Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:sud

Nu stiu ce are Roz azi, mi-a lipsit. :(

Eu ma retrag inainte sa ma fac muci, cam asta e planul azi.  :hihat

O fi avut  vernisaj , simpozion , dominare financiara, team-building sau lenevita cronica.

Pofta buna

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Sunt trista.

Am ascultat ceva timp apucaturile unui betiv de la parter, am strigat... nu am mai rezistat si am coborat la parter... Doamne ce plangea copilul lor... mi s-a rupt sufletul!

Handicapatul mi-a inchis repede usa, i-am spus ca o sa chem politia... acum e liniste.

Ce i-as face blondului cu ochi albastri... cum poti face asa ceva...  :no2

Modificat ca mi-a scapat ceva... Nu e prima data cand il aud, dar nu prea ies, data viitoare chem fara sa mai vin la usa. Abia acum imi dau seama cat plangea sufletelul ala alta data cand urcam... dar nu stiam de ce.  :blushing2

• Like 2
Link spre comentariu

Sunt trista.

Am ascultat ceva timp apucaturile unui betiv de la parter, am strigat... nu am mai rezistat si am coborat la parter... Doamne ce plangea copilul lor... mi s-a rupt sufletul!

Handicapatul mi-a inchis repede usa, i-am spus ca o sa chem politia... acum e liniste.

Modificat ca mi-a scapat ceva... Nu e prima data cand il aud, dar nu prea ies, data viitoare chem fara sa mai vin la usa. Abia acum imi dau seama cat plangea sufletelul ala alta data cand urcam... dar nu stiam de ce.  :blushing2

Dacă poţi să-l ajuţi pe copilaş , fă-o !

Link spre comentariu
  • Oras:worldwide

Roz era atat de beata ieri ca si-a petrecut ziua cu fata in perna. si s-a asigurat ca are pestse zece perne asa incat oricum s-ar suci aterizeaza pe una missed u too :kiss3  cand stiu ca beau mereu fac asa ca mi-e mila de mine si nu as vrea sa cad decat pe moale (sunt f impiedicata de fel si fara sa fiu beata, sunt sagetator ce pana mea)

Nu stiu ce are Roz azi, mi-a lipsit. :(

Eu ma retrag inainte sa ma fac muci, cam asta e planul azi.  :hihat

• Like 2
Link spre comentariu

Sunt trista.

si eu am avut odata panarama dar fix langa usa mea cum ar venii si m-am enervat si am iesit cu sucitoru primit de la mama sa fac placinte ahahahahhaha feelin awesome today

• Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''

cine e @ feliciano?sa ma caute el pe mn :P

E un fel de gur al forumului....Un fel de Bivolaru se pişă pe unde apucă...:))

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...