klm112 Reputație: 5026 Postat August 12, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 12, 2015 mai e daschis la librărie sau la chioșcurile RATB
johnny&white Reputație: -438 Postat August 12, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat August 12, 2015 E aglomerat,..imbulzeala mare.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat August 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 12, 2015 Trista, cam putin spus.I-am spus proprietarei ca sotul ei insista sa ma futa...Ma mustra constiinta ca nu am putut sa ma abtin si faptul ca nu am facut decat sa-i pun in brate greutatea care ma apasa pe mine...Era mai bine pentru ei daca taceam, dar ma apasa si amintirea cu cumnatul meu... sor-mea ma uraste in parte pentru simplul fapt ca **spam editat**ul..........Am spus, e problema lor ce fac cu asta, cel putin ea mi-a promis ca el nu o sa mai vina.Urasc barbatii si mai mult, desi am crezut ca am ajuns la limita.
klm112 Reputație: 5026 Postat August 12, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 12, 2015 E aglomerat,..imbulzeala mare.oră de vârf.ceasu rău
klm112 Reputație: 5026 Postat August 12, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 12, 2015 Trista, cam putin spus.I-am spus proprietarei ca sotul ei insista sa ma futa...Ma mustra constiinta ca nu am putut sa ma abtin si faptul ca nu am facut decat sa-i pun in brate greutatea care ma apasa pe mine...Era mai bine pentru ei daca taceam, dar ma apasa si amintirea cu cumnatul meu... sor-mea ma uraste in parte pentru simplul fapt ca **spam editat**ul..........Am spus, e problema lor ce fac cu asta, cel putin ea mi-a promis ca el nu o sa mai vina.Urasc barbatii si mai mult, desi am crezut ca am ajuns la limita.ar fi fost mai bine să te muti cât mai repede fara prea multe explicatii?ti.ar fi fost comod inclusiv pe plan financiar?
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat August 12, 2015 Postat August 12, 2015 Singur acasa cu doua pustoaice. Nu stiam cum sa ma dau mare.
klm112 Reputație: 5026 Postat August 12, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 12, 2015 Singur acasa cu doua pustoaice. Nu stiam cum sa ma dau mare.a 2-a literă e "u" sau "e"?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat August 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 12, 2015 ar fi fost mai bine să te muti cât mai repede fara prea multe explicatii?ti.ar fi fost comod inclusiv pe plan financiar? M-am uitat putin peste piata imobiliara, se pare ca eu platesc inca bine in comparatie...Cel mai dureros e faptul ca desi javra aia de om m-a vazut doar in haine de casa, nemachiata si transpirata... a gasit totusi de cuviinta...In 3 ani am pus minim 15 kg, resping si prin vocabular, dar totusi trebuie sa retraiesc anumite experiente...Pot sa-mi pun si o punga in cap, tot se va gasi un idiot sa-mi spuna ca vrea sex.Ma doare si ce i-am facut femeii spunandu-i... sunt casatoriti de 35 ani... Pentru unii sunt o obeza dezgustatoare, exact ce am vrut, altii ma hartuiesc in continuare, pot fi si o gaura in perete...Mi-au adus alt ventilator, covorul din sufragerie tocmai l-am intins spalat de ei, am primit inca un tub de insecticid pentru invazia de furnici... cel putin incearca, in alta parte nici asta nu vezi.Imi vine sa ma mut doar pentru ca imi vine sa ma bag in pamant de rusine, desi nu am gresit cu nimic.
Vizitator Reputație: 0 Postat August 12, 2015 Postat August 12, 2015 M-am uitat putin peste piata imobiliara, se pare ca eu platesc inca bine in comparatie...Cel mai dureros e faptul ca desi javra aia de om m-a vazut doar in haine de casa, nemachiata si transpirata... a gasit totusi de cuviinta...In 3 ani am pus minim 15 kg, resping si prin vocabular, dar totusi trebuie sa retraiesc anumite experiente...Pot sa-mi pun si o punga in cap, tot se va gasi un idiot sa-mi spuna ca vrea sex.Ma doare si ce i-am facut femeii spunandu-i... sunt casatoriti de 35 ani... Pentru unii sunt o obeza dezgustatoare, exact ce am vrut, altii ma hartuiesc in continuare, pot fi si o gaura in perete...Mi-au adus alt ventilator, covorul din sufragerie tocmai l-am intins spalat de ei, am primit inca un tub de insecticid pentru invazia de furnici... cel putin incearca, in alta parte nici asta nu vezi.Imi vine sa ma mut doar pentru ca imi vine sa ma bag in pamant de rusine, desi nu am gresit cu nimic.Ai spus un adevar, fara sa iti fie teama de consecinte ! Adevarul mai mult vindeca, chiar daca uneori ni se pare ca este dureros. O minciuna avem doar falsa inchipuire ca "vindeca", e mult mai daunatoare cu cat este descoperita mai tarziu.... Iar adevarul intotdeauna iese la iveala, mai devreme, mai tarziu. Cati dintre noi ar face ce ai facut tu ? Eu zic ca nu ai gresit cu nimic, ba din contra ! Ai dat un exemplu bun !Iar daca se iubesc cu adevarat, fiind spui tu, casatoriti de 35 de ani, vor gasi resurse sa treaca peste.... Asta daca nu cumva el a mai calcat stramb si in alte situatii, ceea ce nu ai de unde sti...
klm112 Reputație: 5026 Postat August 12, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 12, 2015 M-am uitat putin peste piata imobiliara, se pare ca eu platesc inca bine in comparatie...Cel mai dureros e faptul ca desi javra aia de om m-a vazut doar in haine de casa, nemachiata si transpirata... a gasit totusi de cuviinta...In 3 ani am pus minim 15 kg, resping si prin vocabular, dar totusi trebuie sa retraiesc anumite experiente...Pot sa-mi pun si o punga in cap, tot se va gasi un idiot sa-mi spuna ca vrea sex.Ma doare si ce i-am facut femeii spunandu-i... sunt casatoriti de 35 ani... Pentru unii sunt o obeza dezgustatoare, exact ce am vrut, altii ma hartuiesc in continuare, pot fi si o gaura in perete...Mi-au adus alt ventilator, covorul din sufragerie tocmai l-am intins spalat de ei, am primit inca un tub de insecticid pentru invazia de furnici... cel putin incearca, in alta parte nici asta nu vezi.Imi vine sa ma mut doar pentru ca imi vine sa ma bag in pamant de rusine, desi nu am gresit cu nimic.măcar ai pus capăt unei situatii care putea degenera ,era chiar incomodă. ai fost pusa la zid si a trebuit să iei o decizie. ori pleca i ori spuneai nu stiu daca mai era alta solutie acceptabilă. pe de alta parte împacă.te cu ideea ca ești atractivă. adică SEXY. nu cred ca tu ești unitatea de masura pentru asta ci,în primul rând, bărbatii te pup
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 12, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 12, 2015 terminat worcile(work+munci), frec menta relaxandu-ma, dupa ies la date
klm112 Reputație: 5026 Postat August 12, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 12, 2015 terminat worcile(work+munci), frec menta relaxandu-ma, dupa ies la dateadică izma
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 12, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 12, 2015 adică izmacum? ce izma?
johnny&white Reputație: -438 Postat August 12, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat August 12, 2015 Eram nervos si ca remediu am fost la o plimbare pe doua roti... ce senzatie iti poate da viteza.!...iar zgomotul ce ramane in urma e superb:)
klm112 Reputație: 5026 Postat August 12, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 12, 2015 izma și mentă.sinonime
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 12, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 12, 2015 menta salbatica ! izma și mentă.sinonimeahh thank u :* pupici pr fiecare
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 12, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 12, 2015 Eram nervos si ca remediu am fost la o plimbare pe doua roti... ce senzatie iti poate da viteza.!...iar zgomotul ce ramane in urma e superb:)si unu pt johnny f bn ca te-ai relaxat
johnny&white Reputație: -438 Postat August 12, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat August 12, 2015 si unu pt johnny f bn ca te-ai relaxatMersi. Cu ce te mai lauzi?
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 12, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 12, 2015 Mersi. Cu ce te mai lauzi?not much munca alea laea si ies la o intalnire cu un baiat diseara si cam atat. f chill si relaxata. si mi-e cald
johnny&white Reputație: -438 Postat August 12, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat August 12, 2015 Iesi la intalnire? ooo, asa da.
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 12, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 12, 2015 Iesi la intalnire? ooo, asa da. myeah si prevad ca vor fi dese
Vizitator Reputație: 0 Postat August 12, 2015 Postat August 12, 2015 stiu ca nu e topicul cu glume, dar mi-a plact asta ! :laugh2 http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2012/05/you-have-two-cows.jpg 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 12, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 12, 2015 stiu ca nu e topicul cu glume, dar mi-a plact asta ! :laugh2 f tare lup
klm112 Reputație: 5026 Postat August 13, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 13, 2015 Pregatiri pentru delegatie Muntenegru sapt viitoare
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum