johnny&white Reputație: -438 Postat August 3, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat August 3, 2015 V-am pupat pe portofel, ma duc la o manusa:)
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 3, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 3, 2015 ok draga bafta!sa pastrezi si mie din prajituri! :) Să nu dai in diabeti am fucking do in it. eclere perfect in orice fel mi-a ramas ceva (mai mult) Aaluat in plus ca am crezut ca busesc coaja asa ca ma bag sa fac mimi choix cu crema de vanilie si sirop de caramel :D weeeeeeeeeeeeeeeee
silent_bay Reputație: 35 Postat August 3, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 3, 2015 obosit dupa bautura de ieri si iau in considerare, serios si nu la modul ala general ce se zice la mahmureala, s-o las dracu de bautura. ma dau pe ceai 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 3, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 3, 2015 V-am pupat pe portofel, ma duc la o manusa:) weeee am facut desertul perfect. right in her face!!!!e ca atunci cand ea imi spunea ca nu fac cruste de calitate si eu comentam ca aluatu ei clasic este crispy dar nu destul depufos pe interiorahaha byuya, riht in ur face!!!!
sorina4u Reputație: 79 Postat August 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 3, 2015 Eram foarte vesela pana in urma cu vreo juma' de ora. In drumul spre casa am vazut ceva ce m-a dat peste cap...Pe aici prin zona era un betiv care avea un caine, un caine maidanez. Betivul ingrijea cainele...oarecum. De cateva ori i-am cumparat cate ceva de mancare pentru catel, refuz sa dau bani. Ultima data cand l-am vazut pe betiv dormea pe strada, cu sticlele langa el si evident cu prietenul devotat intotdeauna alaturi. Fie frig, fie cald, canicula, ger, viscol...cainle statea acolo langa stapanul depravat. As fi putut sa prevad ce se va intampla insa refuzam sa ma gandesc la asta. De vreo 2 luni nu am mai vazut nici betivanul si nici cainele....pana azi. Mi-as fi dorit sa nu vad aceasta scena. Din cainele de odinioara a ramas doar o stafie careia nu i-a dat nimeni jos hamul...acum este maidanez si singur...si mergea dezorientat, offfff.....am intrat repede in Mega, am luat o conserva dar nu l-am mai gasit...l-am cautat in zadar... Sunt foarte trista... 3
silent_bay Reputație: 35 Postat August 3, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 3, 2015 Eram foarte vesela pana in urma cu vreo juma' de ora. In drumul spre casa am vazut ceva ce m-a dat peste cap...Pe aici prin zona era un betiv care avea un caine, un caine maidanez. Betivul ingrijea cainele...oarecum. De cateva ori i-am cumparat cate ceva de mancare pentru catel, refuz sa dau bani. Ultima data cand l-am vazut pe betiv dormea pe strada, cu sticlele langa el si evident cu prietenul devotat intotdeauna alaturi. Fie frig, fie cald, canicula, ger, viscol...cainle statea acolo langa stapanul depravat. As fi putut sa prevad ce se va intampla insa refuzam sa ma gandesc la asta. De vreo 2 luni nu am mai vazut nici betivanul si nici cainele....pana azi. Mi-as fi dorit sa nu vad aceasta scena. Din cainele de odinioara a ramas doar o stafie careia nu i-a dat nimeni jos hamul...acum este maidanez si singur...si mergea dezorientat, offfff.....am intrat repede in Mega, am luat o conserva dar nu l-am mai gasit...l-am cautat in zadar... Sunt foarte trista...pe sistemul american: this is life, life is a bitch
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 3, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 3, 2015 Eram foarte vesela pana in urma cu vreo juma' de ora. In drumul spre casa am vazut ceva ce m-a dat peste cap...Pe aici prin zona era un betiv care avea un caine, un caine maidanez. Betivul ingrijea cainele...oarecum. De cateva ori i-am cumparat cate ceva de mancare pentru catel, refuz sa dau bani. Ultima data cand l-am vazut pe betiv dormea pe strada, cu sticlele langa el si evident cu prietenul devotat intotdeauna alaturi. Fie frig, fie cald, canicula, ger, viscol...cainle statea acolo langa stapanul depravat. As fi putut sa prevad ce se va intampla insa refuzam sa ma gandesc la asta. De vreo 2 luni nu am mai vazut nici betivanul si nici cainele....pana azi. Mi-as fi dorit sa nu vad aceasta scena. Din cainele de odinioara a ramas doar o stafie careia nu i-a dat nimeni jos hamul...acum este maidanez si singur...si mergea dezorientat, offfff.....am intrat repede in Mega, am luat o conserva dar nu l-am mai gasit...l-am cautat in zadar... Sunt foarte trista...
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 3, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 3, 2015 Sunt asociatii canine daca il prinzi il poti duce pm me for detailsei il iau si nu trebuie sa il ti sau ingrijesti tu 2
sorina4u Reputație: 79 Postat August 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 3, 2015 pe sistemul american: this is life, life is a bitch Asa este insa sunt foarte foarte trista cand life imi arata cat poate fi de bitch prin intermediul unor suflete nevinovate si lipsite de aparare. Nu este corect. 1
silent_bay Reputație: 35 Postat August 3, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 3, 2015 Asa este insa sunt foarte foarte trista cand life imi arata cat poate fi de bitch prin intermediul unor suflete nevinovate si lipsite de aparare. Nu este corect. da, nu este corect si multe lucruri nu sunt corecte dar, din pacate, oamenii simpli ca noi nu au o putere mare de schimba aceste lucruri.de cacat, asta este. 1
sorina4u Reputație: 79 Postat August 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 3, 2015 Asa este si recunosc ca, personal, am mari frustrari legate de acest aspect, neputinta ma ucide...
Vizitator Reputație: 0 Postat August 3, 2015 Postat August 3, 2015 Asa este si recunosc ca, personal, am mari frustrari legate de acest aspect, neputinta ma ucide... 1
johnny&white Reputație: -438 Postat August 3, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat August 3, 2015 weeee am facut desertul perfect. right in her face!!!!e ca atunci cand ea imi spunea ca nu fac cruste de calitate si eu comentam ca aluatu ei clasic este crispy dar nu destul depufos pe interiorahaha byuya, riht in ur face!!!!Ce desert ai facut? uimeste-ma:)
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 3, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 3, 2015 am facut eclere trase in ciocolata. si mi-a ramas aluat si am facut mici cruste gogosele gen choix cu crema de vanielie si sos de caramel 2
silent_bay Reputație: 35 Postat August 3, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 3, 2015 am facut eclere trase in ciocolata. si mi-a ramas aluat si am facut mici cruste gogosele gen choix cu crema de vanielie si sos de caramel esti gospodina la ecler „ma bag” si eu iar daca-mi faci si niste clatite, te iau de nevasta
johnny&white Reputație: -438 Postat August 3, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat August 3, 2015 am facut eclere trase in ciocolata. si mi-a ramas aluat si am facut mici cruste gogosele gen choix cu crema de vanielie si sos de caramel Eclere trase in ciocolata!!! a naibii de eclere ca si ele sunt trase:), dar acum revenind la lucruri serioase sa stii ca mi-ai facut pofta.
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 3, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 3, 2015 Ce desert ai facut? uimeste-ma:)si am primit .... 3
johnny&white Reputație: -438 Postat August 3, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat August 3, 2015 si am primit ....Un adevarat gentleman...felicitari. 1 3
Vizitator Reputație: 0 Postat August 3, 2015 Postat August 3, 2015 Eclere :yummy Dar... :no2 ingrasa ca naiba... 2
johnny&white Reputație: -438 Postat August 3, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat August 3, 2015 Eclere :yummy Dar... :no2 ingrasa ca naiba...Lasa nu mai saliva:)
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 3, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 3, 2015 Eclere :yummy Dar... :no2 ingrasa ca naiba...just eat. worry laters ))
indubitabil Reputație: 2178 Postat August 3, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat August 3, 2015 excelent! (PRECIZEZ CA SUNT SUB INFLUENTA BERII ARGUS STRONG) https://www.youtube.com/watch?v=2C-jleVMORI
gabrogabro Reputație: 2348 Postat August 3, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 3, 2015 Obosit
sorina4u Reputație: 79 Postat August 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 4, 2015 Filmul despre acest catel este un film pe care am refuzat si refuz in continuare sa-l vad. In mare stiu despre ce este vorba, mi-a povestit tata cateva faze. Nu as rezista sa vad acest film fara sa am depresie o saptamana, mai bine ma uit la Saw, imi incarca bateriile.
anonna Reputație: 1930 Postat August 4, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 4, 2015 Nemaipoment de ... superba
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum