Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

aoleu cred ca ceva e in aer. de ore in sir trag de mine sa incep munca si nu am facut decat la mailuri.... oricum la cate trimit zilnic zici ca sunt secretara cu program prelungit. m-am trezit super ok si apoi parca mi s-a taia firu' efectiv simt un blocaj mental :(

Sunteti lenesi. Eu deja am 4 ore de munca :) 

• Like 3
  • Minus 4
  • Oras:worldwide
Postat

Sunteti lenesi. Eu deja am 4 ore de munca :)

foarte bine, felicitari pt productivitate. nu sunt lenesa niciodata. astazi ma simt insa efectiv incapabila si nu reusesc sa ma adun....

Vizitator
Postat

foarte bine, felicitari pt productivitate. nu sunt lenesa niciodata. astazi ma simt insa efectiv incapabila si nu reusesc sa ma adun....

Daca erai la un pahar cu mine aseara :) azi erai fresh :) 

Postat

Mai degraba amuzatoare

avem unele momente in care eu zic ceva nici macar nu e foarte amuzant ci simpatic si o pufneste un ras de ala isteric si cu spasme. intai ma crucesc ca rade asa cu pofta dupa incep sa rad de rasul ei. cand ii trece putin ma aude cum rad si rade mai tare si o tinem asa pana ne dor falcile si abdomenu :)))))

• Oras:sud
Postat

avem unele momente in care eu zic ceva nici macar nu e foarte amuzant ci simpatic si o pufneste un ras de ala isteric si cu spasme. intai ma crucesc ca rade asa cu pofta dupa incep sa rad de rasul ei. cand ii trece putin ma aude cum rad si rade mai tare si o tinem asa pana ne dor falcile si abdomenu :)))))

Bucura-te de o asemenea fericire

Postat

Bucura-te de o asemenea fericire

likeeee. bine ca nu era tati prin zona iar facea misto de noi ca zici ca suntem bete :))

Postat

si la nenea sarb primu din stanga sa se trezeasca nitel

Asta cu paru alb si camasa cu maneca scurta ?

Postat

Asta cu paru alb si camasa cu maneca scurta ?

acela da. ori clipocea gingas din ochisori ori doarme pe el

Postat

acela da. ori clipocea gingas din ochisori ori doarme pe el

De unde stii ca e sarb?

Postat

WTF !? ALA E IN MAIEU LA O INTALNIRE BUSINESS ?!!!???

Daca te referi la ceva cu albastru din stanga e o aia din Slovacia 

Postat

De unde stii ca e sarb?

pai nu ai zis ca esti in sedinta cu sarbi? plus ca are aerul ca i se rupe. detasarea si mandria usor aroganta sunt specifice sarbesti. eu dau vina pe tot ce e mai obraznic in mine pe sarbi :)))) daca ma aude matus-mea ma face pljeskavica :)))) shhh sa nu zici la nimeni ce am zis

Vizitator
Postat

Daca te referi la ceva cu albastru din stanga e o aia din Slovacia 

:shocked Aia !?! AIA !?! Pai eu doar ce am ramas pe retina cu niste slovace EXTREM de dragute, bine, ma rog, ele faceau dans folcloric si erau si caprite tinere (pana in 30 de ani)... :laugh2 :laugh2 :laugh2

Postat

:shocked Aia !?! AIA !?! Pai eu doar ce am ramas pe retina cu niste slovace EXTREM de dragute, bine, ma rog, ele faceau dans folcloric si erau si caprite tinere (pana in 30 de ani)... :laugh2 :laugh2 :laugh2

Aia are 58

Postat

pai nu ai zis ca esti in sedinta cu sarbi? plus ca are aerul ca i se rupe. detasarea si mandria usor aroganta sunt specifice sarbesti. eu dau vina pe tot ce e mai obraznic in mine pe sarbi :)))) daca ma aude matus-mea ma face pljeskavica :)))) shhh sa nu zici la nimeni ce am zis

Astea sunt poze din prima zi . Pleskavita am mancat doar in Timisoara

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...