Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Roz, desi ca ani si gandire esti o musoasa pentru mine, nu m-am aruncat sa-ti dau sfaturi, ti-am ascultat (citit) aberatiile.

Pe cat de nervoasa devii de la un timp... pe atat enevanta.

Ia-mi "rautatea" cum vrei, justific-o prin bautura, it's your and only your business how you make things better to sleep at night...

Ce anume te face sa crezi ca esti superioara tuturor... nu stiu, ce stiu cu siguranta: tu ai vazut doar picaturi pe langa altii, problemele tale sunt/au fost mari doar pentru tine.

Multi dintre noi am fost unde esti tu inante de gradinita...

Scuza-ma, sweet child, to teach somebody... you have to grow up. :)

:hug1 :hug1

Iar tu ca o domina care le stii pe toate nici pula n-o poti suge fara oftica...

• Oras:worldwide
Postat

Roz, desi ca ani si gandire esti o musoasa pentru mine, nu m-am aruncat sa-ti dau sfaturi, ti-am ascultat (citit) aberatiile.

Pe cat de nervoasa devii de la un timp... pe atat enevanta.

Ia-mi "rautatea" cum vrei, justific-o prin bautura, it's your and only your business how you make things better to sleep at night...

Ce anume te face sa crezi ca esti superioara tuturor... nu stiu, ce stiu cu siguranta: tu ai vazut doar picaturi pe langa altii, problemele tale sunt/au fost mari doar pentru tine.

Multi dintre noi am fost unde esti tu inante de gradinita...

Scuza-ma, sweet child, to teach somebody... you have to grow up. :)

:hug1 :hug1

scumpa mea nu ma cred ncicum, doar ca vreau sa dai noii locuintei o insemnatate puternica. si daca nu intekegi asa elegant feyyy mucoasa cum sunt intr-o zi te imbat de pici sub masa si apoi te iau la mine acas sa iti revii. si eu nu iau persoane la mine!! :P nebuna mea las\ ca's grow up suficient, fii cuminte. :hug1

Postat

Nicu Plesa era? :)

Nu ma,Dorina suge tot :laugh2

P.S app,ti-am zis vreodata cat de mult te iubesc? fara shto

Postat

Nu ma,Dorina suge tot :laugh2

P.S app,ti-am zis vreodata cat de mult te iubesc? fara shto

Cum ai ajuns la concluzia asta? Nu sug putze impotente, evident. :D

N-am mai citit / auzit demult numele asta, sor-mea il mai scuipa uneori, de asta cred ca nu-mi place.

Cat de mult iubesti tu sa ma lingi in cur, stiu, abtine-te de la declaratii, unii mananca in timp ce citesc pe aici... :laugh2

Postat

scumpa mea nu ma cred ncicum, doar ca vreau sa dai noii locuintei o insemnatate puternica. si daca nu intekegi asa elegant feyyy mucoasa cum sunt intr-o zi te imbat de pici sub masa si apoi te iau la mine acas sa iti revii. si eu nu iau persoane la mine!! :P nebuna mea las\ ca's grow up suficient, fii cuminte. :hug1

Tu vrei sa dai locuintei mele o insemnatate puternica...

Ma imbeti tu si...

Girl, spune-mi ca esti beata sau drogata, pls.

:hug1

Postat

Tu vrei sa dai locuintei mele o insemnatate puternica...

Ma imbeti tu si...

Girl, spune-mi ca esti beata sau drogata, pls.

:hug1

sper doar sa fii bine , atata tot. :)

vb maine  :hug1

• Like 1
Postat

Dati-va si CNP-urile =)) =)) =))

Daca=l da pe al meu,se opreste netu py 24 de ore

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Dati-va si CNP-urile =)) =)) =))

Si cu tine, vrei sa fie nimfo si cancan in faliment?! :laugh2

Cand anuntam CNP-ul mai recapitulam prostiile de acum cativa ani, mai exact inainte sa se nasca bosorogii mei "dragi"... apoi finalul... inca nu m-am hotarat, poate de la caramida uneia din geanta care aterizeaza pe crestet de la atata gadilat libidinos... poate datorita dansului fericii pe peron ca pleaca in barcelona in franta eroina accidental proiecteza un sut in cur bosorogului, sa speram ca dansul tine si pe celalalt de mana... :laugh2

Posibilitati sunt multe, ca vine vorba, de acum o sa am geanta mai grea... :laugh2 :laugh2 :laugh2

Vizitator transparent
Reputație: 0
Postat

Precum Razboinicul Luminii :laugh2 

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:sud
Postat

Bună și tie. Cred ca lumea se reface dupa nițică fierbere verbală, doar e duminică și nu suntem fiare

Vizitator i.like.milfs
Postat

Plictisit

• Oras:Unde vreau
  • Oras:Unde vreau
Postat

Bună și tie. Cred ca lumea se reface dupa nițică fierbere verbală, doar e duminică și nu suntem fiare

Tot cu din astea va ocupati?? :)

Postat

Tot cu din astea va ocupati?? :)

Putem să scăpăm dă ele ? Am putea , da e greu

Vizitator
Postat

Plin de speranta si foarte bucuros ! :rockettes-1 :rockettes-1

Magazinele F64 au introdus in paleta lor de servicii si serviciile de developare a filmelor fotografice A/N si color C41 si servicii de scanare a filmelor foto pe rezolutie maxima de 9600 DPI.

Incepe o noua era a filmului fotografic, care reuseste inca sa tina la respect formatul digital ! :rockettes-1 :rockettes-1 :rockettes-1 :138x :138x

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 11 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...