Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 25, 2015 Postat Iulie 25, 2015 da tb sa ies in jumatate de ora... dar sunt caam beata,deci tb sa dozez. nu suport sa fiu beata in public. dbeau cu moderatie si manac bine si vin aca s sa ma fac praf )))):| pe caldura asta te-a gasit si pe tine !? (glumesc, dar totusi nu e buna nici mancare multa si nici bautura multa pe asemenea arsite :no2 :no2 )
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 25, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 25, 2015 :| pe caldura asta te-a gasit si pe tine !? (glumesc, dar totusi nu e buna nici mancare multa si nici bautura multa pe asemenea arsite :no2 :no2 )mda nu cauta sa ma plictisesti cand am cautari progresive
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 25, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 25, 2015 da tb sa ies in jumatate de ora... dar sunt caam beata,deci tb sa dozez. nu suport sa fiu beata in public. dbeau cu moderatie si manac bine si vin aca s sa ma fac praf ))))Mananca ceva cu ulei , nuci , alune care sa estompeze alcoolul
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 25, 2015 Postat Iulie 25, 2015 mda nu cauta sa ma plictisesti cand am cautari progresiveAaa, cautari progresive zici.... Pai atunci spor, tot inainte
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 25, 2015 Postat Iulie 25, 2015 Mananca ceva cu ulei , nuci , alune care sa estompeze alcoolulOua crude (fara stou)
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 25, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 25, 2015 Mananca ceva cu ulei , nuci , alune care sa estompeze alcoolulcat gresesti nutritiv vb. absoltia nu e in oleaginoase, alea-s snakcuri sanatoase. si nu nu manc chestii care sa imi absboarbe acoolul. eu chiar vreau sa fiu beata )))
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 25, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 25, 2015 Oua crude (fara stou)nu pot manca nimic de origine animala raw pe tema oualor gateam separat odata. la oua bendict. ale mele erau facute rau, altfel era reteta
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 25, 2015 Postat Iulie 25, 2015 cat gresesti nutritiv vb. absoltia nu e in oleaginoase, alea-s snakcuri sanatoase. si nu nu manc chestii care sa imi absboarbe acoolul. eu chiar vreau sa fiu beata )))Atunci ai motivele tale (de feriire, de tristete, nu-i treaba mea)
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 25, 2015 Postat Iulie 25, 2015 nu pot manca nimic de origine animala raw pe tema oualor gateam separat odata. la oua bendict. ale mele erau facute rau, altfel era reteta Nici pe placul meu nu sunt... O singura data am baut ou crud mixat in mixer, cand invatam pentru un examen la facultate... am zis ca in viata mea nu mai fac asa prostie :laugh2 :no2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 25, 2015 M-a tampit caldura. Ma trezesc fresh, imi fac limonada si da-i... dupa un litru si ceva, eu care nu mananc m-a razbit o foame...Mi-a casunat pe cartofi pai cu sos, castraveti murati (care au facut si mai rau) si usturoi! Nu mai tin minte cand avut ultima data pofta de usturoi. Da-i in continuare cu limonada...Vad ca se termina, hai sa fierb si un compot de piersici, de parca nu era destul de cald... Ma duc si la magazin dupa peste ca sa-l fac TOT cu usturoi, vad si o punga cu creveti... nu m-am putut abtine. Deci, eu ma simt ca un balon pe cale sa explodeze!
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 25, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 25, 2015 M-a tampit caldura. Ma trezesc fresh, imi fac limonada si da-i... dupa un litru si ceva, eu care nu mananc m-a razbit o foame...Mi-a casunat pe cartofi pai cu sos, castraveti murati (care au facut si mai rau) si usturoi! Nu mai tin minte cand avut ultima data pofta de usturoi. Da-i in continuare cu limonada...Vad ca se termina, hai sa fierb si un compot de piersici, de parca nu era destul de cald... Ma duc si la magazin dupa peste ca sa-l fac TOT cu usturoi, vad si o punga cu creveti... nu m-am putut abtine. Deci, eu ma simt ca un balon pe cale sa explodeze! Ai oarece pofte ?! Ustutoiul e bun , la tine nu mai stiu ce efecte are Problemele tale sunt mai complicate.Mai umblă la robinetul de presiune
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 25, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 25, 2015 Nici pe placul meu nu sunt... O singura data am baut ou crud mixat in mixer, cand invatam pentru un examen la facultate... am zis ca in viata mea nu mai fac asa prostie :laugh2 :no2 M-a tampit caldura. Ma trezesc fresh, imi fac limonada si da-i... dupa un litru si ceva, eu care nu mananc m-a razbit o foame...Mi-a casunat pe cartofi pai cu sos, castraveti murati (care au facut si mai rau) si usturoi! Nu mai tin minte cand avut ultima data pofta de usturoi. Da-i in continuare cu limonada...Vad ca se termina, hai sa fierb si un compot de piersici, de parca nu era destul de cald... Ma duc si la magazin dupa peste ca sa-l fac TOT cu usturoi, vad si o punga cu creveti... nu m-am putut abtine. Deci, eu ma simt ca un balon pe cale sa explodeze! nu stiu eu bag salvie in orice plate. sunt innebunita dupa salvie
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 25, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 25, 2015 nu stiu eu bag salvie in orice plate. sunt innebunita dupa salvieAi ajuns sau n-ai mai plecat ? De pe telefon? Prea multe intrebări?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 25, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 25, 2015 Ai ajuns sau n-ai mai plecat ? De pe telefon? Prea multe intrebări? sunt pa sticle aproape de casa la o terasa
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 25, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 25, 2015 sunt pa sticle aproape de casa la o terasaOk. Enjoy
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 25, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 25, 2015 Ok. Enjoythx
? ec ed Reputație: -439 Postat Iulie 25, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Iulie 25, 2015 cat gresesti nutritiv vb. absoltia nu e in oleaginoase, alea-s snakcuri sanatoase. si nu nu manc chestii care sa imi absboarbe acoolul. eu chiar vreau sa fiu beata )))http://i.imgur.com/EDIK26e.gif 1 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 26, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 26, 2015 cat gresesti nutritiv vb. absoltia nu e in oleaginoase, alea-s snakcuri sanatoase. si nu nu manc chestii care sa imi absboarbe acoolul. eu chiar vreau sa fiu beata )))ce zici bre de ce
? ec ed Reputație: -439 Postat Iulie 26, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Iulie 26, 2015 cat gresesti nutritiv vb. absoltia nu e in oleaginoase, alea-s snakcuri sanatoase. si nu nu manc chestii care sa imi absboarbe acoolul. eu chiar vreau sa fiu beata )))ce zici bre de ce Sclifosit! 1 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 26, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 26, 2015 Sclifosit!se mai intampla.. si io-s beata .
? ec ed Reputație: -439 Postat Iulie 26, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Iulie 26, 2015 se mai intampla.. si io-s beata . Ai cumparat nimfomane.com,si te-a tepuit pisicuts la bani? ...sau esti actionara,da` nu vrea asta sa-ti dea mai mult de 17%,din actiuni?...hot,cu t de la teapa,tipla,taran. 1 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 26, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 26, 2015 Ai cumparat nimfomane.com,si te-a tepuit pisicuts la bani? ...sau esti actionara,da` nu vrea asta sa-ti dea mai mult de 17%,din actiuni?...hothot sau hotz. eu nici macar nu imi gasesc fermoaru la fusta, nu vb in dodii. asa procente indiferent de tema nu imi plac, sunt perfectionista si competittiva.... tu ce ai cumparat lately?
? ec ed Reputație: -439 Postat Iulie 26, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Iulie 26, 2015 hot sau hotz. eu nici macar nu imi gasesc fermoaru la fusta, nu vb in dodii. asa procente indiferent de tema nu imi plac, sunt perfectionista si competittiva.... tu ce ai cumparat lately? tigari..
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 26, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 26, 2015 Si ma jur ca nust cu ce am gresit atat in iata asa incat ingineru sa imi dea pmuri.....
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 26, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 26, 2015 tigari..ce fumezi?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum