Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Telefon: amada.dulcica
  • Oras:Bucuresti

I-a un strapon la misto Amada si incearca sa-i faci o recenzie :)) ...o sa treaca timpul ca nebunul :))

Ma simt intr-un mare fel,sper ca nu doar azi....am reusit sa fac 4 labi.....deci pooooot!

:laugh2 :laugh2 :laugh2

Mda, incercarea moarte n-are, dar nici viata, daca vorbim de un strap-on...

Dar gasesc eu sa aberez ceva daca e cazul si-ti dau pe PM ca nu vreau sa pun lumea sa faca abdomene de ras sau sa zica ca mi-am pierdut mintile complet... :laugh2

Legat de laba, am un fost in pat, dar doar pentru ca pot, chiar trebuie s-o fac? :laugh2

Link spre comentariu

Deci,ca si mine,si tu iti faci laba?

Bine ca ai la ce :)))))))))))))))))

:laugh2

Nu prea e de acord, dar eu zic ca se descurca si singur... :laugh2

Pai ori suntem amici, ori nu mai suntem... :hug1

PS. ma bag la somn ca poate maine am un barbat in pat... :laugh2

Somnic usor!

:hug1

Link spre comentariu
  • Oras:Acolo

Minunat!!!. Am uitat de mizerii, am dormit mai mult, este o zi cu soare chiar daca este frig! Totul este bine!

Va doresc si voua tot binele din lume!

Si eu iti doresc tot binele din lume.

http://www.demotivationalposters.org/image/demotivational-poster/0911/window-lickers-window-lickers-demotivational-poster-1257172176.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Si eu iti doresc tot binele din lume.

http://www.demotivationalposters.org/image/demotivational-poster/0911/window-lickers-window-lickers-demotivational-poster-1257172176.jpg

Si eu tie shaworma, se pare ca ai mult mai multa nevoie de gagica din poze decat mi e. Sa iti fie de bine cocosel! Iarta-ma ca nu voi mai baga in seama rautatile si cacaturile tale de doi lei. Zi minunata sa ai!
Link spre comentariu

Si eu tie shaworma, se pare ca ai mult mai multa nevoie de gagica din poze decat mi e. Sa iti fie de bine cocosel! Iarta-ma ca nu voi mai baga in seama rautatile si cacaturile tale de doi lei. Zi minunata sa ai!

Pai mai deunazi ziceai ca-ti plac "rautatile" mele...Oh greseala mea, scuze. Acum cu cine vorbesc? :P

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara

Asta e ce sa fac :(

ce pot sa fac pt tine printeso sa te inveselesc putin? :crazylove un lins de pizdica ceva sa  te inviorez :icecream  :icecream  :icecream  :laugh2 dar mi-e sa nu e supere Amanda :laugh2  :laugh2  :laugh2 stai sa-ti trag ceva pupuri cu artificii si tie ca esti frumoasa :2qm40hg  :2qm40hg  :2qm40hg  :2qm40hg  :2qm40hg  Ameliooo capu sus  :first

Link spre comentariu

multumesc pentru incurajari :(

esti indragostita? de asta esti trista? nu fi trista cel mai bun medicament pt ristete este sa vb cu mine soarele meu de fata frumoasa...stai sa-ti dea mosu cateva pupicuri  :2qm40hg  :2qm40hg  :2qm40hg  :rax2  zambeste trimite-mi un pm cu problema ce o ai si o rezolvam ...ai sparg pe toti care sa luat de Amelia ma fratilor ?...va sparg :256  :256  :256  :laugh2

Link spre comentariu

Chane'le,numai limba-i de tine...pardon,gura :))

Amelia,marita-te si vei fi trista zi de zi....asta ca sa poti face o diferenta :))

Azi ma simt...cum?...ghiciti :))

azi te simti cu boasele golite de sperma....ai fost la futut :laugh2  :laugh2  :laugh2  :iagree

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...