Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

Ştii tu cum s-o faci

trec pe ceai verde si pap niste miere. catina nu mai am de obicei mierea cu catina ma faceau racheta

• Oras:sud
Postat

trec pe ceai verde si pap niste miere. catina nu mai am de obicei mierea cu catina ma faceau racheta

Am văzut cătină ieri in Matache

Postat

Am văzut cătină ieri in Matache

departe, mi-e lene. merg cu cerseala la mama  :laugh2

Postat

https://alexandrumitache.files.wordpress.com/2009/10/begger-11.jpg?w=450

Postat

mama nu stie cu paypalu da imi da in produse ca sa zic asa  :laugh2  afumaturile de la ei le iau (primesc se intelege), mierea, majoritatea ceaiurilor, ciupercile de padure, zacustile si muraturile . si dulceturile sic cam atat lol. plus ca ne cumparam tzoale una la alta mereu 

Postat

Invaţ-o şi cu paypalu

nu cer la parinti bani ca nu e frumos , sunt om in toata firea :) care e atunci rostu unui viitor sot/iubit/ amant   :laugh2

• Like 2
Postat

nu cer la parinti bani ca nu e frumos , sunt om in toata firea :) care e atunci rostu unui viitor sot/iubit/ amant   :laugh2

Am uitat să pun emoticoane cu râs :laugh2 şi tu ai luat-o in serios :laugh2

Postat

Am uitat să pun emoticoane cu râs :laugh2 şi tu ai luat-o in serios :laugh2

nu am luat-o in serios. dar raspunzand serios atat ar trebui sa invete a mea cu paypalu . la cat de MAica Tereza este si hraneste zeci de pisici numa donatii pt cauze de animale face. asa fac io cand sunt beata tare  :laugh2  :laugh2  de aia cand ma trezesc din betie primu lucru e sa ma tararesc si sa verific balanta din payp sa vad ce sume am combinat  :laugh2  :laugh2

Postat

nu am luat-o in serios. dar raspunzand serios atat ar trebui sa invete a mea cu paypalu . la cat de MAica Tereza este si hraneste zeci de pisici numa donatii pt cauze de animale face. asa fac io cand sunt beata tare  :laugh2  :laugh2  de aia cand ma trezesc din betie primu lucru e sa ma tararesc si sa verific balanta din payp sa vad ce sume am combinat  :laugh2  :laugh2

E grele si in contabilităţile astea de dominare financiară...

Postat

E grele si in contabilităţile astea de dominare financiară...

nu imi pare rau de ei daca mai si dai vin mai cu spor, dar cu cat sunt mai praf de beata cu atat in fine toate cauzele cu adapotori animale le iau in primire zici ca-s la lautari fara numar :)))))

Postat

nu imi pare rau de ei daca mai si dai vin mai cu spor, dar cu cat sunt mai praf de beata cu atat in fine toate cauzele cu adapotori animale le iau in primire zici ca-s la lautari fara numar :)))))

Sunt exemple celebre ... fără număr

http://image.stirileprotv.ro/media/images/680xX/Jan2014/61445526.jpg

• Like 1
Postat

Sunt exemple celebre ... fără număr

sa vezi daca ma prinde mama de dimi cu o voce de aia in 2 peri si gatuita si mofluza , deja ma intreaba: 'cat ai cheltuit aseara?' si io "nu spuuuuun"!!!! ea insista  si eu repet mai cu jumatate de gura  :laugh2

• Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
Postat

Astazi e una di zilele alea cand mi-as fi dorit sa nu ma mai trezesc...offf...:((((((

• Oras:outside
  • Oras:outside
Postat

Astazi e una di zilele alea cand mi-as fi dorit sa nu ma mai trezesc...offf...:((((((

Vrei sa vin sa-ti fac un masaj thailandez?

• Oras:Unde vreau
Postat

Nasol, am stricat inca un telefon. Caut un nokia 6310, gata cu ''smartfoanele'', m-am saturat sa le stric:)

Postat

Nasol, am stricat inca un telefon. Caut un nokia 6310, gata cu ''smartfoanele'', m-am saturat sa le stric:)

Cum ai "reuşit"? E ireparabilă problema ?

Postat

Cum ai "reuşit"? E ireparabilă problema ?

Am o '' boala'', le scap naibii cand cobor din masina sau de pe motor. M-am saturat sa dau bani pe telefoane.

Postat

Am o '' boala'', le scap naibii cand cobor din masina sau de pe motor. M-am saturat sa dau bani pe telefoane.

Oricum , nu fi nervos din cauza asta. Ai lipsit câteva zile .

Postat

Oricum , nu fi nervos din cauza asta. Ai lipsit câteva zile .

Nu sunt nervos, asta e piesa daca sunt tolomac, dar chiar caut un 6310 :).

Da am lipsit, veneam obosit de la antrenament si dormeam.

Postat

Nu sunt nervos, asta e piesa daca sunt tolomac, dar chiar caut un 6310 :).

Da am lipsit, veneam obosit de la antrenament si dormeam.

si eu toc minim 5 pe an am oreala pb cu telefoanele. de cand folosesc unu ieftin al drq daca cade , il parasutez cu patura etc. bine e proaspat si asta sa vedem....

Postat

si eu toc minim 5 pe an am oreala pb cu telefoanele. de cand folosesc unu ieftin al drq daca cade , il parasutez cu patura etc. bine e proaspat si asta sa vedem....

Unu' ieftin. Nokia 1100? 

• Oras:-
  • Oras:-
Postat

Roz, bine ai revenit printre muritori! :laugh2 Spuneai intr-o postare de acum cateva zile ca te retragi de pe forum. Mai bine sa se retraga cei care te-au suparat. :)

Postat

Roz, bine ai revenit printre muritori! :laugh2 Spuneai intr-o postare de acum cateva zile ca te retragi de pe forum. Mai bine sa se retraga cei care te-au suparat. :)

pai nu e asa prietene inaripat?  nu imi sta mie trendy in chillouturi , pasnice si spinnin pe aici. gye ! ti tzuc :*

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...