n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 12, 2015 ca si Amada pun pariu te-ai trezit scumpi (Amada) ? Nu am avut chef sa ma dau jos din pat. Acum imi termin cafeaua. 1 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 12, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Iulie 12, 2015 Nu am avut chef sa ma dau jos din pat. Acum imi termin cafeaua. lol asa am fost eu ieri. azi m-am dezmeticit de tot din mahmureala. asta dupa ce am luat o usa in fata ca ii scriam un email lui Diamond si am uitat sa o deschid 2 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 12, 2015 lol asa am fost eu ieri. azi m-am dezmeticit de tot din mahmureala. asta dupa ce am luat o usa in fata ca ii scriam un email lui Diamond si am uitat sa o deschid Nici nu stie ce sacrificii faci pentru el... 1 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 12, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Iulie 12, 2015 Nici nu stie ce sacrificii faci pentru el... da dar lasa ca m-am trezit instant si din mahmureala si din somn 2 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 12, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Iulie 12, 2015 sa spun cum ma simt ?daca toata lumea s-ar simti cum ma simt eu ... viata s-ar vedea numai in culori pastel Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Iulie 12, 2015 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Iulie 12, 2015 sa spun cum ma simt ?daca toata lumea s-ar simti cum ma simt eu ... viata s-ar vedea numai in culori pastel Asa cica se simtea si Hitler,dar victimele lui nu cred ca au fost de aceasi parere! 2 3 Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Iulie 12, 2015 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Iulie 12, 2015 lol asa am fost eu ieri. azi m-am dezmeticit de tot din mahmureala. asta dupa ce am luat o usa in fata ca ii scriam un email lui Diamond si am uitat sa o deschid Daca @daywalker nu ar fi sesizat ca esti o taranca la oras,crezi ca ar fi fost gelos? ...sau tu asta ai incercat sa faci? @diamond,te uiti la insula iubirii,de pe antena1? 2 3 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 12, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Iulie 12, 2015 Daca @daywalker nu ar fi sesizat ca esti o taranca la oras,crezi ca ar fi fost gelos? ...sau tu asta ai incercat sa faci? @diamond,te uiti la insula iubirii,de pe antena1? am inteles unde bati, dar o dau in eschiva. day si cu mine suntem simplii prieteni. nu-s de la tara. lasa-l pe diamond.... ce ai de vb cu domnia sa prince? Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Iulie 12, 2015 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Iulie 12, 2015 am inteles unde bati, dar o dau in eschiva. day si cu mine suntem simplii prieteni. nu-s de la tara. lasa-l pe diamond.... ce ai de vb cu domnia sa prince? Sa ai o zi frumoasa! 1 3 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 12, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Iulie 12, 2015 Sa ai o zi frumoasa! asemenea Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 12, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iulie 12, 2015 Sa ai o zi frumoasa! Aici ai dat dovada ca nu umbli cu mine degeaba Sunt mandru de tine si te iubesc nespus..... http://31.media.tumblr.com/tumblr_m39csb29x71qdzd38o1_400.gifhttp://media2.giphy.com/media/Y8mRMHgYTEx5m/giphy.gif 3 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 12, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Iulie 12, 2015 Furioasa... in mortii ma-tii amado, stai ca vin acasa.. nu-ti doresc sa ma cunosti .. cred ca am avut rabdare si copmpasiune multa cu tine .. mult prea multa Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Iulie 12, 2015 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Iulie 12, 2015 atat de multumita!Amado, multumesc! Link spre comentariu
leonidass Reputație: -570 Postat Iulie 12, 2015 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Partajează Postat Iulie 12, 2015 😈 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 12, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Iulie 12, 2015 atat de multumita!Amado, multumesc!Da codoaso , ai profitat de slabiciunea prostiei si ai intaratat o matahala cu prea putina minte si aia inecata in alcool .. Mai ai ceva droguri? ai scapat de el? vezi cum scapi de ele ca in curand Link spre comentariu
leonidass Reputație: -570 Postat Iulie 12, 2015 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Partajează Postat Iulie 12, 2015 Da codoaso , ai profitat de slabiciunea prostiei si ai intaratat o matahala cu prea putina minte si aia inecata in alcool .. Mai ai ceva droguri? ai scapat de el? vezi cum scapi de ele ca in curandSlabut!!! Poti mai mult.... 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 12, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Iulie 12, 2015 Slabut!!! Poti mai mult.... pot da' nu vreau , am fost o doamna, ce pula calului dintre cracii amadei Link spre comentariu
leonidass Reputație: -570 Postat Iulie 13, 2015 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Partajează Postat Iulie 13, 2015 Astazi ma simt superb....plec sa vizitez tara pt o saptamana. 1 Link spre comentariu
mișkin Reputație: 344 Postat Iulie 13, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Partajează Postat Iulie 13, 2015 cald, foarte cald. Link spre comentariu
crystinutza Reputație: 7707 Postat Iulie 13, 2015 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Partajează Postat Iulie 13, 2015 cald, foarte cald. Desstul de cald. :| Link spre comentariu
crystinutza Reputație: 7707 Postat Iulie 13, 2015 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Partajează Postat Iulie 13, 2015 Astazi ma simt destuuuuul de lenesa. Dar un fresh rece, o cafeluta rezolva toata treaba. Astazi voi avea o relatie stransa cu aerul conditionat! Link spre comentariu
bagabontuxxx Reputație: 549 Postat Iulie 13, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 13, 2015 Imi beau cafeaua de dimineata si citesc ce s-a scris ieri pe aici...E cald,mai am cateva tigari si mi-e lene sa ma duc sa-mi cumpar ! Link spre comentariu
cosmin r Reputație: -982 Postat Iulie 13, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 13, 2015 Lene mare, dar nu cat sa mai fut ceva! Link spre comentariu
Vizitator flqq Reputație: 0 Postat Iulie 13, 2015 Partajează Postat Iulie 13, 2015 Inlocuiti facebook cu nimfomane ) 8 Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Iulie 14, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 14, 2015 Euflo, asta este trista realitate din nefericire. Nu ai vrea sa stii cati barbati intalnesc care habar nu au sa socializeze cu o femeie, habar nu au ce sa vorbeasca si ce/cum sa faca. Evident, pe net sunt lei....sau parai....sau bye bye. Cu femeile e mai simplu, ele nu trebuie sa socializeze, suficient sa ridice fusta si sa dea jos budigaii. Mi se pare extraordinar de trist cand intalnesc un barbat ok care arata bine, care este de-o seama cu mine si realizez ca este doar un ambalaj fara ... viata. Mai mult tupeu si cunostinte despre socializare au copiii de 20 de ani, culmea, ei STIU cum sa se bage in seama cu o fata. Este vorba despre facebook, singurbook..... lababook. On topic: mi-e foarte frig...a venit iarna in Galati, azi vin acasa. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum