Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

legolas

fara intentie , sa ma scuzi  :laugh2

Vizitator
Postat

primit

Depinde de unde il primesti, conditii meteo, daca se face vamuirea iarasi mai dureaza ceva, cand a ajuns in Hub-urile de depozitare de la Berlin sau Amsterdam, ce tip de prioritate are expeditia (normala sau rapida) etc. De regula expeditorul da un termen de primire intre data de si data de, nu da o data exacta (nici Amazon, nici Ebay, nici Best Buy, nici chiar cand il expediaza o persoana fizica din US sau EU nu se da o data exacta de primire).

Eu zic sa nu te enervezi, rezolvi mai usor fara nervi ;) :hug1

Vizitator
Postat

nici la mine nu au fost pb pana acu, doar ca  au venit ieri eram putin pb la magazin nu tu tel, nu tu mail. dar i-am sunat astazi si vor ajunge, dar aveam niste drumuri prin oras si ma incurca....

aaa... pai asta e altceva. Pai oricum nu-ti ajung la prima ora.... ;)

• Oras:worldwide
Postat

Depinde de unde il primesti, conditii meteo, daca se face vamuirea iarasi mai dureaza ceva, cand a ajuns in Hub-urile de depozitare de la Berlin sau Amsterdam, ce tip de prioritate are expeditia (normala sau rapida) etc. De regula expeditorul da un termen de primire intre data de si data de, nu da o data exacta (nici Amazon, nici Ebay, nici Best Buy, nici chiar cand il expediaza o persoana fizica din US sau EU nu se da o data exacta de primire).

Eu zic sa nu te enervezi, rezolvi mai usor fara nervi ;) :hug1

a ajuns rapid pb e ca nu am primit si eu un tel cand a ajuns cu el la usa si nici un mail ceva. Am descorperit ca a ajuns mai devreme ce e drept urmarind eu tracking number .....mda. nu-s nervoasa dar sunt incurcata cu cateva drumuri si nu imi place sa am un program bine pus la punct si sa il modific in fct de altii. in fine vine astazi si pace :D  :hug1

Postat

Fericit ! Yuuupppyyy !

moaa cat ma excita omu asta. yum yum licky lick. l-as linge transversal. aoleu gata ma potolesc :laugh2

Postat

Bine ca nu l-ai linge si atat.

Peseu : s-a rupt lantul de iubire?

nu stiu la ce iubiri faci referire, sentimental sunt bine merci, calma, satisfacuta, echilibrata de cand m-am impacat cu fostul :)

Postat

Sa mai zica cineva ca ciorba reincalzita nu e buna...

mda nu stiu mie mi se potriveste. prefer ceva cunoscut, intim, cu care stiu ca merg la sigur inclusiv in pat. de ce sa risc dezamagirea  cand stiu ca pot avea ceva de calitate.  e fix ce mi se potriveste acum , mai incolo vedem :)

Postat

mda nu stiu mie mi se potriveste. prefer ceva cunoscut, intim, cu care stiu ca merg la sigur inclusiv in pat. de ce sa risc dezamagirea  cand stiu ca pot avea ceva de calitate.  e fix ce mi se potriveste acum , mai incolo vedem :)

Esti mai schimbatoare ca vremea in Alaska

Postat

Esti mai schimbatoare ca vremea in Alaska

ba deloc, din afara poate. pt orice am motive intemeiate si indelung gandite :) doar ca nu tin sa explic tuturor mecanismul meu pas cu pas 

• Oras:Bucuresti
Postat

ce mai faci bre? 

Bine fata tatii,ma gandeam cum sa te conving sa pui si tu doua ,trei poze

Postat

Bine fata tatii,ma gandeam cum sa te conving sa pui si tu doua ,trei poze

nu pun dar o sa iti trimit tie in pm cand am timp. ca ai castigat ala cu Inji , o sa anunt si acolo. daca vrei sa le postezi tu treaba ta

Postat

nu pun dar o sa iti trimit tie in pm cand am timp. ca ai castigat ala cu Inji , o sa anunt si acolo. daca vrei sa le postezi tu treaba ta

Ia exemplul Lanei,nu te rusina,plus ca in felul asta elimini suspiciunile :laugh2

Vizitator
Postat

Mediafax:

11:09 Profesor de la o scoala din Bucuresti, suspectat ca fotografia eleve de clasa a II-a in baie. Inspectoratul Scolar a inceput o ancheta in acest caz

Futu-l in gura sa-l fut... toti profesorii astia **spam editat**i.... :angry :angry :angry :angry

• Like 1
Postat

Ia exemplul Lanei,nu te rusina,plus ca in felul asta elimini suspiciunile :laugh2

nu este stilul meu sa ajung posirca tuturor maselor. Eu sunt pentru putini cativa :) Cu care am eu chef si placere sa ma vada inclusiv cum arat. PAna una alta eu nu am avut niciodata nevoie de pizda cur tate sa captez atentie, nu ca nu ar fi reusite. Dar fizicul si frumusetea nu au merite personale, ca inteligenta, personalitate , etc. Asta daca vb de frumusete ca in rest machiaje si chestii fac din broscuta o zana. Nu o femeie e frumoasa cand e frumoasa cand face zero efort pt asta. am zis o sa iti trimit cateva in calitate de castigator al joculuetului, punele tu daca asa vrei

Postat

Mediafax:

11:09 Profesor de la o scoala din Bucuresti, suspectat ca fotografia eleve de clasa a II-a in baie. Inspectoratul Scolar a inceput o ancheta in acest caz

Futu-l in gura sa-l fut... toti profesorii astia **spam editat**i.... :angry :angry :angry :angry

aoleu , pai si alea se lasau pozate ca niste capre toante ce dracu?

Postat

nu este stilul meu sa ajung posirca tuturor maselor. Eu sunt pentru putini cativa :) Cu care am eu chef si placere sa ma vada inclusiv cum arat. PAna una alta eu nu am avut niciodata nevoie de pizda cur tate sa captez atentie, nu ca nu ar fi reusite. Dar fizicul si frumusetea nu au merite personale, ca inteligenta, personalitate , etc. Asta daca vb de frumusete ca in rest machiaje si chestii fac din broscuta o zana. Nu o femeie e frumoasa cand e frumoasa cand face zero efort pt asta. am zis o sa iti trimit cateva in calitate de castigator al joculuetului, punele tu daca asa vrei

Draguta,pe Lana am cunoscut-o inainte sa puna poze,asadar afirmatia ta de mai sus nu-si are rostul,dar te scuz deoarece nu stiai.Cat despre pozele tale,sincer chiar nu ma intereseaza,am participat la acel joc pt distractie

Postat

Draguta,pe Lana am cunoscut-o inainte sa puna poze,asadar afirmatia ta de mai sus nu-si are rostul,dar te scuz deoarece nu stiai.Cat despre pozele tale,sincer chiar nu ma intereseaza,am participat la acel joc pt distractie

eu nu ma compar cu ea, tu ai adus-o in conversatie. Daca nu vrei poze nu ti le trimit atunci, cum vrei. Nu e ca si cand imi faci o favoare :)))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...