Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

Deprimat..extrem....

sa nu-ti dea-n gand vreo prostie...

• Like 1
  • Oras:Pajistea lu' Bucur
  • Oras:Pajistea lu' Bucur
Postat

Nu ma simt deloc bine. :( Am mancat jumari calde si mi-e rau...plm, nu era suficient ca mi-era greata, acum se manifesta si gastrita. M-am saturaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat de boala asta, mi-a mancat sufletul, nervii, timpul, somnul si vara, mi-a furat toata vara frate....monstrul asta vrea sa imi fure viata!!!  :cry2

Sunt sigura ca fac ceva gresit...cred ca nu identific corect senzatia de foame sau nu mananc ce trebuie. Ce cacat sa mai fac?!?!  :no2

Trebuie doar sa pui punct unor tabieturi, sau si tu esti slaba ?

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Te-au bannat dincolo? =))

cine e dincolo ? =))

• Like 2
Vizitator
Postat

Tot el =))

e lumea cuminte 'n pula mea acoloşa... :( ... nici n'ai cum să-i citeşti :)

• Like 1
Vizitator stau de sase
Postat

Te mananca si cauti sa te asigur.. Te ador, nu e clar?

Amada, cu toate sculele pe care le detii, ce i-ai face pisicului...? Pana pui mana pe el, fa o recenzie imaginara. ;)

• Like 4
  • Oras:Bucuresti
Postat

Amada, cu toate sculele pe care le detii, ce i-ai face pisicului...? Pana pui mana pe el, fa o recenzie imaginara. ;)

n-am chef. Ma apuca duca iar. Am ajuns sa ma uit la pula ca la o piesa rara de muzeu... :D Nu sunt la pensie inca, nu ma pot impaca cu gandul si nici n-ar trebui.
  • Oras:-
  • Oras:-
Postat

n-am chef. Ma apuca duca iar. Am ajuns sa ma uit la pula ca la o piesa rara de muzeu... :D

Iar pe de alta parte pe mine notiunea "pizda" ma inspira! Cand n-o gust in viata de zi cu zi (din motive obiective), ea se idealizeaza si mai mult in sufletul meu.  :laugh2

• Like 2
Postat

Iar pe de alta parte pe mine notiunea "pizda" ma inspira! Cand n-o gust in viata de zi cu zi (din motive obiective), ea se idealizeaza si mai mult in sufletul meu. :laugh2

:) Eu nu dau dovezi de sex slab... Mi-ar placea sa realizeze lumea uneori ca am si eu slabiciunile ei, dar mi le protejez bine. Mi-e un dor nebun de "pula", dar toate pulile din bucale nu m-ar satura.. cea care ma scoate din minti nici nu are habar la ce ma supune... Daca tot sunt tare, sa fiu pana la capat si cu sufletul pe tava in care se tot zgarmaneste... Am deviat, sorry. :)
Postat

Fraera sunt. Nu ti-ai dat seama ce ai avut... Retardat! Eu am stiut ce iau, tu o sa plangi o viata... Eu sunt calita, ca tine... Ca mine, pula, nu mai vezi.

Postat

Dap, nu conttazic, e normal... Nu gasesc un motiv sa raman.. Cu asta sa zic ca ma justific. Praf si muci e si el... Nu mai e un joc, retardul cica se sacrifica sa nu mai sufar.. Nu, desi as transa cu drujba.

Postat

Nasol.. asa ma simt! Nu mai merg la fete racit... ce sa mai termin, cand pompez 2 minute si mi se taie respiratia, pisa-m-as pe ei de plamani, poate se mai curata!

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Si Pisi vroia sa-mi dea un laptop... Am pm, ma mai gAndesc... :) merci oricum pentru intentie :)

Asteapta tu laptopul cum asteapta vrabia malaiul :)))))))

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.