prea fericitul humbaba Reputație: 10 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:27°59'20.62" N - 86°55'28.27" E Oras:27°59'20.62" N - 86°55'28.27" E Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 azi e vineri ar fi bine sa nu luati carne in gura Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 azi e vineri ar fi bine sa nu luati carne in guraAi vorbit cufetili Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 Link spre comentariu
vladizinho Reputație: -648 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:UK Oras:UK Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 Se poarta pozele de la Universitate? Trebuia sa fac si eu cateva Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 Se poarta pozele de la Universitate? Trebuia sa fac si eu cateva Zii bai evazat,erai alaltaieri p-acolo?ti-am vazut belitii o data/odata pe forumul asta,si am memoria buna...sosoni albi cu o dunga rosie in lungime,talpa spumoasa ,blugi deschisi la culoare albastru inortat ,destul de evazati(cough-prea-cough),imiatie geaca skin,hanorac,fata patrata,ochelari patrati,inalt aproape ca un baschelbalist care si-a ratat cariera la Pro? 2 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2015 Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 Azi ma simt....golanca..... Link spre comentariu
vladizinho Reputație: -648 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:UK Oras:UK Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 Zii bai evazat,erai alaltaieri p-acolo?ti-am vazut belitii o data/odata pe forumul asta,si am memoria buna...sosoni albi cu o dunga rosie in lungime,talpa spumoasa ,blugi deschisi la culoare albastru inortat ,destul de evazati(cough-prea-cough),imiatie geaca skin,hanorac,fata patrata,ochelari patrati,inalt aproape ca un baschelbalist care si-a ratat cariera la Pro? Blugii aia numai evazati nu`s... Iar fata o am rotunda, nu patrata Probabil ai vazut bine... Tinand cont ca descriptia outfit`ului e buna... Sosoni TH, albi, cu o dunga rosie... Blugi deschisi la culoare albastru inorat NU evazati... Geaca LC, Poliuretan, ca`i mai pet friendly hanorac LC gri(ai vazut doar gluga... altfel nu eram eu... fata rotunda, nu patrata, ochelari dreptunghiulari, nu patrati, inalt cat un Point Guard(pentru alta pozitie, media in NBA este mai mare de 6'2 cat am eu ). Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 Zii bai evazat,erai alaltaieri p-acolo?ti-am vazut belitii o data/odata pe forumul asta,si am memoria buna...sosoni albi cu o dunga rosie in lungime,talpa spumoasa ,blugi deschisi la culoare albastru inortat ,destul de evazati(cough-prea-cough),imiatie geaca skin,hanorac,fata patrata,ochelari patrati,inalt aproape ca un baschelbalist care si-a ratat cariera la Pro? mare noroc ai avut Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 Blugii aia numai evazati nu`s... Iar fata o am rotunda, nu patrata Probabil ai vazut bine... Tinand cont ca descriptia outfit`ului e buna... Sosoni TH, albi, cu o dunga rosie... Blugi deschisi la culoare albastru inorat NU evazati... Geaca LC, Poliuretan, ca`i mai pet friendly hanorac LC gri(ai vazut doar gluga... altfel nu eram eu... fata rotunda, nu patrata, ochelari dreptunghiulari, nu patrati, inalt cat un Point Guard(pentru alta pozitie, media in NBA este mai mare de 6'2 cat am eu ).I see...daca eram bataus,sau frustrat smardoinic,iti futeam un capac lejer ...firav,trebuie sa recunosc ca iti atarna coaiele pana la podea atunci cand stai cu fata in tastatura,focusat pe ce sa scrii pe nimfomane...de ce vorbesti de intervale si placari,cand e evident ca nici sosonii aia albi nu te ajuta?...#lafuga ...neserios! E.u.T:bai ghebosule! 3 4 Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 I see...daca eram bataus,sau frustrat smardoinic,iti futeam un capac lejer ...firav,trebuie sa recunosc ca iti atarna coaiele pana la podea atunci cand stai cu fata in tastatura,focusat pe ce sa scrii pe nimfomane...de ce vorbesti de intervale si placari,cand e evident ca nici sosonii aia albi nu te ajuta?...#lafuga ...neserios! E.u.T:bai ghebosule! ma bucur sa vad ca nu ti-ai pierdut duritatea odata cu cantecul cocosului. https://oldcountrystrong.files.wordpress.com/2012/05/hipsterbeardbeingatebyabear.jpg 1 Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 ma bucur sa vad ca nu ti-ai pierdut duritatea odata cu cantecul cocosului. https://oldcountrystrong.files.wordpress.com/2012/05/hipsterbeardbeingatebyabear.jpg #cuCuirigu! 1 4 Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 Cheshire cat, pentru ca pag 666. Link spre comentariu
vladizinho Reputație: -648 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:UK Oras:UK Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 I see...daca eram bataus,sau frustrat smardoinic,iti futeam un capac lejer ...firav,trebuie sa recunosc ca iti atarna coaiele pana la podea atunci cand stai cu fata in tastatura,focusat pe ce sa scrii pe nimfomane...de ce vorbesti de intervale si placari,cand e evident ca nici sosonii aia albi nu te ajuta?...#lafuga ...neserios! E.u.T:bai ghebosule! Data viitoare poate imi dai Nu de alta, dar sa eliminam orice urma de indoiala. Ca toti faceti afirmatii curajoase pe forum, desi evitati conflictele cand ma recunoasteti pe afara Link spre comentariu
vypushka Reputație: 4156 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 Data viitoare poate imi dai Nu de alta, dar sa eliminam orice urma de indoiala. Ca toti faceti afirmatii curajoase pe forum, desi evitati conflictele cand ma recunoasteti pe afara peafara iesti mai frumos canauntru 1 Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 peafara iesti mai frumos canauntruin concluzie:nu intra in casă 1 Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 Data viitoare poate imi dai Nu de alta, dar sa eliminam orice urma de indoiala. Ca toti faceti afirmatii curajoase pe forum, desi evitati conflictele cand ma recunoasteti pe afara Asta ar insemna sa ma bat cu toti ghertomanii din bucuresti...nu stiu,trebuie sa ma consult cu chuck..oricum,esti spus lui Marean... 2 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2015 Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 Asta ar insemna sa ma bat cu toti ghertomanii din bucuresti...nu stiu,trebuie sa ma consult cu chuck..oricum,esti spus lui Marean...&masaj Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 &masaj Osos 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2015 Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 Osos #oblojitcupalincădupă Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 #oblojitcupalincădupă Eu credeam ca te referi la cauciuce...my bad! 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2015 Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 Eu credeam ca te referi la cauciuce...my bad! păi da... da' nu-l lasam aşa.. Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 păi da... da' nu-l lasam aşa.. Il stropeai cu palinca dupa deci... 4 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 Labinsoane, te-a făcut Deceneu dă boala copiilor....'ca-i-ai coaili dă haladit care este ) Link spre comentariu
vladizinho Reputație: -648 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:UK Oras:UK Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 Asa realizez ce adunatura de martalogi, fraieri este pe forumul asta... Deci, voi considerati ca, a afirma ca l`ai vazut pe unu si ca puteai sa`l bati, inseamna a`l face "da boala copiilor"... Aha... Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 Asa realizez ce adunatura de martalogi, fraieri este pe forumul asta... Deci, voi considerati ca, a afirma ca l`ai vazut pe unu si ca puteai sa`l bati, inseamna a`l face "da boala copiilor"... Aha... toate ca toate, da' nu ti-e ca poate asa te vede si fionix si te prinde fara chefu de-a castiga lupta? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum