dolores rld Reputație: -518 Postat Iunie 20, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Iunie 20, 2015 Sa vezi ce te mascareste ! :-):-):-)ar vrea nebuna )))
bagabontuxxx Reputație: 549 Postat Iunie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 20, 2015 mie imi place si si.. Nu mai inteleg nimic,tie-ti place,Amada sa nici nu auda !
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 20, 2015 Legat de experientele avute de tine "cu sexul anal"...sa inteleg a fost groasa ?:-):-):-) A durut ? Durut e putin spus, mi-am luat un pumn in rinichi inainte, apoi m-a umplut de sange... Acum nu mai conteaza, dar nici nu ma atrage ideea.Am pasa, gura, maini, sani, un geamantan de jucarii, mi-ajunge.
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 20, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 20, 2015 Deja s-a trecut la benzină de avion 1
justlove Reputație: 8972 Postat Iunie 20, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Iunie 20, 2015 Nu mai inteleg nimic,tie-ti place,Amada sa nici nu auda !poi eu sunt JUSTLOVE nu amada
dolores rld Reputație: -518 Postat Iunie 20, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Iunie 20, 2015 Durut e putin spus, mi-am luat un pumn in rinichi inainte, apoi m-a umplut de sange... Acum nu mai conteaza, dar nici nu ma atrage ideea.Am pasa, gura, maini, sani, un geamantan de jucarii, mi-ajunge. Hoooo, fă nebuno, că începi să semeni a femeie. Mai taie din ele, dă-le dreacu'! ))))
bagabontuxxx Reputație: 549 Postat Iunie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 20, 2015 Durut e putin spus, mi-am luat un pumn in rinichi inainte, apoi m-a umplut de sange... Acum nu mai conteaza, dar nici nu ma atrage ideea. Urata experienta !!! Sa inteleg ca daca faci dragoste (sex )cu un barbat si ti-o scapa la fundulet fara sa vrea,nu pleaca intreg de la tine..:-).Am pasa, gura, maini, sani, un geamantan de jucarii, mi-ajunge.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 20, 2015 Deja s-a trecut la benzină de avion On topic:Am facut atata mancare degeaba, azi mi-e pofta de cartofi prajiti.
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 20, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 20, 2015 Durut e putin spus, mi-am luat un pumn in rinichi inainte, apoi m-a umplut de sange... Acum nu mai conteaza, dar nici nu ma atrage ideea.Am pasa, gura, maini, sani, un geamantan de jucarii, mi-ajunge. Dacă tot ne-am invăţat cu poze, pozează şi tu, te rog, jucăriile tale, poate să fie şi la grămadă, nu le înşira ca la expoziţie
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 20, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 20, 2015 On topic:Am facut atata mancare degeaba, azi mi-e pofta de cartofi prajiti. Imparte si tu o porţie la un amărât, dacă s-or găsi din ăştia pe-acolo
justlove Reputație: 8972 Postat Iunie 20, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Iunie 20, 2015 Dacă tot ne-am invăţat cu poze, pozează şi tu, te rog, jucăriile tale, poate să fie şi la grămadă, nu le înşira ca la expoziţie eu am poze cu cateva din jucarii dar nu se vad ca sunt in `misiune`
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 20, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 20, 2015 eu am poze cu cateva din jucarii dar nu se vad ca sunt in `misiune` Pe asta am văzut-o mai demult, e un fel de bombă cu ceas( sexy - se intelege )
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 20, 2015 Dacă tot ne-am invăţat cu poze, pozează şi tu, te rog, jucăriile tale, poate să fie şi la grămadă, nu le înşira ca la expoziţie Nu mai fac poze acum, e balamuc in geamantanul ala... Uite cateva de pe vechiul meu blog, pe langa astea am mai luat cate ceva intre timp. Astea nu sunt pentru mine, eu folosesc doar un vibrator mai mic si doar cand sunt cu cineva, solo n-are nici un farmec.
justlove Reputație: 8972 Postat Iunie 20, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Iunie 20, 2015 On topic:Am facut atata mancare degeaba, azi mi-e pofta de cartofi prajiti. o portie de la mn pt tn 3
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 20, 2015 o portie de la mn pt tn M-ai omorat, sarna', am plecat sa curat cartofii, nu mai pot. 1 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 20, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 20, 2015 Nu mai fac poze acum, e balamuc in geamantanul ala... Uite cateva de pe vechiul meu blog, pe langa astea am mai luat cate ceva intre timp. Astea nu sunt pentru mine, eu folosesc doar un vibrator mai mic si doar cand sunt cu cineva, solo n-are nici un farmec. Da , merci. Scăunelul ăla se poate folosi ca o cuşcă fără pereţi sau am eu imaginaţia prea bolnavă, si pui tu emoticonul cu ăla care se bate peste frunte ?
johnny&white Reputație: -438 Postat Iunie 20, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Iunie 20, 2015 amanda e stapana cum sunt eu astronautFa.i o vizita:) . te risti?
johnny&white Reputație: -438 Postat Iunie 20, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Iunie 20, 2015 o portie de la mn pt tnBun, bun mi.ai facut pofta. 1
johnny&white Reputație: -438 Postat Iunie 20, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Iunie 20, 2015 eu am poze cu cateva din jucarii dar nu se vad ca sunt in `misiune` Ce se intampla acolo blondo?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 20, 2015 Da , merci. Scăunelul ăla se poate folosi ca o cuşcă fără pereţi sau am eu imaginaţia prea bolnavă, si pui tu emoticonul cu ăla care se bate peste frunte ? Ala a fost doar un raft. Dar am avut si crucea Sf. Andrei facuta de mine, tapitata cu piele, nu o mai am acum.Oricum, cu lanturile pot lega si de pat. Am aruncat cartofii in tigaie, abia astept, mi-am amintit acum ca nu am mancat nimic azi. Ce ai luat bun din piata?
dolores rld Reputație: -518 Postat Iunie 20, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Iunie 20, 2015 eu am poze cu cateva din jucarii dar nu se vad ca sunt in `misiune` ala din piszda e iluminat, de e conectat la 220?
cpt.picard Reputație: 777 Postat Iunie 20, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 20, 2015 Ce se intampla acolo blondo? E la incarcat, nu vezi ? 2
justlove Reputație: 8972 Postat Iunie 20, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Iunie 20, 2015 ala din piszda e iluminat, de e conectat la 220?220 pt mn e putin pe mn trifazicu m-ar `aranja` asa de numa
dolores rld Reputație: -518 Postat Iunie 20, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Iunie 20, 2015 220 pt mn e putin pe mn trifazicu m-ar `aranja` asa de numa ti-as arata eu inalta tensiune, dar mi-e ca ma ceri de sot
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 20, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iunie 20, 2015 Robert Calota ie idolu' meu. Seamănă cu toți frații mei de la pușcărie care sapă canalizări. Ie un model pentru mine.simpatic baiatul, roberto, a fost elevul lui dan armeanca cumva?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum