Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Amada,cu tot respectul pe care oricum nu ti-l port,cum plm ai facut tu o labuta? Ti-a crescut carici?

P>S nu mai cauta conexiunile,nu le vei gasi niciodata! Tu chiar nu vezi din postarile tale ca duci lipsa? Pula suprema nu exista

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ma simt - cum ar spune Cedry2k - Haarp Cord ;)

• Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Sex pot face oricand, ce mi-a casunat mie nu am disponibil acum... deci am facut o labutza. :)

Am primit niste limbi inainte de asta, dar nu puteam sa primesc placere, chiar daca le facea bine, de la un barbat... mi s-a parut gretzos, el. :habarnam

Mi-ar prinde bine o relatie ca o conexiune cu normalul si echilibru, dar sunt prea pretentioasa si sucita. :)

Asta este. :hug1

In ce-i priveste pe comentatorii de serviciu... asta este raspunsul meu:

deci ai dori un port linistit în care sa ancorezi după ce te întorci din oceanul furtunos. e firesc
  • Like 3
  • Oras:Unde vreau
  • Oras:Unde vreau
Postat

Neata! ce faceti?  eu ma simt foarte bine, aseara la ora doua nu aveam somn si am alergat 8 km...stiu ca sunt putin dus cu capu'.:)

• Like 2
  • Minus 2
Postat

deci ai dori un port linistit în care sa ancorezi după ce te întorci din oceanul furtunos. e firesc

Problema este ca pt ea si multi altii ca ea nu exista portul linistit(perfect)

• Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

Neata! ce faceti?  eu ma simt foarte bine, aseara la ora doua nu aveam somn si am alergat 8 km...stiu ca sunt putin dus cu capu'. :)

ai alergat cu `diva anita` din cj? 

sper ca nu :kiss3

• Like 2
Postat

Neata! ce faceti?  eu ma simt foarte bine, aseara la ora doua nu aveam somn si am alergat 8 km...stiu ca sunt putin dus cu capu'. :)

Fii sincer,ai alergat cu Geta

Postat

ai alergat cu `diva anita` din cj? 

sper ca nu :kiss3

In acelasi timp iubire,sa mai zica astrele ceva

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Usurel, va inselati cu privire la unele aspecte:)

Aici e vorba doar de aspectele tehnice! Deontologice, chiar!

Postat

Usurel, va inselati  cu privire la unele aspecte:)

Ba ne lasi? Roz e de acord cu tine?

Postat

Nu stiu. intreab.o :)

Ma da curiosi sunteti voi.

Pai n-am fi daca voi nu v-ati expune dragostea ca pa Facebook

Postat

''Cunfunzi'' lumea:)

Asta e ca pula-n pizda,hai ma ce dracu'

• Oras:worldwide
Postat

Ba ne lasi? Roz e de acord cu tine?

dar nu vrei tu sa nu mai vorbesti despre mine pe ce thread nimeresti ca nu ma vezi facand acelasi lucru. ce ai obsesii? vezi-ti de ale tale si eu de ale mele nu mmai imi pomeni numele ca nu suntem amici sau gen

Postat

dar nu vrei tu sa nu mai vorbesti despre mine pe ce thread nimeresti ca nu ma vezi facand acelasi lucru. ce ai obsesii? vezi-ti de ale tale si eu de ale mele nu mmai imi pomeni numele ca nu suntem amici sau gen

Postat

T-am zis cat de mult te iubesc?

Postat

T-am zis cat de mult te iubesc?

nu ma cunosti, nu te cunosc  si am un iubit, la care tin foarte mult. iti doresc noroc in gasirea unei persoane care sa te faca sa te simt iubit si fericit :)

Postat

nu ma cunosti, nu te cunosc  si am un iubit, la care tin foarte mult. iti doresc noroc in gasirea unei persoane care sa te faca sa te simt iubit si fericit :)

Esti prea serioasa,stii ce zic?

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Esti prea serioasa,stii ce zic?

nu pot sa iti raspund glumet , pt ca ca partenerul meu mi-a interzis sa raspund chiar si in gluma flirturilor cu alti barbati. :)

dar la nivel serios nu imi place cand te comporti badaran cu mine si sper sa nu o mai faci 

Postat

nu pot sa iti raspund glumet , pt ca ca partenerul meu mi-a interzis sa raspund chiar si in gluma flirturilor cu alti barbati. :)

dar la nivel serios nu imi place cand te comporti badaran cu mine si sper sa nu o mai faci 

As putea sa spun ca esti sub controlul partenerului tau...

Ca ma comport ca un badatran cu tine,este datorita atitudinii tale,chiar nu intelegi? 

Si culmea,vroiam sa fac si pace cu tibne...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...