n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 30, 2015 egzact! e naravasa, da cu copita Te simti ignorat vad. On topic: Nu am avut chef de nimeni, am facut o laba rapid fara sa ma ating (am eu o metoda), m-as duce pana jos sa iau o bere, dar parca nici de asta nu am chef.
dolores rld Reputație: -518 Postat Iunie 30, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Iunie 30, 2015 Te simti ignorat vad. On topic: Nu am avut chef de nimeni, am facut o laba rapid fara sa ma ating (am eu o metoda), m-as duce pana jos sa iau o bere, dar parca nici de asta nu am chef. https://www.youtube.com/watch?v=mMzylpoDFwk
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 30, 2015 Azi decat sa ma obosesc cu discutii inutile, supt, etc, a fost o preferinta pe care am facut-o in nici 2 minute.Daca venea ala, dupa cate il simt suparat, nici nu pupam orgasm.O laba la timpul ei face cat o suta de holtei.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 30, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 30, 2015 Bine
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 30, 2015 M-am razgandit de plictiseala, parca mai merge o data. L-am sunat, are multa treaba (de acolo cred ca supararea), vine mai tarziu pentru o partida... Daca tot imi vine sa stau in pat, macar sa stau cu folos.
dolores rld Reputație: -518 Postat Iunie 30, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Iunie 30, 2015 M-am razgandit de plictiseala, parca mai merge o data. L-am sunat, are multa treaba (de acolo cred ca supararea), vine mai tarziu pentru o partida... Daca tot imi vine sa stau in pat, macar sa stau cu folos. Nu ne interesează. Punct.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 30, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 30, 2015 feeling fucking in love with life :) 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 30, 2015 Nu ne interesează. Punct. Doar ti s-a parut ca parerea ta ma intereseaza pe mine. 1
dolores rld Reputație: -518 Postat Iunie 30, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Iunie 30, 2015 Doar ti s-a parut ca parerea ta ma intereseaza pe mine. Da' mai du-te fa in pula mea cu cretinismele tale si cu mintea aia a ta clocita de ratata pe care ti-a dat-o ma-ta aia proasta ca vaca.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 30, 2015 Da' mai du-te fa in pula mea cu cretinismele tale si cu mintea aia a ta clocita de ratata pe care ti-a dat-o ma-ta aia proasta ca vaca. Aici cred ca trebuia sa ma supar. Esti bosumflat ca nu-ti da Kendra... Ti-e rusine ca si tu faci laba. Eu macar o fac ca asa vreau, nu ca n-am cu cine sa ma fut. Si da, mama a fost cam proasta saraca, noroc ca seman cu tata.
dolores rld Reputație: -518 Postat Iunie 30, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Iunie 30, 2015 Aici cred ca trebuia sa ma supar. Esti bosumflat ca nu-ti da Kendra... Ti-e rusine ca si tu faci laba. Eu macar o fac ca asa vreau, nu ca n-am cu cine sa ma fut. Si da, mama a fost cam proasta saraca, noroc ca seman cu tata. semeni cu postasul, fa demento. ala ce mai bea de se pisa pe el, cimpoi. scoate-ti dracu' degetele alea din cur.
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 30, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 30, 2015 S-au schimbat formele de relief, au apărut munţii de pepeni in Matache. Dacă mai vad prune si porumb de fiert mă apucă disperarea că vine iarna
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 30, 2015 semeni cu postasul, fa demento. ala ce mai bea de se pisa pe el, cimpoi. scoate-ti dracu' degetele alea din cur. Daca-ti spun ca stiam ca la asta o sa se ajunga, dar ti-am raspuns oricum, ce zici? Nu sunt si nebuna? Nu am cum sa ma supar, frustratule cand stiu ce-ti bese mintea. Mai incearca, poate reusesti, cine stie. Edit, mancam si am scris aiurea. Ce ziceai de cur? Macar incearca sa-mi strici pofta de mancare... Nu stiu cum e gustul de rahat, poate imi explici.
andreea rebeca Reputație: 231727 Postat Iunie 30, 2015 Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Postat Iunie 30, 2015 Ma simt ca DRACU
dolores rld Reputație: -518 Postat Iunie 30, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Iunie 30, 2015 ca ai iesit pe cur, ca toti onanistii ))fa, nu mai citi in rachiu ca esti vai de burta ta de descentrata urata. )daca te spanzuri maine nu sesizeaza nimeni. poate inginerul 1 3
dolores rld Reputație: -518 Postat Iunie 30, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Iunie 30, 2015 Ma simt ca DRACU simte-l, pana ii dai de codita
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 30, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 30, 2015 Ma simt ca DRACU E preferabil să eviţi această noţiune - şi tocmai cu majuscule
andreea rebeca Reputație: 231727 Postat Iunie 30, 2015 Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Postat Iunie 30, 2015 simte-l, pana ii dai de coditacodita in sus,codita in jos,codita peste tot,m-am saturat
dolores rld Reputație: -518 Postat Iunie 30, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Iunie 30, 2015 codita in sus,codita in jos,codita peste tot,m-am saturat pretenul tau
andreea rebeca Reputație: 231727 Postat Iunie 30, 2015 Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Postat Iunie 30, 2015 pretenul tau NU ESTE PRIETENUL MEU
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 30, 2015 ca ai iesit pe cur, ca toti onanistii ))fa, nu mai citi in rachiu ca esti vai de burta ta de descentrata urata. )daca te spanzuri maine nu sesizeaza nimeni. poate inginerul Am editat mai sus, chiar cand ai scris, vezi si ce, coincidentele astea... Tie daca iti repet ceva in continuu oricum nu o sa intelegi. Si daca ma spanzur care e faza? Trebuie sa-i pese cuiva?Esti prea slab la caracter si prea prost, de asta latri de singuratate, eu ma bucur de ea. Mai tii minte cand ai vazut o pizda ultima data?
dolores rld Reputație: -518 Postat Iunie 30, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Iunie 30, 2015 Am editat mai sus, chiar cand ai scris, vezi si ce, coincidentele astea... Tie daca iti repet ceva in continuu oricum nu o sa intelegi. Si daca ma spanzur care e faza? Trebuie sa-i pese cuiva?Esti prea slab la caracter si prea prost, de asta latri de singuratate, eu ma bucur de ea. Mai tii minte cand ai vazut o pizda ultima data? pai daca dau numai de umflate cu cacat ca tine, uit si cum arata o pizda fa animalo ))
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 30, 2015 pai daca dau numai de umflate cu cacat ca tine, uit si cum arata o pizda fa animalo )) La cat mananc eu, am si uitat cum arata cacatul, ma cac numai ca ratza. Nu tu cumva ai fost la mine si ai vrut sa te caci in cada mea ca apoi sa te ungi si sa-ti mananci rahatul? Vad ca te pasioneaza subiectul. Vezi ca in final tot tu o sa te superi daca nu ai stare...
dolores rld Reputație: -518 Postat Iunie 30, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Iunie 30, 2015 La cat mananc eu, am si uitat cum arata cacatul, ma cac numai ca ratza. Nu tu cumva ai fost la mine si ai vrut sa te caci in cada mea ca apoi sa te ungi si sa-ti mananci rahatul? Vad ca te pasioneaza subiectul. Vezi ca in final tot tu o sa te superi daca nu ai stare... nu e fa suparare, ca rad cu 2 draci de ne pisam pe noi.... pardon, pa tine... )
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 30, 2015 nu e fa suparare, ca rad cu 2 draci de ne pisam pe noi.... pardon, pa tine... ) Treaba ta, o sa vezi mai tarziu, pe mine m-ai plictisit.Ba te caci, ba te pisi, degeaba esti un pusti daca te scapi pe tine ca un bosorog. Poftim o sugestie:
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum