rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 15, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 15, 2015 N-am prins nici o secunda de somn ca lumea aseara, am visat si prostii... (daca-ti spun ce am visat mori de ras, un fel scary movie cu toate elementele imbecile... ) m-am trezit de la carcei la picioare de 2 ori... naspa e somnul fara grade. Am plecat, in 5 min ma infig intr-un cur! Poate mai intru sa te pup si ma bag in pat... b gentle vedem eu cred ca ies cu niste prieteni la o cina si apoi sa ma imbat pana am nevoie de ajutor sa ajung acasa ceea ce nu prea fac caci mi se pare odios si dizgratios ca o femeie sa se clatine in public. dar nah. cand trebuie tb cand ai draci fa si tu exercitii de respiratie inainte inspira expira profund. eu asa fac. si ma gandesc la capsuni. nu ca le mananc , ci ca le sadesc si vine ploaie si cresc si se rumesc pe loc. suna putin stupid dar pe mine ma face sa ma domolesc kissa laters or tomorrows
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 15, 2015 b gentle vedem eu cred ca ies cu niste prieteni la o cina si apoi sa ma imbat pana am nevoie de ajutor sa ajung acasa ceea ce nu prea fac caci mi se pare odios si dizgratios ca o femeie sa se clatine in public. dar nah. cand trebuie tb cand ai draci fa si tu exercitii de respiratie inainte inspira expira profund. eu asa fac. si ma gandesc la capsuni. nu ca le mananc , ci ca le sadesc si vine ploaie si cresc si se rumesc pe loc. suna putin stupid dar pe mine ma face sa ma domolesc kissa laters or tomorrows Tare asta, eu nu ma fac muci pe afara, doar acasa. L-am trimis acasa, m-a enervat, vroia el un cuplu neaparat acum cand eu cautam perna... A lasat pentru deranj si a zis sa-l sun cand imi trec nervii...Oare de ce unii nu inteleg ca nu se poate pana nu-mi schimb tonul de se simt amenintati?... Nu inseamna Nu, punct.Distractie placuta, si eu ma retrag, mi-ar prinde bine acum un admirator de foot fetish si nu un bulangiu, dar asta e...
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 15, 2015 Postat Iulie 15, 2015 N-am prins nici o secunda de somn ca lumea aseara, am visat si prostii... (daca-ti spun ce am visat mori de ras, un fel scary movie cu toate elementele imbecile... ) m-am trezit de la carcei la picioare de 2 ori... naspa e somnul fara grade. Am plecat, in 5 min ma infig intr-un cur! Poate mai intru sa te pup si ma bag in pat... Ufff... foarte nasol cu carceii. Este de la lipsa de calciu si fier ! Fara sa ma iei peste picior, dar ar trebui sa consumi mai multe branzeturi, cascaval, iaurt, lapte batut !I mean, din alea de la magazin, nu alte tipuri de... branzeturi... :laugh2 . Ciocolata si produsele pe baza de ciocolata mai putin, pentru ca "mananca" calciul. Si sucuri naturale (morcov, mere, telina, portocale, banalele iarasi sunt bune pentru aportul de calciu). 2
laurelian Reputație: 2012 Postat Iulie 15, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 15, 2015 N-am prins nici o secunda de somn ca lumea aseara, am visat si prostii... (daca-ti spun ce am visat mori de ras, un fel scary movie cu toate elementele imbecile... ) m-am trezit de la carcei la picioare de 2 ori... naspa e somnul fara grade. Am plecat, in 5 min ma infig intr-un cur! Poate mai intru sa te pup si ma bag in pat... Get a room!!!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 15, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 15, 2015 Tare asta, eu nu ma fac muci pe afara, doar acasa. L-am trimis acasa, m-a enervat, vroia el un cuplu neaparat acum cand eu cautam perna... A lasat pentru deranj si a zis sa-l sun cand imi trec nervii...Oare de ce unii nu inteleg ca nu se poate pana nu-mi schimb tonul de se simt amenintati?... Nu inseamna Nu, punct.Distractie placuta, si eu ma retrag, mi-ar prinde bine acum un admirator de foot fetish si nu un bulangiu, dar asta e... pt ca subs tot barbatii draga mea. daca le explici de zece ori aceasi chestie pe tonul pasnice ai impresia ca e idiot. daca urli sau insulti aude repede papagalul si executa ca ars....
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 15, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 15, 2015 pt ca subs tot barbatii draga mea. daca le explici de zece ori aceasi chestie pe tonul pasnice ai impresia ca e idiot. daca urli sau insulti aude repede papagalul si executa ca ars....
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 15, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 15, 2015 deci nu intelegem de vorba buna
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 15, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 15, 2015 sunt in tren asa patesc de pe tel mi-as in castroanele lui
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 15, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 15, 2015 sunt in tren asa patesc de pe tel mi-as in castroanele lui da am obs ca asa patesti, nu chiar nu intelegeti de vb buna deseori
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 15, 2015 Postat Iulie 15, 2015 da am obs ca asa patesti, nu chiar nu intelegeti de vb buna deseori My opinion - NOT TRUE, da' na, acum ce sa zic, poate tu stii mai bine ! 1
phoenix Reputație: -585 Postat Iulie 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 15, 2015 Moara fii-mea lu'varu Salam, cumnatu'lu'nasa-miu, cand citesc ce scriu zdrentele astea ma simt ca in Santa Lucia....am zis
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 16, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 16, 2015 Moara fii-mea lu'varu Salam, cumnatu'lu'nasa-miu, cand citesc ce scriu zdrentele astea ma simt ca in Santa Lucia....am zisti-am zis odata, ti-am zis de 2 ori zdreanta e ma-ta 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 16, 2015 Ufff... foarte nasol cu carceii. Este de la lipsa de calciu si fier ! Fara sa ma iei peste picior, dar ar trebui sa consumi mai multe branzeturi, cascaval, iaurt, lapte batut !I mean, din alea de la magazin, nu alte tipuri de... branzeturi... :laugh2 . Ciocolata si produsele pe baza de ciocolata mai putin, pentru ca "mananca" calciul. Si sucuri naturale (morcov, mere, telina, portocale, banalele iarasi sunt bune pentru aportul de calciu). Ahhh, sa-mi ceva... Nu-mi apar toate notificarile.... Sunt lactose intolerant. Orice din lapte imi place, dar reactia apoi... Ma mai risc rareori totusi, dar da, mare lipsa de calciu pe care ar trebui sa o completez altfel...
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 16, 2015 Get a room!!! pt ca subs tot barbatii draga mea. daca le explici de zece ori aceasi chestie pe tonul pasnice ai impresia ca e idiot. daca urli sau insulti aude repede papagalul si executa ca ars.... Nu mi-au aparut nici notificarile astea... Cel mai prost site sau s-o cred personal? :350x
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 16, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 16, 2015 Ahhh, sa-mi ceva... Nu-mi apar toate notificarile.... Sunt lactose intolerant. Orice din lapte imi place, dar reactia apoi... Ma mai risc rareori totusi, dar da, mare lipsa de calciu pe care ar trebui sa o completez altfel... lapte de soia, de orez sau de migdale numai tu nu vezi red eu am vazut notificarile
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 16, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 16, 2015 Moara fii-mea lu'varu Salam, cumnatu'lu'nasa-miu, cand citesc ce scriu zdrentele astea ma simt ca in Santa Lucia....am zisnu te mai baga in seama cu mine niciodata esti doar un loser in ochii mei. vezi-ti de ale tale si lasa-ma sa imi vad de ale mele.nu am chef de laturi umane ca si tine. cand oare m-am bagat eu in seama cu tine?
phoenix Reputație: -585 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 16, 2015 Mai du-te fa in plm si tu de panarama jegoasa cu figurile care le ai, tu si zdreanta ailalta, v-ati gasit, doua penale
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 16, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iulie 16, 2015 Sunt si ma simt ... BESTIALA
roberto Reputație: 4138 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 16, 2015 Gen? 4
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 16, 2015 lapte de soia, de orez sau de migdale numai tu nu vezi red eu am vazut notificarile Unele mesaje mi-au intrat dupa... eheeee... deci e ceva cu site-ul... Am dormit, bine, dar tot mi-e somn. Beau cafeaua / mai multe si ma apuc de zdreanta masculina care te-a jignit, l-am tolerat destul.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 16, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 16, 2015 Unele mesaje mi-au intrat dupa... eheeee... deci e ceva cu site-ul... Am dormit, bine, dar tot mi-e somn. Beau cafeaua / mai multe si ma apuc de zdreanta masculina care te-a jignit, l-am tolerat destul. enjoy cof'ne-a jignit, dar dai pace se exprima ca o persoana foarte limitata cel putin. i-am dat report pe limbaj
justlove Reputație: 8972 Postat Iulie 16, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Iulie 16, 2015 sunt in tren asa patesc de pe tel mi-as in castroanele luisi io si io sa-mi bag in el de tren .....poi nu te cautam io pe tn dak erai in IR 1741 , jucam si noi e septica pe dezbracate
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 16, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 16, 2015 si io si io sa-mi bag in el de tren .....poi nu te cautam io pe tn dak erai in IR 1741 , jucam si noi e septica pe dezbracate eu invers in 1932
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Iulie 16, 2015 Beau cafeaua / mai multe si ma apuc de zdreanta masculina care te-a jignit, l-am tolerat destul. îi faci blog? 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 16, 2015 îi faci blog? Nu a iesit la produs, deci n-are sens, ii tai cheful de forum definitiv...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum