rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 15, 2015 bla bla bla bla bla bla....unde e dulapul? . ma tu vrei sa te bagi in seama cu mine si nu stii cum sa faci
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2015 Postat Septembrie 15, 2015 ma tu vrei sa te bagi in seama cu mine si nu stii cum sa faci puteam sa te injur?...te-ai gandit?....serios acum, cateodata esti doar tu aici pe forum... mai vrem si noi o conversatie, una alta cand colo peste tot Roz..
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 15, 2015 puteam sa te injur?...te-ai gandit?....serios acum, cateodata esti doar tu aici pe forum... mai vrem si noi o conversatie, una alta cand colo peste tot Roz..ia hai cauta-ma in alta parte. pentru ganduri ulterioare i dun fucking care asa ca nu te obosi sa iti exprimi parera. baga-ma in ignore list sa nu vezi ce postez sau te invit politicos sa o sugi zgomotos incontinuare. inca unau care crede ca dau 2 monede pe parerea lui. ia-ti viteza
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2015 Postat Septembrie 15, 2015 ia hai cauta-ma in alta parte. pentru ganduri ulterioare i dun fucking care asa ca nu te obosi sa iti exprimi parera. baga-ma in ignore list sau te invit politicos sa o sugi zgomotos eu nu o sug...unde ai vzt tu barbati sa o suga....? incerc sa te fac s vezi ca esti pe langa drum
pulesteu Reputație: 10787 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 15, 2015 Si dupa tine prelegeri despre cum trebuie sa i se adreseze un barbat unei doamne sau domnisoare.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 15, 2015 eu nu o sug...unde ai vzt tu barbati sa o suga....? incerc sa te fac s vezi ca esti pe langa drum paaaaaaaaaa!!! ia baga-te tu in seama cu cine are cghef de tine. sau asa-i in tiganie merge si cum japca? pe viitor abtine-te si da sfaturi iubitei tale, fa-i o recenzie, editeaza-i poze, whatever. nu am chef de bagari de astea in seama.. inca unu care nu are loc sa se drogheze de mine, nu ai vazut
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2015 Postat Septembrie 15, 2015 paaaaaaaaaa!!! ia baga-te tu in seama cu cine are cghef de tine. sau asa-i in tiganie merge si cum japca? in tiganie e civilizat...eu nu m-am bagat in seama cu tine...ti-am atras atentia la o chestie.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 15, 2015 in tiganie e civilizat...eu nu m-am bagat in seama cu tine...ti-am atras atentia la o chestie.nu intelegi nici aluzii , nici cand ti se spune in fata direct si sec PA. cand nu imi convine cineva si nu vreau sa ii vad postarile il adaug la ignore list nu ma bag singura in seama ca fraiera , maxim ii raspund daca o face el. vezi-ti de ale tale si de gagica-ta ca eu nu stau sa imi bag nasu in treburile tale. so dumb....
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2015 Postat Septembrie 15, 2015 nu intelegi nici aluzii , nici cand ti se spune in fata direct si sec PA. cand nu imi convine cineva si nu vreau sa ii vad postarile il adaug la ignore list nu ma bag singura in seama ca fraiera , maxim ii raspund daca o face el. vezi-ti de ale tale si de gagica-ta ca eu nu stau sa imi bag nasu in treburile tale. so dumb.... vezi sa nu intreci masura....mai bine abine-te...sunt si am fost civilzat cu tine si am vb frumos...Daca devii nesimtita ti-o iei peste bot..si vezi ca eu nu sunt jucator din asta virtual de pe aici sa vorbesc aiurea...
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 15, 2015 vezi sa nu intreci masura....mai bine abine-te...sunt si am fost civilzat cu tine si am vb frumos...Daca devii nesimtita ti-o iei peste bot..si vezi ca eu nu sunt jucator din asta virtual de pe aici sa vorbesc aiurea...hai fa pasi cum am maji zis, mare smecher si tu sa ameninti femei )) nici eu nu-s virtuala poate te alegi cu o plangere penala si mergi sa fii smardoi cu alti pestisori unde ti-e locul. in a doua postare o sa exemplific prin desene sa intelega si mintea ta ce ar fi insemnat o atitudine civilizata
Administrator pisicuts Reputație: 114415 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Septembrie 15, 2015 vezi ticutza daca estti bagabont obraznic.... 1
pulesteu Reputație: 10787 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 15, 2015 Plangere penala? Ori suntem golani, ori nu mai suntem. 5 8
d d p o f Reputație: -201 Postat Septembrie 15, 2015 Postat Septembrie 15, 2015 Numa' mafioti, baji pula.
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2015 Postat Septembrie 15, 2015 vezi ticutza daca estti bagabont obraznic.... mi se rupe la 10 m in fata
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 15, 2015 ia uite Ticutza , dar ca idiciu se trece cum am facut eu RozKendra ca banuiesc ca nu doresti sa te ignori singur, multa sanatate
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2015 Postat Septembrie 15, 2015 hai fa pasi cum am maji zis, mare smecher si tu sa ameninti femei )) nici eu nu-s virtuala poate te alegi cu o plangere penala si mergi sa fii smardoi cu alti pestisori unde ti-e locul. in a doua postare o sa exemplific prin desene sa intelega si mintea ta ce ar fi insemnat o atitudine civilizata du-te...lasa...iti dau adresa la politie sau numarul?.....ma gandeam ca intelegi ce ti-am zis eu...dar se pare ca esti pe langa...Mai ai sa intelegi ce inseamna smecheria in Romania....
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2015 Postat Septembrie 15, 2015 ia uite Ticutza , dar ca idiciu se trece cum am facut eu RozKendra ca banuiesc ca nu doresti sa te ignori singur, multa sanatate o sa ajungi sa vorbesti si sa iti raspunzi singura pe aici... te credeam mai inteligenta..
the godfather Reputație: -1028 Postat Septembrie 15, 2015 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Septembrie 15, 2015 ha ...haaa ....haaaa te-a facut de boala copiilor Tica.....))))
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2015 Postat Septembrie 15, 2015 ha ...haaa ....haaaa te-a facut de boala copiilor Tica..... )))) da,,,,,,m-a racit la oua ... 2 4
the godfather Reputație: -1028 Postat Septembrie 15, 2015 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Septembrie 15, 2015 te-a trimis la ignore....mai bine te mascarea...))))) asa rusine n-am mai vazut pana acum....)))))rau ai ajuns vere daca te fac femeile din vorbe...))
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2015 Postat Septembrie 15, 2015 te-a trimis la ignore....mai bine te mascarea... ))))) asa rusine n-am mai vazut pana acum.... )))))rau ai ajuns vere daca te fac femeile din vorbe... )) da..am ignore ce vrei boss asa e la 13-14 ani bagi la ignore..ai uitat cum facem si noi pe messenger in tinerete Mai bine vezi cu pestele ala...Ca de luni ploua incontinuu
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 15, 2015 bla bla bla bla bla bla....unde e dulapul? .Vorbește cu el. ))
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 15, 2015 da..am ignore ce vrei boss asa e la 13-14 ani bagi la ignore..ai uitat cum facem si noi pe messenger in tinerete Sau pă feisbuck... Hahaha )) 3
the godfather Reputație: -1028 Postat Septembrie 15, 2015 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Septembrie 15, 2015 da..am ignore ce vrei boss asa e la 13-14 ani bagi la ignore..ai uitat cum facem si noi pe messenger in tinerete Mai bine vezi cu pestele ala...Ca de luni ploua incontinuucare peste mah ???? ala din dulap...)) sau ala din balta ???....)))))))) 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2015 Postat Septembrie 15, 2015 Sau pă feisbuck... Hahaha ))aici ai un 1pc asa de friendship
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum