rozkendra Reputație: 10772 Postat August 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 9, 2015 Sa nu te apuci de martea, ca sunt 3 ceasuri rele, iar miercuri...? Miercuri e prea aproape de marti.sa ma apuc de ce? eu ziceam ca ar trebui sa ma las
dolores rld Reputație: -518 Postat August 9, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat August 9, 2015 sa ma apuc de ce? eu ziceam ca ar trebui sa ma las Sa te apuci nu DE, ci SA......... te lasi, draga mea.
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 9, 2015 Sa te apuci nu DE, ci SA......... te lasi, draga mea. ma las de toate gata cu prostiile . trebuie sa ma maturizez. ca sa o iau de la capat pleeec. in Africa. si trag UMpic de fiare. si apoi ma intorc
dolores rld Reputație: -518 Postat August 9, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat August 9, 2015 trebuie sa ma maturizezTe-ai mai maturizat putin, dandu-ti seama de asta.
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 9, 2015 Te-ai mai maturizat putin, dandu-ti seama de asta. si ma gandesc sa invat si croitorie curand. eeeeh, ce mai zici acu?
dolores rld Reputație: -518 Postat August 9, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat August 9, 2015 si ma gandesc sa invat si croitorie curand. eeeeh, ce mai zici acu?ai tot viitorul in fata! 500lei salar lunar. ))))
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 9, 2015 ai tot viitorul in fata! 500lei salar lunar. ))))Pai nu ca nu vreau sa fiu croitoreasa, dar vreau sa imi fac eu hainute De banuti nu e problema, am gasit intotdeauna o modalitate sa ii fac sa vina la mine.
dolores rld Reputație: -518 Postat August 9, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat August 9, 2015 1) Pai nu ca nu vreau sa fiu croitoreasa, dar vreau sa imi fac eu hainute 2) De banuti nu e problema, am gasit intotdeauna o modalitate sa ii fac sa vina la mine. 1) Like2) Te-ai folosit de gura?
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 9, 2015 1) Like2) Te-ai folosit de gura? In general da, faptul ca sunt vivace de gura, mi-a adus beneficii. In primul rand ca am fost mereu convingatoare si se facea mai mereu ca mine. In ultimii ani foarte mult am utilizat gurita castigand bani frumosi prin a insulta submisivi. Cand am vazut ca imi merge asa bine am capatat o asa aciditate incat uneori imi pun intrebarea daca ma musc de limba oare mor otravita?
dolores rld Reputație: -518 Postat August 9, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat August 9, 2015 In general da, faptul ca sunt vivace de gura, mi-a adus beneficii. In primul rand ca am fost mereu convingatoare si se facea mai mereu ca mine. In ultimii ani foarte mult am utilizat gurita castigand bani frumosi prin a insulta submisivi. Cand am vazut ca imi merge asa bine am capatat o asa aciditate incat uneori imi pun intrebarea daca ma musc de limba oare mor otravita? Deci nu ai supt-o?! Mi-ai luat o piatra de pe inima. Pfiiiuuu... Credeam ca m-am indragostit de o panarama. Incepusem sa dau acatise pentru alungarea gandului necurat. Dar se pare ca are Arsenie Boca grija de toti. Ti-am zis ca incep sa te plac.?;
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 9, 2015 Deci nu ai supt-o?! Mi-ai luat o piatra de pe inima. Pfiiiuuu... Credeam ca m-am indragostit de o panarama. Incepusem sa dau acatise pentru alungarea gandului necurat. Dar se pare ca are Arsenie Boca grija de toti. Ti-am zis ca incep sa te plac.?; nu ai zis
dolores rld Reputație: -518 Postat August 9, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat August 9, 2015 nu ai zis Sa nu mai spui la nimeni.
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 9, 2015 Sa nu mai spui la nimeni. shhhhhh, nimic nu spun 2
klm112 Reputație: 5026 Postat August 9, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 9, 2015 io n-am vazut si n-am auzit nimic :no2
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 9, 2015 io n-am vazut si n-am auzit nimic :no2 yolo K! iar nu il zaresc pe Johhny prin multime p-aci..... Daca insista sa fie asa apatic si lesinat ma vad nevoita sa reactionez atipic si sa ii fac rrespiratie gura la gura ca sa il resuscitez tu ce imi povestesti dragut?
klm112 Reputație: 5026 Postat August 9, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 9, 2015 acum câteva zile am fost in orăşelul părinţilor mei că a murit o vecină care stătea gard in gard cu ai mei . avea 85 de ani. Cu băiatul lor , ca si cu alţii ne-am jucat in copilarie. Eh uite că sotul ei a plâns şi a jelit-o aproape incontinuu. Asta inseamnă aproape 55 de ani de iubire neintreruptă. 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 9, 2015 acum câteva zile am fost in orăşelul părinţilor mei că a murit o vecină care stătea gard in gard cu ai mei . avea 85 de ani. Cu băiatul lor , ca si cu alţii ne-am jucat in copilarie. Eh uite că sotul ei a plâns şi a jelit-o aproape incontinuu. Asta inseamnă aproape 55 de ani de iubire neintreruptă.awwwww si ai mei inca ma trimit de langa ei folosind tot felul de pretexte ca sa se mozolesca.Condoleante!
klm112 Reputație: 5026 Postat August 9, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 9, 2015 1.Ce fericiţi sunt !2. Multumesc
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 9, 2015 1.Ce fericiţi sunt !2. MultumescAi mei? Sunt dementi tare, mori de ras cu ei. Se pupa, se maseaza, se cearta, isi scot ochii reciproc. Si mereu ma baga la mijloc si acum: ambii trag de mine si imi zic: spune tu cine are dreptate. evident ca zic ca nici unu' , sunt smechera si io
klm112 Reputație: 5026 Postat August 9, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 9, 2015 Ai mei? Sunt dementi tare, mori de ras cu ei. Se pupa, se maseaza, se cearta, isi scot ochii reciproc. Si mereu ma baga la mijloc si acum: ambii trag de mine si imi zic: spune tu cine are dreptate. evident ca zic ca nici unu' , sunt smechera si io Nu folosi adjectivul ăla, in continuare zic că sunt fericiţi. Dacă nu s-ar condimenta nu gaseşti că ar fi monoton pentru ei? Si faptul că te pun pe tine in poziţia de arbitru cred că e tot o formă de alint a lor. Au spiritul tânăr. Dacă le-ai face un nepot s-ar comporta ca si cum ar fi frăţiorul lor, cred
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 9, 2015 Nu folosi adjectivul ăla, in continuare zic că sunt fericiţi. Dacă nu s-ar condimenta nu gaseşti că ar fi monoton pentru ei? Si faptul că te pun pe tine in poziţia de arbitru cred că e tot o formă de alint a lor. Au spiritul tânăr. Dacă le-ai face un nepot s-ar comporta ca si cum ar fi frăţiorul lor, credda, probabil ca da. acum cativa ani cand era fiica verisoarei mele in vacanta la noi vara vreo luna (copilul avea vrea 5 ani cred). am dus-o eu la circ a vazut ponei m-a batut la cap ca vrea si ea.. atat m-a cicalit incat i-am zis ca daca ii iau ei ponei ne da mama afar' din casa pe amandoua. S-a potolit o ora, doua. Apoi a inceput cu cicaleala sa fiu eu poneiul ei. Si nu m-a lasat in pace pana nu m-am pus in patru labe sa fac pe poneiul...... Si imi mai troznea si cate un genunchi un coaste cand voia mai repede .... Ei bine devenise asa pasionata ca ne lua cu schimbul pe mine, mama si tata. Pe care il prindea imediat in punea in 4 labe 2
dolores rld Reputație: -518 Postat August 9, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat August 9, 2015 bai, ia gata! nu v-o dati la bubã, ca ma simt gelos!
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 9, 2015 bai, ia gata! nu v-o dati la bubã, ca ma simt gelos!M-ai castigat la loz in plic si nu stiam ?
dolores rld Reputație: -518 Postat August 9, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat August 9, 2015 M-ai castigat la loz in plic si nu stiam ? ok. de cat sa fie plicul?
klm112 Reputație: 5026 Postat August 9, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 9, 2015 Mai există Loz in plic ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum