Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

cel mai tare multitask, damn ce buna sunt! 2 sesiuni una pe pc una pe laptop. pc  CBT pe laptop alt webcam zoom doar picioare. tratament in par dar nu se vede ca il am coc si mai am si prazul in cuptop. incheiat ambele sesiuni, prazul e apropae gata si merg sa ma spal pe cap :)))))

• Oras:sud
Postat

cel mai tare multitask, damn ce buna sunt! 2 sesiuni una pe pc una pe laptop. pc  CBT pe laptop alt webcam zoom doar picioare. tratament in par dar nu se vede ca il am coc si mai am si prazul in cuptop. incheiat ambele sesiuni, prazul e apropae gata si merg sa ma spal pe cap :)))))

1. Prazul era verde ?

2. Speli doar capul, nu şi părul ?

Postat

1. Prazul era verde ?

2. Speli doar capul, nu şi părul ?

lol am vrut sa scriu pranzul :)))

spal si si daca ma lasa muistii astia sa plec din fata pc-ului o clipa. scriu maaluri de zici ca e Apocalipsa si ei sunt cu zecile si eu una. mda

Postat

lol am vrut sa scriu pranzul :)))

spal si si daca ma lasa muistii astia sa plec din fata pc-ului o clipa. scriu maaluri de zici ca e Apocalipsa si ei sunt cu zecile si eu una. mda

Doar eşti multitasching

• Like 1
Postat

Doar eşti multitasching

trebuie sa recunosc ca ma incanta sa fac sesiuni multiple in acelasdi timp. pe langa bani , e si elementul de diversitate. cu majoritatea submisivlor mei, cunoscand-i de atata timp, uneori ma plictisesc. si eu. mai fac rarut si group calls ii bag pe toti gramada intr-un call. dar se intampla mai deloc sa ii grupez pe fetishuri similare plus ca din cauza diferentelor de fus orar vin si ei dispersati, unu dupa altu. dar cand fac sesiune cu multi deja am eu stari orgasmice gandidu-ma la banuti, efctiv toata sesiunea imi fac calcule pe langa a ma ocupa de ei :)))) sunt groaznica, dar pe mine banii ma excita rau :laugh2

Postat

http://www.glamour.ro/wp-content/uploads/2015/02/15.gif

incep sa ma ud doar privind  :D

• Oras:Bucuresti
Postat

I just wanna have fun ... mi-am propus ca, de maine, sa gatesc si eu ceva. Voi invata sa fac ciorba. :)

Postat

I just wanna have fun ... mi-am propus ca, de maine, sa gatesc si eu ceva. Voi invata sa fac ciorba. :)

Pt lectii culinare press Picon

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Ai de grija cu inundatia

http://www.spartan-sport.ro/media/catalog/product//2/7/2724.jpg

Postat

Pt lectii culinare press Picon

Mai repede call mama. =)) Daca vine Piconas, se pune la baut cu Robert si mai mancam pula.  :laugh2

Postat

Mai repede call mama. =)) Daca vine Piconas, se pune la baut cu Robert si mai mancam pula.  :laugh2

Lasa-i sa bea,stam noi doi cu cartea de bucate in fața

• Like 1
  • Minus 4
Postat

O altă soluţie: doamna Michelle

• Like 1
Postat

O altă soluţie: doamna Michelle

Nu zic nu,da' mai repede as miza pe Love,Justlove

Postat

plec la Biserica, sa fiti cuminti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ai dă grijă cu popii,ie bagabonți

Postat

Ai dă grijă cu popii,ie bagabonți

nu avem treaba unu cu altu nu ma duc niciodata la slujbe etc. imi place sa fiu singura si sa fie mai pustiu pe acolo cand ma rog. 

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...