trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 16, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Noiembrie 16, 2015 In rest,totul la post? tutto aposto
? ec ed Reputație: -439 Postat Noiembrie 16, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Noiembrie 16, 2015 tutto aposto Ma bucur,sa stii..Nu am mai vazut poze,si am crezut ca...dar e ok,bine ca e bine! Nu m-am putut abtine! 4
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 16, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Noiembrie 16, 2015 Eu arat asa cum a fost sa fie, nu m-am holabat in oglinda 24/24 ca tine. Am fost in cea mai buna conditie fizic nu sa slabesc, ci sa ma simt bine, imi placea sa-mi pun corpul la efort... asta s-a oprit.Tu esti o falsa, din toate punctele de vedere. Si jalnica, desi minti ca esti extra fericita, esti un pres care cauta sa-mi dea peste nas cu aceleleasi aberatii superficiale. Nu m-am ingrasat ca am vrut sa fiu slaba, cand o sa vreau sa fiu, o sa fiu slaba pentru ca fac sport sa fiu sanatoasa.Jet!offf Amada iti doresc conditia fizica,frumusetea, veselia, prospetimea,independenta,bunastarea generala ei bine sa fie atat de prefacute ca la mine
yka Reputație: 9109 Postat Noiembrie 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 17, 2015 Hai ROMANIA, 3
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Noiembrie 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 17, 2015 offf Amada iti doresc conditia fizica,frumusetea, veselia, prospetimea,independenta,bunastarea generala ei bine sa fie atat de prefacute ca la mine Nu merci, pastreaza-ti blestemele.Happy dopata cu prozac sau/si bautura, cu apucaturi agresive fara motiv, da dovada de acoperis fugit complet.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 17, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Noiembrie 17, 2015 Nu merci, pastreaza-ti blestemele.Happy dopata cu prozac sau/si bautura, cu apucaturi agresive fara motiv, da dovada de acoperis fugit complet. da,bine,bine. nu iti dorescc nici de bine,nici de rau orice,dar taci drq din gura si nu te mai baga in seama la adresa mea ca te tot lungesti ,incepi pe orice thead,orice zi psycho stalker bitch hehe si nu meriti 10sec sa te citesc.timp pierdut si nerecastigabil ca sa fiu sigura ca nu imi mai papi timppu faci tu un marsh in ignore listu meu.bye din mers ,sa pasti fericita:)) 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Noiembrie 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 17, 2015 da,bine,bine. nu iti dorescc nici de bine,nici de rau orice,dar taci drq din gura si nu te mai baga in seama la adresa mea ca te tot lungesti ,incepi pe orice thead,orice zi psycho stalker bitch hehe si nu meriti 10sec sa te citesc.timp pierdut si nerecastigabil ca sa fiu sigura ca nu imi mai papi timppu faci tu un marsh in ignore listu meu.bye din mers ,sa pasti fericita:)) Te cam contrazici, psihopato, iar tot ce mi-ai spus e ma-ta ca era drogata cand te-a facut.
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2015 Postat Noiembrie 17, 2015 Rozico, scrii cam incoerent, ești nervoasa sau ești rămasă de aseară?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 17, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Noiembrie 17, 2015 Rozico, scrii cam incoerent, ești nervoasa sau ești rămasă de aseară?nu-s nervoasa,is superbusy azi si n-am timp.scriam repede
v-ships Reputație: 24 Postat Noiembrie 17, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Noiembrie 17, 2015 Ma simt bine, ca i-am futut ziua de dimineatza lu mos besina umeda. :waytogo Off topic: Fetili, io zic ca-i mai bine sa va scoateti dildo-urile din sertare sa-l faceti joagar pe sclavul de oly si sa-i aplicati o dubla penetrare, ca si asa n-are ce face cu dopul ala de putza/pluta. 1 3
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2015 Postat Noiembrie 17, 2015 Iar n ai loc de putza mea, ma? ))Tu ai grija ca se înmultesc peștii ca ciupercile si o sa futi doar curve cu peste ) 2 1
johnny&white Reputație: -438 Postat Noiembrie 18, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Noiembrie 18, 2015 Adormit...
sorina4u Reputație: 79 Postat Noiembrie 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 18, 2015 Iar sunt trista...offff....my baby blue, my Mister White si dvs?!?! Chiar toti eroii mei trebuie sa moara?!?! P.S. Oare o fi lasat reteta pe undeva, poate pe un bilet la loterie?!!
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Noiembrie 18, 2015 Postat Noiembrie 18, 2015 Iar sunt trista...offff....my baby blue, my Mister White si dvs?!?! Chiar toti eroii mei trebuie sa moara?!?! P.S. Oare o fi lasat reteta pe undeva, poate pe un bilet la loterie?!! Ma crezi ca am vazut serialul asta de ani de zile, dar n-am vazut ultimul sezon?)
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Noiembrie 18, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Noiembrie 18, 2015 sad by nature
sorina4u Reputație: 79 Postat Noiembrie 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 18, 2015 Ma crezi ca am vazut serialul asta de ani de zile, dar n-am vazut ultimul sezon? ) Pffff....eu l-am vazut si uite ce trista sunt...sa nu mai spun ca m-am amorezat de Jesse Pinkman de cand mi-a zis asta:
randunica Reputație: 6353 Postat Noiembrie 18, 2015 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Noiembrie 18, 2015 asa si asa...
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 18, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Noiembrie 18, 2015 1
Administrator pisicuts Reputație: 114488 Postat Noiembrie 18, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Noiembrie 18, 2015 1
satena matura Reputație: -15 Postat Noiembrie 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 22, 2015 Auzi javra de cotoi eu ti am zis sa Mi stergi. Ce am vrut eu idiotule imi vine sa rad ce prost esti Da te n morti matii o sa tivina randul sa nu te astepti idiotule sa ti planga cineva la mormant 1
satena matura Reputație: -15 Postat Noiembrie 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 22, 2015 Cretinule o sa ti planga la mormant lautarii nu si prietenii idiotule lautarii platiti cu bani cu lacrimi adevărate cine crezi ca o sa te anga 1
satena matura Reputație: -15 Postat Noiembrie 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 22, 2015 Hai lasa fara numar fara numar ce mai conteaza
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum