 20 de ani Bafta la ce? DOAR? Ai 15 ani? Cu varsta parca ar trebui sa vezi lucrurile altfel... Nu pot sa dorm noaptea, de ce sa dorm ziua?Ce ai eliminat tu in 20 ani? Banuiesc ca e ceva ce eu nu am.
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 12, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 12, 2015 Nu pot sa dorm noaptea, de ce sa dorm ziua?Ce ai eliminat tu in 20 ani? Banuiesc ca e ceva ce eu nu am.Nu e ceva material. E un obicei
mosu44 Reputație: 3240 Postat Iunie 12, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Iunie 12, 2015 Bafta la ce? DOAR? Ai 15 ani? Cu varsta parca ar trebui sa vezi lucrurile altfel... da, la o parte dintre oameni, cu varsta se vad cu totul altfel, lucrurile. "bafta" e o urare (sincera, in cazul meu) care include: viata, sanatatea, norocul, iubirea, banii, tot."bafta" - in cazul meu, spus catre tine, o ilustra necunoscuta, inseamna ca desi imi esti si-mi vei ramane o ilustra necunoscuta, IMI PASA DE TINE.adica vreau si-ti doresc sa reusesti in viata. hmmm...vrei neaparat sa fiu iarasi...subtil??? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum