Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

:laugh2

N-am prins nici o secunda de somn ca lumea aseara, am visat si prostii... (daca-ti spun ce am visat mori de ras, un fel scary movie cu toate elementele imbecile...  :laugh2 ) m-am trezit de la carcei la picioare de 2 ori... naspa e somnul fara grade.  :laugh2

Am plecat, in 5 min ma infig intr-un cur!  :laugh2

Poate mai intru sa te pup si ma bag in pat... :)

:hug1

:laugh2  :laugh2 b gentle vedem eu cred  ca ies cu niste prieteni la o cina si apoi sa ma imbat pana am nevoie de ajutor sa ajung acasa ceea ce nu prea fac caci mi se pare odios si dizgratios ca o femeie sa se clatine in public. dar nah. cand trebuie tb cand ai draci  fa si tu exercitii de respiratie inainte inspira expira profund. eu asa fac. si ma gandesc la capsuni. nu ca le mananc , ci ca le sadesc si vine ploaie si cresc si se rumesc pe loc. suna putin stupid dar pe mine ma face sa ma domolesc :D kissa laters or tomorrows  :hug1

• Oras:Bucuresti
Postat

:laugh2  :laugh2 b gentle vedem eu cred  ca ies cu niste prieteni la o cina si apoi sa ma imbat pana am nevoie de ajutor sa ajung acasa ceea ce nu prea fac caci mi se pare odios si dizgratios ca o femeie sa se clatine in public. dar nah. cand trebuie tb cand ai draci  fa si tu exercitii de respiratie inainte inspira expira profund. eu asa fac. si ma gandesc la capsuni. nu ca le mananc , ci ca le sadesc si vine ploaie si cresc si se rumesc pe loc. suna putin stupid dar pe mine ma face sa ma domolesc :D kissa laters or tomorrows  :hug1

:laugh2  Tare asta, eu nu ma fac muci pe afara, doar acasa.  :blushing2

L-am trimis acasa, m-a enervat, vroia el un cuplu neaparat acum cand eu cautam perna... A lasat pentru deranj si a zis sa-l sun cand imi trec nervii...

Oare de ce unii nu inteleg ca nu se poate pana nu-mi schimb tonul de se simt amenintati?...  :laugh2

Nu inseamna Nu, punct.

Distractie placuta, si eu ma retrag, mi-ar prinde bine acum un admirator de foot fetish si nu un bulangiu, dar asta e... :)

:kiss3

Vizitator
Reputație: 0
Postat

N-am prins nici o secunda de somn ca lumea aseara, am visat si prostii... (daca-ti spun ce am visat mori de ras, un fel scary movie cu toate elementele imbecile...  :laugh2 ) m-am trezit de la carcei la picioare de 2 ori... naspa e somnul fara grade.  :laugh2

Ufff... foarte nasol cu carceii. :( Este de la lipsa de calciu si fier ! Fara sa ma iei peste picior, dar ar trebui sa consumi mai multe branzeturi, cascaval, iaurt, lapte batut !

I mean, din alea de la magazin, nu alte tipuri de... branzeturi... :laugh2 :laugh2 :blushing2 . Ciocolata si produsele pe baza de ciocolata mai putin, pentru ca "mananca" calciul. Si sucuri naturale (morcov, mere, telina, portocale, banalele iarasi sunt bune pentru aportul de calciu). :hug1

• Like 2
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Get a room!!!

Postat

:laugh2  Tare asta, eu nu ma fac muci pe afara, doar acasa.  :blushing2

L-am trimis acasa, m-a enervat, vroia el un cuplu neaparat acum cand eu cautam perna... A lasat pentru deranj si a zis sa-l sun cand imi trec nervii...

Oare de ce unii nu inteleg ca nu se poate pana nu-mi schimb tonul de se simt amenintati?...  :laugh2

Nu inseamna Nu, punct.

Distractie placuta, si eu ma retrag, mi-ar prinde bine acum un admirator de foot fetish si nu un bulangiu, dar asta e... :)

pt ca subs tot barbatii draga mea. daca le explici de zece ori aceasi chestie pe tonul pasnice  ai impresia ca e idiot. daca urli sau insulti  aude repede papagalul si executa ca ars....

• Oras:sud
Postat

pt ca subs tot barbatii draga mea. daca le explici de zece ori aceasi chestie pe tonul pasnice ai impresia ca e idiot. daca urli sau insulti aude repede papagalul si executa ca ars....

Postat

sunt in tren asa patesc de pe tel mi-as in castroanele lui

:laugh2  :laugh2  da am obs ca asa patesti, nu  chiar nu  intelegeti de vb buna deseori

Vizitator
Reputație: 0
Postat

:laugh2  :laugh2  da am obs ca asa patesti, nu  chiar nu  intelegeti de vb buna deseori

:thinking My opinion - NOT TRUE, da' na, acum ce sa zic, poate tu stii mai bine ! :habarnam

• Like 1
Postat

Moara fii-mea lu'varu Salam, cumnatu'lu'nasa-miu, cand citesc ce scriu zdrentele astea ma simt ca in Santa Lucia....am zis

Postat

Moara fii-mea lu'varu Salam, cumnatu'lu'nasa-miu, cand citesc ce scriu zdrentele astea ma simt ca in Santa Lucia....am zis

ti-am zis odata, ti-am zis de 2 ori zdreanta e ma-ta

• Like 2
Postat

Ufff... foarte nasol cu carceii. :( Este de la lipsa de calciu si fier ! Fara sa ma iei peste picior, dar ar trebui sa consumi mai multe branzeturi, cascaval, iaurt, lapte batut !

I mean, din alea de la magazin, nu alte tipuri de... branzeturi... :laugh2 :laugh2 :blushing2 . Ciocolata si produsele pe baza de ciocolata mai putin, pentru ca "mananca" calciul. Si sucuri naturale (morcov, mere, telina, portocale, banalele iarasi sunt bune pentru aportul de calciu). :hug1

Ahhh, sa-mi ceva...  :blushing2  Nu-mi apar toate notificarile....  :no2

Sunt lactose intolerant. :(

Orice din lapte imi place, dar reactia apoi...  :no2  :blushing2

Ma mai risc rareori totusi, dar da, mare lipsa de calciu pe care ar trebui sa o completez altfel... 

Postat

Get a room!!!

pt ca subs tot barbatii draga mea. daca le explici de zece ori aceasi chestie pe tonul pasnice  ai impresia ca e idiot. daca urli sau insulti  aude repede papagalul si executa ca ars....

Nu mi-au aparut nici notificarile astea...  :no2

Cel mai prost site sau s-o cred personal?  :350x

Postat

Ahhh, sa-mi ceva...  :blushing2  Nu-mi apar toate notificarile....  :no2

Sunt lactose intolerant. :(

Orice din lapte imi place, dar reactia apoi...  :no2  :blushing2

Ma mai risc rareori totusi, dar da, mare lipsa de calciu pe care ar trebui sa o completez altfel... 

lapte de soia, de orez sau de migdale :) numai tu nu vezi red eu am vazut notificarile

Postat

nu te mai baga in seama cu mine niciodata esti doar un loser in ochii mei. vezi-ti de ale tale si lasa-ma sa imi vad de ale mele.nu am chef de laturi umane ca si tine. cand oare m-am bagat eu in seama cu tine? 

Postat

Mai du-te fa in plm si tu de panarama jegoasa cu figurile care le ai, tu si zdreanta ailalta, v-ati gasit, doua penale

Postat

lapte de soia, de orez sau de migdale :) numai tu nu vezi red eu am vazut notificarile

Unele mesaje mi-au intrat dupa... eheeee... deci e ceva cu site-ul... :)

Am dormit, bine, dar tot mi-e somn.  :blushing2

Beau cafeaua / mai multe si ma apuc de zdreanta masculina care te-a jignit, l-am tolerat destul. :)

Postat

Unele mesaje mi-au intrat dupa... eheeee... deci e ceva cu site-ul... :)

Am dormit, bine, dar tot mi-e somn.  :blushing2

Beau cafeaua / mai multe si ma apuc de zdreanta masculina care te-a jignit, l-am tolerat destul. :)

enjoy cof'

ne-a jignit, dar dai pace se exprima  ca o persoana foarte limitata cel putin. i-am dat report pe limbaj :*

• Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

sunt in tren asa patesc de pe tel mi-as in castroanele lui

si io si io sa-mi bag in el de tren .....

poi nu te cautam io pe tn dak erai in IR 1741 , jucam si noi e septica pe dezbracate :rax2   :boob  :kiss3

Postat

si io si io sa-mi bag in el de tren .....

poi nu te cautam io pe tn dak erai in IR 1741 , jucam si noi e septica pe dezbracate :rax2 :boob

eu invers in 1932

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 6 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...