Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator mascul78
Reputație: 0
Postat

Fara chef! Are cineva un chef de donat?

Vino să iei!

• Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Dintre toate intrebarile pe care ti le poate pune cineva, "Cum te simti azi" e cea mai idioata.

• Oras:-
Postat

Dintre toate intrebarile pe care ti le poate pune cineva, "Cum te simti azi" e cea mai idioata.

iar cea mai inteligenta, "Vrei sa ma simti"!?? :laugh2

Vizitator mascul78
Postat

=)) ms pt intentie. Astazi l-am recapatat. :)

<3

• Oras:worldwide
Postat

ma simt putin imbecila, era un baiat atat de frumos la casa in fata mea ca era sa scap uleiu. in ce fel imi fug ochii, sa imi fie rusine!

Postat

ma simt putin imbecila, era un baiat atat de frumos la casa in fata mea ca era sa scap uleiu. in ce fel imi fug ochii, sa imi fie rusine!

Privirile noastre aluneca chiar mai usor pe ...formele feminine. Stii mai ceva decat uleiul acela. :laugh2  Pai, da sa-ti fie rusine!!  :no2 

• Like 1
Postat

Privirile noastre aluneca chiar mai usor pe ...formele feminine. Stii mai ceva decat uleiul acela. :laugh2  Pai, da sa-ti fie rusine!!  :no2

sa stii ca-s f fidela in relatii inafara de ochii, cred ca sunt abarbatata sau cum se spune la afemeiat pt femei :laugh2

tu ce faci boo?

Postat

sa stii ca-s f fidela in relatii inafara de ochii, cred ca sunt abarbatata sau cum se spune la afemeiat pt femei :laugh2

Chiar ma intrebam cum simte o femeie cand isi plimba privirea pe un exemplar masculin care-i face deosebita placere. Chiar la ce te gandesti prima si prima data cand il vezi? Potenta, bani, putere, sex!??

• Like 1
Vizitator mascul78
Postat

tu ce faci boo?

Focoasă/fierbinte/ always wet and ready to roll..
  • Like 1
Postat

Chiar ma intrebam cum simte o femeie cand isi plimba privirea pe un exemplar masculin care-i face deosebita placere. Chiar la ce te gandesti prima si prima data cand il vezi? Potenta, bani, putere, sex!??

daca ii frumos tare ca cel de astazi nu ma gandesc la nimic ii observ discret buzele si ochii, ma ud usor si devin f neindemanatica, ma fastacesc. nu asa ca toanta , de obicei schimb cu ei zambete si priviri apoi fiecare pe drumu lui :) flirtu e activitatea mea favorita din lume 

• Like 1
Vizitator sarlatanu
Postat

Nu stiu de ce dar eram convnsbca vodca este activtatea ta principala:))

PS. Ai baut ceva azi?

*

Vizitator mascul78
Postat

daca ii frumos tare ca cel de astazi nu ma gandesc la nimic ii observ discret buzele si ochii, ma ud usor si devin f neindemanatica, ma fastacesc. nu asa ca toanta , de obicei schimb cu ei zambete si priviri apoi fiecare pe drumu lui :) flirtu e activitatea mea favorita din lume

Oh, noroc cu lady Frances Mortimer - daca ea nu inventa flirtul oare ce ai fi facut?

• Like 1
Postat

Oh, noroc cu lady Frances Mortimer - daca ea nu inventa flirtul oare ce ai fi facut?

flirtu ma face sa ma simt foarte bine, efectiv simt electricitate prin tot corpu cand flirtez. in lipsa de cineva sunt in stare sa flirtez cu mine insami :D

• Like 1
Postat

Nu stiu de ce dar eram convnsbca vodca este activtatea ta principala:))

PS. Ai baut ceva azi?

*

vodka e yum, nu auzi fey ca beau ocazional. ma rog ocazional cand nu-s in vacanta. am baut apa da, ce vrei sa ma deshidratez

Postat

flirtu ma face sa ma simt foarte bine, efectiv simt electricitate prin tot corpu cand flirtez. in lipsa de cineva sunt in stare sa flirtez cu mine insami :D

Esti plina de subtilitati fine asa cum te stiam. :)

• Like 1
Vizitator mascul78
Postat

Sa tin minte daca mi se descarca tableta ;)

Postat

Esti plina de subtilitati fine asa cum te stiam. :)

lasa subtilitatiile. asta e din seria ciudateniilor mele. vb cu mama odata la telefon si ma intreba de ce raspund asa aiurea ca parca nu sunt atenta. si eu i-am raspuns ca ma relaxez jucandu-ma cu sanii. ea ma intreaba mirata(de parca nu stie ca-s nebuna si am apucaturi stranii) cum vine asta? si am spus clar ca imi gasesc sanii f relaxanti, ca imi place cand  sunt stresata sa ii arunc in sus, sa ii izbesc unu de celalalt sa rasucesc usor sfarcurile. si mi-a zis ca nu-s snataoasa si sa incetez cu apacaturile astea lesbiene. auzi lesbiene, cum lesbiene daca sunt sanii mei???!!! mie chiar imi place sa flirtez cu mine

• Like 3
Vizitator mascul78
Postat

lasa subtilitatiile. asta e din seria ciudateniilor mele. vb cu mama odata la telefon si ma intreba de ce raspund asa aiurea ca parca nu sunt atenta. si eu i-am raspuns ca ma relaxez jucandu-ma cu sanii. ea ma intreaba mirata(de parca nu stie ca-s nebuna si am apucaturi stranii) cum vine asta? si am spus clar ca imi gasesc sanii f relaxanti, ca imi place cand sunt stresata sa ii arunc in sus, sa ii izbesc unu de celalalt sa rasucesc usor sfarcurile. si mi-a zis ca nu-s snataoasa si sa incetez cu apacaturile astea lesbiene. auzi lesbiene, cum lesbiene daca sunt sanii mei???!!! mie chiar imi place sa flirtez cu mine

Lasa, data viitoare ii spui ca stai in cap si te scarpini in fund sau viceversa..

Postat

lasa subtilitatiile. asta e din seria ciudateniilor mele. vb cu mama odata la telefon si ma intreba de ce raspund asa aiurea ca parca nu sunt atenta. si eu i-am raspuns ca ma relaxez jucandu-ma cu sanii. ea ma intreaba mirata(de parca nu stie ca-s nebuna si am apucaturi stranii) cum vine asta? si am spus clar ca imi gasesc sanii f relaxanti, ca imi place cand  sunt stresata sa ii arunc in sus, sa ii izbesc unu de celalalt sa rasucesc usor sfarcurile. si mi-a zis ca nu-s snataoasa si sa incetez cu apacaturile astea lesbiene. auzi lesbiene, cum lesbiene daca sunt sanii mei???!!! mie chiar imi place sa flirtez cu mine

Pai da, nu-s apucaturi lesbiene deloc! :laugh2 :laugh2  Cunosc cativa care au apucaturi de alt gen, ....flirteaza cu D-zeu! :slap2 :laugh2  Nu se poate numi dragoste sau amor, desi sunt amorezati in interiorul lor caci s-au saturat sa se descopere pe sine (sa flirteze cu ei insisi) si s-au apucat sa-l contemple pe D-zeu (unde-l gasesc, nu stiu si nici nu vreau sa stiu). Deci, un act de credinta mi se pare la stadiul de flirt emotional, caci nu-l ating. :laugh2

Postat

Pai da, nu-s apucaturi lesbiene deloc! :laugh2 :laugh2  Cunosc cativa care au apucaturi de alt gen, ....flirteaza cu D-zeu! :slap2 :laugh2  Nu se poate numi dragoste sau amor, desi sunt amorezati in interiorul lor caci s-au saturat sa se descopere pe sine (sa flirteze cu ei insisi) si s-au apucat sa-l contemple pe D-zeu (unde-l gasesc, nu stiu si nici nu vreau sa stiu). Deci, un act de credinta mi se pare la stadiul de flirt emotional, caci nu-l ating. :laugh2

pai asta zic sdi eu ca nu e un gest lebian , era daca erau sanii altcuiva :D  eu nu flirtez cu Doamne Doamne avem o relatie sanatoasa de tata fiica, eu ii multumesc pt ce imi ofera si daca simt ca ma pedepseste usor asa, ma uit in sus(la tavan......) si zic cu juma de gura plina de ciuda "tu m-ai facut asa....."

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 4 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...