klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 18, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 18, 2015 Prea mult timp liber te tampeste. Asa cum un corp se ingrasa fara antreament, la fel si creierul devine lenes, gasesc tot mai des lapsus.Bine, l-am si antrenat sa uite lucrurile inutile, in ultima perioada nu are ce sa proceseze, nu mi-a fost usor sa ma conving sa ma gandesc la nimic... Functionarea... nu dramatizez, nici nu iau in serios, o sa fie ce este in rezultat.As fi fericita sa traiesc putin si fumos decat sa nu fi trait viata deloc. Sunt convins ca te pricepi sa-ti umpli timpul, mansarda fuctioneaza, se vede fara prea multe dioprtii. Bine faci ca elimini balastul si zgura adunata, nu are nici un rost sa o depozitezi. Oricum trebuie sa mai ai nitica grija de tine. Ai pomenit cuvantul fericire. Ma bucur sa aud/vad asta. Caut-o, dar nu uita sa mai ceri si ajutor ca sa o gasesti.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 18, 2015 Sunt convins ca te pricepi sa-ti umpli timpul, mansarda fuctioneaza, se vede fara prea multe dioprtii. Bine faci ca elimini balastul si zgura adunata, nu are nici un rost sa o depozitezi. Oricum trebuie sa mai ai nitica grija de tine. Ai pomenit cuvantul fericire. Ma bucur sa aud/vad asta. Caut-o, dar nu uita sa mai ceri si ajutor ca sa o gasesti. Deranjeaza cand impui ce crezi, mai ales ca pot sa-ti dau X exemple in care cererea ajutorului este cea mai mare greseala.Ca sa fiu fericita nu trebuie sa fiu slaba, ca un barbat sa fie fericit nu trebuie sa se minta ca e mai puternic decat femeia...Fericirea sta in balanta, la mine ea este la egalitate, momentul cand las de la mine, altfel sunt prea sus.Fara suparare, sper. PS. De 2 ori am mancat azi, de 2 ori am vomitat, corpul meu simplu nu vrea sa fie sanatos sau nu mai este.
tmcostin Reputație: 7173 Postat Iunie 18, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Iunie 18, 2015 ascuns:)
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 18, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 18, 2015 Deranjeaza cand impui ce crezi, mai ales ca pot sa-ti dau X exemple in care cererea ajutorului este cea mai mare greseala.Ca sa fiu fericita nu trebuie sa fiu slaba, ca un barbat sa fie fericit nu trebuie sa se minta ca e mai puternic decat femeia...Fericirea sta in balanta, la mine ea este la egalitate, momentul cand las de la mine, altfel sunt prea sus.Fara suparare, sper. Asa e . Fericirea e in noi si o traim doar in mod individual, maxim in doi si , oricum , fericirea in doi dureaza mult mai putin decat cea traita personal. Da,asa e fericirea trebuie sa se bazeze pe Adevar si pe cunoasterea nivelului pe care te afli si sa fii multumit de el. Eu cred ca nu e o slabiciune sa ceri ajutorul, poti fi doar mai putin inspirat in alegerea oamenilor, momentului sau imprejurarilor. Bine , vorbesc eu care m-am cam codit sa cer ajutor. Fericire cred ca mai inseamna si stiinta sau arta de a depasi supararile, eu am o oarecare problema si cei care o stiu se mira ca sunt destul de calm, oricum groapa a trecut. Am invatat ca supararile nu duc la nimic bun si maniera pozitiva de rezolvare e oricum de preferat
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 18, 2015 Aha, bine
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 18, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 18, 2015 PS. De 2 ori am mancat azi, de 2 ori am vomitat, corpul meu simplu nu vrea sa fie sanatos sau nu mai este.Incearca sa vezi si un lucru bun din asta. Ai eliminat si ce nu-ti folosea, considera-l un inceput de purificare, daca termenul nu e prea pretentios. Impune-ti de la Statul-major al tau din Cutia Craniana si de la motorasul din stanga pieptului drumul spre sanatate, usor , dar ferm
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 18, 2015 Asa e . Fericirea e in noi si o traim doar in mod individual, maxim in doi si , oricum , fericirea in doi dureaza mult mai putin decat cea traita personal. Da,asa e fericirea trebuie sa se bazeze pe Adevar si pe cunoasterea nivelului pe care te afli si sa fii multumit de el. Eu cred ca nu e o slabiciune sa ceri ajutorul, poti fi doar mai putin inspirat in alegerea oamenilor, momentului sau imprejurarilor. Bine , vorbesc eu care m-am cam codit sa cer ajutor. Fericire cred ca mai inseamna si stiinta sau arta de a depasi supararile, eu am o oarecare problema si cei care o stiu se mira ca sunt destul de calm, oricum groapa a trecut. Am invatat ca supararile nu duc la nimic bun si maniera pozitiva de rezolvare e oricum de preferat Nu mai analiza doar din punctul tau de vedere, vezi lumea doar cand o poti vedea in toata splendoarea ei, din toate punctele de vedere... In ce ma priveste, eu o sa dispar, nu-mi pare rau, ce fel de Mama Omida eram daca nu stiam ce ma asteapta... mai dureaza, nu e chiar acum. Nu mai da sfaturi, e doar un sfat prietenesc, nimeni nu ti-l cere si daca o face se asteapta sa ajuti, nu sa vorbesti...Vorbesc in general, nu de mine, specific pentru ca I have no i idea what is going through that lonely mind...Somn usor!
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 18, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 18, 2015 PS. De 2 ori am mancat azi, de 2 ori am vomitat, corpul meu simplu nu vrea sa fie sanatos sau nu mai este.Ti-ai scos apendicita?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 18, 2015 Ti-ai scos apendicita? De ce imi ceri sa te injur? Ti-ai luat doctoratul si nu stiu eu? Adopta situatia in care mai lasi dubii...
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 18, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 18, 2015 De ce imi ceri sa te injur? Ti-ai luat doctoratul si nu stiu eu? Adopta situatia in care mai lasi dubii... Ma intrebam si eu. Eram si eu ingrijorat. Am gresit ?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 18, 2015 Ma intrebam si eu. Eram si eu ingrijorat. Am gresit ? Daca fortezi nota, fa-o de dragul futaiului, nu garantez succes, dar in ce faci acum pot sa spun ca nu o sa ai sigur.
crystinutza Reputație: 7707 Postat Iunie 18, 2015 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Postat Iunie 18, 2015 E dă bine ? Cam nu e , zic io Cam ai dreptate.
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 18, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 18, 2015 Daca fortezi nota, fa-o de dragul futaiului, nu garantez succes, dar in ce faci acum pot sa spun ca nu o sa ai sigur. Bine. Cred ca e preferabil sa mergem la odihna. Si maine e o zi.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 18, 2015 Bine. Cred ca e preferabil sa mergem la odihna. Si maine e o zi. Cred ca ai vrut sa spui ca te duci la odihna, sau sunteti mai multi? Maine sa speram ca o zi in care vorbesti in numele tau, fara impuneri... eu cel putin sper.
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 18, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 18, 2015 Nu, am vorbit in nume propriu.Asa sa fie
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 18, 2015 Nu, am vorbit in nume propriu.Asa sa fie Numele tau propriu are mai multe nume?"mergem la odihna" ce inseamna?Sa vad, cauti inca o minciuna sau poate realizezi ca nu ai cum sa minti si mai mult...
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 18, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 18, 2015 Numele tau propriu are mai multe nume?"mergem la odihna" ce inseamna?Sa vad, cauti inca o minciuna sau poate realizezi ca nu ai cum sa minti si mai mult...Am un nume de familie si 2 prenumeAm vrut sa spun sa mearga fiecare sa se odihneasca, din moment ce discutia noastra o lua pe carari mai putin linistite. Nu doresc turbulente nedorite intre noi. Poate si ce-am zis eu nu o fi fost foarte inspirat, nu-mi dau seama acum. Avem fiecare probleme personale , nu e cazul sa le amplificam. Daca putem sa le alinam e bine. Om putea fi destul de intelepti sa o facem ?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 18, 2015 Am un nume de familie si 2 prenumeAm vrut sa spun sa mearga fiecare sa se odihneasca, din moment ce discutia noastra o lua pe carari mai putin linistite. Nu doresc turbulente nedorite intre noi. Poate si ce-am zis eu nu o fi fost foarte inspirat, nu-mi dau seama acum. Avem fiecare probleme personale , nu e cazul sa le amplificam. Daca putem sa le alinam e bine. Om putea fi destul de intelepti sa o facem ? Idiotenia pamantului care esti, cand o persoana dezvaluie niste lucruri personale, serioase legat de sanatatea sa... taci in pizda ma-sii si culca-te ca sa nu-ti vorbeasca asa.Sa te vad in pat de moarte ce sfaturi mai dai, cretin labagiu!Te-am lamurit acum? Asa poti intelege cand devii nesimtit sau trebuie sa apelez la un vocabular si mai colorat?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 18, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 18, 2015 Mă doare-n pulă, azi ...mâine sper să mă doară-n fața pulii..... 1
cpt.picard Reputație: 777 Postat Iunie 19, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 19, 2015 Idiotenia pamantului care esti, cand o persoana dezvaluie niste lucruri personale, serioase legat de sanatatea sa... taci in pizda ma-sii si culca-te ca sa nu-ti vorbeasca asa.Sa te vad in pat de moarte ce sfaturi mai dai, cretin labagiu!Te-am lamurit acum? Asa poti intelege cand devii nesimtit sau trebuie sa apelez la un vocabular si mai colorat?
cpt.picard Reputație: 777 Postat Iunie 19, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 19, 2015 Adevarata Mama Dominatoare! Apelati cu incredere.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 19, 2015 Adevarata Mama Dominatoare! Apelati cu incredere. Cu frumosul am vazut ca nu merge, asa a functionat. On topic: La cafea si nu ma doare nici in strapon de boli.
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 19, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 19, 2015 Buna dimineata.Am citit niste topice vechi de pe la paginile 90 si ceva - frumos si interesant. mai vreau o cafea
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 19, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 19, 2015 Ma simt aiurea
dolores rld Reputație: -518 Postat Iunie 19, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Iunie 19, 2015 Stie cineva de ce mi s-a intarit puuulaa???
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum