vypushka Reputație: 4156 Postat Iunie 25, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Iunie 25, 2015 Merci pentru raspuns dupa ce mi-am dat seama ca esti un rahat care mai devreme isi imagina ca vomita pe mine... nu vomit decat daca ma supara stomacu si tu nu mai suparat la stomac decat ca crezi ca ios altcineva care tia creat indispozitie da io nus ala ca numi place decat sa fiu io in persoana si nu alti
vypushka Reputație: 4156 Postat Iunie 25, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Iunie 25, 2015 Maine imi fac un user Traian Bășescu. Nu doar sa fiu tare-n flacăra violet, vreau să ma confunde Amada cu marinaru' )))tre sa ai 300 de hectare ca sa faci asta
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2015 Postat Iunie 25, 2015 tre sa ai 300 de hectare ca sa faci astaPe unii i-a facut cu privirea aia a lui in X, pe altii i-a ars cu flacara violet. Noua ne-a dat Na-Na ) PS: scriu la titlul userului 300 hectare. Sa fiu credibil. Hai sa traiti bine! Hehehe.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 25, 2015 Maine imi fac un user Traian Bășescu. Nu doar sa fiu tare-n flacăra violet, vreau să ma confunde Amada cu marinaru' ))) A fost o reactie normala, considering... Daca nu e Vyp, o sa cred ca nu e Pisi doar daca userul asta e blocat.Nu e, prefer sa cred ca nu e, daca javra nu se potoleste... deja imi pare rau pentru facerea de bine...
cpt.picard Reputație: 777 Postat Iunie 25, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 25, 2015 Aicisa se cearta lumea sau e veselie ca cam seamana ?
vypushka Reputație: 4156 Postat Iunie 25, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Iunie 25, 2015 A fost o reactie normala, considering... Daca nu e Vyp, o sa cred ca nu e Pisi doar daca userul asta e blocat.Nu e, prefer sa cred ca nu e, daca javra nu se potoleste... deja imi pare rau pentru facerea de bine...nu moare caii cand vrea caini 1
vypushka Reputație: 4156 Postat Iunie 25, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Iunie 25, 2015 Aicisa se cearta lumea sau e veselie ca cam seamana ?e harneala da obor
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2015 Postat Iunie 25, 2015 Nu e Vyp, il injurasi si pe ala gratuit. )) Ce facere de bine? Cui, cand? Vorbeste 1
vypushka Reputație: 4156 Postat Iunie 25, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Iunie 25, 2015 Nu e Vyp, il injurasi si pe ala gratuit. )) Ce facere de bine? Cui, cand? Vorbeste esti indiscret
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2015 Postat Iunie 25, 2015 esti indiscretPutin. Am o punga dă popcorn si sta sa expire...
vypushka Reputație: 4156 Postat Iunie 25, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Iunie 25, 2015 Putin. Am o punga dă popcorn si sta sa expire...ia un pet de bere la 3,5 litri ca merge uns
Administrator pisicuts Reputație: 114417 Postat Iunie 25, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iunie 25, 2015 si da play la muzica de mai jos florinel si esti rezolvat noaptea asta https://www.youtube.com/watch?v=Wo_N7aii54w
vypushka Reputație: 4156 Postat Iunie 25, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Iunie 25, 2015 si da play la muzica de mai jos florinel si esti rezolvat noaptea asta https://www.youtube.com/watch?v=Wo_N7aii54wsa tariasca nasu mare ca merge si asta la corasoane
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 25, 2015 Nu e Vyp, il injurasi si pe ala gratuit. )) Ce facere de bine? Cui, cand? Vorbeste Vad. De bine vorbeam de Pisi...Pot sa scot caricatura asta, dar platesc prea mult in adevaratul sens al cuvantului, as avea un drac cu care sa ma lupt cateva zile pana in final as avea suficienta putere sa-l scot si sa ma purific...Nu vreau sa trec prin asta acum.
vypushka Reputație: 4156 Postat Iunie 25, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Iunie 25, 2015 Vad. De bine vorbeam de Pisi...Pot sa scot caricatura asta, dar platesc prea mult in adevaratul sens al cuvantului, as avea un drac cu care sa ma lupt cateva zile pana in final as avea suficienta putere sa-l scot si sa ma purific...Nu vreau sa trec prin asta acum.satana tencearca pe drumu manturirii da daca ai putere calci pe diavol si te ridici
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 25, 2015 Nu e Vyp, il injurasi si pe ala gratuit. )) Ce facere de bine? Cui, cand? Vorbeste Sorry ca raspund dublu, faptul ca nu stii sigur daca sunt nebuna, pardon, suspectezi ca as fi... nu ma deranjeaza. Ma deranjeaza caricatura, dar nu pot eu sa le fac pe toate si momentan o ignor.Pisi e la fel cateodata, aceeasi nesimtire, acelasi stil, la fel de multa ura... De asta imi pare rau, cand un om sufera... nu pot sa dau cu biciul.
vypushka Reputație: 4156 Postat Iunie 25, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Iunie 25, 2015 Sorry ca raspund dublu, faptul ca nu stii sigur daca sunt nebuna, pardon, suspectezi ca as fi... nu ma deranjeaza. Ma deranjeaza caricatura, dar nu pot eu sa le fac pe toate si momentan o ignor.Pisi e la fel cateodata, aceeasi nesimtire, acelasi stil, la fel de multa ura... De asta imi pare rau, cand un om sufera... nu pot sa dau cu biciul.da cu toporu, taie cu drujba, baga mine antipersonal, baga avioane in WTC
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 25, 2015 da cu toporu, taie cu drujba, baga mine antipersonal, baga avioane in WTC Mi-ai depasit rabdarea...Ce te faci acum? Purificat, cu energie, nu-ti bate joc de ea ca ti-o iei peste ochi...Nu am vrut...
vypushka Reputație: 4156 Postat Iunie 25, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Iunie 25, 2015 Mi-ai depasit rabdarea...Ce te faci acum? Purificat, cu energie, nu-ti bate joc de ea ca ti-o iei peste ochi...Nu am vrut...rabdarea e ca marea ochii vad inima cere da organu vrea placere 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 25, 2015 rabdarea e ca marea ochii vad inima cere da organu vrea placereTu tot umpli cu ce se bese mintea, cu timpul poate faci diefernta intre o basina si o idee...Mi-e somn, prostovane.
vypushka Reputație: 4156 Postat Iunie 25, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Iunie 25, 2015 Tu tot umpli cu ce se bese mintea, cu timpul poate faci diefernta intre o basina si o idee...Mi-e somn, prostovane.somnu ratiuni naste monstri https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/f5/Museo_del_Prado_-_Goya_-_Caprichos_-_No._43_-_El_sue%C3%B1o_de_la_razon_produce_monstruos.jpg/230px-Museo_del_Prado_-_Goya_-_Caprichos_-_No._43_-_El_sue%C3%B1o_de_la_razon_produce_monstruos.jpg
ghost_and_haunted Reputație: 1705 Postat Iunie 26, 2015 Oras:Undeva in viitor Oras:Undeva in viitor Postat Iunie 26, 2015 Cum ma simt azi .... ? Ma simt atat de manios incat as rupe in bucati tot ce ma incojoara, prieteni, rivali, familie, necunoscuti, dumnezei, doar pentru pentru a vedea cum tot in jurul meu se prabuseste .... odata cu mine. Ma simt atat de lacom incat vreau sa iti am sufletul doar pentru mine. Atat de lacom incat toate bogatiile lumii nu mi-ar ostoi foamea, doar m-ar face sa imi doresc bogatiile altor lumi. Ma simt atat de lenes incat nici daca ai muri langa mine nu m-as ridica din pat sa te ajut. Cel mai mic efort imi pare a fi sisific. Ma simt bolnav de senzual, dorind sa iti rup hainele de pe tine acolo unde stai si, sa te am incontinuu timp de un veac, fara a te elibera din lanturile dorintelor mele. Ma simt ros de viermii invidiei si, ii detest cu un dezgust fetid pe toti cei care au si pot mai mult ca mine. Simt mandria care l-a aruncat pe Lucifer din rai si l-a facut propriul zeu, in propriul rai. Simt ca trebuie sa imi strunesc demonii, inainte de a ma struni ei pe mine. Intre timp stai departe de mine.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 26, 2015 Azi ma simt nesimtita, e mai bine asa decat sa fiu nervoasa pe un idiot "datorita" caruia mi-am amintit nu tocmai de cele mai placute lucruri...Am treaba.
andrei" Reputație: 180 Postat Iunie 26, 2015 Oras:banca Oras:banca Postat Iunie 26, 2015 Azi ma simt nesimtita, e mai bine asa decat sa fiu nervoasa pe un idiot "datorita" caruia mi-am amintit nu tocmai de cele mai placute lucruri...Am treaba.Spor la treaba
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 26, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 26, 2015 Spor la treabaMersi
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum