Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:sud
Postat

Prea mult timp liber te tampeste.  :laugh2

Asa cum un corp se ingrasa fara antreament, la fel si creierul devine lenes, gasesc tot mai des lapsus.

Bine, l-am si antrenat sa uite lucrurile inutile, in ultima perioada nu are ce sa proceseze, nu mi-a fost usor sa ma conving sa ma gandesc la nimic... :)

Functionarea... nu dramatizez, nici nu iau in serios, o sa fie ce este in rezultat.

As fi fericita sa traiesc putin si fumos decat sa nu fi trait viata deloc.

:hug1

Sunt convins ca te pricepi sa-ti umpli timpul, mansarda fuctioneaza, se vede fara prea multe dioprtii. Bine faci ca elimini balastul si zgura adunata, nu are nici un rost sa o depozitezi. Oricum trebuie sa mai ai nitica grija de tine. Ai pomenit cuvantul fericire. Ma bucur sa aud/vad asta. Caut-o, dar nu uita sa mai ceri si ajutor ca sa o gasesti. :hug1

• Oras:Bucuresti
Postat

Sunt convins ca te pricepi sa-ti umpli timpul, mansarda fuctioneaza, se vede fara prea multe dioprtii. Bine faci ca elimini balastul si zgura adunata, nu are nici un rost sa o depozitezi. Oricum trebuie sa mai ai nitica grija de tine. Ai pomenit cuvantul fericire. Ma bucur sa aud/vad asta. Caut-o, dar nu uita sa mai ceri si ajutor ca sa o gasesti. :hug1

Deranjeaza cand impui ce crezi, mai ales ca pot sa-ti dau X exemple in care cererea ajutorului este cea mai mare greseala.

Ca sa fiu fericita nu trebuie sa fiu slaba, ca un barbat sa fie fericit nu trebuie sa se minta ca e mai puternic decat femeia...

Fericirea sta in balanta, la mine ea este la egalitate, momentul cand las de la mine, altfel sunt prea sus.

Fara suparare, sper.

PS. De 2 ori am mancat azi, de 2 ori am vomitat, corpul meu simplu nu vrea sa fie sanatos sau nu mai este.

Postat

Deranjeaza cand impui ce crezi, mai ales ca pot sa-ti dau X exemple in care cererea ajutorului este cea mai mare greseala.

Ca sa fiu fericita nu trebuie sa fiu slaba, ca un barbat sa fie fericit nu trebuie sa se minta ca e mai puternic decat femeia...

Fericirea sta in balanta, la mine ea este la egalitate, momentul cand las de la mine, altfel sunt prea sus.

Fara suparare, sper.

Asa e . Fericirea e in noi si o traim doar in mod individual, maxim in doi si , oricum , fericirea in doi dureaza mult mai putin decat cea traita personal. Da,asa e  fericirea trebuie sa se bazeze pe Adevar si pe cunoasterea nivelului pe care te afli si sa fii multumit de el. Eu cred ca nu e o slabiciune sa ceri ajutorul, poti fi doar mai putin inspirat in alegerea oamenilor, momentului sau imprejurarilor. Bine , vorbesc eu care m-am cam codit sa cer ajutor. Fericire cred ca mai inseamna si stiinta sau arta de a depasi supararile, eu am o oarecare problema si cei care o stiu se mira ca sunt destul de calm, oricum groapa a trecut. Am invatat ca supararile nu duc la nimic bun si maniera pozitiva de rezolvare e oricum de preferat

Postat

PS. De 2 ori am mancat azi, de 2 ori am vomitat, corpul meu simplu nu vrea sa fie sanatos sau nu mai este.

Incearca sa vezi si un lucru bun din asta. Ai eliminat si ce nu-ti folosea, considera-l un inceput de purificare, daca termenul nu e prea pretentios. Impune-ti de la Statul-major al tau din Cutia Craniana si de la motorasul din stanga pieptului drumul spre sanatate, usor , dar ferm :hug1

Postat

Asa e . Fericirea e in noi si o traim doar in mod individual, maxim in doi si , oricum , fericirea in doi dureaza mult mai putin decat cea traita personal. Da,asa e  fericirea trebuie sa se bazeze pe Adevar si pe cunoasterea nivelului pe care te afli si sa fii multumit de el. Eu cred ca nu e o slabiciune sa ceri ajutorul, poti fi doar mai putin inspirat in alegerea oamenilor, momentului sau imprejurarilor. Bine , vorbesc eu care m-am cam codit sa cer ajutor. Fericire cred ca mai inseamna si stiinta sau arta de a depasi supararile, eu am o oarecare problema si cei care o stiu se mira ca sunt destul de calm, oricum groapa a trecut. Am invatat ca supararile nu duc la nimic bun si maniera pozitiva de rezolvare e oricum de preferat

Nu mai analiza doar din punctul tau de vedere, vezi lumea doar cand o poti vedea in toata splendoarea ei, din toate punctele de vedere... :)

In ce ma priveste, eu o sa dispar, nu-mi pare rau, ce fel de Mama Omida eram daca nu stiam ce ma asteapta... mai dureaza, nu e chiar acum. :)

Nu mai da sfaturi, e doar un sfat prietenesc, nimeni nu ti-l cere si daca o face se asteapta sa ajuti, nu sa vorbesti...

Vorbesc in general, nu de mine, specific pentru ca I have no i idea what is going through that lonely mind...

Somn usor!

Postat

Ti-ai scos apendicita?

Postat

De ce imi ceri sa te injur? :)

Ti-ai luat doctoratul si nu stiu eu? 

Adopta situatia in care mai lasi dubii... :)

Ma intrebam si eu. Eram si eu ingrijorat. Am gresit ?

Postat

Ma intrebam si eu. Eram si eu ingrijorat. Am gresit ?

Daca fortezi nota, fa-o de dragul futaiului, nu garantez succes, dar in ce faci acum pot sa spun ca nu o sa ai sigur. :)

Postat

Daca fortezi nota, fa-o de dragul futaiului, nu garantez succes, dar in ce faci acum pot sa spun ca nu o sa ai sigur. :)

Bine. Cred ca e preferabil sa mergem la odihna. Si maine e o zi. :kiss3

Postat

Bine. Cred ca e preferabil sa mergem la odihna. Si maine e o zi. :kiss3

Cred ca ai vrut sa spui ca te duci la odihna, sau sunteti mai multi? :)

Maine sa speram ca o zi in care vorbesti in numele tau, fara impuneri... eu cel putin sper. :)

Postat

Nu, am vorbit in nume propriu.

Asa sa fie

Numele tau propriu are mai multe nume?

"mergem la odihna" ce inseamna?

Sa vad, cauti inca o minciuna sau poate realizezi ca nu ai cum sa minti si mai mult...

Postat

Numele tau propriu are mai multe nume?

"mergem la odihna" ce inseamna?

Sa vad, cauti inca o minciuna sau poate realizezi ca nu ai cum sa minti si mai mult...

Am un nume de familie si 2 prenume

Am vrut sa spun sa mearga fiecare sa se odihneasca, din moment ce discutia noastra o lua pe carari mai putin linistite. Nu doresc turbulente nedorite intre noi. Poate si ce-am zis eu nu o fi fost foarte inspirat, nu-mi dau seama acum. Avem fiecare probleme personale , nu e cazul sa le amplificam. Daca putem sa le alinam e bine. Om putea fi destul de intelepti sa o facem ?

Postat

Am un nume de familie si 2 prenume

Am vrut sa spun sa mearga fiecare sa se odihneasca, din moment ce discutia noastra o lua pe carari mai putin linistite. Nu doresc turbulente nedorite intre noi. Poate si ce-am zis eu nu o fi fost foarte inspirat, nu-mi dau seama acum. Avem fiecare probleme personale , nu e cazul sa le amplificam. Daca putem sa le alinam e bine. Om putea fi destul de intelepti sa o facem ?

Idiotenia pamantului care esti, cand o persoana dezvaluie niste lucruri personale, serioase legat de sanatatea sa... taci in pizda ma-sii si culca-te ca sa nu-ti vorbeasca asa.

Sa te vad in pat de moarte ce sfaturi mai dai, cretin labagiu!

Te-am lamurit acum? Asa poti intelege cand devii nesimtit sau trebuie sa apelez la un vocabular si mai colorat? :)

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Idiotenia pamantului care esti, cand o persoana dezvaluie niste lucruri personale, serioase legat de sanatatea sa... taci in pizda ma-sii si culca-te ca sa nu-ti vorbeasca asa.

Sa te vad in pat de moarte ce sfaturi mai dai, cretin labagiu!

Te-am lamurit acum? Asa poti intelege cand devii nesimtit sau trebuie sa apelez la un vocabular si mai colorat? :)

Postat

Adevarata Mama Dominatoare! Apelati cu incredere.

:laugh2

Cu frumosul am vazut ca nu merge, asa a functionat. :)

On topic: La cafea si nu ma doare nici in strapon de boli.  :laugh2

Postat

Buna dimineata.Am citit niste topice vechi de pe la paginile 90 si ceva - frumos si interesant. mai vreau o cafea

• Oras:în a patra zi dã week-end
  • Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

Stie cineva de ce mi s-a intarit puuulaa??? :cry2  :cry2  :cry2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...