n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 27, 2015 mcar tu esti ghidusa si gasesti placere in a o lasa cu botu umflateu am devenit f apatica astazi pe parcursul zilei. m-a sunat si mama si m-a obligat sa imi iau concediu si sa ma duc undeva dragut.mi-a zis ca ii place ca m-am calmat cu iesirile si noptile pierdute topaind peste tot, dar trebuie sa ma rasfat din cand in cand ca nu e bine ce fac. nu am niciun chef de vacante, dar o sa o ascult Nu pot sa ma dau cu presupusul, nu cunosc situatia, dar ai nevoie de o schimbare, daca asta inseamna vacanta, fie.Eu tind sa cred ca ai nevoie de altceva, de altcineva, dar poate gresesc, mai bine decat tine nu stie nimeni.Ar trebui sa faci ce simti si sa obtii ce vrei. Un pic de pauza de la faci nu face rau deloc, mai schimbi imaginea, te echilibreaza. Legat de nesimtita mea, era cat pe ce sa bag cearceafurile ei la spalat, mi-am pus hainele, mormanul cu rufele care ii apartin e in sifonier.Poate pare o razbunare puerila, dar eu doar m-am gandit logic, de ce sa cheltui bani si fortze pe ceva de care nu am nevoie in 2 zile. Fa tot ce te face sa te simti bine, n-are rost sa te irosesti pentru altii care nici nu apreciaza...
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 27, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 27, 2015 Nu pot sa ma dau cu presupusul, nu cunosc situatia, dar ai nevoie de o schimbare, daca asta inseamna vacanta, fie.Eu tind sa cred ca ai nevoie de altceva, de altcineva, dar poate gresesc, mai bine decat tine nu stie nimeni.Ar trebui sa faci ce simti si sa obtii ce vrei. Un pic de pauza de la faci nu face rau deloc, mai schimbi imaginea, te echilibreaza. Legat de nesimtita mea, era cat pe ce sa bag cearceafurile ei la spalat, mi-am pus hainele, mormanul cu rufele care ii apartin e in sifonier.Poate pare o razbunare puerila, dar eu doar m-am gandit logic, de ce sa cheltui bani si fortze pe ceva de care nu am nevoie in 2 zile. Fa tot ce te face sa te simti bine, n-are rost sa te irosesti pentru altii care nici nu apreciaza...da-o dracu bine ca scapi de ea. da e clar ca nu functioneaza si trebuie sa fac schimbari
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 27, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 27, 2015 mcar tu esti ghidusa si gasesti placere in a o lasa cu botu umflateu am devenit f apatica astazi pe parcursul zilei. m-a sunat si mama si m-a obligat sa imi iau concediu si sa ma duc undeva dragut.mi-a zis ca ii place ca m-am calmat cu iesirile si noptile pierdute topaind peste tot, dar trebuie sa ma rasfat din cand in cand ca nu e bine ce fac. nu am niciun chef de vacante, dar o sa o ascultNesimţiţii trebuie puşi la punct, nu e razbunare, ar trebui sa ne multumeasca că ii readucem in rându" lumii. Tre să existe un minim de obraz in relatiile umane 1
johnny&white Reputație: -438 Postat Iulie 27, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Iulie 27, 2015 Inca nu mi-au trecut nervii.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 27, 2015 da-o dracu bine ca scapi de ea. da e clar ca nu functioneaza si trebuie sa fac schimbari Asta e buna pentru relaxare si detasare de realitatea de kkt. 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 27, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 27, 2015 Nesimţiţii trebuie puşi la punct, nu e razbunare, ar trebui sa ne multumeasca că ii readucem in rându" lumii. Tre să existe un minim de obraz in relatiile umaneda corect si eu sunt categorica, plus ca daca dau de oameni nesimtiti imi iau eu un super tupeu de mi-e greu sa ma abtin, zici ca-s pe pilot automat Inca nu mi-au trecut nervii.
johnny&white Reputație: -438 Postat Iulie 27, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Iulie 27, 2015 da corect si eu sunt categorica, plus ca daca dau de oameni nesimtiti imi iau eu un super tupeu de mi-e greu sa ma abtin, zici ca-s pe pilot automat Saru'mana
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 27, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 27, 2015 Saru'mana i needed a hug myself cred ca maine bag un lunch break cu cel mai bun prieten. cand omu ala ma tine in brate nu mai exista probleme. he is fucking awesome
johnny&white Reputație: -438 Postat Iulie 27, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Iulie 27, 2015 De felul meu incerc sa evit situatiile neplacute, sunt genu' care nu vrea sa iasa in evidenta,las de la mine cat pot...dar azi m-a prins unu' pe picior gresit si...
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 27, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 27, 2015 De felul meu incerc sa evit situatiile neplacute, sunt genu' care nu vrea sa evidenta,las de la mine cat pot...dar azi m-a prins unu' pe picior gresit si...Eu mereu imi doresc pace si calm si nu sunt violenta din fire. Daca ma enervez foarte foarte rau sunt distructiva cu obiecte nu persoane.Daca trec la chestii fizice gen palme etc inseamna ca cineva m-a revoltat pana peste limitele suportabilitatii mele, care sunt destul de ridicate.bine acum depinde si despre cine vorbim niciodata nu voi fi cu un strain toleranta ca si cu cineva drag. si peste asta de exemplu cand e vorba de familie nu exista ceva ce nu pot ierta. adica familia ea mi-ar putea zice/ face orice la nervi, pentru ca isi permite.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 27, 2015 i needed a hug myself cred ca maine bag un lunch break cu cel mai bun prieten. cand omu ala ma tine in brate nu mai exista probleme. he is fucking awesome You have it, any time. http://gifsb.in/hug/girfriend-hug.gif
johnny&white Reputație: -438 Postat Iulie 27, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Iulie 27, 2015 Am like-uri, stiti? 1 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 27, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 27, 2015 De felul meu incerc sa evit situatiile neplacute, sunt genu' care nu vrea sa iasa in evidenta,las de la mine cat pot...dar azi m-a prins unu' pe picior gresit si... You have it, any time. thanks u guys thats so sweet of u 2. ca sa va inveselesc inca o faza din seria gasca de Roz. tot auzeam eu sunete si aveam impresia ca imi pierd mintile de tot. am incercat sa imi dau seama de unde provin si nu reuseam neam. era mp3 cazut intr-un colt si mai ieseau sunte din casti, dar erau asa nelocalizabile ore in sir imi suna ceva in cap si nu stiam ce 4
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 27, 2015 Am like-uri, stiti? Acum esti deja cu...Sa-ti faci depozit. 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 27, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 27, 2015 Acum esti deja cu...Sa-ti faci depozit. sa curga likeurile gieeee 3
johnny&white Reputație: -438 Postat Iulie 27, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Iulie 27, 2015 Aseara am vazut filmu' Spioana( 2015) ...Nu-l prinde pe Jason in comedii sau poate m-am obisnuit eu cu el doar in filme de actiune.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 27, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 27, 2015 Aseara am vazut filmu' Spioana( 2015) ...Nu-l prinde pe Jason in comedii sau poate m-am obisnuit eu cu el doar in filme de actiune.pai asta ti-l recomandasem eu atunci loool.da action i se potriveste mai bine. Imi place omu, he's hot. nu la fel de mult ca si Colin Farrell pe care l-as viola zile/ nopti, dar merge
johnny&white Reputație: -438 Postat Iulie 27, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Iulie 27, 2015 Moooorrr ..Scuze.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 27, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 27, 2015 Moooorrr ..Scuze.de ce
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 27, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 27, 2015 i feel so hungry i could cook a horse
dolores rld Reputație: -518 Postat Iulie 27, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Iulie 27, 2015 i feel so hungry i could cook a horse ai incercat cock de horse? ) ))))) 1 3
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 27, 2015 ai incercat cock de horse? ) ))))) Mai baga o prostie sa fii albastru, desi meriti o culoare speciala de diaree....Cum il chema pe diareea care a cerut asta? In fine, il recunosc dupa miros, bine ai revenit lache! Deeana nu te mai scuipa? Te simti neglijat?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 27, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 27, 2015 Mai baga o prostie sa fii albastru, desi meriti o culoare speciala de diaree....Cum il chema pe diareea care a cerut asta? In fine, il recunosc dupa miros, bine ai revenit lache! Deeana nu te mai scuipa? Te simti neglijat? tre' sa-i gasim gagica ca nu mai scap de el altminteri
dolores rld Reputație: -518 Postat Iulie 27, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Iulie 27, 2015 Mai baga o prostie sa fii albastru, desi meriti o culoare speciala de diaree....Cum il chema pe diareea care a cerut asta? In fine, il recunosc dupa miros, bine ai revenit lache! Deeana nu te mai scuipa? Te simti neglijat? ia cu paine
dolores rld Reputație: -518 Postat Iulie 27, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Iulie 27, 2015 tre' sa-i gasim gagica ca nu mai scap de el altminteriai putea fi gagica mea daca inveti sa scrii corect gramatical
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum