n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 23, 2015 Doar atat poti? Am mai pus si pariu pe tine. Stii ce pot eu? Sa apas pe butonul iesire si sa te las sa te smiorcai in continuare...Apropos, daca tu crezi ca familia e sfanta, iti doresc familia mea pe care eu nu o respect si parintii morti la fel ca la mine.Dupa asta sa-mi vorbesti de familie daca mai poti, retard!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 23, 2015 si io ies curand nb . probabil se uita deja la Ted Cea mai tare comedie din ultima perioada! Merci frumos! PS. Sorry ca a trebuit sa vezi cum vorbesc uneori cu scursurile societatii... 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 23, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 23, 2015 Cea mai tare comedie din ultima perioada! Merci frumos! PS. Sorry ca a trebuit sa vezi cum vorbesc uneori cu scursurile societatii... dap e tare ma bucur ca te-a binedispus v-am zis amandurora nu ma bag faceti ce vreti
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 23, 2015 Postat Iulie 23, 2015 hmmmmm....http://www.weedist.com/wp-content/uploads/2012/12/Medical-Marijuana-vs.-Alcohol-280x357.png 1
thecat Reputație: 10279 Postat Iulie 23, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Iulie 23, 2015 am un iubit, la care tin foarte mult. Cine-i fericitul, saptamana asta? (scuze, don't mean to be rude, doar am fost cam ocupat in ultimele 2-3 zile si nu-s la curent cu noutatile...) Cea mai tare comedie din ultima perioada! N-am vazut-o, dar imi permit sa ma indoiesc.Mai tare decat forumul asta...? 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 23, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 23, 2015 Cine-i fericitul, saptamana asta? (scuze, don't mean to be rude, doar am fost cam ocupat in ultimele 2-3 zile si nu-s la curent cu noutatile...) N-am vazut-o, dar imi permit sa ma indoiesc.Mai tare decat forumul asta...? scorpie.... unicul si acelasi diamond e frumos filmul, nah nu se compara cu forumu;... cum sa compari cultura comica americanizata cu pestrita noastra Romanica. 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 23, 2015 hmmmmm....http://www.weedist.com/wp-content/uploads/2012/12/Medical-Marijuana-vs.-Alcohol-280x357.png Pana mea, papucii mei si in spanac! Eu mai cad, imi mai revin, asta ma tot trage de maneca de atata timp... nu m-am abtinut si nu cred ca trebuia, data viitoare stie ce-l asteapta... Nu poti vorbi si explica frumos oricui, pana nu bagi ceva... unii nu te lasa sa respiri... Cine-i fericitul, saptamana asta? (scuze, don't mean to be rude, doar am fost cam ocupat in ultimele 2-3 zile si nu-s la curent cu noutatile...) N-am vazut-o, dar imi permit sa ma indoiesc.Mai tare decat forumul asta...? Si eu m-am indoit, vezi, merita, cam tot filmul am ras, cu mici exceptii, plus ca are si o parte calda care te unge la suflet, dar fara senzatia aia de telenovele sau filme indiene... 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 23, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 23, 2015 Pana mea, papucii mei si in spanac! Eu mai cad, imi mai revin, asta ma tot trage de maneca de atata timp... nu m-am abtinut si nu cred ca trebuia, data viitoare stie ce-l asteapta... Nu poti vorbi si explica frumos oricui, pana nu bagi ceva... unii nu te lasa sa respiri... Si eu m-am indoit, vezi, merita, cam tot filmul am ras, cu mici exceptii, plus ca are si o parte calda care te unge la suflet, dar fara senzatia aia de telenovele sau filme indiene... noapte buna tuturor eu vreau sa dorm intr-o tona de pernute kiss Amada
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 23, 2015 noapte buna tuturor eu vreau sa dorm intr-o tona de pernute kiss Amada Noapte buna, sufletel. Eu am ciupit 2 ore de somn, mai e pana ma bag in pat.Esti incredibila, in sensul singura care a reusit sa gaseasca o limba comuna cu mine, sa ma si sprijine cand eram in deriva...Tot respectul, iubita mea! (non sexual) 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 24, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 24, 2015 Noapte buna, sufletel. Eu am ciupit 2 ore de somn, mai e pana ma bag in pat.Esti incredibila, in sensul singura care a reusit sa gaseasca o limba comuna cu mine, sa ma si sprijine cand eram in deriva...Tot respectul, iubita mea! (non sexual) morning. awwwww this was so cute. imi place sa imi incep ziua cu dulcegarii tot respectul si oricand ai nevoie de o prietena 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 24, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 24, 2015 neata tutuor. in sfarsit foarte bine odihnita
johnny&white Reputație: -438 Postat Iulie 24, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Iulie 24, 2015 Neata! si liniste :
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 24, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 24, 2015 mdaaaa iarasi m-am taiat la deget .....se putea altfel?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 24, 2015 mdaaaa iarasi m-am taiat la deget .....se putea altfel? Cu ce? Faci mancare?
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 24, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 24, 2015 mdaaaa iarasi m-am taiat la deget .....se putea altfel?Si eu . Dimineata taind din pepene
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 24, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 24, 2015 Cu ce? Faci mancare?nu gatind eu am o chestii. tot sparg oglinzi. nu stiu cum reusesc dar sparg de fiecare data. nereu imi iau 2-3 de rezerva
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 24, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 24, 2015 Si eu . Dimineata taind din pepenesuntem cam blegi .......
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 24, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 24, 2015 suntem cam blegi .......Ăhă. Să sperăm că doar azi
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 24, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 24, 2015 Ăhă. Să sperăm că doar azimdaa eu sunt aiurita si neindemanatica de fel. recunosc
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 24, 2015 nu gatind eu am o chestii. tot sparg oglinzi. nu stiu cum reusesc dar sparg de fiecare data. nereu imi iau 2-3 de rezerva Oglinzi pentru machiaj?Eu am una de nu mai stiu cati ani, a cazut de N ori, dar nu se sparge, cred ca datorita plasticului din spate...Se intampla oricui, mai ales daca esti ingandurata. Am la taieturi pe mine... In copilarie era sa-mi tai complet un deget cu toporul, tocam iarba la bunica pentru ratze...
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 24, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 24, 2015 Oglinzi pentru machiaj?Eu am una de nu mai stiu cati ani, a cazut de N ori, dar nu se sparge, cred ca datorita plasticului din spate...Se intampla oricui, mai ales daca esti ingandurata. Am la taieturi pe mine... In copilarie era sa-mi tai complet un deget cu toporul, tocam iarba la bunica pentru ratze... si eu ma accidentez des. nus tiu parca-s nebuna. oricum toti prietenii mi-au spus ca daca e sa mor tanara e sigur intr-un accident casnic complet imbecil
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 24, 2015 si eu ma accidentez des. nus tiu parca-s nebuna. oricum toti prietenii mi-au spus ca daca e sa mor tanara e sigur intr-un accident casnic complet imbecil Pai in casa se intampla cele mai multe.Am alunecat din cauza la un nesimtit in baie si mi-am fisurat o coasta, de la altul am cazut si mi-am facut ditamai vanataia pe fund, la reparatii mi-am bagat o surubelnita in mana, sunt plina de semne de la uleiul incins din tigaie... Si acum am vanatai fara sa stiu in ce m-am lovit, merg ca un tanc prin casa.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 24, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 24, 2015 Pai in casa se intampla cele mai multe.Am alunecat din cauza la un nesimtit in baie si mi-am fisurat o coasta, de la altul am cazut si mi-am facut ditamai vanataia pe fund, la reparatii mi-am bagat o surubelnita in mana, sunt plina de semne de la uleiul incins din tigaie... Si acum am vanatai fara sa stiu in ce m-am lovit, merg ca un tanc prin casa. si eu sunt besmetica si nu-mi revin. bine eu fac absolut orice foarte foarte rapid. din cand in cand e inevitabil sa nu o patesti
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 24, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 24, 2015 Pai in casa se intampla cele mai multe.Am alunecat din cauza la un nesimtit in baie si mi-am fisurat o coasta, de la altul am cazut si mi-am facut ditamai vanataia pe fund, la reparatii mi-am bagat o surubelnita in mana, sunt plina de semne de la uleiul incins din tigaie... Si acum am vanatai fara sa stiu in ce m-am lovit, merg ca un tanc prin casa. Cred că in multe cazuri te mai trădează şi temperamentul
Administrator pisicuts Reputație: 114417 Postat Iulie 24, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iulie 24, 2015 stii tu sa gatesti amada ca nici cainele nu mananca ce gatesti tu (si moare si el )
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum