anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 20, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 20, 2015 Anonna, nu te compara cu mine, cu nimeni, parca erai unica si puternica...Ti-am atras atentia pentru ca astazi esti... umana, dar n-ai cu cine.Nu am incercat sa te jignesc, doar spun sa-ti bagi straponul...Hai ca esti mare si vaccinata, nu ma face sa desenez... Amada draga, pentru unicitate trebuie sa cauti comparatia iar daca betia mea de ieri ti s-a parut ca sunt "umana" stau sa ma intreb oare cum dreaq apar cand sunt treaza
johnny&white Reputație: -438 Postat Iunie 20, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Iunie 20, 2015 stai linistit, asa ma alinta dinsa o face din dragosteAtunci cand e nasoala treaba, nu vreau sa ma gandesc cum o face:)
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 20, 2015 Amada draga, pentru unicitate trebuie sa cauti comparatia iar daca betia mea de ieri ti s-a parut ca sunt "umana" stau sa ma intreb oare cum dreaq apar cand sunt treaza Ok, o sa-ti spun direct, te-am vazut slaba cu prea multe sperante, am spus-o pe ocolite si fara insulte, dar oricum ai reactionat acid.Nu e treaba mea si nici nu incerc sa inteleg de ce ar trebui sa ne comparam, nu suntem in competitie. facem pariu ca straponul tau nu face face la curul meu? Punem si pariu, daca nici eu nu stiu cum sa ma dau la un cur... E foarte urat:) El se oferea sa-mi fie sclav, deci nu e urat deloc.
johnny&white Reputație: -438 Postat Iunie 20, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Iunie 20, 2015 Ok, o sa-ti spun direct, te-am vazut slaba cu prea multe sperante, am spus-o pe ocolite si fara insulte, dar oricum ai reactionat acid.Nu e treaba mea si nici nu incerc sa inteleg de ce ar trebui sa ne comparam, nu suntem in competitie. Punem si pariu, daca nici eu nu stiu cum sa ma dau la un cur... El se oferea sa-mi fie sclav, deci nu e urat deloc. AA, atunci se schimba datele problemei. Si tu o faci pe stapina?
Administrator pisicuts Reputație: 114483 Postat Iunie 20, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iunie 20, 2015 AA, atunci se schimba datele problemei. Si tu o faci pe stapina? amanda e stapana cum sunt eu astronaut 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 20, 2015 Postat Iunie 20, 2015 What is going on in here ? Vodka (prea multa) vara nu e buna ! Iarna e ok, la -10/20 de grade incalzeste, dar vara, la +30...NO WAY :no2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 20, 2015 amanda e stapana cum sunt eu astronaut De unde stii? Ai fost la mine si nu te-am batut destul sau era straponul prea mic?
bagabontuxxx Reputație: 549 Postat Iunie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 20, 2015 Sa te fut, manca-mi-ai seminte de pe picioare.Beat si nesimtit, nu e ok sa profiti de oameni asa...Sa-ti stea semintele in gat pana iti dau voie sa respiri, apoi iei un mare cur pe fata pana o sa ai voie sa mai iei o gura de aer.Urat, pisa-m-as pe tine cu cea mai mare placere.Pervers cum esti, totul ai citit excitat, oare ce meriti? Pacat ca nu ne putem intalni, ar fi ceva care nu uiti si de care sigur nu profiti, doar implori...De kk ai uitat sa bagi in meniu ! :-) 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 20, 2015 De kk ai uitat sa bagi in meniu ! :-) Uro ma excita, in toate metodele, dar kk bleah, scarbos! M-a intrebat un dement intr-o zi daca se poate s.c.a.t.o si FK... Sa lesin de ras! Altul vroia sa o faca singur in cada mea, sa se unga, sa manance si sa-mi povesteasca intre timp despre cat de misto este... L-am dat afara! Pe asta nu o s-o inteleg, mai ales ca nu suport mirosurile neplacute. 1 1
dolores rld Reputație: -518 Postat Iunie 20, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Iunie 20, 2015 amanda e stapana cum sunt eu astronauthahahaha ))Aprinzi țigara de la rezervorul de benzină. ))
dolores rld Reputație: -518 Postat Iunie 20, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Iunie 20, 2015 am descoperit un nou stil cultural de muzica. ati auzit de manele, bai bulangiilor? 3
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 20, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 20, 2015 De la piată , pregatiri de plecare , m-am abătut pe la birou să mai râd un pic cu voi, care sunteţi pe aici
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 20, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iunie 20, 2015 What is going on in here ? Vodka (prea multa) vara nu e buna ! Iarna e ok, la -10/20 de grade incalzeste, dar vara, la +30...NO WAY :no2 eu am baut rom aseara , la temperatura camerei, nu stiu ce fel de ceaiuri a consumat distinsa stapina amanda,iar anonna cred ca gustase ceva whiskey.m-am simtit excelent , nu ma doare teasta deloc si sint plin de energie. si la mine nu erau decit 13 grade, racorica .
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 20, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iunie 20, 2015 am descoperit un nou stil cultural de muzica. ati auzit de manele, bai bulangiilor?asculta si tu ceva mai elevat , de exemplu un sandu ciorba . zici ca e frate cu simply red.
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 20, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iunie 20, 2015 macar cimpoiul sa te iubeasca si pe tine ))))))prefer un contrabas, are forme mai elegante.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 20, 2015 eu am baut rom aseara , la temperatura camerei, nu stiu ce fel de ceaiuri a consumat distinsa stapina amanda,iar anonna cred ca gustase ceva whiskey.m-am simtit excelent , nu ma doare teasta deloc si sint plin de energie. si la mine nu erau decit 13 grade, racorica . Chiar am o cana de ceai in fata. Nu mai zici nimic de cur, m-am prins, trebuie intai sa te imbat, apoi imi fac de cap...
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 20, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iunie 20, 2015 Chiar am o cana de ceai in fata. Nu mai zici nimic de cur, m-am prins, trebuie intai sa te imbat, apoi imi fac de cap... gind la gind cu bucurie ,telepatico, de cite ori iti spun ca ne potrivim perfect iar tu esti ca un catir care nu vrea sa priceapa neam.tocmai ma pregateam sa iti raspund si tie, dar nu aveam inca raspunsul potrivit, acum, daca tot imi ridici mingea la fileu, sint destul de sportiv sa accept provocarea ta, nu conteaza daca sint treaz sau matol , ma bag, dar cu o conditie, straponul il aduc eu, nu accept obiecte contondente care nu imi apartin, in gaozul meu superstrimt.daca esti dispusa sa ma ajuti si cu clisma, ar fi minunat, crema de galbenele aduc eu .intrebarea de baraj este , ce ne facem daca nu reusesti sa ma penetrezi? schimbam roulrile atunci? fara strapon ,doar cu prezervativ, ce zici?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 20, 2015 gind la gind cu bucurie ,telepatico, de cite ori iti spun ca ne potrivim perfect iar tu esti ca un catir care nu vrea sa priceapa neam.tocmai ma pregateam sa iti raspund si tie, dar nu aveam inca raspunsul potrivit, acum, daca tot imi ridici mingea la fileu, sint destul de sportiv sa accept provocarea ta, nu conteaza daca sint treaz sau matol , ma bag, dar cu o conditie, straponul il aduc eu, nu accept obiecte contondente care nu imi apartin, in gaozul meu superstrimt.daca esti dispusa sa ma ajuti si cu clisma, ar fi minunat, crema de galbenele aduc eu .intrebarea de baraj este , ce ne facem daca nu reusesti sa ma penetrezi? schimbam roulrile atunci? fara strapon ,doar cu prezervativ, ce zici? Daca tot te pregatesti, aduci si o clisma. Nu-mi fac griji ca nu o sa reusesc, inainte de strapon stimularea se face cu degete, putin masaj prostatic, cu mana cealalta hand job...Doar dupa ce ma asigur ca esti excitat trec la jucarii, altfel experienta este neplacuta si dureroasa.Nu as putea sa te penetrez daca ai sta incordat in continuare, dar nu as putea doar pentru simplu fapt ca nu as forta nota ca sa ajung la fisuri anale... Legat de intrebarea de baraj... Eu nu am avut noroc la primele experiente cu sexul anal, deci mi s-a intiparit o antipatie fata de asta in ce ma priveste, deci cu inversarea...
bagabontuxxx Reputație: 549 Postat Iunie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 20, 2015 Daca tot te pregatesti, aduci si o clisma. Nu-mi fac griji ca nu o sa reusesc, inainte de strapon stimularea se face cu degete, putin masaj prostatic, cu mana cealalta hand job...Doar dupa ce ma asigur ca esti excitat trec la jucarii, altfel experienta este neplacuta si dureroasa.Nu as putea sa te penetrez daca ai sta incordat in continuare, dar nu as putea doar pentru simplu fapt ca nu as forta nota ca sa ajung la fisuri anale... Legat de intrebarea de baraj... Eu nu am avut noroc la primele experiente cu sexul anal, deci mi s-a intiparit o antipatie fata de asta in ce ma priveste, deci cu inversarea... Legat de experientele avute de tine "cu sexul anal"...sa inteleg a fost groasa ?:-):-):-) A durut ?
justlove Reputație: 8972 Postat Iunie 20, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Iunie 20, 2015 daca nu iti place doare dar daca iti place treci de al 9 lea cer
dolores rld Reputație: -518 Postat Iunie 20, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Iunie 20, 2015 asculta si tu ceva mai elevat , de exemplu un sandu ciorba . zici ca e frate cu simply red.Robert Calota ie idolu' meu. Seamănă cu toți frații mei de la pușcărie care sapă canalizări. Ie un model pentru mine.
dolores rld Reputație: -518 Postat Iunie 20, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Iunie 20, 2015 Legat de experientele avute de tine "cu sexul anal"...sa inteleg a fost groasa ?:-):-):-) A durut ?I "s-a rupt un burlan"... )))
bagabontuxxx Reputație: 549 Postat Iunie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 20, 2015 daca nu iti place doare dar daca iti place treci de al 9 lea cer Asa bine e cand o ai in cur? :-)
justlove Reputație: 8972 Postat Iunie 20, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Iunie 20, 2015 Asa bine e cand o ai in cur? :-)mie imi place si si..
bagabontuxxx Reputație: 549 Postat Iunie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 20, 2015 I "s-a rupt un burlan"... )))Sa vezi ce te mascareste ! :-):-):-) 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum