Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

Pana acum nu m-a atras dominarea. Nici nu prea am studiat-o teoretic

are farmecul ei si tipare psihologice inedite. dar e ca un banc isi pierde esenta explicat. tb sa recunoasc ca mai putin ma simt atrasa de medical. am vazut niste chestii f f brutale, pe care nu le credeam nici posibil fizic si de atunci ii selwectez riguros si nu accept pers noi pe medical. deja cei cativa ma sfidau ca stapana si duceau brutalitatea la o extrema care no thanks.... nu vreau sa crapi in sesiune. cel putin nu cu mine...

• Oras:sud
Postat

Acum mă găndesc cum ajunge o fată(femeie)  să fie o Domină. Sunt oarece resorturi intime si/sau amintiri din copilarie care nu s-au lamurit/vindecat la vremea lor ?

Postat

neahhh am avut o copilarie f ffericita. relati lungi, frumoase, stabile, persoane de calitate. nu am fost caftita in viata mea daca la asta te gandesti. am fost mereu incurajata sa am ceva atitudine si personalitate mai alfa ca sa zic asa ....si in general dominare prefer soft. fac si hard dar aia am dezvoltat-o mai tarziu. si cel putin jumatate daca nu mai mult sunt pe fetish unde ma distrez copios chiar ma simt bine si nu e nici agresiv sau violent

Postat

Am inteles. Deci oricum e vorba de ALFA

ca domina ai personalitate de tip A 100%. bine daca esti naturala, ca se si invata. dar si natural e obositor psihic, daramite sa o inveti.... nici macar nu e vorba de dominarea ci de forta interioara. de aia cand exagerez cu numarul de sesiuni devin eu mai fragila si sensibila ca niciodata. dorm , ma renegerez next day as new :)

Postat

Până la urmă e un job ca oricare altul . Ai inceput să simţi rutina sau fiecare intâlnire are ceva special si inedit , pentru că de fiecare dată este "altul" ?

Postat

Până la urmă e un job ca oricare altul . Ai inceput să simţi rutina sau fiecare intâlnire are ceva special si inedit , pentru că de fiecare dată este "altul" ?

este ca am creativitate si nu imi place sa fiu repetitiva. si fac si mult reseach zilnic , in general eu lucrez cu fideli . cel mai vechi al meu e din prima mea saptamana de acum 3 ani. ca sa intretii un om 3 ani online iti cam trebuie de toate. mai ales la frecventa la care apare el adica apropae zilnic si multi altii tot vechi sunt. 

Postat

este ca am creativitate si nu imi place sa fiu repetitiva. si fac si mult reseach zilnic , in general eu lucrez cu fideli . cel mai vechi al meu e din prima mea saptamana de acum 3 ani. ca sa intretii un om 3 ani online iti cam trebuie de toate. mai ales la frecventa la care apare el adica apropae zilnic si multi altii tot vechi sunt. 

Lucrul cu "fidelii" are si el dificultăţile lui. Cred ca e incitant să-i "oferi" noutăţi, dar pare si obositor, pe cand cu un "new-entry" cred ca e mai relaxant pt tine, ca nu cred ca stie tot ce se papă pe aici. Am zis prostii mari? :laugh2

Postat

Lucrul cu "fidelii" are si el dificultăţile lui. Cred ca e incitant să-i "oferi" noutăţi, dar pare si obositor, pe cand cu un "new-entry" cred ca e mai relaxant pt tine, ca nu cred ca stie tot ce se papă pe aici. Am zis prostii mari? :laugh2

fix pe dos. cu un fidel e o vomoditate si o familiritate care e gen comfort food fata de o feliuta de paine prajita manjita si aia cu ceva. unu nou trebuie bagat  la instruire care poate dura mult si imi sare tandara des. uneori mai rar ii dau afar din sesiune  :laugh2  sunt f severa si categorica  cand sunt cu ei. dar doar  in sesiuni. in rest inainte si dupa vb multi ca si cum suntem la suc si ne povestim de tot si toate...

Postat

fix pe dos. cu un fidel e o vomoditate si o familiritate care e gen comfort food fata de o feliuta de paine prajita manjita si aia cu ceva. unu nou trebuie bagat  la instruire care poate dura mult si imi sare tandara des. uneori mai rar ii dau afar din sesiune  :laugh2  sunt f severa si categorica  cand sunt cu ei. dar doar  in sesiuni. in rest inainte si dupa vb multi ca si cum suntem la suc si ne povestim de tot si toate...

El e prea tont - ceea ce nu e de mirare, nu explici tu iniţial suficient - ca ii trebuie un minim de pregatire sau crezi că nu te impui suficient sau nu te faci inţeleasă , poate ?

Postat

El e prea tont - ceea ce nu e de mirare, nu explici tu iniţial suficient - ca ii trebuie un minim de pregatire sau crezi că nu te impui suficient sau nu te faci inţeleasă , poate ?

tocmai in timpul pregatiri imi sare tandara. nu sunt o domina f toleranta si ii fac sa sufere putin ca sa-i accept.  da' ce-s cadru didactic sa le explic bine. las ca nu trebuie explicat nimic, incurci grav brocanele. eu indrum scurt, taios

Postat

Ai putea sa-mi dai niste date fizice ale tale ? Te-ai putea impune fizic ? Daca nu e secret, evident

Postat

In sfarsit ma simt ... usurata...m-am pisat pe Miskin on topic. =)) =))

Si ti-a plătit şedinţa Uro ?

Postat

Ai putea sa-mi dai niste date fizice ale tale ? Te-ai putea impune fizic ? Daca nu e secret, evident

nu-s impunatoare fizic, nici voce. muncesc prin duritate si sadism. si bineinteles creativitate.  1, 65. 48 kg

Postat

nu-s impunatoare fizic, nici voce. muncesc prin duritate si sadism. si bineinteles creativitate.  1, 65. 48 kg

Inaltime bunicică, dar greutate cam filiformă. Lucrul cu cortexul

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Vrei sa faci click cu.....??? :)

Poftim exemplu :)

http://3.bp.blogspot.com/-W3qMGQSAi-I/VDoYC1eKJcI/AAAAAAAAfOo/XNUb7uumJPs/s1600/HUTA%2BHUTA.gif

• Like 1
Postat

Inaltime bunicică, dar greutate cam filiformă. Lucrul cu cortexul

inaltime medie bine mai bag si tocuri de 15 des. o domina buna nu lucreaza niciodata cu fizicul. de asta poti gasi domine slabe grase tinere batrane , doesnt matter. ba eu gasesc ca felul in care arat chip +corp si voce(f soft, si merge mai mult la hipnoza erotica) cam stirbeste din credibilitate, de aia compensez in alte parti

Postat

Vrei sa faci click cu.....??? :)

Poftim exemplu :)

http://3.bp.blogspot.com/-W3qMGQSAi-I/VDoYC1eKJcI/AAAAAAAAfOo/XNUb7uumJPs/s1600/HUTA%2BHUTA.gif

E făcătură, dom"ne

• Oras:Unde vreau
  • Oras:Unde vreau
Postat

Buna dimineața. Am sa mor din cauza proștilor.

Toți avem o urmă de prostie, inclusiv eu tre' sa recunosc,da' parca uitându.ma în jur îmi creste inima.

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

E făcătură, dom"ne

Nup, nu e facatura :)

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Am glumit si eu

Corect :)... Oricum, nu sunt multi/multe care au un corp atat de lucrat s imuschi dezvoltati pentru fitness urban...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...