Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

da tb sa ies in jumatate de ora... dar sunt caam beata,deci tb sa dozez. nu suport sa fiu beata in public. dbeau cu moderatie si manac bine si vin aca s sa ma fac praf :)))))

:| pe caldura asta te-a gasit si pe tine !? (glumesc, dar totusi nu e buna nici mancare multa si nici bautura multa pe asemenea arsite :no2 :no2 :no2 :no2 )

• Oras:worldwide
Postat

:| pe caldura asta te-a gasit si pe tine !? (glumesc, dar totusi nu e buna nici mancare multa si nici bautura multa pe asemenea arsite :no2 :no2 :no2 :no2 )

mda nu cauta sa ma plictisesti cand am cautari progresive

• Oras:sud
Postat

da tb sa ies in jumatate de ora... dar sunt caam beata,deci tb sa dozez. nu suport sa fiu beata in public. dbeau cu moderatie si manac bine si vin aca s sa ma fac praf :)))))

Mananca ceva cu ulei , nuci , alune care sa estompeze alcoolul

Vizitator
Postat

mda nu cauta sa ma plictisesti cand am cautari progresive

Aaa, cautari progresive zici.... :) Pai atunci spor, tot inainte :)

Vizitator
Postat

Oua crude (fara stou)

Postat

cat gresesti nutritiv vb. absoltia nu e in oleaginoase, alea-s snakcuri sanatoase. si nu nu manc chestii care sa imi absboarbe acoolul. eu chiar vreau sa fiu beata :))))

Postat

Oua crude (fara stou)

nu pot manca nimic de origine animala raw  :) 

pe tema oualor gateam separat odata. la oua bendict. ale mele erau facute rau, altfel era reteta :)

Vizitator
Postat

cat gresesti nutritiv vb. absoltia nu e in oleaginoase, alea-s snakcuri sanatoase. si nu nu manc chestii care sa imi absboarbe acoolul. eu chiar vreau sa fiu beata :))))

Atunci ai motivele tale (de feriire, de tristete, nu-i treaba mea) :) :habarnam

Vizitator
Postat

nu pot manca nimic de origine animala raw   :)

pe tema oualor gateam separat odata. la oua bendict. ale mele erau facute rau, altfel era reteta :)

Nici pe placul meu nu sunt... O singura data am baut ou crud mixat in mixer, cand invatam pentru un examen la facultate... am zis ca in viata mea nu mai fac asa prostie :laugh2 :laugh2 :slap2 :no2 :no2

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

M-a tampit caldura. :slap2 :laugh2

Ma trezesc fresh, imi fac limonada si da-i... dupa un litru si ceva, eu care nu mananc m-a razbit o foame...

Mi-a casunat pe cartofi pai cu sos, castraveti murati (care au facut si mai rau) si usturoi! :slap2  Nu mai tin minte cand avut ultima data pofta de usturoi. :no2

Da-i in continuare cu limonada...

Vad ca se termina, hai sa fierb si un compot de piersici, de parca nu era destul de cald... :slap2 :laugh2

Ma duc si la magazin dupa peste ca sa-l fac TOT cu usturoi, vad si o punga cu creveti... nu m-am putut abtine. :no2

Deci, eu ma simt ca un balon pe cale sa explodeze! :laugh2 :slap2 :blushing2

Postat

Ma trezesc fresh, imi fac limonada si da-i... dupa un litru si ceva, eu care nu mananc m-a razbit o foame...

Mi-a casunat pe cartofi pai cu sos, castraveti murati (care au facut si mai rau) si usturoi! :slap2  Nu mai tin minte cand avut ultima data pofta de usturoi. :no2

Vad ca se termina, hai sa fierb si un compot de piersici, de parca nu era destul de cald... :slap2 :laugh2

Ma duc si la magazin dupa peste ca sa-l fac TOT cu usturoi, vad si o punga cu creveti... nu m-am putut abtine. :no2

Deci, eu ma simt ca un balon pe cale sa explodeze! :laugh2 :slap2 :innocent

Ai oarece pofte ?! :laugh2 :innocent 

Ustutoiul e bun , la tine nu mai stiu ce efecte are :no2  Problemele tale sunt mai complicate.

Mai umblă la robinetul de presiune :laugh2

Postat

Nici pe placul meu nu sunt... O singura data am baut ou crud mixat in mixer, cand invatam pentru un examen la facultate... am zis ca in viata mea nu mai fac asa prostie :laugh2 :laugh2 :slap2 :no2 :no2

Deci, eu ma simt ca un balon pe cale sa explodeze! :laugh2 :slap2 :blushing2

nu stiu eu bag salvie in orice plate. sunt innebunita dupa salvie

Postat

nu stiu eu bag salvie in orice plate. sunt innebunita dupa salvie

Ai ajuns sau n-ai mai plecat ? De pe telefon? Prea multe intrebări? :)

Postat

Ai ajuns sau n-ai mai plecat ? De pe telefon? Prea multe intrebări? :)

sunt pa sticle aproape de casa la o terasa

• Oras:aer
Postat

http://i.imgur.com/EDIK26e.gif

• Like 1
  • Minus 3
Postat

ce zici bre de ce

Postat

ce zici bre de ce

Sclifosit!

• Like 1
  • Minus 3
Postat

se mai intampla.. si io-s beata . :)

Ai cumparat nimfomane.com,si te-a tepuit pisicuts la bani? :)...sau esti actionara,da` nu vrea asta sa-ti dea mai mult de 17%,din actiuni?...hot,cu t de la teapa,tipla,taran.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Ai cumparat nimfomane.com,si te-a tepuit pisicuts la bani? :)...sau esti actionara,da` nu vrea asta sa-ti dea mai mult de 17%,din actiuni?...hot

hot sau hotz. eu nici macar nu imi gasesc fermoaru la fusta, nu vb in dodii. asa procente indiferent de tema nu imi plac, sunt perfectionista si competittiva.... tu ce ai cumparat lately? 

Postat

hot sau hotz. eu nici macar nu imi gasesc fermoaru la fusta, nu vb in dodii. asa procente indiferent de tema nu imi plac, sunt perfectionista si competittiva.... tu ce ai cumparat lately? 

tigari..

Postat

Si ma jur ca nust  cu ce am gresit atat in iata asa incat ingineru sa imi dea pmuri.....

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 4 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...