n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Ianuarie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 13, 2016 Ai zis si tu la ză șto,este? Nu ma tin 2 zile cu tine, ejti nebun?! Da' serios acum, fara sto, esti bine? Ca nu prea stii nici tu, erai concret nu intrebam.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Ianuarie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 13, 2016 Ok, am fost indiscreta, scuza-mi-o!
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Ianuarie 13, 2016 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Postat Ianuarie 13, 2016 Nu ma tin 2 zile cu tine, ejti nebun?! Da' serios acum, fara sto, esti bine? Ca nu prea stii nici tu, erai concret nu intrebam. Pai ori nu prea stiu,ori eram concret? P.S mai bine ca acum nu mi-a fost niciodata
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Ianuarie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 13, 2016 Pai ori nu prea stiu,ori eram concret? P.S mai bine ca acum nu mi-a fost niciodata Pai si de ce folosesti "solo" ca asa nu erai bine...Pana si logic e cam putin sens. Hai ca poti.
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Ianuarie 13, 2016 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Postat Ianuarie 13, 2016 Pai si de ce folosesti "solo" ca asa nu erai bine...Pana si logic e cam putin sens. Hai ca poti. bă ești fumată?? Păi ce plm spun eu? Sunt solo,mi-e bine așa cum e acumIn plm
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Ianuarie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 13, 2016 bă ești fumată?? Păi ce plm spun eu? Sunt solo,mi-e bine așa cum e acumIn plm Nu dau din casa, dar ce spanac aberai la tel?Tot eu fumez?
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Ianuarie 13, 2016 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Postat Ianuarie 13, 2016 Nu dau din casa, dar ce spanac aberai la tel?Tot eu fumez? Bă ai inebunit rău să mor bogat!!!In afara de 3-4 mesaje anul trecut cand ai revenit pe forum,in care-ti uram numai de bine,am zis io altceva?Ai de plm
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2016 Postat Ianuarie 13, 2016 Asta e Annona? 5
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2016 Postat Ianuarie 13, 2016 Nu dau din casa, dar ce spanac aberai la tel?Tot eu fumez? Cu cine ai vrea sa ramai blocata in lift sa va rezolvati problemele? ))
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Ianuarie 13, 2016 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Ianuarie 13, 2016 http://rivernetcomputers.com/wp-content/uploads/2015/05/Sleeping-on-Keyboard.jpg 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Ianuarie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 13, 2016 Bă ai inebunit rău să mor bogat!!!In afara de 3-4 mesaje anul trecut cand ai revenit pe forum,in care-ti uram numai de bine,am zis io altceva?Ai de plm Ei, ma faci nebuna, tampitule, dupa ce te laudai ca esti intr-o relatie...?2 zile era mult. Cretinul s-a gandit la mica manipulare... Singuratatea? Mai dai mult, javra? Singura eram bine! Nu-mi venea sa ma arunc pe geam, retardat fara acte!Tocata daca m-ai vedea nu te saturi. Eu ma ridic, baga la cap, daca nici acum nu te opresti... Atentionarile au fost zero. Nu o sa-mi fie mila, iar eu nu stiu decat sa ma ridic, indiferent cum cad. Singuratatea e grea si va fi la tine, eu ma bucuram de ea si aveam cu cine vorbi ocazional fara batai de cap...Nu ma mai trage de sireturi, mi-e ca_mi scapa un picior in gura ta.Nu ma mai subestima, eu ma abtin pentru ca esti prea prost, dar acum ai vrut sa si lovesti... Eu nu cad cand vor maidanezii. 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 13, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 13, 2016 Ei, ma faci nebuna, tampitule, dupa ce te laudai ca esti intr-o relatie...?2 zile era mult. Cretinul s-a gandit la mica manipulare... Singuratatea? Mai dai mult, javra? Singura eram bine! Nu-mi venea sa ma arunc pe geam, retardat fara acte!Tocata daca m-ai vedea nu te saturi. Eu ma ridic, baga la cap, daca nici acum nu te opresti... Atentionarile au fost zero. Nu o sa-mi fie mila, iar eu nu stiu decat sa ma ridic, indiferent cum cad. Singuratatea e grea si va fi la tine, eu ma bucuram de ea si aveam cu cine vorbi ocazional fara batai de cap...Nu ma mai trage de sireturi, mi-e ca_mi scapa un picior in gura ta.Nu ma mai subestima, eu ma abtin pentru ca esti prea prost, dar acum ai vrut sa si lovesti... Eu nu cad cand vor maidanezii. Pui 6
klm112 Reputație: 5026 Postat Ianuarie 13, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Ianuarie 13, 2016 numai una este ea ! 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Ianuarie 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 14, 2016 Pui :laugh2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Ianuarie 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 14, 2016 Epuizata. M-am facut de rahat, fie. Tancul rusesc mai merge pe aburi... A mers si pe gol, asta e problema? Mai car si bagaje acum. Nuuuuu, eu dupa toate cele nu o sa plec, ne impacam si ne iubim pana la nesfarsit si in viata de dincolo. Bag niste calciu, ajuta fizic.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Ianuarie 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 14, 2016 El mai crede ca ne impacam cu cativa pierduti pe aici in spatiu... Evident ca nu.Ptiu, m-a apucat iar! :laugh2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 14, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 14, 2016 El mai crede ca ne impacam cu cativa pierduti pe aici in spatiu... Evident ca nu.Ptiu, m-a apucat iar! :laugh2 Ţi-ai luat tastatură nouă? 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Ianuarie 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 14, 2016 Nu in tara sau n-as mai vrea aici. Ramane de vazut. Huoooo, ca e loc destul, nu-ti convine, nu mai citi aici. Pe un toping stau, nu fac teroare peste tot.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Ianuarie 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 14, 2016 Ţi-ai luat tastatură nouă? FB_IMG_1452694445392.jpgNup, ii dau on-screen, l-as bate grav cu tastura asta cand lumea i-a spus ca e defecta, dar cine mai e mai destept ca el? Si eu sunt o simpla femeie, ce stiu eu? Arrrrhhhhh! Da' Jean boxeaza!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Ianuarie 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 14, 2016 Nu e cazul insistent, un gand mic e suficient. M-am plictisit si iar ma prostesc.
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2016 Postat Ianuarie 14, 2016 Chisinaul arde ! Presedintele Timofti e in Palatul Prezidential imbracat in uniforma militara, gata sa nu cedeze pana la ultima picatura de sange, comunistii cica incearca sa castige armata de partea lor, iar poporul a blocat centrul Chisinaului si ridica baricade din anvelope stropite cu benzina. Se prefigureaza un fele de Maidan Moldo-romanesc. Romania ce-o face, in situatia data ? Iar la Sydney ploua, probabil ca Simona nu mai are cum sa joace sau va juca tarziu in noapte (ora Australiei), dupa meciul lui Dolgopolov-Dimitrov... La Jakarta se desfasoara atentate teroriste in derulare.... Halal zi de joi ! :slap2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Ianuarie 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 14, 2016 Dap, stiu ca sunt iubita pe aici... adorata, invidiata, patimita...Rup suflete uneori cand sufar... Nu e cu intentie, dar se stie si asta.Sorry.
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Ianuarie 14, 2016 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Ianuarie 14, 2016 Nu e cazul insistent, un gand mic e suficient. Chisinaul arde ! Iar la Sydney ploua, La Jakarta se desfasoara atentate teroriste in derulare.... Halal zi de joi ! :slap2iti dai seama daca era un gand mare... 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2016 Postat Ianuarie 14, 2016 iti dai seama daca era un gand mare... :laugh2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum