Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Nu trebuie sa-mi zici unde. Ma bucur ca ai plecat...cat despre prostie, aia n-are granite, am invatat asta calatorind :)

:wink2

:kiss3

E o poveste cu Pinnochio in Tara Prostilor

Am nasul de dimensiuni normale si nici nu prea mint, din pacate.  :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:sud
Postat

:wink2

:kiss3

Am nasul de dimensiuni normale si nici nu prea mint, din pacate.  :laugh2

A nu minți e un semn de putere

• Like 1
Postat

Astazi ma simt plictisita.

Fă un rebus din ăla cinstit de pe vremuri. 

Sau un sistem de ecuații

Postat

A nu minți e un semn de putere

Ce prostie am scris, vroiam sa spun la schimbarea adresei de mail...  :laugh2  :slap2

Acum am si PM.  :shocked

Too many fucks were given again.  :laugh2

On topic: Incepe sa-si faca cafeaua efectul, dar tot mi-e lene. :)

Ți-a trecut lenea ? Câte flotări ai făcut ? Că dacă îți zic să te duci să alergi 1000 metri poate îmi zici ceva de dulce

Postat

Ți-a trecut lenea ? Câte flotări ai făcut ? Că dacă îți zic să te duci să alergi 1000 metri poate îmi zici ceva de dulce

:laugh2

Indiferent ce imi zici sa fac, eu o sa fac ce vreau, nu te-ai prins pana acum?  :laugh2

Flotari faceam lejer inainte, cand aveam bratul in jur de 35 cm numai muschi si nici nu fumam asa mult, pe banda de alergat faceam cate 8-9000 km, apoi abdomene (aveam patratele), stretching (faceam si spagatul), aparate...

Nu exagerez.

De cand cu prostitutia asta m-am facut o balena, desi inainte mancam mai mult ca acum.  :laugh2

Mi-e lene in continuare.  :laugh2  A devenit o obisnuinta proasta. :)

Postat

:laugh2

Indiferent ce imi zici sa fac, eu o sa fac ce vreau, nu te-ai prins pana acum?  :laugh2

Flotari faceam lejer inainte, cand aveam bratul in jur de 35 cm numai muschi si nici nu fumam asa mult, pe banda de alergat faceam cate 8-9000 km, apoi abdomene (aveam patratele), stretching (faceam si spagatul), aparate...

Nu exagerez.

De cand cu prostitutia asta m-am facut o balena, desi inainte mancam mai mult ca acum.  :laugh2

Mi-e lene in continuare.  :laugh2  A devenit o obisnuinta proasta. :)

Stiu că nu exagerezi. Mă gândeam să nu-ți pierzi antrenamentul, pentru tonus. 

Postat

Stiu că nu exagerezi. Mă gândeam să nu-ți pierzi antrenamentul, pentru tonus. 

L-am pierdut demult.

Acum ar trebui s-o iau efectiv de la zero, daca nu minus.

:hug1

Postat

L-am pierdut demult.

Acum ar trebui s-o iau efectiv de la zero, daca nu minus.

Treptat. Dar nu te invăț eu. Știi tu mai bine , că ai fost sportivă. Dar ce sport ai făcut și cât timp, dacă nu sunt indiscret? 

Postat

Treptat. Dar nu te invăț eu. Știi tu mai bine , că ai fost sportivă. Dar ce sport ai făcut și cât timp, dacă nu sunt indiscret? 

Nimic profesional, nu am avut loc de sor-mea...

Gimnastica in copilarie, de asta faceam spagatul si la maturitate, aerobic si prostii prin casa, am lucrat la un club sportiv cativa ani si faceam fitness si inot.

Am invatat singura sa inot cand tuta m-a dat intr-o tabara cu altii copii mai mari, unde baietii fugareau fetele la lac sa le bage cu capul in apa...  :laugh2

Am traversat lacul de cateva ori (nu era mare), apoi saream cu ei de pe o stanca de cativa metri... :)

Apoi am salvat o verisoara de la inec pentru ca cei mari in loc sa vada de copii cred ca se cautau prin slip...  :laugh2

In final orice rau e spre bine daca il folosesti in avantajul tau. :)

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Nimic profesional, nu am avut loc de sor-mea...

Gimnastica in copilarie, de asta faceam spagatul si la maturitate, aerobic si prostii prin casa, am lucrat la un club sportiv cativa ani si faceam fitness si inot.

Am invatat singura sa inot cand tuta m-a dat intr-o tabara cu altii copii mai mari, unde baietii fugareau fetele la lac sa le bage cu capul in apa...  :laugh2

Am traversat lacul de cateva ori (nu era mare), apoi saream cu ei de pe o stanca de cativa metri... :)

Apoi am salvat o verisoara de la inec pentru ca cei mari in loc sa vada de copii cred ca se cautau prin slip...  :laugh2

In final orice rau e spre bine daca il folosesti in avantajul tau. :)

Dacă ai fost inaltă și când erai mai micuță ( de vârstă) e cu atât mai remarcabil că ai făcut gimnastică - știu că e pentru fetițe nu foarte inalte. Oricum, ți-au priit experiențele astea ceea ce nu poate fi decât pozitiv

Postat

Dacă ai fost inaltă și când erai mai micuță ( de vârstă) e cu atât mai remarcabil că ai făcut gimnastică - știu că e pentru fetițe nu foarte inalte. Oricum, ți-au priit experiențele astea ceea ce nu poate fi decât pozitiv

Asta a fost reactia generala, lumea spunea ca sunt la baschet, sau mai rau, avand umerii lati, ca as fi facut canoe...  :laugh2

In copilarie am vrut sa merg la arte martiale, stiam eu ceva pe atunci ca o sa am nevoie...  :laugh2  Dar tuta a zis ca asta nu e pentru fete. 

Asa ca m-am batut cu pumni, tigaia, unghii si mai tarziu bici...  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Gimnastica mi-a modificat si coloana, am fundul putin mai iesit afara fara sa vreau pentru ca faceam podulete pana aveam picioarele deasupra capului...

Orice experienta rea are latura ei pozitiva, daca nu o vezi pe moment, peste un timp, cand nu mai doare, realizezi asta, altfel suferi toata viata pentru ceva care nu mai exista.

Postat

Asta a fost reactia generala, lumea spunea ca sunt la baschet, sau mai rau, avand umerii lati, ca as fi facut canoe...  :laugh2

In copilarie am vrut sa merg la arte martiale, stiam eu ceva pe atunci ca o sa am nevoie...  :laugh2  Dar tuta a zis ca asta nu e pentru fete. 

Asa ca m-am batut cu pumni, tigaia, unghii si mai tarziu bici...  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Gimnastica mi-a modificat si coloana, am fundul putin mai iesit afara fara sa vreau pentru ca faceam podulete pana aveam picioarele deasupra capului...

Orice experienta rea are latura ei pozitiva, daca nu o vezi pe moment, peste un timp, cand nu mai doare, realizezi asta, altfel suferi toata viata pentru ceva care nu mai exista.

Oricum, sunt mai multe plusuri . A fost un antrenament bun

Reputație: 16361
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Nu am crezut ca-ti poate fi asa cald, ca de la sangele primit :slap2  Trece si asta :girly

• Like 1
Postat

Pe naiba, azi mi.am luat pumni..

Da, da sunt putin mai frumos ca dracu...

Adica? ce vrei sa spui?

Daca vrei sa explici, dar nu insist, parca nici tu nu stii ce spui... :)

O seara frumoasa!

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Daca vrei sa explici, dar nu insist, parca nici tu nu stii ce spui... :)

O seara frumoasa!

• Like 3

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:în a patra zi dã week-end
  • Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

Astazi ma simt plictisita.

și pula mea belită

• Like 2
  • Minus 3

Postat

Am coborât sa-mi iau niste bere. Am găsit Gambrinus in amintirea fabricii demolate de lângă Basarab. Putea fi lăsată să mai facă bere. Acum sunt cu un ochi la un meci cu unul la voi. Sper să nu fac strabism :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...