vypushka Reputație: 4156 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Octombrie 5, 2015 mam trezit la 12 si mia stricat unu ziua cand mia zis cai luni azi
cosmin r Reputație: -982 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 5, 2015 Trezit la 06:00, spalat, ceva exercitii fizice, papa, ceva treaba, mers la futut. Un pahar de vin. As zice ca bine!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 5, 2015 ata de nervoasa i9ncat ma astept in orice secunda la un val de plans cu spume si clabuci
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 5, 2015 un val de plans cu spume si clabuciN-avem nevoie de inundatie
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 5, 2015 N-avem nevoie de inundatiece zi ghinionista, sa speram ca revine
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 5, 2015 ca dracu am fost in club si un facut sex cu o fosta prietena http://i61.tinypic.com/o56lpw.jpg 5
gabrogabro Reputație: 2355 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 5, 2015 Minunat
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2015 Postat Octombrie 7, 2015 WOW ! Din 2016 in productie de serie ! http://www.designboom.com/cms/images/--Z91/sh2.jpg
bipolar Reputație: 535 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:offline Oras:offline Postat Octombrie 7, 2015 Urat design.Astazi ma simt minunat, ieri m-am simtit cat de cat bine dar astazi este o zi cu adevarat minunata.
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2015 Postat Octombrie 7, 2015 Urat design.Se putea mai bine, asa este, dar e un nou inceput, un nou concept, si asta conteaza ! Uite si Duster Face-Lift (in productie de serie probabil din 2018): http://2.bp.blogspot.com/-mGywu2DhCZ8/UBfxlPXcd1I/AAAAAAAABGQ/MVAnaThXKmo/s1600/Dacia_Duster.jpg
bipolar Reputație: 535 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:offline Oras:offline Postat Octombrie 7, 2015 Nu sunt un fan al automobilelor dar are un design futuristic. Personal, nu-mi place, prefer masinile de epoca. 1
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 7, 2015 http://i59.tinypic.com/258b7dz.jpg 3
klm112 Reputație: 5026 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Octombrie 7, 2015 Şi nu mirosea urât ? 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2015 Postat Octombrie 7, 2015 Bre, careva folositi pe aici Android Smart Box ? Ceva pareri, adica e bun de ceva, Are Hulu ? Are Netflix ? Ceva CW sau CBS, canale pre-platite, xxx-uri ? Google/Youtube ? Se pot face up-date-uri ? Se pot pune si alte canale sau se poate face up-date la cele existente ? (puteti face si ceva caterinca, sau mai multe, da' si ceva opinii serioase - pe cat posibil :laugh2 )
johnny doispe beri Reputație: 124 Postat Octombrie 7, 2015 Postat Octombrie 7, 2015 Bre, careva folositi pe aici Android Smart Box ? Ceva pareri, adica e bun de ceva, Are Hulu ? Are Netflix ? Ceva CW sau CBS, canale pre-platite, xxx-uri ? Google/Youtube ? Se pot face up-date-uri ? Se pot pune si alte canale sau se poate face up-date la cele existente ? (puteti face si ceva caterinca, sau mai multe, da' si ceva opinii serioase - pe cat posibil :laugh2 )Fii si tu mai succint
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2015 Postat Octombrie 7, 2015 :laugh2 Pai nu merge ! :laugh2 Asa ceva, spre exemplu:Fii si tu mai succintSAVE $1 WHEN YOU SPEND $150 OR MORE See all eligible items http://ir.ebaystatic.com/pictures/aw/pics/sellerTools/iconSME-Arrow-6x8.pngPicture Information http://i.ebayimg.com/00/s/ODAwWDgwMA==/z/T58AAOSwu4BViNQ0/$_12.JPG
johnny doispe beri Reputație: 124 Postat Octombrie 7, 2015 Postat Octombrie 7, 2015 Bine mă,las-o așa
sorina4u Reputație: 79 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 8, 2015 Ma simt naspa, am racit in plm. Imi simt capul cat China, ma ustura ochii si bineinteles nelipsitii muci si-au facut aparitia. Nu inteleg de ce nu dau astia drumul mai repede la caldura. Acum eu ce fac?!?! O minune ceva, stie cineva ca sa-mi revin instant?
johnny doispe beri Reputație: 124 Postat Octombrie 8, 2015 Postat Octombrie 8, 2015 Ma simt naspa, am racit in plm. Imi simt capul cat China, ma ustura ochii si bineinteles nelipsitii muci si-au facut aparitia. Nu inteleg de ce nu dau astia drumul mai repede la caldura. Acum eu ce fac?!?! O minune ceva, stie cineva ca sa-mi revin instant? Iesi cu mine diseara la intalnire si-ti trece instantaneu
vypushka Reputație: 4156 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Octombrie 8, 2015 Ma simt naspa, am racit in plm. Imi simt capul cat China, ma ustura ochii si bineinteles nelipsitii muci si-au facut aparitia. Nu inteleg de ce nu dau astia drumul mai repede la caldura. Acum eu ce fac?!?! O minune ceva, stie cineva ca sa-mi revin instant? da' nu mai stai la vila din baneasa ?
sorina4u Reputație: 79 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 8, 2015 Iesi cu mine diseara la intalnire si-ti trece instantaneu Nu ies nici pana la farmacie, astept sa vina farmacia la mine.
johnny doispe beri Reputație: 124 Postat Octombrie 8, 2015 Postat Octombrie 8, 2015 Nu ies nici pana la farmacie, astept sa vina farmacia la mine. Pai la tine cica ar veni fabrica de medicamente direct 3
bipolar Reputație: 535 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:offline Oras:offline Postat Octombrie 8, 2015 Ma simt naspa, am racit in plm. Imi simt capul cat China, ma ustura ochii si bineinteles nelipsitii muci si-au facut aparitia. Nu inteleg de ce nu dau astia drumul mai repede la caldura. Acum eu ce fac?!?! O minune ceva, stie cineva ca sa-mi revin instant? Sa stii ca poti incerca rugaciunea ca un tratament impotriva bolilor. Bineinteles, nu ne putem culca pe o ureche si incerca doar aceasta metoda; printr-o combinatie de antibiotice si iubire fata de Dumnezeu poti trece peste raceala cumplita.
dolores rld Reputație: -518 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Octombrie 8, 2015 Nu inteleg de ce nu dau astia drumul mai repede la caldura.daca esti saraca si nu ai centrala proprie. ))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum