Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

mcar tu esti ghidusa si gasesti placere in a o lasa cu botu umflat

eu am devenit f apatica astazi pe parcursul zilei. m-a sunat si mama si m-a obligat sa imi iau concediu si sa ma duc undeva dragut.

mi-a zis ca ii place ca m-am calmat cu iesirile si noptile pierdute topaind peste tot, dar trebuie sa ma rasfat din cand in cand ca nu e bine ce fac. nu am niciun chef de vacante, dar o sa o ascult

Nu pot sa ma dau cu presupusul, nu cunosc situatia, dar ai nevoie de o schimbare, daca asta inseamna vacanta, fie.

Eu tind sa cred ca ai nevoie de altceva, de altcineva, dar poate gresesc, mai bine decat tine nu stie nimeni.

Ar trebui sa faci ce simti si sa obtii ce vrei. :)

Un pic de pauza de la faci nu face rau deloc, mai schimbi imaginea, te echilibreaza.

:hug1

Legat de nesimtita mea, era cat pe ce sa bag cearceafurile ei la spalat, mi-am pus hainele, mormanul cu rufele care ii apartin e in sifonier.

Poate pare o razbunare puerila, dar eu doar m-am gandit logic, de ce sa cheltui bani si fortze pe ceva de care nu am nevoie in 2 zile. :)

Fa tot ce te face sa te simti bine, n-are rost sa te irosesti pentru altii care nici nu apreciaza...

• Oras:worldwide
Postat

Nu pot sa ma dau cu presupusul, nu cunosc situatia, dar ai nevoie de o schimbare, daca asta inseamna vacanta, fie.

Eu tind sa cred ca ai nevoie de altceva, de altcineva, dar poate gresesc, mai bine decat tine nu stie nimeni.

Ar trebui sa faci ce simti si sa obtii ce vrei. :)

Un pic de pauza de la faci nu face rau deloc, mai schimbi imaginea, te echilibreaza.

:hug1

Legat de nesimtita mea, era cat pe ce sa bag cearceafurile ei la spalat, mi-am pus hainele, mormanul cu rufele care ii apartin e in sifonier.

Poate pare o razbunare puerila, dar eu doar m-am gandit logic, de ce sa cheltui bani si fortze pe ceva de care nu am nevoie in 2 zile. :)

Fa tot ce te face sa te simti bine, n-are rost sa te irosesti pentru altii care nici nu apreciaza...

da-o dracu bine ca scapi de ea. :hug1

da e clar ca nu functioneaza si trebuie sa fac schimbari :)

• Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

mcar tu esti ghidusa si gasesti placere in a o lasa cu botu umflat

eu am devenit f apatica astazi pe parcursul zilei. m-a sunat si mama si m-a obligat sa imi iau concediu si sa ma duc undeva dragut.

mi-a zis ca ii place ca m-am calmat cu iesirile si noptile pierdute topaind peste tot, dar trebuie sa ma rasfat din cand in cand ca nu e bine ce fac. nu am niciun chef de vacante, dar o sa o ascult

Nesimţiţii trebuie puşi la punct, nu e razbunare, ar trebui sa ne multumeasca că ii readucem in rându" lumii. Tre să existe un minim de obraz in relatiile umane

• Like 1
Postat

da-o dracu bine ca scapi de ea. :hug1

da e clar ca nu functioneaza si trebuie sa fac schimbari :)

Asta e buna pentru relaxare si detasare de realitatea de kkt. :)

:kiss3

• Like 2
Postat

Nesimţiţii trebuie puşi la punct, nu e razbunare, ar trebui sa ne multumeasca că ii readucem in rându" lumii. Tre să existe un minim de obraz in relatiile umane

da corect si eu sunt categorica, plus ca daca dau de oameni nesimtiti imi iau eu un super tupeu de mi-e greu sa ma abtin, zici ca-s pe pilot automat

Inca nu mi-au trecut nervii.

:*  :hug1

• Oras:Unde vreau
Postat

da corect si eu sunt categorica, plus ca daca dau de oameni nesimtiti imi iau eu un super tupeu de mi-e greu sa ma abtin, zici ca-s pe pilot automat

:*  :hug1

Saru'mana  :kiss3

Postat

Saru'mana  :kiss3

i needed a hug myself cred ca maine bag un lunch break cu cel mai bun prieten. cand omu ala ma tine in brate nu mai exista probleme. he is fucking awesome

Postat

De felul meu incerc sa evit situatiile neplacute, sunt genu' care nu vrea sa iasa in evidenta,las de la mine cat pot...dar azi m-a prins unu' pe picior gresit si...

Postat

De felul meu incerc sa evit situatiile neplacute, sunt genu' care nu vrea sa evidenta,las de la mine cat pot...dar azi m-a prins unu' pe picior gresit si...

Eu mereu imi doresc pace si calm si nu sunt violenta din fire. Daca ma enervez foarte foarte rau sunt distructiva cu obiecte nu persoane.Daca trec la chestii fizice gen palme etc inseamna ca cineva m-a revoltat pana peste limitele suportabilitatii mele, care sunt destul de ridicate.bine acum depinde si despre cine vorbim niciodata nu voi fi cu un strain toleranta ca si cu cineva drag. si peste asta de exemplu cand e vorba de familie nu exista ceva ce nu pot ierta. adica familia ea mi-ar putea zice/ face orice la nervi, pentru ca isi permite.

Postat

i needed a hug myself cred ca maine bag un lunch break cu cel mai bun prieten. cand omu ala ma tine in brate nu mai exista probleme. he is fucking awesome

You have it, any time. :hug1

http://gifsb.in/hug/girfriend-hug.gif

Postat

De felul meu incerc sa evit situatiile neplacute, sunt genu' care nu vrea sa iasa in evidenta,las de la mine cat pot...dar azi m-a prins unu' pe picior gresit si...

You have it, any time. :hug1

thanks u guys thats so sweet of u 2. ca sa va inveselesc inca o faza din seria gasca de Roz. tot auzeam eu sunete si aveam impresia ca imi pierd mintile de tot. am incercat sa imi dau seama de unde provin si nu reuseam neam. era mp3 cazut intr-un colt si mai ieseau sunte din casti, dar erau asa  nelocalizabile  :laugh2  :laugh2  ore in sir imi suna ceva in cap si nu stiam ce

• Like 4
Postat

Aseara am vazut filmu' Spioana( 2015) ...Nu-l prinde pe Jason in comedii sau poate m-am obisnuit eu cu el doar in filme de actiune.

Postat

Aseara am vazut filmu' Spioana( 2015) ...Nu-l prinde pe Jason in comedii sau poate m-am obisnuit eu cu el doar in filme de actiune.

pai asta ti-l recomandasem eu atunci loool.

da action i se potriveste mai bine. Imi place omu, he's hot. nu la fel de mult ca si Colin Farrell pe care l-as viola zile/ nopti, dar merge

• Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

i feel so hungry i could cook a horse 

ai incercat cock de horse? =))) =)))))))

• Like 1
  • Minus 3
Postat

ai incercat cock de horse? =))) =)))))))

Mai baga o prostie sa fii albastru, desi meriti o culoare speciala de diaree....

Cum il chema pe diareea care a cerut asta? In fine, il recunosc dupa miros, bine ai revenit lache! Deeana nu te mai scuipa? Te simti neglijat? :(

Postat

Mai baga o prostie sa fii albastru, desi meriti o culoare speciala de diaree....

Cum il chema pe diareea care a cerut asta? In fine, il recunosc dupa miros, bine ai revenit lache! Deeana nu te mai scuipa? Te simti neglijat? :(

tre' sa-i gasim gagica ca nu mai scap de el altminteri

Postat

ia cu paine

Postat

tre' sa-i gasim gagica ca nu mai scap de el altminteri

ai putea fi gagica mea daca inveti sa scrii corect gramatical :D

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...