Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Unde vreau
Postat

nici iubire nu mai e pe nicaieri . gata imi bag picioarele imediat ce imi trece raceala imi trag 5 amanti sa repolulez cu iubire (de luni pana vineri)  :laugh2

Eu ma iubesc pe mine. 

Narcisist inrait.

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:worldwide
Postat

Eu ma iubesc pe mine. 

Narcisist inrait.

sa faci pauza duminica ca iti faci pacate :)))

• Like 2
Postat

ce ma enerveaza ingineru asta mai Jon. cum am prins putina energie dupa-masa, gata sa il bag la cotitura si sa ii dau numa in fcat maimuta cu botu rujat si-a luat talpasita :)

Postat

ce ma enerveaza ingineru asta mai Jon. cum am prins putina energie dupa-masa, gata sa il bag la cotitura si sa ii dau numa in fcat maimuta cu botu rujat si-a luat talpasita :)

Directa,croseu, pateu si uppercut. :) ...Ko fatal...

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Directa,croseu, pateu si uppercut. :) ...Ko fatal...

pa asta numa la munci agrare l-as pune. sa cultive si eul o rosie, o ceapa, un castravete, un dovlecel. singur sa cultive de nebun toata ziua. 

Postat

pa asta numa la munci agrare l-as pune. sa cultive si eul o rosie, o ceapa, un castravete, un dovlecel. singur sa cultive de nebun toata ziua. 

Rea tare esti...trebuie sa te imblanzeasca cineva:)

Postat

Rea tare esti...trebuie sa te imblanzeasca cineva:)

nu se poate :)))) sunt prea naravasa  :laugh2

Postat

Daca ai sti de cate ori am auzit vorba asta:)

e o propunere? :P in caz afirmativ trimite-mi CVul

• Oras:în a patra zi dã week-end
  • Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

Copiii de romani, va lasa tata.

Azi 'm-am' ras bini. Va las sa va platiti chiriile si sa va ganditi daca mai aveti cartofi destui de fiert pentru masa de maine.

Am plecat sa ma distrez ca miliardarii.Asa e cand ai banca mondiala dupa tine! O sa imi mai fac timp si pentru voi sa va dau atentie.

Sa traiasca, la voi! ;)

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

Numai zâmbet in sinea mea,ieri... toată ziua. Cineva nu trebuia să mă facă să rad înainte de somn... zâmbetul ăla era doar pentru mine. Nu-i corect... am și uitat ce nume are tipul respectiv, dar expresia lui la râsul meu și corpul lui gol le voi lua în amintiri... în scurta mea vacanță. Maine e ziua mea de naștere, și acolo in vacanta iar nu ma pot abține din amuzamentul ăsta ce-și face veacul în viața mea. Cine a văzut oameni mai frumoși decât cei care-i cunosc eu?

• Minus 1
Vizitator stau de sase
Reputație: 0
Postat

Copiii de romani, va lasa tata.

Azi 'm-am' ras bini. Va las sa va platiti chiriile si sa va ganditi daca mai aveti cartofi destui de fiert pentru masa de maine.

Am plecat sa ma distrez ca miliardarii.Asa e cand ai banca mondiala dupa tine! O sa imi mai fac timp si pentru voi sa va dau atentie.

Sa traiasca, la voi! ;)

Bă, să aduci niște borcane și sticle goale. Maine poimaine vine dracu toamna și nu avem in ce pune bulionu.

Postat

Numai zâmbet in sinea mea,ieri... toată ziua. Cineva nu trebuia să mă facă să rad înainte de somn... zâmbetul ăla era doar pentru mine. Nu-i corect... am și uitat ce nume are tipul respectiv, dar expresia lui la râsul meu și corpul lui gol le voi lua în amintiri... în scurta mea vacanță. Maine e ziua mea de naștere, și acolo in vacanta iar nu ma pot abține din amuzamentul ăsta ce-și face veacul în viața mea. Cine a văzut oameni mai frumoși decât cei care-i cunosc eu?

LA multi ani fericiti :) 

Postat

sunt asa fresh ca mi-am facut cafeaua si am bagat ceasca din greseala in frigider si apoi o cautam ca o bleaga  :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...