Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:worldwide

:)

Nu am avut chef sa ma dau jos din pat.  :no2

Acum imi termin cafeaua. :)

:kiss3

lol asa am fost eu ieri. azi m-am dezmeticit de tot  din mahmureala. asta dupa ce am luat o usa in fata ca ii scriam un email lui Diamond si am uitat sa o deschid :laugh2  :laugh2

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:aer
  • Oras:aer

lol asa am fost eu ieri. azi m-am dezmeticit de tot  din mahmureala. asta dupa ce am luat o usa in fata ca ii scriam un email lui Diamond si am uitat sa o deschid :laugh2  :laugh2

Daca @daywalker nu ar fi sesizat ca esti o taranca la oras,crezi ca ar fi fost gelos? :)...sau tu asta ai incercat sa faci? :)

@diamond,te uiti la insula iubirii,de pe antena1? :)

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu

Daca @daywalker nu ar fi sesizat ca esti o taranca la oras,crezi ca ar fi fost gelos? :)...sau tu asta ai incercat sa faci? :)

@diamond,te uiti la insula iubirii,de pe antena1? :)

am inteles unde bati, dar o dau in eschiva. day si cu mine suntem simplii prieteni. nu-s de la tara. lasa-l pe diamond.... ce ai de vb cu domnia sa prince?

Link spre comentariu

atat de multumita!

Amado, multumesc!

Da codoaso , ai profitat de slabiciunea prostiei si ai intaratat o matahala cu prea putina minte si aia inecata in alcool .. Mai ai ceva droguri? ai scapat de el? vezi cum scapi de ele ca in curand

Link spre comentariu
  • Oras:Unde vrea p _ _ a mea!
  • Oras:Unde vrea p _ _ a mea!

Da codoaso , ai profitat de slabiciunea prostiei si ai intaratat o matahala cu prea putina minte si aia inecata in alcool .. Mai ai ceva droguri? ai scapat de el? vezi cum scapi de ele ca in curand

Slabut!!! Poti mai mult....=))

• Minus 1
Link spre comentariu

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Euflo, asta este trista realitate din nefericire. Nu ai vrea sa stii cati barbati intalnesc care habar nu au sa socializeze cu o femeie, habar nu au ce sa vorbeasca si ce/cum sa faca. Evident, pe net sunt lei....sau parai....sau bye bye. Cu femeile e mai simplu, ele nu trebuie sa socializeze, suficient sa ridice fusta si sa dea jos budigaii.  :slap2

Mi se pare extraordinar de trist cand intalnesc un barbat ok care arata bine, care este de-o seama cu mine si realizez ca este doar un ambalaj fara ... viata. :no2  Mai mult tupeu si cunostinte despre socializare au copiii de 20 de ani, culmea, ei STIU cum sa se bage in seama cu o fata. ;)

Este vorba despre facebook, singurbook..... lababook.  :slap2

On topic: mi-e foarte frig...a venit iarna in Galati, azi vin acasa. :)

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...