gebeleisys Reputație: 1515 Postat Decembrie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 24, 2015 Am stat asa putin pe ganduri si mi-am dat seama.. De vineri, cand raceala m-a bagat la pat, si pana azi (cand inca mai sunt ragusit si mai am oaresce durere in gat) am mancat urmatoarele:2 salate (rosii, ceapa, masline, branza)1 pomana porcului cu varza murata1 farfurie de supa3 felii de paine cu unt si sunca3 fructe In rest am mancat doar jumari si bomboane de ciocolata - in 7 zile... 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Decembrie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 24, 2015 Ma simt excelent dupa ce am terminat cu bradul...acum stau paznic , am cel mai smecher brad...are globuri, ghirlande si mai are ceva: 4 ochi mari si verzi ce se antreneaza de zici ca sunt la panoul de catarat. Ei sunt motanii mei. Am cel mai frumos brad pana ma culc. 3 13
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 25, 2015 De pe laptop scriu, incarca w10 acum, n-a fost usor nici asta, nu mai depista dvd, a trebuit sa mai cotrobai, nu a vrut sa instaleze ca e ca un downgrade la 32x...Nu mi-am dat seama cat e ora, opresc piftia si ma bag si eu sa iau un sufltel in brate, incerc sa ma corup sa fac un bebe... Neinfricata e cam terminata de frica, dar daca ma mai joc... se prinde oricum, n-as mai da afara... Dementa.... Multi ofticosi pe aici, nu am de ce sa mai spun, dar cand iubesti tipi, ma doare nici pe cine deranjeaza.... PS. Am modificat. Frustratii curului... 1
the godfather Reputație: -1028 Postat Decembrie 25, 2015 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Decembrie 25, 2015 așa mă simt...)) 4 9
the godfather Reputație: -1028 Postat Decembrie 25, 2015 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Decembrie 25, 2015 )) 3 9
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Decembrie 25, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Decembrie 25, 2015 Nu cred in miracolele de Craciun, desi fiecare dintre noi am avea nevoie din cand in cand de cate un miracol, nu de multe ori, dar cat mai des posibil. Daca miracolele ar exista, n-ar mai fi in mod sigur oameni bolnavi, saraci sau nefericiti s nici atata rautate si falsitate in lume. Anul asta nu simt deloc spiritul acestei sarbatori, desi am incercat tot anul sa contribui la fericirea altora, cum spunea cineva - singurele minuni apartin naturii torni in vie apa si ceste vin - Craciun fericit cum si alaturi de cine va doriti ! 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 25, 2015 Postat Decembrie 25, 2015 Nu cred in miracolele de Craciun, desi fiecare dintre noi am avea nevoie din cand in cand de cate un miracol, nu de multe ori, dar cat mai des posibil. Daca miracolele ar exista, n-ar mai fi in mod sigur oameni bolnavi, saraci sau nefericiti s nici atata rautate si falsitate in lume.Anul asta nu simt deloc spiritul acestei sarbatori, desi am incercat tot anul sa contribui la fericirea altora, cum spunea cineva - singurele minuni apartin naturii torni in vie apa si ceste vin - Craciun fericit cum si alaturi de cine va doriti !Iubindu-te pe tine, ii vei iubi si pe ceilalti ! Stii ce zic ? Sper ca da ! P.S: PUNE MANA SI FA POZE, ai sa vezi viata cu alti ochi ! Si lasa schelele si alte obiective industriale. Fotografiaza VIATA, pricepi tu ce zic !
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 25, 2015 Postat Decembrie 25, 2015 To what we have lost... and to what we have gained ! Craciun Fercit tutror ! 3
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 25, 2015 Nup, n-am ce sa le spun si asa au vazut prea mult si au inteles prea putin...
klm112 Reputație: 5026 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Decembrie 26, 2015 sărbători futute...la propriu.aaah ce bine 1
gebeleisys Reputație: 1515 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 26, 2015 sărbători futute...la propriu.aaah ce bineLa mine tot futute... la figurat
klm112 Reputație: 5026 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Decembrie 26, 2015 La mine tot futute... la figurat multa sanatate...și sa treci la...propriu 1
thecat Reputație: 10279 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Decembrie 26, 2015 Io in noaptea de 23 spre 24 inca ma intorceam din diverse deplasari si "turnee". Ziua si seara de 24 au fost nebune (bucatareala si pregatiri in mod turbo), ieri a fost liniste si pace, acuma pot sa zic si io ca m-am odihnit cat de cat. Ma simt bine, dom'le, nu mai stiu de cand nu m-am simtit asa bine, recunosc. Laptopul are ultima sansa, daca ii pun iar w8 si tot nu merge inseamna ca-mi cade hd si e bun de aruncat la stadiul asta. Na ca sunt si it-st, pizducutzule! Tractorul a venit cu w8. alte drivere nu are pe net. Am cautat eu s-o dreg, dar dupa ce i-am drivere de w8 fie pe xp sau w7... Pe xp oricum era mai stabil, deci tot raman la parerea ca e mai bun, pe w7 cade cu eroarea de ecran albastru. Pun w8, desi nu-l suport, daca mere dupa, sanse sunt, ok, daca nu, ii spun pa, pa! De pe laptop scriu, incarca w10 acum, n-a fost usor nici asta, nu mai depista dvd, a trebuit sa mai cotrobai, nu a vrut sa instaleze ca e ca un downgrade la 32x... Amada, pe tine laptop-ul ala te persecuta cred ca petreci mai mult timp instaland si dezinstaland decat utilizandu-l efectiv. Sa mearga un windows (de oricare-ar fi) cu drivere destinate altei versiuni, e relativ putin probabil. Daca e din "generatia" w8, atunci drivere de XP sigur nu vei gasi, dar de w7 poate sunt sanse daca stii unde sa te uiti si cauti cu rabdare. Iar de w10 s-ar putea sa apara, daca n-or fi aparut deja. Dar parca ziceai ca are doar 2GB RAM, nu stiu cat consuma 10-le. De curiozitate, poti sa zici EXACT ce model e? (eventual poza la placuta de identitate) Si inca ceva: daca ai chef, incearca sa zici concret, CE anume face, care sunt problemele mai exact. Daca da blue screen, sau daca apar erori, ce anume scrie EXACT pe ele samd. Hai ca poate-i dam de capat. 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 26, 2015 Io in noaptea de 23 spre 24 inca ma intorceam din diverse deplasari si "turnee". Ziua si seara de 24 au fost nebune (bucatareala si pregatiri in mod turbo), ieri a fost liniste si pace, acuma pot sa zic si io ca m-am odihnit cat de cat. Ma simt bine, dom'le, nu mai stiu de cand nu m-am simtit asa bine, recunosc. Amada, pe tine laptop-ul ala te persecuta cred ca petreci mai mult timp instaland si dezinstaland decat utilizandu-l efectiv. Sa mearga un windows (de oricare-ar fi) cu drivere destinate altei versiuni, e relativ putin probabil. Daca e din "generatia" w8, atunci drivere de XP sigur nu vei gasi, dar de w7 poate sunt sanse daca stii unde sa te uiti si cauti cu rabdare. Iar de w10 s-ar putea sa apara, daca n-or fi aparut deja. Dar parca ziceai ca are doar 2GB RAM, nu stiu cat consuma 10-le. De curiozitate, poti sa zici EXACT ce model e? (eventual poza la placuta de identitate) Si inca ceva: daca ai chef, incearca sa zici concret, CE anume face, care sunt problemele mai exact. Daca da blue screen, sau daca apar erori, ce anume scrie EXACT pe ele samd. Hai ca poate-i dam de capat. Esti un scump ca de obicei! Nu sunt alte drivere pe modelul asta. Am incarcat si w10, merge cam lent pentru rabdarea mea, dar merge fara erori, si le-a tras el pe toate automat.
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2015 Postat Decembrie 26, 2015 Esti un scump ca de obicei! Nu sunt alte drivere pe modelul asta. Am incarcat si w10, merge cam lent pentru rabdarea mea, dar merge fara erori, si le-a tras el pe toate automat. Amada, cat Ram are ?? Daca are sub 4 Gigi, incearca si mai pune o bareta de inca 4 Gigi, nu costa mult (pana in 130 Ron parca, am luat una prin octombrie). AI sa vezi ca se misca muulttt mai bine ! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2015 Postat Decembrie 26, 2015 OTMă simț ca Amada.... 'n pula mea Da' m'am apucat de 2L roşu de butuc 1
johnny&white Reputație: -438 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Decembrie 26, 2015 Cam nasol, azi era sa raman fara permis.
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2015 Postat Decembrie 26, 2015 OTMă simț ca Amada.... 'n pula mea Da' m'am apucat de 2L roşu de butuc Pa stomacu' gol ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2015 Postat Decembrie 26, 2015 Cam nasol, azi era sa raman fara permis.Hmm... mda, pai de Craciun/Paste stau astia cu ochii beliti cat cepele, sa faca si ei de-o poseta cadou pentru nevasta, un Lego la copii, un purcel/o juninca... :rax2 :slap2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2015 Postat Decembrie 26, 2015 Pa stomacu' gol ? Eeee pă dreaq.... am băgat o țuică inainte 1
johnny&white Reputație: -438 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Decembrie 26, 2015 Hmm... mda, pai de Craciun/Paste stau astia cu ochii beliti cat cepele, sa faca si ei de-o poseta cadou pentru nevasta, un Lego la copii, un purcel/o juninca... :rax2 :slap2 Ai dreptate si tu,pe mine ma enerveaza ca stau prin boscheti, in rest sa-si faca meseria. Oricum eram de vina 100%. 1 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2015 Postat Decembrie 26, 2015 Ai dreptate si tu,pe mine ma enerveaza ca stau prin boscheti, in rest sa-si faca meseria. Oricum eram de vina 100%.Ei pai atunci.... Inseamna ca au fost ingaduitori ! (Spiritul Sarbatorilor)
johnny&white Reputație: -438 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Decembrie 26, 2015 Ei pai atunci.... Inseamna ca au fost ingaduitori ! (Spiritul Sarbatorilor)Cam asa ceva. Pai zi tu, cum sa merg cu '' bicicleta'' cu 50 km/h.?? 3
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Decembrie 26, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Decembrie 26, 2015 Deja laptop-ul Amadei incepe sa ne traumatizeze pe noi, nu doar pe ea, cred ca e cel putin o saptamana de cand se chinuie sa-i dea de cap, mi-am luat in eu 2 in luna noiembrie, unul nou, altul refurbished, da' parol ca mai mult de cateva ore nu mi-a luat sa le fac sa functioneze in parametrii doriti. .... Eu cred ca Amada face BDSM cu el 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2015 Postat Decembrie 26, 2015 Deja laptop-ul Amadei incepe sa ne traumatizeze pe noi, nu doar pe ea, cred ca e cel putin o saptamana de cand se chinuie sa-i dea de cap, mi-am luat in eu 2 in luna noiembrie, unul nou, altul refurbished, da' parol ca mai mult de cateva ore nu mi-a luat sa le fac sa functioneze in parametrii doriti. .... Eu cred ca Amada face BDSM cu el ham ham
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum