n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 23, 2015 Nu trebuie sa-mi zici unde. Ma bucur ca ai plecat...cat despre prostie, aia n-are granite, am invatat asta calatorind E o poveste cu Pinnochio in Tara Prostilor Am nasul de dimensiuni normale si nici nu prea mint, din pacate. 1 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 23, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 23, 2015 Am nasul de dimensiuni normale si nici nu prea mint, din pacate. A nu minți e un semn de putere 1
crystinutza Reputație: 7707 Postat Iunie 23, 2015 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Postat Iunie 23, 2015 Astazi ma simt plictisita.
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 23, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 23, 2015 Astazi ma simt plictisita.Fă un rebus din ăla cinstit de pe vremuri. Sau un sistem de ecuații
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 23, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 23, 2015 A nu minți e un semn de putere Ce prostie am scris, vroiam sa spun la schimbarea adresei de mail... Acum am si PM. Too many fucks were given again. On topic: Incepe sa-si faca cafeaua efectul, dar tot mi-e lene. Ți-a trecut lenea ? Câte flotări ai făcut ? Că dacă îți zic să te duci să alergi 1000 metri poate îmi zici ceva de dulce
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 23, 2015 Ți-a trecut lenea ? Câte flotări ai făcut ? Că dacă îți zic să te duci să alergi 1000 metri poate îmi zici ceva de dulce Indiferent ce imi zici sa fac, eu o sa fac ce vreau, nu te-ai prins pana acum? Flotari faceam lejer inainte, cand aveam bratul in jur de 35 cm numai muschi si nici nu fumam asa mult, pe banda de alergat faceam cate 8-9000 km, apoi abdomene (aveam patratele), stretching (faceam si spagatul), aparate...Nu exagerez.De cand cu prostitutia asta m-am facut o balena, desi inainte mancam mai mult ca acum. Mi-e lene in continuare. A devenit o obisnuinta proasta.
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 23, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 23, 2015 Indiferent ce imi zici sa fac, eu o sa fac ce vreau, nu te-ai prins pana acum? Flotari faceam lejer inainte, cand aveam bratul in jur de 35 cm numai muschi si nici nu fumam asa mult, pe banda de alergat faceam cate 8-9000 km, apoi abdomene (aveam patratele), stretching (faceam si spagatul), aparate...Nu exagerez.De cand cu prostitutia asta m-am facut o balena, desi inainte mancam mai mult ca acum. Mi-e lene in continuare. A devenit o obisnuinta proasta. Stiu că nu exagerezi. Mă gândeam să nu-ți pierzi antrenamentul, pentru tonus.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 23, 2015 Stiu că nu exagerezi. Mă gândeam să nu-ți pierzi antrenamentul, pentru tonus. L-am pierdut demult.Acum ar trebui s-o iau efectiv de la zero, daca nu minus.
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 23, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 23, 2015 L-am pierdut demult.Acum ar trebui s-o iau efectiv de la zero, daca nu minus. Treptat. Dar nu te invăț eu. Știi tu mai bine , că ai fost sportivă. Dar ce sport ai făcut și cât timp, dacă nu sunt indiscret?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 23, 2015 Treptat. Dar nu te invăț eu. Știi tu mai bine , că ai fost sportivă. Dar ce sport ai făcut și cât timp, dacă nu sunt indiscret? Nimic profesional, nu am avut loc de sor-mea...Gimnastica in copilarie, de asta faceam spagatul si la maturitate, aerobic si prostii prin casa, am lucrat la un club sportiv cativa ani si faceam fitness si inot.Am invatat singura sa inot cand tuta m-a dat intr-o tabara cu altii copii mai mari, unde baietii fugareau fetele la lac sa le bage cu capul in apa... Am traversat lacul de cateva ori (nu era mare), apoi saream cu ei de pe o stanca de cativa metri... Apoi am salvat o verisoara de la inec pentru ca cei mari in loc sa vada de copii cred ca se cautau prin slip... In final orice rau e spre bine daca il folosesti in avantajul tau. 1 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 23, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 23, 2015 Nimic profesional, nu am avut loc de sor-mea...Gimnastica in copilarie, de asta faceam spagatul si la maturitate, aerobic si prostii prin casa, am lucrat la un club sportiv cativa ani si faceam fitness si inot.Am invatat singura sa inot cand tuta m-a dat intr-o tabara cu altii copii mai mari, unde baietii fugareau fetele la lac sa le bage cu capul in apa... Am traversat lacul de cateva ori (nu era mare), apoi saream cu ei de pe o stanca de cativa metri... Apoi am salvat o verisoara de la inec pentru ca cei mari in loc sa vada de copii cred ca se cautau prin slip... In final orice rau e spre bine daca il folosesti in avantajul tau. Dacă ai fost inaltă și când erai mai micuță ( de vârstă) e cu atât mai remarcabil că ai făcut gimnastică - știu că e pentru fetițe nu foarte inalte. Oricum, ți-au priit experiențele astea ceea ce nu poate fi decât pozitiv
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 23, 2015 Dacă ai fost inaltă și când erai mai micuță ( de vârstă) e cu atât mai remarcabil că ai făcut gimnastică - știu că e pentru fetițe nu foarte inalte. Oricum, ți-au priit experiențele astea ceea ce nu poate fi decât pozitiv Asta a fost reactia generala, lumea spunea ca sunt la baschet, sau mai rau, avand umerii lati, ca as fi facut canoe... In copilarie am vrut sa merg la arte martiale, stiam eu ceva pe atunci ca o sa am nevoie... Dar tuta a zis ca asta nu e pentru fete. Asa ca m-am batut cu pumni, tigaia, unghii si mai tarziu bici... Gimnastica mi-a modificat si coloana, am fundul putin mai iesit afara fara sa vreau pentru ca faceam podulete pana aveam picioarele deasupra capului...Orice experienta rea are latura ei pozitiva, daca nu o vezi pe moment, peste un timp, cand nu mai doare, realizezi asta, altfel suferi toata viata pentru ceva care nu mai exista.
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 23, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 23, 2015 Asta a fost reactia generala, lumea spunea ca sunt la baschet, sau mai rau, avand umerii lati, ca as fi facut canoe... In copilarie am vrut sa merg la arte martiale, stiam eu ceva pe atunci ca o sa am nevoie... Dar tuta a zis ca asta nu e pentru fete. Asa ca m-am batut cu pumni, tigaia, unghii si mai tarziu bici... Gimnastica mi-a modificat si coloana, am fundul putin mai iesit afara fara sa vreau pentru ca faceam podulete pana aveam picioarele deasupra capului...Orice experienta rea are latura ei pozitiva, daca nu o vezi pe moment, peste un timp, cand nu mai doare, realizezi asta, altfel suferi toata viata pentru ceva care nu mai exista. Oricum, sunt mai multe plusuri . A fost un antrenament bun
cassy Reputație: 16361 Postat Iunie 23, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iunie 23, 2015 Nu am crezut ca-ti poate fi asa cald, ca de la sangele primit Trece si asta 1
johnny&white Reputație: -438 Postat Iunie 23, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Iunie 23, 2015 A zis cineva ceva de flotari pe aici?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 23, 2015 A zis cineva ceva de flotari pe aici? Azi nu ai mai alergat prin parc? Lasa ca se stie ca esti frumos si atletic...
johnny&white Reputație: -438 Postat Iunie 23, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Iunie 23, 2015 Pe naiba, azi mi.am luat pumni..Da, da sunt putin mai frumos ca dracu... 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 23, 2015 Pe naiba, azi mi.am luat pumni..Da, da sunt putin mai frumos ca dracu... Ce ai patit?
johnny&white Reputație: -438 Postat Iunie 23, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Iunie 23, 2015 Adica? ce vrei sa spui?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 23, 2015 Pe naiba, azi mi.am luat pumni..Da, da sunt putin mai frumos ca dracu... Adica? ce vrei sa spui? Daca vrei sa explici, dar nu insist, parca nici tu nu stii ce spui... O seara frumoasa!
Administrator pisicuts Reputație: 114417 Postat Iunie 23, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iunie 23, 2015 Daca vrei sa explici, dar nu insist, parca nici tu nu stii ce spui... O seara frumoasa! 3
vypushka Reputație: 4156 Postat Iunie 23, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Iunie 23, 2015 lai tradat pa FLORIN
dolores rld Reputație: -518 Postat Iunie 23, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Iunie 23, 2015 Astazi ma simt plictisita.și pula mea belită 2 3
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 23, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 23, 2015 Am coborât sa-mi iau niste bere. Am găsit Gambrinus in amintirea fabricii demolate de lângă Basarab. Putea fi lăsată să mai facă bere. Acum sunt cu un ochi la un meci cu unul la voi. Sper să nu fac strabism
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum