azareth angelus Reputație: 3234 Postat Decembrie 26, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Decembrie 26, 2015 Cat despre cum ma simt ... ceva gen Grinch, dar nu asa verde, ca n-am dat in pancreatita ... am abordat Sarmaghedon-ul lent, usor, prin invaluire si l-am stropit cu sampanie si vin rosu, dar acuma m-am cam plictisit.
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Decembrie 26, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Decembrie 26, 2015 ham ham Tu stii ca nu incerc sa ma pun bine cu Amada, a fost o pura constatare, in mod sigur o sa monteze si motor cu reactie laptop-ului cat de curand 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 26, 2015 Amada, cat Ram are ?? Daca are sub 4 Gigi, incearca si mai pune o bareta de inca 4 Gigi, nu costa mult (pana in 130 Ron parca, am luat una prin octombrie). AI sa vezi ca se misca muulttt mai bine ! Sunt doar 2. Nu stiu daca mai intra alti Gigi in laptop, dar poate gasesc ceva prin usb... Deja laptop-ul Amadei incepe sa ne traumatizeze pe noi, nu doar pe ea, cred ca e cel putin o saptamana de cand se chinuie sa-i dea de cap, mi-am luat in eu 2 in luna noiembrie, unul nou, altul refurbished, da' parol ca mai mult de cateva ore nu mi-a luat sa le fac sa functioneze in parametrii doriti. .... Eu cred ca Amada face BDSM cu el
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Decembrie 26, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Decembrie 26, 2015 Esti un scump ca de obicei! Nu sunt alte drivere pe modelul asta. Am incarcat si w10, merge cam lent pentru rabdarea mea, dar merge fara erori, si le-a tras el pe toate automat. In mod sigur tu faci ceva gresit acolo cu acel laptop, incearca sa mergi la vreun baiat istet de prin zona, sigur sunt cu tona si la voi, te ajuta repejor si te scapa de chinurile astea mancatoare de Zen 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2015 Postat Decembrie 26, 2015 Tu stii ca nu incerc sa ma pun bine cu Amada, a fost o pura constatare, in mod sigur o sa monteze si motor cu reactie laptop-ului cat de curand
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Decembrie 26, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Decembrie 26, 2015 Sunt doar 2. Nu stiu daca mai intra alti Gigi in laptop, dar poate gasesc ceva prin usb... Pai alea 2 daca-s ambele ocupate, inseamna ca ai 2 X 1 GB RAM, asa ca pentru a obtine 4, iei ori una de 4 ori 2 X 2 sau poti pune doar una de 2 si atunci o sa ai 3 .... parol c-o sa rada baietii de ce-am scris 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 26, 2015 Pai alea 2 daca-s ambele ocupate, inseamna ca ai 2 X 1 GB RAM, asa ca pentru a obtine 4, iei ori una de 4 ori 2 X 2 sau poti pune doar una de 2 si atunci o sa ai 3 .... parol c-o sa rada baietii de ce-am scris Pai daca nu merge adaugat, merge schimbat. 1
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Decembrie 26, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Decembrie 26, 2015 Oricum, nu inteleg de ce o futeti la cap pe biata fata sa-si puna avioane de RAM, nu face nici gaming, nici randari 3D sau altceva care sa necesite o asemenea capacitate, pune-ti un Win 7 si noroc-bun, ce model e asta de nu gasesti tu drivere pentru el. 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 26, 2015 Oricum, nu inteleg de ce o futeti la cap pe biata fata sa-si puna avioane de RAM, nu face nici gaming, nici randari 3D sau altceva care sa necesite o asemenea capacitate, pune-ti un Win 7 si noroc-bun, ce model e asta de nu gasesti tu drivere pentru el. Asa l-au scos pentru w8, acum scrie w10. 4RAM n-ar strica, dar faci treaba cu el si asa daca folosesti rabdarea...
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Decembrie 26, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Decembrie 26, 2015 Asa l-au scos pentru w8, acum scrie w10. 4RAM n-ar strica, dar faci treaba cu el si asa daca folosesti rabdarea... Per ansamblu nu-mi place laptop-ul, nu stiu de ce, dar imi da un feeling straniu, au pe eMag resigilate la 1200 si ceva, cu 4 GB RAM,duce pana la 8 GB .... Mie-mi plac DELL-urile, am luat un junghi resigilat cu 549 lei, face rip la plotere de numa' numa' pentu ce aveam nevoie e perfect, al doilea e un Lenovo I7, aici am cautat piese cat mai bune, intr-un brand care inca nu este atat de notoriu si deci scump ca Sony sau Toshiba. N-are sens sa invetesc in ceva avion cu carcasa de aluminiu, oricum se uzeaza moral destul de repede, scopul lor e sa faca bani nu sa arate bine. 1
the godfather Reputație: -1028 Postat Decembrie 26, 2015 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Decembrie 26, 2015 ... 4 9
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 26, 2015 Per ansamblu nu-mi place laptop-ul, nu stiu de ce, dar imi da un feeling straniu, au pe eMag resigilate la 1200 si ceva, cu 4 GB RAM,duce pana la 8 GB .... Mie-mi plac DELL-urile, am luat un junghi resigilat cu 549 lei, face rip la plotere de numa' numa' pentu ce aveam nevoie e perfect, al doilea e un Lenovo I7, aici am cautat piese cat mai bune, intr-un brand care inca nu este atat de notoriu si deci scump ca Sony sau Toshiba. N-are sens sa invetesc in ceva avion cu carcasa de aluminiu, oricum se uzeaza moral destul de repede, scopul lor e sa faca bani nu sa arate bine. Corect! Primul sut in bara a fost ca l-am ales pe asta fiind in promotie cu windows gratis care nici nu stiam cum arata.
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Decembrie 26, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Decembrie 26, 2015 Corect! Primul sut in bara a fost ca l-am ales pe asta fiind in promotie cu windows gratis care nici nu stiam cum arata. Atunci instaleaza acel windows gratis cu care a venit, sigur a venit si cu un disc cu drivere pentru el. Urmatorul sfat e sa mergi la baietii destepti, sigur au mai vazut asa ceva si ti-l vor face in cateva ore, n-are sens sa te mai autoflagelezi cu el inca vreo saptamana 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 26, 2015 Atunci instaleaza acel windows gratis cu care a venit, sigur a venit si cu un disc cu drivere pentru el. Urmatorul sfat e sa mergi la baietii destepti, sigur au mai vazut asa ceva si ti-l vor face in cateva ore, n-are sens sa te mai autoflagelezi cu el inca vreo saptamana 1. Done, e pe w10; 2. Nu stiu daca mai merita, e uzat...Am de cautat un job, sa fac analize, etc... apoi o sa caut altul.
cata_roket Reputație: 12 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:prin zona Oras:prin zona Postat Decembrie 26, 2015 1. Done, e pe w10; 2. Nu stiu daca mai merita, e uzat...Am de cautat un job, sa fac analize, etc... apoi o sa caut altul. Vezi sa nu dai iar de vreun sef futacios, ca ce te faci, se zapacesc cromozomii, AND-ul va da cu virgula.... Si iar iti vor fi potrivnice astrele.....
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 26, 2015 1. Done, e pe w10; 2. Nu stiu daca mai merita, e uzat...Am de cautat un job, sa fac analize, etc... apoi o sa caut altul. Vezi sa nu dai iar de vreun sef futacios, ca ce te faci, se zapacesc cromozomii, AND-ul va da cu virgula.... Si iar iti vor fi potrivnice astrele..... Pe sefi ii fut doar cu straponul! 1 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Decembrie 26, 2015 1. Done, e pe w10; 2. Nu stiu daca mai merita, e uzat...Am de cautat un job, sa fac analize, etc... apoi o sa caut altul. Vezi sa nu dai iar de vreun sef futacios, ca ce te faci, se zapacesc cromozomii, AND-ul va da cu virgula.... Si iar iti vor fi potrivnice astrele..... Pe sefi ii fut doar cu straponul! ai invatat ce-s conturi clona si te trolezi mai nou singura? macar pune alte emoticoane eu iti spun,restul o gandesc
thecat Reputație: 10279 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Decembrie 26, 2015 Oricum, nu inteleg de ce o futeti la cap pe biata fata sa-si puna avioane de RAM, nu face nici gaming, nici randari 3D sau altceva care sa necesite o asemenea capacitate, Dom'le, hm.. e si nu prea e asa. In opinia mea, modul in care-s proiectate programele in ziua de azi le face foarte mari consumatoare de memorie. Nimeni nu-si mai bate capul sa optimizeze o aplicatie cum se facea pe vremuri, cand trebuia sa mearga tot sistemul cu 256 sau 512 MB RAM. Acuma putini se mai streseaza cu asta, ca deh, toata lumea are de castigat: programatorii termina mai repede aplicatia, deci sunt mai productivi, deci la sfarsitul lunii / anului castiga mai mult, firmele de software platesc mai putin per aplicatie, producatorii de hardware au vanzari crescute... Clientul / consumatorul? Cine-i ala? O vita proasta... sa suga pwla! Si uite asa te trezesti ca ai deschise 2-3 taburi cu ceva cacaturi in flash, mai merge un video de pe youtube, deschizi si un mail si te uiti in task manager si vezi ca ai aproape 2 GB ocupati, din care 1 GB consuma numa' Chrome-ul. Asa ca, niciodata nu mi-a placut sa recomand avioane cu reactie, dar din pacate sunt fortat sa zic (si eu) ca azi, 2 GB e destul de putin. Eu de exemplu pe laptop am 3, nu ma joc si nici nu fac randari sau alte chestii consumatoare de resurse, si deseori as simti nevoia de (macar) inca 1 GB in plus. Asa l-au scos pentru w8, acum scrie w10. 4RAM n-ar strica, dar faci treaba cu el si asa daca folosesti rabdarea... Mda, intr-adevar nu exista oficial suport pentru w7. S-ar putea incerca artificii (cautat dupa fiecare device in parte, la producatorii respectivi etc etc), dar e cam mare daravela si nici nu-i garantat rezultatul. Incearca w10 si vezi cum merge si cum iti place... si daca tot face talente, spune exact ce face si mai vedem. Chestia asta cu driverele e un alt mare kkt prin care producatorii te strang de o_o (sau de ce vreti voi, echivalent, in cazul fetelor) sa joci dupa cum iti canta ei. De un an tot ezit sa schimb laptop-ul, care deja are o varsta si ar vrea o pensionare onorabila, insa mi-e si mie groaza fix de constrangerile astea. 1
thecat Reputație: 10279 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Decembrie 26, 2015 ai invatat ce-s conturi clona si te trolezi mai nou singura? macar pune alte emoticoane eu iti spun,restul o gandesc Nu cred ca e vorba de clone, cata_roket a dat quote la ce scrisese Amada mai sus, dar uneori cand editezi postarea dupa ce ai dat quote, functia da rateuri si dispare highlight-uirea citatului. Am patit si eu, Cassy m-a lamurit: se pare ca in momentul cand dai Save dupa editare, cursorul trebuie sa fie in afara textului citat... 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2015 Postat Decembrie 26, 2015 Ideea este si cat de puternic este procesorul (nu am stat sa citesc tot ce a scris Amada). Eu spre exemplu am un Laptop Thosiba cu AMD A6, avea W8, l-am luat de la Altex anul trecut cu 4 Gb, mergea bine (ma intereseaza Photoshop si alte cateva programe de grafica sa mearga bine). M-am riscat si am pus W10. La cate aplicatii are Kernell-ul si la cate procese ruleaza in background, 4 Gb nu faceau fata.... 8 este numai bine momentan, daca nu pui jocuri si chestii, nu ai nevoie de 16 Gb pe el, dar totusi 4 zic eu ca e cam putintel. 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 26, 2015 Dom'le, hm.. e si nu prea e asa. In opinia mea, modul in care-s proiectate programele in ziua de azi le face foarte mari consumatoare de memorie. Nimeni nu-si mai bate capul sa optimizeze o aplicatie cum se facea pe vremuri, cand trebuia sa mearga tot sistemul cu 256 sau 512 MB RAM. Acuma putini se mai streseaza cu asta, ca deh, toata lumea are de castigat: programatorii termina mai repede aplicatia, deci sunt mai productivi, deci la sfarsitul lunii / anului castiga mai mult, firmele de software platesc mai putin per aplicatie, producatorii de hardware au vanzari crescute... Clientul / consumatorul? Cine-i ala? O vita proasta... sa suga pwla! Si uite asa te trezesti ca ai deschise 2-3 taburi cu ceva cacaturi in flash, mai merge un video de pe youtube, deschizi si un mail si te uiti in task manager si vezi ca ai aproape 2 GB ocupati, din care 1 GB consuma numa' Chrome-ul. Asa ca, niciodata nu mi-a placut sa recomand avioane cu reactie, dar din pacate sunt fortat sa zic (si eu) ca azi, 2 GB e destul de putin. Eu de exemplu pe laptop am 3, nu ma joc si nici nu fac randari sau alte chestii consumatoare de resurse, si deseori as simti nevoia de (macar) inca 1 GB in plus. Mda, intr-adevar nu exista oficial suport pentru w7. S-ar putea incerca artificii (cautat dupa fiecare device in parte, la producatorii respectivi etc etc), dar e cam mare daravela si nici nu-i garantat rezultatul. Incearca w10 si vezi cum merge si cum iti place... si daca tot face talente, spune exact ce face si mai vedem. Chestia asta cu driverele e un alt mare kkt prin care producatorii te strang de o_o (sau de ce vreti voi, echivalent, in cazul fetelor) sa joci dupa cum iti canta ei. De un an tot ezit sa schimb laptop-ul, care deja are o varsta si ar vrea o pensionare onorabila, insa mi-e si mie groaza fix de constrangerile astea. E deja pe w10, merge bine, doar lent.Cu timpul o sa schimb laptopul complet.Multumesc frumos pentru explicatii. Nu cred ca e vorba de clone, cata_roket a dat quote la ce scrisese Amada mai sus, dar uneori cand editezi postarea dupa ce ai dat quote, functia da rateuri si dispare highlight-uirea citatului. Am patit si eu, Cassy m-a lamurit: se pare ca in momentul cand dai Save dupa editare, cursorul trebuie sa fie in afara textului citat... E Indubitabil 2 la unele idei...
cata_roket Reputație: 12 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:prin zona Oras:prin zona Postat Decembrie 26, 2015 E Indubitabil 2 la unele idei... Aha. Iar ai dat in bobi... Se pare ca nici nu bobii nu te mai descurci....
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 26, 2015 Aha. Iar ai dat in bobi... Se pare ca nici nu bobii nu te mai descurci.... Nu vorbeam de tine, ci de faza cu clonele...
cata_roket Reputație: 12 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:prin zona Oras:prin zona Postat Decembrie 26, 2015 Nu vorbeam de tine, ci de faza cu clonele... mda.... prietena Rozica. te intrece la nebunie....
the godfather Reputație: -1028 Postat Decembrie 26, 2015 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Decembrie 26, 2015 susss pe bar(bor)...mai lăsați IT-ul ăsta. ..)( 3 9
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum