phoenix Reputație: -585 Postat Iulie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 23, 2015 Amada,cu tot respectul pe care oricum nu ti-l port,cum plm ai facut tu o labuta? Ti-a crescut carici?P>S nu mai cauta conexiunile,nu le vei gasi niciodata! Tu chiar nu vezi din postarile tale ca duci lipsa? Pula suprema nu exista
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 23, 2015 Postat Iulie 23, 2015 Ma simt - cum ar spune Cedry2k - Haarp Cord
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 23, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 23, 2015 Sex pot face oricand, ce mi-a casunat mie nu am disponibil acum... deci am facut o labutza. Am primit niste limbi inainte de asta, dar nu puteam sa primesc placere, chiar daca le facea bine, de la un barbat... mi s-a parut gretzos, el. Mi-ar prinde bine o relatie ca o conexiune cu normalul si echilibru, dar sunt prea pretentioasa si sucita. Asta este. In ce-i priveste pe comentatorii de serviciu... asta este raspunsul meu:deci ai dori un port linistit în care sa ancorezi după ce te întorci din oceanul furtunos. e firesc 3
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iulie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 23, 2015 deci ai dori un port linistit în care sa ancorezi după ce te întorci din oceanul furtunos. e firesc Frumos spus si adevarat. 1
johnny&white Reputație: -438 Postat Iulie 23, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Iulie 23, 2015 Neata! ce faceti? eu ma simt foarte bine, aseara la ora doua nu aveam somn si am alergat 8 km...stiu ca sunt putin dus cu capu'. 2 2
phoenix Reputație: -585 Postat Iulie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 23, 2015 deci ai dori un port linistit în care sa ancorezi după ce te întorci din oceanul furtunos. e firescProblema este ca pt ea si multi altii ca ea nu exista portul linistit(perfect)
justlove Reputație: 8972 Postat Iulie 23, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Iulie 23, 2015 Neata! ce faceti? eu ma simt foarte bine, aseara la ora doua nu aveam somn si am alergat 8 km...stiu ca sunt putin dus cu capu'. ai alergat cu `diva anita` din cj? sper ca nu 2
phoenix Reputație: -585 Postat Iulie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 23, 2015 Neata! ce faceti? eu ma simt foarte bine, aseara la ora doua nu aveam somn si am alergat 8 km...stiu ca sunt putin dus cu capu'. Fii sincer,ai alergat cu Geta
phoenix Reputație: -585 Postat Iulie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 23, 2015 ai alergat cu `diva anita` din cj? sper ca nu In acelasi timp iubire,sa mai zica astrele ceva 1 4
laurelian Reputație: 2012 Postat Iulie 23, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 23, 2015 Fii sincer,ai alergat cu GetaCu Aspirina, poate...
johnny&white Reputație: -438 Postat Iulie 23, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Iulie 23, 2015 Usurel, va inselati cu privire la unele aspecte:)
laurelian Reputație: 2012 Postat Iulie 23, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 23, 2015 Usurel, va inselati cu privire la unele aspecte:)Aici e vorba doar de aspectele tehnice! Deontologice, chiar!
phoenix Reputație: -585 Postat Iulie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 23, 2015 Usurel, va inselati cu privire la unele aspecte:)Ba ne lasi? Roz e de acord cu tine?
johnny&white Reputație: -438 Postat Iulie 23, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Iulie 23, 2015 Ba ne lasi? Roz e de acord cu tine?Nu stiu. intreab.o Ma da curiosi sunteti voi.
phoenix Reputație: -585 Postat Iulie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 23, 2015 Nu stiu. intreab.o Ma da curiosi sunteti voi.Pai n-am fi daca voi nu v-ati expune dragostea ca pa Facebook
justlove Reputație: 8972 Postat Iulie 23, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Iulie 23, 2015 plm m-as fute da is in postu rosu , da cum termin rup lantu si sparg normele 3
johnny&white Reputație: -438 Postat Iulie 23, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Iulie 23, 2015 Pai n-am fi daca voi nu v-ati expune dragostea ca pa Facebook''Cunfunzi'' lumea:)
phoenix Reputație: -585 Postat Iulie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 23, 2015 ''Cunfunzi'' lumea:)Asta e ca pula-n pizda,hai ma ce dracu'
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 23, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 23, 2015 Ba ne lasi? Roz e de acord cu tine?dar nu vrei tu sa nu mai vorbesti despre mine pe ce thread nimeresti ca nu ma vezi facand acelasi lucru. ce ai obsesii? vezi-ti de ale tale si eu de ale mele nu mmai imi pomeni numele ca nu suntem amici sau gen
phoenix Reputație: -585 Postat Iulie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 23, 2015 dar nu vrei tu sa nu mai vorbesti despre mine pe ce thread nimeresti ca nu ma vezi facand acelasi lucru. ce ai obsesii? vezi-ti de ale tale si eu de ale mele nu mmai imi pomeni numele ca nu suntem amici sau gen
phoenix Reputație: -585 Postat Iulie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 23, 2015 dar nu vrei tu sa nu mai vorbesti despre mine pe ce thread nimeresti ca nu ma vezi facand acelasi lucru. ce ai obsesii? vezi-ti de ale tale si eu de ale mele nu mmai imi pomeni numele ca nu suntem amici sau genT-am zis cat de mult te iubesc?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 23, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 23, 2015 T-am zis cat de mult te iubesc?nu ma cunosti, nu te cunosc si am un iubit, la care tin foarte mult. iti doresc noroc in gasirea unei persoane care sa te faca sa te simt iubit si fericit
phoenix Reputație: -585 Postat Iulie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 23, 2015 nu ma cunosti, nu te cunosc si am un iubit, la care tin foarte mult. iti doresc noroc in gasirea unei persoane care sa te faca sa te simt iubit si fericit Esti prea serioasa,stii ce zic? 1 4
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 23, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 23, 2015 Esti prea serioasa,stii ce zic?nu pot sa iti raspund glumet , pt ca ca partenerul meu mi-a interzis sa raspund chiar si in gluma flirturilor cu alti barbati. dar la nivel serios nu imi place cand te comporti badaran cu mine si sper sa nu o mai faci
phoenix Reputație: -585 Postat Iulie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 23, 2015 nu pot sa iti raspund glumet , pt ca ca partenerul meu mi-a interzis sa raspund chiar si in gluma flirturilor cu alti barbati. dar la nivel serios nu imi place cand te comporti badaran cu mine si sper sa nu o mai faci As putea sa spun ca esti sub controlul partenerului tau...Ca ma comport ca un badatran cu tine,este datorita atitudinii tale,chiar nu intelegi? Si culmea,vroiam sa fac si pace cu tibne...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum