n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 19, 2015 Or fi pus indigoul . Sau unul il tracta pe altul ? Pe unul l-am platit pentru deranj, cu altul am plecat. E manelista ? Nu. Postarea in care ma futea fara sa-l platesc ti-a scapat, nu?
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 19, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 19, 2015 Acum când cică tre să-ţi dea bon pt orice, ăla ce-o să scrie in loc de Cursă - "Deranj" ? Pe unul l-am platit pentru deranj, cu altul am plecat.
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 19, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 19, 2015 Ciorba de legume: cartofi, morcov, sfecla, varza, ardei, etc...Ma bucur ca nu te-ai bosumflat. Si eu sunt o capoasa care vrea doar chat pe forum... Ciorba de legume: cartofi, morcov, sfecla, varza, ardei, etc... Pune şi tu o poză cu ciorbiţa ta pe topicul cu ce s-a gătit , aşa de decor
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 19, 2015 Pune şi tu o poză cu ciorbiţa ta pe topicul cu ce s-a gătit , aşa de decor Vad ca telepatia functioneaza bine... Chiar am facut cateva poze acum cateva minute, dar ardeiul inca nu e gata, mai are cam 5 min sa mai scada... Hmmm, ma ingrijorezi. Gata, ciorba de legume si ardei cu rosii. Nimic iesit din comun, doar ce mi-a venit azi... 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 19, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 19, 2015 Vad ca telepatia functioneaza bine... Chiar am facut cateva poze acum cateva minute, dar ardeiul inca nu e gata, mai are cam 5 min sa mai scada... Hmmm, ma ingrijorezi. Gata, ciorba de legume si ardei cu rosii. Nimic iesit din comun, doar ce mi-a venit azi... Bun si sănătos. Plus pastelul culorilor ...La părinţi acasă mâncam mai cu mult sos, le făceau mai înecate, mai târziu am constatat că e mai bun mai scăzut. Telepatia asta o funcţiona şi ea când vrea şi cu cine vrea...
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 19, 2015 Bun si sănătos. Plus pastelul culorilor ...La părinţi acasă mâncam mai cu mult sos, le făceau mai înecate, mai târziu am constatat că e mai bun mai scăzut. Telepatia asta o funcţiona şi ea când vrea şi cu cine vrea... Ardeiul imi place sa intind pe paine, deci scazut e cel mai ok pentru mine.Legat de telepatie, ea functioneaza cand trebuie, nu la intamplare, faceam poze cand te gandeai la asta...Ma retrag azi, vorbim maine.
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 19, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 19, 2015 Poftă Bună . Pe mâine
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 19, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iunie 19, 2015 Gata, ciorba de legume si ardei cu rosii. Nimic iesit din comun, doar ce mi-a venit azi... exact asa cum imi imaginam , o fata gospodina , cu acelasi stil ca si al meu.pacat ca azi nu am voie sa gatesc dupa o saptamina de rasfat culinar , proprietareasa mea s-a hotarit sa ma rasfete si ea pe mine, cu o fiertura de asparagus.acum uitind-ma in oalele tale ma intristeaza gindul ca nu am avut niciodata sansa sa te cunosc mai bineps nu ma lua in serios, sint beat , am inceput mai devreme sa o vrajesc pe anonna dar daca nu ma baga in seama , am casunat acum pe tine, scuza-mi mojicia. ps ps am postat pe topicul ce am mai gatit..cu gindul la tine, sa vezi ce imi place...
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 19, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 19, 2015 Daca Obi a postat ce a gatit ... spun si eu ca am facut dulceata de capsuni din productie proprie si sunt incantata ca, desi cam tarziu, am facut rost de niste ponturi pentru dulceata Ma simt afumata dupa 2 degete de whisky 1
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 19, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iunie 19, 2015 ce m-as face eu daca tu nu ai exista pe forum?viata ar fi atit de trista...desi nu sint credincios ,ii multumesc lui dzeu ca existi.
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 19, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 19, 2015 Obi, iti dau voie sa-I pupi pula lu' Basil, ccel mai vechi prieten al meu. Datorita lui sunt eu pe acest forum, el mi-a zis de el. Ca mi-am blestemat zilele dupa ce m-am inscris, asta e alta poveste
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 19, 2015 Gata, ciorba de legume si ardei cu rosii. Nimic iesit din comun, doar ce mi-a venit azi... exact asa cum imi imaginam , o fata gospodina , cu acelasi stil ca si al meu.pacat ca azi nu am voie sa gatesc dupa o saptamina de rasfat culinar , proprietareasa mea s-a hotarit sa ma rasfete si ea pe mine, cu o fiertura de asparagus.acum uitind-ma in oalele tale ma intristeaza gindul ca nu am avut niciodata sansa sa te cunosc mai bineps nu ma lua in serios, sint beat , am inceput mai devreme sa o vrajesc pe anonna dar daca nu ma baga in seama , am casunat acum pe tine, scuza-mi mojicia. ps ps am postat pe topicul ce am mai gatit..cu gindul la tine, sa vezi ce imi place... Obi, tu chiar vrei sa te bat azi, sic, iti trece.Singurul mod pentru tine ar fi sa fii sub controlul meu 100%.Dar nimeni nu vrea asta (nici eu). Zapacila, azi e o zi cand ar trebui sa ajungi la o concluzie... chicken!
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 19, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 19, 2015 PS Obi: cand am spus de "supt pula" ma refeream la multumiri dar nu tre sa te superi pe mine, tre sa ma intelegi sunt la al treilea deget de whisky
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 19, 2015 E ocupat cu o prostituata, nu exclud ca ar fi din visele lui si ca el ar fi ko acum... Posibila e si varianta combinata. Nu stiu de ce ma atrage varza cruda in halul asta, chiar si cea murata... bun!!!Si nu mi-e rau. Anonna, fara suparare, o sa te dezamageasca maxim pentru ca te astepti la prea mult...Acum cu scuzele de rigoare chiar plec.
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 19, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iunie 19, 2015 Obi, iti dau voie sa-I pupi pula lu' Basil, ccel mai vechi prieten al meu. Datorita lui sunt eu pe acest forum, el mi-a zis de el. Ca mi-am blestemat zilele dupa ce m-am inscris, asta e alta poveste mi-e dor de el dar in pula nu-l pup. e prea masculin , chiar daca el nu realizeaza asta, sa vezi ce barbat misto se face pe la 40 de ani.
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 19, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 19, 2015 Obi, nu are cum sa-ti fie dor de el , nu-l cunosti ... e cel mai vechi prieten al meu , te depaseste ca varsta, si cred ca daca EU insist , te-aaar lasa sa-l pupi in pula... too open mind for every body from here... whatever..sunt mache la ora asta dar nu conteaza... iti garantez ca e cel mai misto barbat de aici chiar si la varsta lui "matusalemica" @amada, indifferent de situatie, nimic si nimeni nu ma dezamageste... nu astept nimic de la nimeni ...in comparative cu tine care , ai prea multe asteptari de la toti .//// eu nu astept nimic ... sunt implinita 1
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 19, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iunie 19, 2015 oops, nu stiu de ce m-am gindit la talibanul, scuze...
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 19, 2015 Obi, nu are cum sa-ti fie dor de el , nu-l cunosti ... e cel mai vechi prieten al meu , te depaseste ca varsta, si cred ca daca EU insist , te-aaar lasa sa-l pupi in pula... too open mind for every body from here... whatever..sunt mache la ora asta dar nu conteaza... iti garantez ca e cel mai misto barbat de aici chiar si la varsta lui "matusalemica" @amada, indifferent de situatie, nimic si nimeni nu ma dezamageste... nu astept nimic de la nimeni ...in comparative cu tine care , ai prea multe asteptari de la toti .//// eu nu astept nimic ... sunt implinita Anonna, nu te compara cu mine, cu nimeni, parca erai unica si puternica...Ti-am atras atentia pentru ca astazi esti... umana, dar n-ai cu cine.Nu am incercat sa te jignesc, doar spun sa-ti bagi straponul...Hai ca esti mare si vaccinata, nu ma face sa desenez...
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 19, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iunie 19, 2015 tocmai cind ma prgateam de culcare , ce revelatie, ma duc sa imi aduc seminte.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 19, 2015 tocmai cind ma prgateam de culcare , ce revelatie, ma duc sa imi aduc seminte. Sa te fut, manca-mi-ai seminte de pe picioare.Beat si nesimtit, nu e ok sa profiti de oameni asa...Sa-ti stea semintele in gat pana iti dau voie sa respiri, apoi iei un mare cur pe fata pana o sa ai voie sa mai iei o gura de aer.Urat, pisa-m-as pe tine cu cea mai mare placere.Pervers cum esti, totul ai citit excitat, oare ce meriti? Pacat ca nu ne putem intalni, ar fi ceva care nu uiti si de care sigur nu profiti, doar implori...
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 19, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iunie 19, 2015 asa te vreau stapina visurilor mele ,umileste-ma ,fii nemiloasa, ma bucur sa te simt in forma maxima.vezi ce usor ne intelegem amindoi?
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 19, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iunie 19, 2015 facem pariu ca straponul tau nu face face la curul meu?
johnny&white Reputație: -438 Postat Iunie 19, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Iunie 19, 2015 Sa te fut, manca-mi-ai seminte de pe picioare.Beat si nesimtit, nu e ok sa profiti de oameni asa...Sa-ti stea semintele in gat pana iti dau voie sa respiri, apoi iei un mare cur pe fata pana o sa ai voie sa mai iei o gura de aer.Urat, pisa-m-as pe tine cu cea mai mare placere.Pervers cum esti, totul ai citit excitat, oare ce meriti? Pacat ca nu ne putem intalni, ar fi ceva care nu uiti si de care sigur nu profiti, doar implori...E foarte urat:)
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 19, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iunie 19, 2015 E foarte urat:)stai linistit, asa ma alinta dinsa o face din dragoste
dolores rld Reputație: -518 Postat Iunie 19, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Iunie 19, 2015 stai linistit, asa ma alinta dinsa o face din dragostemacar cimpoiul sa te iubeasca si pe tine ))))))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum