n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 6, 2016 Futeţi-vă pă tunuri Peseu: orgasm continuu ai avut cu el? Numai cand imi amintesc... Lasa subiectul ca-l las fara haine intregi de cum intra...
Administrator pisicuts Reputație: 114527 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Ianuarie 6, 2016 Numai cand imi amintesc... Lasa subiectul ca-l las fara haine intregi de cum intra... amada ti-ai facut si tu iubit sau ai stat de revelion pe taraf tv si ai mancat salata de beuf si ai baut singura vodka din sticla 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2016 Postat Ianuarie 6, 2016 amada ti-ai facut si tu iubit sau ai stat de revelion pe taraf tv si ai mancat salata de beuf si ai baut singura vodka din sticla ?in pula mea 1
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Ianuarie 6, 2016 in pula mea numai in privat le foloseste, n ai vazut si tu? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2016 Postat Ianuarie 6, 2016 numai in privat le foloseste, n ai vazut si tu? n'am cum sa uit 1
johnny&white Reputație: -438 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Ianuarie 6, 2016 Pauza de la bere sau de la shaorma? Pauza si de la bere si de la shaorma
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 6, 2016 amada ti-ai facut si tu iubit sau ai stat de revelion pe taraf tv si ai mancat salata de beuf si ai baut singura vodka din sticla N-am iubit... Am logodnic! 2
thecat Reputație: 10279 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Ianuarie 6, 2016 N-am iubit... Am logodnic! Daca vorbesti serios, FELICITARI!!
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Ianuarie 6, 2016 N-am iubit... Am logodnic! si el stie?
klm112 Reputație: 5026 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Ianuarie 6, 2016 si el stie?mi.a zis mie în PM că i.a zis și lui,dar ssst,știm numa noi
roberto Reputație: 4138 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 6, 2016 Leeeeeesiiinnn!!!Ma duc sa-mi tai niste sunca cu telemea si sa sparg in scarba o ceapa rosie si...sa rad de lesin de Labareth P.S. Am impresia ca chiar ii place sa ia muie... L.E. De draci mi-am pus si o palinca...cumea...de la Maramu' 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 7, 2016 sick as a dog :(
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Ianuarie 7, 2016 adica stai in cur si nte lingi pe pula
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 7, 2016 Daca vorbesti serios, FELICITARI!! Multumesc frumos! Cred ca m-am lovit la cap de la un timp... Dar incep sa vad imaginea mai clar, in relatie mi-e mult mai greu decat singura.M-am trezit cu un car de asteptari si responsabilitati imense... nu e mai usor in 2 precum spune mitul, nu la mine.Balanta incepe s-o ia invers si mai sunt si ajutata la asta. Sunt pregatita pentru orice si chiar daca imi pun sufletul pe tava... il pot lua inapoi oricand. Pe mine ce nu m-a omorat, m-a intarit deja, what else is new?
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 7, 2016 numai in privat le foloseste, n ai vazut si tu? n'am cum sa uit Aici pe forum motanul nu folosește pm-ul. Pe-al lui nu, doar pe-al altora. 2
tomtom1 Reputație: 124 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 7, 2016 Sa-mi bag pula-n reclamele de pe versiunea mobila.(stiu, nu iau cont premium).Si poate printre oale si chiftele ai timp sa faci sa mearga la ultima postare citita.Nu postez la reclamatii ca nu citste acolo.
nightwolf23 Reputație: 1745 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 7, 2016 Sa-mi bag pula-n reclamele de pe versiunea mobila.(stiu, nu iau cont premium).Si poate printre oale si chiftele ai timp sa faci sa mearga la ultima postare citita.Nu postez la reclamatii ca nu citste acolo.În versiunea mobilă dai pe ora care apare în dreptul topicului ce urmează sa-l accesezi și te duce la ultima postare
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2016 Postat Ianuarie 7, 2016 Nadal sa-i zica bogda proste lui Kuznetsov ca i-a facut cadoul game-ul, altfel nu stiu daca are vre-o sansa.... :rax2
tomtom1 Reputație: 124 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 8, 2016 În versiunea mobilă dai pe ora care apare în dreptul topicului ce urmează sa-l accesezi și te duce la ultima postareMerci, asta stiam , vb era de ultima postare CITITA
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 8, 2016 Merci, asta stiam , vb era de ultima postare CITITA Stie, da-i timp. Eu ma reculeg o zi-2 si pun iar anunturi... Nu ma apuc cand nu ma simt bine, o sa anunt cand sunt in forma maxima...
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Ianuarie 8, 2016 Postat Ianuarie 8, 2016 Stie, da-i timp. Eu ma reculeg o zi-2 si pun iar anunturi... Nu ma apuc cand nu ma simt bine, o sa anunt cand sunt in forma maxima... ce-ti mai place pwla 1 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 8, 2016 ce-ti mai place pwla Mori dupe mine, manca-mi-ai... Nu ma pot hotari, e in concurenta acerba cu limba...
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 8, 2016 pe zi ce trece ma conving mai mult ca-s copilul lui Pisi.el m-a nascut,sunt sigura
thecat Reputație: 10279 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Ianuarie 8, 2016 pe zi ce trece ma conving mai mult ca-s copilul lui Pisi.el m-a nascut,sunt sigura Cat ziceai ca ai febra...? 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum