Vizitator mascul78 Reputație: 0 Postat Octombrie 17, 2015 Postat Octombrie 17, 2015 Fara chef! Are cineva un chef de donat?Vino să iei!
crystinutza Reputație: 7707 Postat Octombrie 17, 2015 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Postat Octombrie 17, 2015 Vino să iei! ms pt intentie. Astazi l-am recapatat.
estrogen Reputație: 1692 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Octombrie 17, 2015 Dintre toate intrebarile pe care ti le poate pune cineva, "Cum te simti azi" e cea mai idioata.
skyseven Reputație: 15269 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:- Oras:- Postat Octombrie 17, 2015 Dintre toate intrebarile pe care ti le poate pune cineva, "Cum te simti azi" e cea mai idioata. iar cea mai inteligenta, "Vrei sa ma simti"!??
Vizitator mascul78 Reputație: 0 Postat Octombrie 17, 2015 Postat Octombrie 17, 2015 ms pt intentie. Astazi l-am recapatat. <3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 17, 2015 ma simt putin imbecila, era un baiat atat de frumos la casa in fata mea ca era sa scap uleiu. in ce fel imi fug ochii, sa imi fie rusine!
sorina4u Reputație: 79 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 17, 2015 Ma simt cam singura, Bety a fugit in vacanta cateva zile. M-a sedus si m-a abandonat
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Octombrie 17, 2015 ....Fresh!
skyseven Reputație: 15269 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:- Oras:- Postat Octombrie 17, 2015 ma simt putin imbecila, era un baiat atat de frumos la casa in fata mea ca era sa scap uleiu. in ce fel imi fug ochii, sa imi fie rusine! Privirile noastre aluneca chiar mai usor pe ...formele feminine. Stii mai ceva decat uleiul acela. Pai, da sa-ti fie rusine!! 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 17, 2015 Privirile noastre aluneca chiar mai usor pe ...formele feminine. Stii mai ceva decat uleiul acela. Pai, da sa-ti fie rusine!! sa stii ca-s f fidela in relatii inafara de ochii, cred ca sunt abarbatata sau cum se spune la afemeiat pt femei tu ce faci boo?
skyseven Reputație: 15269 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:- Oras:- Postat Octombrie 17, 2015 sa stii ca-s f fidela in relatii inafara de ochii, cred ca sunt abarbatata sau cum se spune la afemeiat pt femei Chiar ma intrebam cum simte o femeie cand isi plimba privirea pe un exemplar masculin care-i face deosebita placere. Chiar la ce te gandesti prima si prima data cand il vezi? Potenta, bani, putere, sex!?? 1
Vizitator mascul78 Reputație: 0 Postat Octombrie 17, 2015 Postat Octombrie 17, 2015 sa stii ca-s f fidela in relatii inafara de ochii, cred ca sunt abarbatata sau cum se spune la afemeiat pt femei tu ce faci boo?Focoasă/fierbinte/ always wet and ready to roll.. 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 17, 2015 Chiar ma intrebam cum simte o femeie cand isi plimba privirea pe un exemplar masculin care-i face deosebita placere. Chiar la ce te gandesti prima si prima data cand il vezi? Potenta, bani, putere, sex!??daca ii frumos tare ca cel de astazi nu ma gandesc la nimic ii observ discret buzele si ochii, ma ud usor si devin f neindemanatica, ma fastacesc. nu asa ca toanta , de obicei schimb cu ei zambete si priviri apoi fiecare pe drumu lui flirtu e activitatea mea favorita din lume 1
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Octombrie 17, 2015 Postat Octombrie 17, 2015 Nu stiu de ce dar eram convnsbca vodca este activtatea ta principala:))PS. Ai baut ceva azi? *
skyseven Reputație: 15269 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:- Oras:- Postat Octombrie 17, 2015 Pai flirtul merge cel mai bine daca esti putin ametit!
Vizitator mascul78 Reputație: 0 Postat Octombrie 17, 2015 Postat Octombrie 17, 2015 daca ii frumos tare ca cel de astazi nu ma gandesc la nimic ii observ discret buzele si ochii, ma ud usor si devin f neindemanatica, ma fastacesc. nu asa ca toanta , de obicei schimb cu ei zambete si priviri apoi fiecare pe drumu lui flirtu e activitatea mea favorita din lumeOh, noroc cu lady Frances Mortimer - daca ea nu inventa flirtul oare ce ai fi facut? 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 17, 2015 Oh, noroc cu lady Frances Mortimer - daca ea nu inventa flirtul oare ce ai fi facut?flirtu ma face sa ma simt foarte bine, efectiv simt electricitate prin tot corpu cand flirtez. in lipsa de cineva sunt in stare sa flirtez cu mine insami 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 17, 2015 Nu stiu de ce dar eram convnsbca vodca este activtatea ta principala:))PS. Ai baut ceva azi? *vodka e yum, nu auzi fey ca beau ocazional. ma rog ocazional cand nu-s in vacanta. am baut apa da, ce vrei sa ma deshidratez
skyseven Reputație: 15269 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:- Oras:- Postat Octombrie 17, 2015 flirtu ma face sa ma simt foarte bine, efectiv simt electricitate prin tot corpu cand flirtez. in lipsa de cineva sunt in stare sa flirtez cu mine insami Esti plina de subtilitati fine asa cum te stiam. 1
Vizitator mascul78 Reputație: 0 Postat Octombrie 17, 2015 Postat Octombrie 17, 2015 flirtu ma face sa ma simt foarte bine, efectiv simt electricitate prin tot corpu cand flirtez. in lipsa de cineva sunt in stare sa flirtez cu mine insami Sa tin minte daca mi se descarca tableta
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 17, 2015 Sa tin minte daca mi se descarca tableta infige-o sa se incarce
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 17, 2015 Esti plina de subtilitati fine asa cum te stiam. lasa subtilitatiile. asta e din seria ciudateniilor mele. vb cu mama odata la telefon si ma intreba de ce raspund asa aiurea ca parca nu sunt atenta. si eu i-am raspuns ca ma relaxez jucandu-ma cu sanii. ea ma intreaba mirata(de parca nu stie ca-s nebuna si am apucaturi stranii) cum vine asta? si am spus clar ca imi gasesc sanii f relaxanti, ca imi place cand sunt stresata sa ii arunc in sus, sa ii izbesc unu de celalalt sa rasucesc usor sfarcurile. si mi-a zis ca nu-s snataoasa si sa incetez cu apacaturile astea lesbiene. auzi lesbiene, cum lesbiene daca sunt sanii mei???!!! mie chiar imi place sa flirtez cu mine 3
Vizitator mascul78 Reputație: 0 Postat Octombrie 17, 2015 Postat Octombrie 17, 2015 lasa subtilitatiile. asta e din seria ciudateniilor mele. vb cu mama odata la telefon si ma intreba de ce raspund asa aiurea ca parca nu sunt atenta. si eu i-am raspuns ca ma relaxez jucandu-ma cu sanii. ea ma intreaba mirata(de parca nu stie ca-s nebuna si am apucaturi stranii) cum vine asta? si am spus clar ca imi gasesc sanii f relaxanti, ca imi place cand sunt stresata sa ii arunc in sus, sa ii izbesc unu de celalalt sa rasucesc usor sfarcurile. si mi-a zis ca nu-s snataoasa si sa incetez cu apacaturile astea lesbiene. auzi lesbiene, cum lesbiene daca sunt sanii mei???!!! mie chiar imi place sa flirtez cu mineLasa, data viitoare ii spui ca stai in cap si te scarpini in fund sau viceversa..
skyseven Reputație: 15269 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:- Oras:- Postat Octombrie 17, 2015 lasa subtilitatiile. asta e din seria ciudateniilor mele. vb cu mama odata la telefon si ma intreba de ce raspund asa aiurea ca parca nu sunt atenta. si eu i-am raspuns ca ma relaxez jucandu-ma cu sanii. ea ma intreaba mirata(de parca nu stie ca-s nebuna si am apucaturi stranii) cum vine asta? si am spus clar ca imi gasesc sanii f relaxanti, ca imi place cand sunt stresata sa ii arunc in sus, sa ii izbesc unu de celalalt sa rasucesc usor sfarcurile. si mi-a zis ca nu-s snataoasa si sa incetez cu apacaturile astea lesbiene. auzi lesbiene, cum lesbiene daca sunt sanii mei???!!! mie chiar imi place sa flirtez cu mine Pai da, nu-s apucaturi lesbiene deloc! :laugh2 Cunosc cativa care au apucaturi de alt gen, ....flirteaza cu D-zeu! Nu se poate numi dragoste sau amor, desi sunt amorezati in interiorul lor caci s-au saturat sa se descopere pe sine (sa flirteze cu ei insisi) si s-au apucat sa-l contemple pe D-zeu (unde-l gasesc, nu stiu si nici nu vreau sa stiu). Deci, un act de credinta mi se pare la stadiul de flirt emotional, caci nu-l ating.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 17, 2015 Pai da, nu-s apucaturi lesbiene deloc! :laugh2 Cunosc cativa care au apucaturi de alt gen, ....flirteaza cu D-zeu! Nu se poate numi dragoste sau amor, desi sunt amorezati in interiorul lor caci s-au saturat sa se descopere pe sine (sa flirteze cu ei insisi) si s-au apucat sa-l contemple pe D-zeu (unde-l gasesc, nu stiu si nici nu vreau sa stiu). Deci, un act de credinta mi se pare la stadiul de flirt emotional, caci nu-l ating. pai asta zic sdi eu ca nu e un gest lebian , era daca erau sanii altcuiva eu nu flirtez cu Doamne Doamne avem o relatie sanatoasa de tata fiica, eu ii multumesc pt ce imi ofera si daca simt ca ma pedepseste usor asa, ma uit in sus(la tavan......) si zic cu juma de gura plina de ciuda "tu m-ai facut asa....." 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum