trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 1, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 1, 2015 ios vesel ca diseara castig la 6/49Tre' să joci 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2015 Postat Octombrie 1, 2015 Tre' să joci te simti bine ?
vypushka Reputație: 4156 Postat Octombrie 1, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Octombrie 1, 2015 Tre' să joci acolo daca joci pierzi, cand nu joci castigi 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 1, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 1, 2015 te simti bine ? Acum, da, ieri....ai di plm
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 1, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 1, 2015 Rău image.jpeg @trolle, indreapta tu poza.Gata sefu'
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2015 Postat Octombrie 1, 2015 Acum, da, ieri....ai di plm duminica si lunea sunt cele mai negre zile ..........de mine zic 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 1, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 1, 2015 duminica si lunea sunt cele mai negre zile ..........de mine zic Nu ne ajuta nici varsta, fie vorba-ntre noi ) 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 1, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 1, 2015 Rău image.jpeg @trolle, indreapta tu poza.Fără cruci atarnate la retrovizoare nu esti mafiot, am zis
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2015 Postat Octombrie 1, 2015 Nu ne ajuta nici varsta, fie vorba-ntre noi )unde ai dreptate ai 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 1, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 1, 2015 unde ai dreptate ai Păi ce poola mea
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2015 Postat Octombrie 1, 2015 Păi ce poola mea da' oricum.............nu ne dam pa astia tineri niciodata 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 1, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 1, 2015 da' oricum.............nu ne dam pa astia tineri niciodata Dă nişte nume...ca să dezmorțim atmosfera, d-aia zic
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2015 Postat Octombrie 1, 2015 Dă nişte nume...ca să dezmorțim atmosfera, d-aia zic dolores , deceu , xoxo
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2015 Postat Octombrie 1, 2015 Una buna (nu am timp sa caut acum pagina de bancuri) =)) Q. What doesn't belong in this list : Meat, Eggs, Wife, Blowjob? A. Blowjob: You can beat your meat, eggs or wife, but you can't beat a blowjob. 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 1, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 1, 2015 dolores , deceu , xoxo Bwuhaha, ce ruşinos =)) Să nu mai zicem dă Jili lăuzu'....acu' se trezeşte, după două
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2015 Postat Octombrie 1, 2015 Bwuhaha, ce ruşinos =)) Să nu mai zicem dă Jili lăuzu'....acu' se trezeşte, după două e si el din astia care nu o sa plateasca pensia lu' maxx ?
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2015 Postat Octombrie 1, 2015 Fără cruci atarnate la retrovizoare nu esti mafiot, am zis N-am...decat un zar mare cu o icoana lipita pe-o latura, si busuioc. Am portbagajul plin. Ma rog, juma dă portagajaj imi ocupă GPL-ul. Vreau sa-mi un tatuaj cu Arsenie Boca. Asta inseamna sa fii mafiot. 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 1, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 1, 2015 N-am...decat un zar mare cu o icoana lipita pe-o latura, si busuioc. Am portbagajul plin. Ma rog, juma dă portagajaj imi ocupă GPL-ul. Vreau sa-mi un tatuaj cu Arsenie Boca. Asta inseamna sa fii mafiot.Pă gât să ți-l faci, să se vază şi să simtă că crezi în minunile lui 3D îl faci?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 1, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 1, 2015 N-am...decat un zar mare cu o icoana lipita pe-o latura, si busuioc. Am portbagajul plin. Ma rog, juma dă portagajaj imi ocupă GPL-ul. Vreau sa-mi un tatuaj cu Arsenie Boca. Asta inseamna sa fii mafiot.Ai pus bemveu' nou pă GPL??? Asta chiar că inseamna să fii mafiot ) 1
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2015 Postat Octombrie 1, 2015 Pă gât să ți-l faci, să se vază şi să simtă că crezi în minunile lui 3D îl faci?Da! Apoi mă duc să-l sfințesc! 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 1, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 1, 2015 Da! Apoi mă duc să-l sfințesc!La catedrala neamului, ca să aibă leac
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2015 Postat Octombrie 1, 2015 La catedrala neamului, ca să aibă leac Acolo langa Jilavistu' 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 1, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 1, 2015 Acolo langa Jilavistu' Ai oPservat ce evlavios e in ultimul timp?
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2015 Postat Octombrie 1, 2015 Acolo langa Jilavistu' Ai zis cuvantul magic "Jill". Vrei sa vezi ce parere are Alex? 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2015 Postat Octombrie 1, 2015 Ai oPservat ce evlavios e in ultimul timp? 'mi-e sa nu-l pierdem prin vreo manastire Ai zis cuvantul magic "Jill". Vrei sa vezi ce parere are Alex? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum