Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Amada, parca Dobre era cel executat silit. Cum ai de gand sa-ti pedepsesti dusmanul?

Am fost plecata 6 luni din tara, cand am revenit fostul meu era cersetor pentru ce mi-a facut.

Deseori im trimitea diverse, are o putere de necrezut, i-am trimis totul inapoi izecit. :)

A trebuit sa suport si dureri extreme fizic, nu am intalnit nici un alt om cu astfel de capacitati...

Dar mai mult de 2 ani dupa ce am revenit in Bucuresti mi-a fost sclav. :)

La modul serios, dincolo de nebunie, daca stii sa manipulezi energiile / vibratiile proprii poti face mult bine cuiva, ii poti si termina existenta de care s-a obisnuit...

Respectivul a pierdut absolut tot pentru ca fel de insistent credea ca poate sa ma domine... a ajuns sa-mi duca gunoiul zilnic. :)

Dusmanul? E dusmanul propriu pentru ca ma tot forteaza sa fac ce nu tin neaparat.

:hug1

• Oras:Romania
Postat

De ce nu aplici energiile astea si sa iti gasesti un job? Daca tot zici ca stii sa le manuiesti

• Like 1
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Amanda, ai mâncat ceva azi?

Postat

De ce nu aplici energiile astea si sa iti gasesti un job? Daca tot zici ca stii sa le manuiesti

Pentru ca am fost destul sclava multinational.

Am muncit destul pentru sefi verzi, extrem de idioti, in pozitii de manager din nepotisme.

Cu timpul e tot mai greu sa lucrezi pentru idioti...

Nu in ultimul rand, nu ai vazut ca sunt la pensie pana ma sinucid? :)

Am ajuns la momentul in care sunt zilnic in vacanta si fac doar ce vreau, what can be wrong with that? :)

Scurt, dar sin plin, nu vreau nimic mai mult. :)

Postat

Azi ma simt naspa, de aseara ma simt naspa, m-am umflat de plans, inca nu mi-am revenit si nu stiu daca-mi revin azi din starea asta de melancolie blegoasa. 

Timp de o saptamana am evadat, am invadat, am facut km in fata tv-lui fiindca chiar nu puteam sa stau jos, dupa atatea tricouri schimbate din cauza transpiratiilor, dupa atatea emotii si adrenalina, dupa atatea lectii de viata despre iubire, prietenie si tradare, el sa moara?!?!  :no2

Am vazut Prison Break, am fugit atatia ani de acest film, nu as putea explica de ce, poate pentru  ca stiam ca voi fi atat de acaparata de el, insa am vazut primul episod si de acolo ... va puteti imagina.

Spectaculos film. Si foarte trist. :(

• Like 1
Vizitator
Postat

(Fara directie) !

• Oras:N.Dame
Postat

Sorina, sa nu-ti faci ganduri cu Wentworth Miller si sa plangi pentru el, te rog!.. :laugh2 Cica s-a ingrasat, arata nasol si, culmea, e si gay!.. :laugh2 

• Like 1
Postat

Sorina, sa nu-ti faci ganduri cu Wentworth Miller si sa plangi pentru el, te rog!.. :laugh2

Tardiv, am plans deja vreo 2 ore aseara. Il ador. Ador personajul, ii iubesc mintea. :)

Cica s-a ingrasat, arata nasol si, culmea, e si gay!.. :laugh2

Nu cred ca e gay dar nu ma mira. Nu l-am privit ca pe un barbat fiindca era prea frumos insa l-am privit ca pe un erou. Nu as dori sa vad alte filme cu el, prefer sa raman cu aceasta imagine pe care o am acum. 

Filmul asta m-a invatat multe despre ce inseamna devotament.

• Oras:worldwide
Postat

Tardiv, am plans deja vreo 2 ore aseara. Il ador. Ador personajul, ii iubesc mintea. :)

Nu cred ca e gay dar nu ma mira. Nu l-am privit ca pe un barbat fiindca era prea frumos insa l-am privit ca pe un erou. Nu as dori sa vad alte filme cu el, prefer sa raman cu aceasta imagine pe care o am acum. 

WM este gay declarat si a recunoscut de asemenea ca se confrunta de ani cu depresia

Vizitator
Postat

Sorinel, o mica surpriza pentru tine : ;)

Prison Break: Sequel (2016)
TV Mini-Series  |  Action, Crime, Drama
(voting begins after release)

The Brothers return for yet another adventure and the mystery of how Michael is still alive.

• Like 1
Postat

Nu l-am privit ca pe un barbat fiindca era prea frumos

Inseamna ca iti plac barbatii urati..:)  Uraa!!..Mai am sanse.. :laugh2

Lasand gluma la o parte, da, sunt de acord cu tine, e un film super prin exemplul de devotament!

• Like 2
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

De fapt, e Dobre!

Postat

Inseamna ca iti plac barbatii urati..:) Uraa!!..Mai am sanse.. :laugh2

Daca afla ROBERTO ca ravnesti la iubita lui.... =))
Postat

Desi sunt un mare fan al serialului in cauza, ultimele doua serii au fost destul de slabute...

Asadar, nu am mari asteptari de la continuare. S-ar putea sa ma dezamageasca...

• Telefon: 0758609361
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Disponibila
Postat

Răcită Cobza

Postat

Răcită Cobza

vaaai toata lumea a racit in ultima saptaman?! las ca ne facem noi mari ....

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...