n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 30, 2015 esti la furat. du-te si fa nani. Nu fur, am o dilema, nu stiu de unde pot sa iau de pe la taranii astia inflamabil pentru gratar... vorba vine gratar.Serios vorbind, mi-a atins psihic o coarda care tocmai se recupera... tu ai face nimic, eu vreau sa nu mai treaca nimeni dupa mine prin asta de la ea.Fiecare "nebunie" la mine vizeaza ce va fi nu cu mine. Cu mine a fost deja. Am baut iar azi, cred ca si vede... doare... mi-a violat locul meu, intimitatea mea, geanta mea, secretele mele... banii sunt doar demonstratia.Ce ai face tu? Nu. Ce ai simti tu?Eu fac ce simt, se stie...
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 30, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 30, 2015 Am baut iar azi, cred ca si vede... doare... ai de plm... iar e matoala asta si o duce garda in roaba din santhttp://cdn.makeagif.com/media/9-30-2015/9nDiY-.gif 3
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 30, 2015 ai de plm... iar e matoala asta si o duce garda in roaba din santhttp://cdn.makeagif.com/media/9-30-2015/9nDiY-.gif ai de plm... iar e matoala asta si o duce garda in roaba din santhttp://cdn.makeagif.com/media/9-30-2015/9nDiY-.gif Stai cuminte ca si muci te intrec la IQ. Mi-as ceva in coruptia lor, daca dau de unul "cumparat" am belit-o... la cat e zgarcita baba yaga, mai nou furacioasa...Mane sun la politie sa-mi dea tarfa buletinul inapoi, mda, l-a oprit garantie.Sunt libera sa plec, ma... in el de buletin, apoi? Neeeee, fac valuri pana vomita!
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 30, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 30, 2015 cand mai vorbesti din starea asta sa intri de pe contul lui indubitabil, ca imi schimb parerea complet de tine. 1 3
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Septembrie 30, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Septembrie 30, 2015 Stai cuminte ca si muci te intrec la IQ. Mi-as ceva in coruptia lor, daca dau de unul "cumparat" am belit-o... la cat e zgarcita baba yaga, mai nou furacioasa...Mane sun la politie sa-mi dea tarfa buletinul inapoi, mda, l-a oprit garantie.Sunt libera sa plec, ma... in el de buletin, apoi? Neeeee, fac valuri pana vomita! La inchirierea apartamentului ti-a oprit buletinul ca si garantie?E prima oară cand aud, sa mor! 3
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 30, 2015 La inchirierea apartamentului ti-a oprit buletinul ca si garantie?E prima oară cand aud, sa mor! Nu sunt in Romania, multe rahaturi am vazut, evident vad si acum pe aici..Cand spui "rusoaica" cred ca e misto pentru fantezia retardatilor horny, in mare... mi-e greu sa inteleg cu ce bani cumpara o paine fara pisda...Aaaaaaaaaaaa, tu ai inteles? Glumesc.
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 30, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Septembrie 30, 2015 Fă-i scandal cum ştii tu, ameninţ-o cu Poliţia , că aduci câini dresaţi , amprentele ei pe geanta ta şi pe lucrurile tale personale pe care nu are ce sa caute şi dacă mai are chiloţii uscaţi consideră că i-ai facut un cadou 1
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2015 Postat Septembrie 30, 2015 Nu sunt in Romania, multe rahaturi am vazut, evident vad si acum pe aici..Cand spui "rusoaica" cred ca e misto pentru fantezia retardatilor horny, in mare... mi-e greu sa inteleg cu ce bani cumpara o paine fara pisda...Aaaaaaaaaaaa, tu ai inteles? Glumesc. Fă-i scandal cum ştii tu, ameninţ-o cu Poliţia , că aduci câini dresaţi , amprentele ei pe geanta ta şi pe lucrurile tale personale pe care nu are ce sa caute şi dacă mai are chiloţii uscaţi consideră că i-ai facut un cadouNu mere asa... @Amada, amenință că te duci la biserică și dai acatist. Să pișe aia pă ea. 1
marix Reputație: 9360 Postat Octombrie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 1, 2015 Azi m-am trezit cam devreme, e semn ca trebuie sa vizitez o femeie frumoasa ...
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2015 Postat Octombrie 1, 2015 Nu prea bine.Am avut diaree. puteai sa mori 11 1
marix Reputație: 9360 Postat Octombrie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 1, 2015 ... cica atunci cand ai diaree, e bine sa iei repede un somnifer puternic si se rezolva !!!
ghost_and_haunted Reputație: 1705 Postat Octombrie 1, 2015 Oras:Undeva in viitor Oras:Undeva in viitor Postat Octombrie 1, 2015 Cum ma simt azi ? Treaz.
klm112 Reputație: 5026 Postat Octombrie 1, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Octombrie 1, 2015 Cum ma simt azi ? Treaz.Adică mai puţin obişnuită ?
sorina4u Reputație: 79 Postat Octombrie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 1, 2015 mai bine iti dau pe pm o poza cu pula mea si ti-o pui pe ecran la TV si te uiti la ea ))) Ce sa fac cu ea?!?! Pula ta se sparcaie in 2 min iar eu am nevoie de P-U-L-A. Poate cand mai cresti. 1
no_body Reputație: 6681 Postat Octombrie 1, 2015 Oras:outside Oras:outside Postat Octombrie 1, 2015 Ce sa fac cu ea?!?! Pula ta se sparcaie in 2 min iar eu am nevoie de P-U-L-A. Poate cand mai cresti.
dolores rld Reputație: -518 Postat Octombrie 1, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Octombrie 1, 2015 Ce sa fac cu ea?!?! Pula ta se sparcaie in 2 min iar eu am nevoie de P-U-L-A. Poate cand mai cresti. Ța la U-L-P-Ă.
ghost_and_haunted Reputație: 1705 Postat Octombrie 1, 2015 Oras:Undeva in viitor Oras:Undeva in viitor Postat Octombrie 1, 2015 Adică mai puţin obişnuită ?Treaz la figurat, iesit din ceata, lamurit.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 1, 2015 Nu mere asa... @Amada, amenință că te duci la biserică și dai acatist. Să pișe aia pă ea. Nu mere nimic in general, daca nu e un gropan, e altul... Daca am ajuns sa ma imbat aseara de nervi, am juns la limita. Am reusit sa bocesc macar, treaza nu pot. Imi beau cafeaua si pun totul la punct, nu m-a gasit cu ciunga in par...
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2015 Postat Octombrie 1, 2015 ... Initial ca erau din hartii 100euro lipsa, da, m-am cautat in buzunarele din memorie, de, initial speri ca ai pus in alta parte... nope! Asta inseeamna sa fii mafioata, sa nu stii unde ai pus hartiile de 100 da euroi ) Am baut iar azi, cred ca si vede... Se vede, cum sa nu se vada, normal ca se vede, s-a vaut intotdeuna:)))) Stai cuminte ca si muci te intrec la IQ. Iq sau Eq ? Nu le incurca )) PS- Iti sta mai bine beata, serios , mi"ash pula"N ea de bautura 1 1
cosmin r Reputație: -982 Postat Octombrie 1, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 1, 2015 Nebaut si nefutut! In ordine aleatoare!
vypushka Reputație: 4156 Postat Octombrie 1, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Octombrie 1, 2015 ios vesel ca diseara castig la 6/49 1
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2015 Postat Octombrie 1, 2015 Rău @trolle, indreapta tu poza. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum