Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Trezit la 06:00, spalat, ceva exercitii fizice, papa, ceva treaba, mers la futut. Un pahar de vin. As zice ca bine! :)

• Oras:worldwide
  • Oras:worldwide
Postat

ata de nervoasa i9ncat ma astept in orice secunda la un val de plans cu spume si clabuci

• Oras:offline
Postat

Urat design.

Astazi ma simt minunat, ieri m-am simtit cat de cat bine dar astazi este o zi cu adevarat minunata.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Urat design.

Se putea mai bine, asa este, dar e un nou inceput, un nou concept, si asta conteaza !

Uite si Duster Face-Lift (in productie de serie probabil din 2018):

http://2.bp.blogspot.com/-mGywu2DhCZ8/UBfxlPXcd1I/AAAAAAAABGQ/MVAnaThXKmo/s1600/Dacia_Duster.jpg

Postat

Nu sunt un fan al automobilelor dar are un design futuristic. Personal, nu-mi place, prefer masinile de epoca.

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Bre, careva folositi pe aici Android Smart Box ? Ceva pareri, adica e bun de ceva, Are Hulu ? Are Netflix ? Ceva CW sau CBS, canale pre-platite, xxx-uri ? Google/Youtube ? Se pot face up-date-uri ? Se pot pune si alte canale sau se poate face up-date la cele existente ? (puteti face si ceva caterinca, sau mai multe, da' si ceva opinii serioase - pe cat posibil :blushing2 :laugh2 :laugh2 )

Postat

Bre, careva folositi pe aici Android Smart Box ? Ceva pareri, adica e bun de ceva, Are Hulu ? Are Netflix ? Ceva CW sau CBS, canale pre-platite, xxx-uri ? Google/Youtube ? Se pot face up-date-uri ? Se pot pune si alte canale sau se poate face up-date la cele existente ? (puteti face si ceva caterinca, sau mai multe, da' si ceva opinii serioase - pe cat posibil :blushing2 :laugh2 :laugh2 )

Fii si tu mai succint

• Oras:Bucuresti
Postat

Ma simt naspa, am racit in plm. Imi simt capul cat China, ma ustura ochii si bineinteles nelipsitii muci si-au facut aparitia. Nu inteleg de ce nu dau astia drumul mai repede la caldura.

Acum eu ce fac?!?! O minune ceva, stie cineva ca sa-mi revin instant?  :bow

Postat

Ma simt naspa, am racit in plm. Imi simt capul cat China, ma ustura ochii si bineinteles nelipsitii muci si-au facut aparitia. Nu inteleg de ce nu dau astia drumul mai repede la caldura.

Iesi cu mine diseara la intalnire si-ti trece instantaneu

• Oras:Wasluy
  • Oras:Wasluy
Postat

da' nu mai stai la vila din baneasa ?

Postat

Iesi cu mine diseara la intalnire si-ti trece instantaneu

Nu ies nici pana la farmacie, astept sa vina farmacia la mine. :(

Postat

Sa stii ca poti incerca rugaciunea ca un tratament impotriva bolilor. Bineinteles, nu ne putem culca pe o ureche si incerca doar aceasta metoda; printr-o combinatie de antibiotice si iubire fata de Dumnezeu poti trece peste raceala cumplita.

• Oras:în a patra zi dã week-end
  • Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

Nu inteleg de ce nu dau astia drumul mai repede la caldura.

daca esti saraca si nu ai centrala proprie. =))))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 26 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...