Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

Meh... eu am developat poze ca nebunu toata noaptea, parca suna altfel sa te ametesti de la acetona si revelatori, decat de la metiluri, etiluri, bere, sampanie, etc.... Acum o rog pe stimabila Rossy sa nu-mi sara in cap...

u so hardcore :D

Vizitator
Reputație: 0
Postat

u so hardcore :D

Nope, I'd wish.... :no2

• Like 2
Postat

in serios need of comfort food. as papa piure cu chiftelute marinate, o lasagna si musaca

Postat

Ai pofte:)

imi place sa mananc nu mult ca si cantitate, dart bine. persoanele care nu mananca si-s lipsite de apetit ma intristeaza. imi par bolnavicioase. trec la gatit acuuuuuu!!!!!

• Oras:Bucuresti
Postat

pot lua o cutie ca am exagerat rau de tot aseara :)))

ce naspa frate cu dominarea online, deci daca  era live il sunam pe unu sa se duca dracu sa imi faca cumparaturile si sa imi ia tigari. deci vreau sa fumez si nu m-as duce neam sa imi iau...... si daca rog un prieten sa imi aduca tb sa fac conversatie si nu am chef ... plus ca arat distrusa rau:))))) nu ma pot prezenta public asa

Poti sa-ti faci si un sclav personal sa-ti aduca, daca nu, faci comanda la mancare si iti aduc si tigari... :)

La mine nu a mers nici berea pana acum, am lesinat de cald ca in sauna, ma mai racoresc in dus si ma duc pana jos...

(Prosti sunt unii (frumos spus), fara suparare pentru nimeni, dar daca auzi unele intrebari care mi se pun... :laugh2 :slap2  Am inchis tel, imi ajunge. :no2 )

• Like 1
Postat

Poti sa-ti faci si un sclav personal sa-ti aduca, daca nu, faci comanda la mancare si iti aduc si tigari... :)

La mine nu a mers nici berea pana acum, am lesinat de cald ca in sauna, ma mai racoresc in dus si ma duc pana jos...

(Prosti sunt unii (frumos spus), fara suparare pentru nimeni, dar daca auzi unele intrebari care mi se pun... :laugh2 :slap2  Am inchis tel, imi ajunge. :no2 )

sincera sa fi tin foarte mult la discretie si nu vreau sa ma stie absolut nimeni in tara asta si orasul in care locuiesc in postura de domina......chiar sunt sucita in draci cand e vorba de intimitate, protejarea imaginii etc. m-am dus pana la urma ce sa fac, asta cu comenzile nu pot ca nu am rabdare niciodata. mai bag cate una la carrefour,dar pt chestii de care nu am nevoie rapid

asta cu telu te inteleg, eu cand socializez in scris sau telefon o fac doar cu cine am chef. am incercat sa imi diversific servicii prin dominare telefonica. anul asta m-am, blegit si mai mult in casa am fost, inainte numai pe afara eram, in  stilul in care nici cu zilele nu ajungeam acasa si aveam haine si chestii personale pe la prietene si iubit etcc .am facut ca toti dracii dupa vreo saptamana. nu imi place sa vb mult la tel si daca o fac tb sa ma distrez

• Like 2
Postat

asta cu prostia imi genereaza direct alergie. la propriu mi se irita pielea....... sa imi zica mie careva idiot ca nu exista intrebari proaste. exista si intrebari si oameni f prosti. bine vorbind strict de dominare e ok. ca iti permiti sa ii zici in fata u stupid fuck i am ending this call. wanna talk to me pay tribute and i will rreconsider :)

• Like 2
Postat

asta cu prostia imi genereaza direct alergie. la propriu mi se irita pielea....... sa imi zica mie careva idiot ca nu exista intrebari proaste. exista si intrebari si oameni f prosti. bine vorbind strict de dominare e ok. ca iti permiti sa ii zici in fata u stupid fuck i am ending this call. wanna talk to me pay tribute and i will rreconsider :)

Ei, unii sunt doar "sclavi".

Am inceput sa dezvolt, dar mai bine nu. Sunt o groaza de stereotipuri de submisivi, unii doar pentru ca dau limbi au impresia ca se supun... :laugh2

In fine, mai fac un dus si ma duc pana jos.

:hug1

Postat

Ei, unii sunt doar "sclavi".

Am inceput sa dezvolt, dar mai bine nu. Sunt o groaza de stereotipuri de submisivi, unii doar pentru ca dau limbi au impresia ca se supun... :laugh2

In fine, mai fac un dus si ma duc pana jos.

:hug1

daaa sunt multe feluri de submisivi si multe feluri de prostie. uite am avut o vreme lunga de a face cu un submisiv care nu era submisv in niciun fel cunoscut, intalnit de mine vreodata inante ca tipar. e pe dominare financiara.si tipul de relatie cu acest submisiv imi dadea mariiii batai de cap si prefer sadismul ca dominarea financiara si emotionala care era intyre bnoi mi se urca la cap.... o luam personal si nivelul de implicare era exagerat de mare. asa ca am renuntat la el. l-am reprimit dupa vreo juma de an acu tb sa vad ce dracu fac ca el

asta cu prostia e relativa. exista oameni prosti punct. adica genul de oameni care sunt perceputi in general ca fiind prosti. DAR.... uite eu ma consider un om inteligent, dar fac chestii de prostie pura cum ar fi fumatul  si faptul ca desi constientizez ca graba mea imi strica la absolut orice si incerc sa ma temperez. nici acum nu reusesc bine..... vreau tot acum! nici macar nu ma pot abtine sau mi-e greu sa o fac asta pt ca natural sunt f f rapida. in actiune, miscari, mers, sentimente, gandire. am o convingere ferma ca-s cel mai rapid om pe care l-am cunoscut

• Like 3
Postat

daaa sunt multe feluri de submisivi si multe feluri de prostie. uite am avut o vreme lunga de a face cu un submisiv care nu era submisv in niciun fel cunoscut, intalnit de mine vreodata inante ca tipar. e pe dominare financiara.si tipul de relatie cu acest submisiv imi dadea mariiii batai de cap si prefer sadismul ca dominarea financiara si emotionala care era intyre bnoi mi se urca la cap.... o luam personal si nivelul de implicare era exagerat de mare. asa ca am renuntat la el. l-am reprimit dupa vreo juma de an acu tb sa vad ce dracu fac ca el

asta cu prostia e relativa. exista oameni prosti punct. adica genul de oameni care sunt perceputi in general ca fiind prosti. DAR.... uite eu ma consider un om inteligent, dar fac chestii de prostie pura cum ar fi fumatul  si faptul ca desi constientizez ca graba mea imi strica la absolut orice si incerc sa ma temperez. nici acum nu reusesc bine..... vreau tot acum! nici macar nu ma pot abtine sau mi-e greu sa o fac asta pt ca natural sunt f f rapida. in actiune, miscari, mers, sentimente, gandire. am o convingere ferma ca-s cel mai rapid om pe care l-am cunoscut

:)

Toti gresim, faptul ca tu gresesti cu buna stiinta in anumite privinte indica un nivel de inteligenta, dar caracterul nu ti-l poti schimba radical.

Si eu sunt pe extreme, ori fac ceva (rapid si eficient) ori nu mai fac, ori ma fut ca lumea, ori mai bine lipsa, ori iubesc pe cineva si sunt cu cineva, ori isi ia un mare sut in cur! :laugh2

Fumam, bem, nopti nedormite, se stie ca nu e bine, le facem nu pentru ca nu suntem constiente de ce facem, dar pentru ca asa vrem, constient si in subcontient.

Prosti sunt cei care din pacate s-au nascut cu un creier care invarte foarte greu, spre deloc. Cu greu inregistreaza anumite informatii, apoi daca incerci sa explici altceva te lovesti de memoria deja plina... :laugh2

• Like 2
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

Spune-ne si noua autorul si titlul

Aveam de gand sa-mi iau ceva la intuitie... dar nu am gasit libraria si mi-a trecut. Asa ca m-am oprit la mall Baneasa, mi-am luat doua parfumuri si un alt telefon si sunt multumita pe ziua de azi. Sa vad cum imi sta in pat asa multumita, ca in 20 minute vine un tip si ma mai multumeste si el.

• Minus 1
  • Telefon: 0758609361
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Disponibila
Postat

Minunat

Cam vad dublu

Uitasem cum e sa fii singura acasa...

Uiwuiwuiiuuiiuuu

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

:)

Toti gresim, faptul ca tu gresesti cu buna stiinta in anumite privinte indica un nivel de inteligenta, dar caracterul nu ti-l poti schimba radical.

Si eu sunt pe extreme, ori fac ceva (rapid si eficient) ori nu mai fac, ori ma fut ca lumea, ori mai bine lipsa, ori iubesc pe cineva si sunt cu cineva, ori isi ia un mare sut in cur! :laugh2

Fumam, bem, nopti nedormite, se stie ca nu e bine, le facem nu pentru ca nu suntem constiente de ce facem, dar pentru ca asa vrem, constient si in subcontient.

Prosti sunt cei care din pacate s-au nascut cu un creier care invarte foarte greu, spre deloc. Cu greu inregistreaza anumite informatii, apoi daca incerci sa explici altceva te lovesti de memoria deja plina... :laugh2

pre_1437976462__nofucks.png

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator
Postat

Bini di tat ma simt...abia astept iarna.

I HATE WINTER ! :)

Postat

Bini di tat ma simt...abia astept iarna.

I HATE WINTER ! :)

prefer so tolerez mult mai bine frigul decat caldura excesiva. miss winter too. dar cel mai mult imi place vremeas ploaioasa. i fucking love rain

• Like 2
Vizitator
Postat

Zapada, schi...frumos maestre. :138x

Uff, da, zapada, ninsoarea si viscolul dau bine doar in fotografii.... Nu stiu, parca altfel este cand e soare, cald, lumina, verde, flori, mare, plaja...

Vizitator
Postat

prefer so tolerez mult mai bine frigul decat caldura excesiva. miss winter too. dar cel mai mult imi place vremeas ploaioasa. i fucking love rain

Yeap, ploaia da, imi place si mie.... Cand ploua, dorm de sparg... :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 2

Postat

Yeap, ploaia da, imi place si mie.... Cand ploua, dorm de sparg... :laugh2 :laugh2 :laugh2

mie imi da stari de calm si serenitate mereu. boy do i miss rain

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...