trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 1, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 1, 2015 Ai zis cuvantul magic "Jill". Vrei sa vezi ce parere are Alex?DAAAAAAAAAA
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 1, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 1, 2015 'mi-e sa nu-l pierdem prin vreo manastire Manastire cu hramul sfinților şeptari 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2015 Postat Octombrie 1, 2015 Manastire cu hramul sfinților şeptari ai avut gura aurita , e on air
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 1, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 1, 2015 ai avut gura aurita , e on air Păi dacă nici io nu-i stiu programul, atunci cine ? )
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 1, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 1, 2015 Nu sunt in Romania, multe rahaturi am vazut, evident vad si acum pe aici..Cand spui "rusoaica" cred ca e misto pentru fantezia retardatilor horny, in mare... mi-e greu sa inteleg cu ce bani cumpara o paine fara pisda...Aaaaaaaaaaaa, tu ai inteles? Glumesc. cel maibine este sa o confrunti si nu iti lasa documentele pe la nimeni......wtf. eu as face mare scandal sa imi dispara chestii
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2015 Postat Octombrie 1, 2015 Păi dacă nici io nu-i stiu programul, atunci cine ? )al meu ne-a lasat balta
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 1, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 1, 2015 al meu ne-a lasat balta Intra numai dă noapte, e oț )
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2015 Postat Octombrie 1, 2015 Intra numai dă noapte, e oț )Il bag maine in sedinta
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 1, 2015 cel maibine este sa o confrunti si nu iti lasa documentele pe la nimeni......wtf. eu as face mare scandal sa imi dispara chestii Gata. M-a costat 2 apeluri si niste bani... Am primit actele, m-am mutat fara sa car bagaje.Punct.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 1, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 1, 2015 Gata. M-a costat 2 apeluri si niste bani... Am primit actele, m-am mutat fara sa car bagaje.Punct.sa iti iei lucrurile sunt ale tale!!!!! mereu sa aperi ce e al tau sa te intorci dupa ele
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 1, 2015 sa iti iei lucrurile sunt ale tale!!!!! mereu sa aperi ce e al tau sa te intorci dupa ele Lucrurile sunt luate, doar ca nu eu le-am carat... Tu esti ok? 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 1, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 1, 2015 Lucrurile sunt luate, doar ca nu eu le-am carat... Tu esti ok? f bine sa fie de bun augur mutarea. sunt obosita ma pun sa dorm o ora doua si mai skypuiesc putin si cand termin plec direct la al meu sa dorm.....
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2015 Postat Octombrie 1, 2015 Numai va bagati intre pizde ca au de vorbit )) 4 1
cosmin r Reputație: -982 Postat Octombrie 1, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 1, 2015 Azi ma simt ....un sarlatan! Pe nevasta am mintzit-o ca-s la amanta, pe amanta ca-s la nevasta si de fapt io stau la crasma si ma uit la aberatziile da pa forum! Ba da ce sarlatan ma simt! PS: Pe mine m-am mintzit azi cand am plecat de acasa ca fut si io ceva! 4 3
Administrator pisicuts Reputație: 114438 Postat Octombrie 1, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Octombrie 1, 2015 Azi ma simt ....un sarlatan! Pe nevasta am mintzit-o ca-s la amanta, pe amanta ca-s la nevasta si de fapt io stau la crasma si ma uit la aberatziile da pa forum! Ba da ce sarlatan ma simt! PS: Pe mine m-am mintzit azi cand am plecat de acasa ca fut si io ceva! asta inseamna sa fii mafiot ! 4
cosmin r Reputație: -982 Postat Octombrie 1, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 1, 2015 NU mai am puncte!!!! Pisicutz fa ceva!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 2, 2015 dhlu pulii .............. !!!!!! !!!@!!!!!!!!
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2015 Postat Octombrie 2, 2015 dolores , deceu , xoxo legolas 2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2015 Postat Octombrie 2, 2015 dhlu pulii .............. !!!!!! !!!@!!!!!!!! :no2 DHL stiam ca sunt cele mai bune servicii postale de pe glob. Eu intotdeauna am primit de la ei coletele in buna stare si la timp. Ba chiar mi s-a intamplat sa am ceva probleme cu Fed-Ex-ul sau chiar cu UPS-ul... 2
klm112 Reputație: 5026 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Octombrie 2, 2015 dhlu pulii .............. !!!!!! !!!@!!!!!!!!De trimis sau de primit ?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 2, 2015 De trimis sau de primit ?primit
klm112 Reputație: 5026 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Octombrie 2, 2015 Şi zeii greşesc
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 2, 2015 :no2 DHL stiam ca sunt cele mai bune servicii postale de pe glob. Eu intotdeauna am primit de la ei coletele in buna stare si la timp. Ba chiar mi s-a intamplat sa am ceva probleme cu Fed-Ex-ul sau chiar cu UPS-ul...nici la mine nu au fost pb pana acu, doar ca au venit ieri eram putin pb la magazin nu tu tel, nu tu mail. dar i-am sunat astazi si vor ajunge, dar aveam niste drumuri prin oras si ma incurca....
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum